att handla med min pojkvän. Dom på Mediamarkt måste tyckt vi var världens mest jobbiga par. Han som vill köpa allting, men som ångrar sig stup i kvarten och jag som vill köpa en massa billiga saker, men som kanske är värdelösa. Det tog oss 1h och massa tjabb för att köpa en ny dator och en mobiltelefon. Själv äger jag inte ens en dator och går runt med en pundarmobil som jag hittat. Jag borde med införskaffa lite tekniskt, nångång. Det är bara en sak jag behöver... PENGAR! För jag hatar köpa saker på avbetalning.
min mormor är schysst! Hon kom med en påse tuggumin. Nostalgituggummin! Ni vet shake, Funny och jenka! Så nu sitter jag här och tuggar för fullt!
Det finns en skiljaktighet mellan att vara bakis och bakis. Idag har jag lyckats imitera bakistillståndet. Och det är inte mycket att hurra för. Däckade på R:s säng. Vaknade upp fullt påklädd och med den olidliga törsten. Efter några klunkar slog min mage bakut och det var dags för att köra bussen. Det räknas för visso som standard för mig efter en kvälls hetsdrickning, men det är ju inget jag stoltsera fram-allra minst när R: har sina vänner från Sthlm på besök.
Sedan skulle det ätas pizza, själv fick jag lägga en istället. Efter en stund kom jag på att efter gårdagens tillstånd kan det vara bra att checka av om allt finns i mina ägor och lättad blev jag över att min plånka låg i väskan. Däremot låg det också något i väskan som inte var särskilt gitty (en halväten kebabrulle). Typiskt mig.
glömde jag något? Jag har varit trött som ett as också. Sedan fick jag spatsera fram i staden med highheels och mjukisbyxor, men det kunde ju varit värre.
Min mobil är efterbliven. Jag kan inte se vilka som har ringt för alla mina kontakter blandas. Skulle hämta mina föräldrar från en fest. Körde dit, men dom stod inte utanför som det var sagt. Så jag tog min tele och skulle slå festfixarns nummer. Jag trodde jag valde rätt i listan för jag kommer ihåg att nummret hade en åtta i början. Det var tydligen fel. Jag råkade ringa till Romans mamma. Fy vad pinsamt det var. Jag hörde först inte att det var hon. Så jag ba; "hej det e sandra" (Tystand) "Hej Sandra". "hej, eh assa jag har nog ringt fel". Då var klockan 00.00 typ så föräldrar går ju och lägger sig då. Vad jobbig jag e. Nu kommer hon ju tro att jag är helt galen. Fast det är jag ju ;)
En sak som får mig att känna mig duktig är självplågeri. Självplågeri när det gäller studier. Typ som när man sitter i flera timmar och pluggar och slutför den med ett gott resultat. Det känns lixom bra när man har ägnat en hel kväll åt att skriva. För stunden känns det såklart jobbigt och tungt, men efteråt får man eufori och en känsla av duktighet. Nästa vecka ska jag självplåga mig. Det är dax, jag måste bara få tummen ur och det kan ta lite tid för mig.
vissel kan vara uppskattat, roligt och ge självförtroendet en liten boost.
Jag vet däremot inte om det är lika kul när högstadierelever visslar efter mig i skolan.
Jag är i skolan på grund av två anledningar;
1. Jag har uppgifter från universitetet 2. Jag studerar till lärare.
Jag är inget jävla uppvisingsobjekt som elever ska få göra sig lustiga åt!
Är det meningen att man ska behöva gå i gamla trasor som alla de andra sunkiga lärarna för att slippa
uppmärksamhet? Sånt här är bara jobbigt och framförallt pinsamt...
Ibland när jag är trött kan jag sitta och flabba åt bilder i typ tio min på honom.
Som en bild jag såg idag, för den såg så jäkla rolig ut.. Förlåt för att jag är så dum som
gör det. Det är inte särskilt snällt, men ibland kan man inte rå för att man råkar vara en
Sannie. Du vet att jag älskar dig och tycker att du är snygg! Förutom all ytlighet, så har du faktiskt en väldigt fin insida också. Så förlåt än en gång för att jag är så knäpp! I LOVE YOU <3<3<3
Jag kände tillhörighet
det fanns en mystik
min kropp passade in hos dig
jag fick tillbaka något
det gav upphov till en romans
du svek
den blev obesvarad
jag kände hopp
tillbaka på ruta ett
Eller var det kanske så att jag blev kär i förälskelsen?
varaktigheten stannar inte länge, den är bara där för att reta mig.
