det regnar litegrann

2kommentarer

 
måste ut med vovven, men vädret är inte så inbjudande. Jag som hade tänkt att gå en långpromenad. Alla i min facebookslista verkar vara helt desperata över PW;s. Att powerwalka alltså. Vad innebär det? Att gå en jättelång runda med en vän, att gå i friskt tempo så att man bli dödstrött, att pendla med armarna hej villt? Jag vet inte. Jag ska iaf bara ut på en enkel promenix med hunden. Inget apserriöst direkt,

2 kommentarer

Lisa

26 Sep 2012 14:50

De var väldigt smaskiga kan jag lova :) Hade du bott närmare hade du fått smaka :) Hur går de me allt från skola till kärlek? :)

Svar: Det kan jag tänka mig! åh älskar allt när det kommer till bullar och kakor! Allt går bra tror jag :) Börjar bli mycket i skolan, men så är det ju nästan jämt. Kärleken flyter på än så länge haha :D. Du trivs bra har jag förstått? Måste vara en väldans bra erfarenhet av att ha flyttat så "många" gånger iaf =). Du hade gjort ett jättebra jobb med din lilla målarverkstad! Det blev ju kanonsnyggt!!!
SannieStyle

Lisa

27 Sep 2012 12:09

Jag med, hehe. Gottegrisar är va vi är ;) Åt precis två cupcakes till frukost, yumyum! :) Men så bra! :) Det kan jag tänka mig, bra gjort å klara av de! Men så roligt! Hur länge har ni vatt tsm nu? Tänk att du skulle gå å bli sådär gulligt söt som du avskydde, hehe! Det är roligare att vara i de än å se de från utsidan ;) Ja, jag trivs så oväntat bra! Jobbar med deras hockeytidning här å har fått mycket ansvar med allt så de känns för bra för å vara sant! :) Vi har aldrig haft ett år när de gått bra för både mig å Niklas så de börjar kännas som vi har ett normalt liv nu, ingen som är ledsen här hemma ;) Ja, det är en otroligt bra erfarenhet! Det har fått mig att växa i massor som person så jag hade inte velat ha det annorlunda :) Oh tack! Det var ett roligt projekt som slutade bra! ;P

Svar: ja, det trodde jag aldrig att jag skulle bli en såndär turtur-duva. Tiden har gått snabbt och vi har varit tillsammans i 1år och fyra månader har jag för mig :) Men, vilket roligt och intressan jobb du har haffat dig! Vad roligt att det går bra för er båda! Det är ni värda.
SannieStyle

Kommentera

Publiceras ej