Jag trodde jag var bra.
har varit på min gamla högstadieskola. Jag har ju som sagt fältstudier nu. Det roliga är att mina lärare fortfarande jobbar kvar och dom ser likadana ut!!! Vi har tyskaläraren som egentligen har gått i pension, men som kör stand in! Jag tror hon är 67 bast och hon ser lika tråkig ut som hon gjorde på min tid. Sen har vi Nils ( min gamla fysik-lärare) som fanns på ett nytt skolfoto iklädd i samma, gamla, hederliga tröja som han har haft tre år i rad de senaste åren. En t-shirt som är svart där det står "Markaryd" på, snyggt Nisse!! Kommer jag också bli luffig och se likadan ut hela livet bara för att jag ska bli lärare!? JAG HOPPAS VERKLIGEN INTE DET..

hittade denna bilden i mina utkast. Ush, jag blir sugen på att bli brunhårig igen!
men jag ska INTE bli det. Det har verklien varit ett helvete att få tillbaka den färg jag har nu.
Jag har dessutom beslutat mig för att inte färga håret på ett tag. Jag har kanske inte färgat det på två månader nu, så jag har en äckligt snygg utväxt nu! MEN jag ska låta det gå MINST 1 månad till innan jag slingar det. Mitt hår behöver vila... Annars kommer jag inte har något hår kvar..

ta leveln till en annan nivå. Jag klarar det!
jag har egentligen många problem, men nu har vi ett som står sig mer aktuellt än de andra. Nämligen det att jag GNISSLAR TÄNDER på nätterna!!! Jag kan inte hjälpa detta och jag vet inte hur man kan få bort det! Någon som vet? Stackars älsk kunde inte sova en blund i natt. Det kommer nog bli en jobbig dag på hans praktik, han som hade öppning och allt!
Hoppas allt är bra med er. Jag har ätit en god hamburgare och ska snart gå och träna :)
det är så tomt, tyst och fridfullt idag. Man hör inte ens grannens jobbiga dunka-dunka musik, eller lägger märke till det högfulla kylskåpet som måste stängas av varje natt för att man ska kunna sova. Man hör heller inte några asiater springa i korridoren. Det enda som man hör är mitt sörplande när jag dricker kaffe och en otroligt knastrig gammal data.Man ser däremot mycket här. Från fönstrets vrå kan jag se två stora ekar som brukar se ut som spökträd på kvällarna. Sedan ser man lite buskar, frost, skog och en radda studentlägenheter där det bor blivande poliser.
(Det känns ju tryggt).  Själv sitter jag i zigenarsoffan som är röd, blommig och alldeles för nedsutten. På golvet ligger lite smått och gott. Vi har kläder, nytvättade kläder, skor, damm, popcornskal och potatisar. POTATISAR?- YES.
Men vad gör väll det. Jag lyssnar på whitney houston och känner mig jäkligt lycklig!!! Sannie
Ibland undrar jag vad Gud tänkte på när han skapade mig?. Jag ser inte klok ut idag! Förstår mig inte på alla människor som orkar "piffa upp" sig varje dag. Jag tyckte också om att göra det förut. Men nu, är det precis som sengångarnas efterträdare har angripit min kropp och jag går runt i mjukisbyxor och hängbröst utan BH, USH! Just nu håller jag på att städa av lite här hemma och då antar jag att det är tillåtet att se ut såhär. Sen ska jag ändå åka till växjö och träna och då kan den där uppiffningen kvitta. Jag har laddat upp med fyra rostbröd såhär på morgonkvisten, en perfekt start på dagen eller vad säger ni?. I ärlighetens namn borde jag göra något åt min kost. Jag är verkligen ohälsosam just nu. Blöööh
Den här bilden är tagen för ett tag sen. Fjärilen fladdrade runt i mitt rum
och jag kunde inte sova.
Nu kom jag på världens grej. Jag vill bli programledare ihop med Elin. Typ som Filip och Fredrik!!!
Aja synd att Elin vill bli musikalartist.. Men tids nog lär hon väll ändra sig och då vet hon vad som väntar ;). Vi hade varit grymma, det är jag säker på!
Min pojkvän hängde med till Julias 20års kalas. När han gjorde entre i Julias vardagsrum trodde några utav tjejerna att han var en surpise för Julia som manlig strippa! HAHA, riktigt så bra var det ju dock inte! Hur som haver så satt han där  ihop med mig och 17 stycken andra brudar. Han är värld många plus i kanten efter denna helgen. Dels för;
Han har varit på tjejfest mitt ute i skogen
Han har hjälpt mig i stallet
Han har följt med mig på musikal, trots hans ointresse för det
Han har bjudit mig på mat
Han har lagat mat åt mig.
En bra helg helt enkelt med mitt hjärta! Skönt att han börjar lära sig ;)
min brossa väckte mig och ville att jag skulle köra honom till skolan, vilket jag inte var sugen på! Men det var väll bara att ta lilla bilen och köra till sunnberbogymnasiet, inte något konstigt med det! Jo det var det... Jag backade såklart in i en bil som hade ställt sig bakom min bil (där det vanligen aldrig står någon bil eftersom det inte är någon parkeringsplats)..
ÅHEJ vad arg och ledsen jag har varit på grund av det. Det blev visserligen ingen stor buckla på den andre bilen, utan en större på min (farmors bil). Jaja farmors bil har ju bucklor så det räcker... Men tanken av att backa in i en bil och buckla den gör inte mig gladare. Speciellt inte när jag är PANK :( VAD ÄR ODDSEN LIXOM! åhhh!!!!
Ett stort tack till er som kommenterat mitt inlägg. Jag blir glad när det finns folk som känner som mig. Ett tag trodde jag att det var fel på mig, men nu förstår jag att det finns fler som delar samma tankar som jag! KRAM PÅ ER!
Jag är nyss hemkommen från min granne. Det är förjävla bra med grannar! Även om klockan råkar vara 10 på kvällen, så kan jag alltid dra dit för en liten snackis. Det märks att det börjar bli ruggigt kallt ute nu. Vi satt ute på trappen och jag känner att jag är helt förlamad i mitt arsle efter det. Imorgon kanske jag ska införskaffa mig lite sköna vinteraccesoarer, men jag får se.
eee jag! Ångrar mig redan att jag skrev föregående inlägg, men samtidigt finns det en mening i det jag skriver trots min aggressiva ton som ligger bakom.
killar... Alltså vi kvinnor offrar allt vi har, vi tror att männen är som på någon jävla kärleksfilm, men dom är fan inga gentlemän någonstans (inte dom jag har träffat iaf).
Vet ni varför? För att dom spelar poker, stöka ner, efterbliva sig, fiser och tänker bara på sig själva! Va fan, dom kan spela upp massa pengar och sedan gå runt och vara snea...Istället för att spela upp pengar kan man väll åtminstonde visa lite omtanke. Jag ber inte om att få en bukett rosor, men lite tacksamhet skulle inte skada. Vad får jag tillbaka? Jo, att han ska åka på resa till Spanien med sin bästa polare! TACK SOM FAN FÖR DEN!
Jag tycker ärligt synd om mig själv. Jag lever på burkar och pluggar röven av mig. Plockar in poäng för poäng och ger allt jag har fast jag inte har något. Kan jag åka på en resa? SVAR; NEJ! Nää men självklart ska  han göra det. Något som jag hatar är människor som tar sig friheten till göra saker som dom inte är befogade till att göra.
En annan sak jag stör mig på är när människor tar en resa i synonym till rehab. I min mening kan man inte resa bort från sina bekymmer, dom kommer alltid finnas där ändå om man inte bestämmer isg för att göra något åt dom. Har man inga bekymmer, ja då kan man gott och väl unna sig en resa.
Kärleken är jävligt konstig. Den tillåter mer än vad vi själva trodde var möjligt.  För oftast räcker det att vi tänker tillbaka till ett lokaliserat minne, så är vi som sålda och nykära på nytt.
Hur är det för er andra bloggläsare? Blir inte ni sura och arga på era pojkvänner ibland? Gör inte dom dumma saker som får er att snea? Eller är dom som alla prinsar i sagorna?
PS: Hoppas att du läser den här skiten också, så kanske du lär dig ngt av det! BAJS..
Sannie.
Jag klarade deadlinen till hemtentan denna gången också! Nu är det bara att hoppas på det bästa.
Annars händer inte för roliga saker i mitt liv. Det händer ganska jobbiga saker faktiskt. Igår skulle vi exempelvis lämna tillbaka Älsklings nya dator (som var sönder). Vi trodde vi hade kvittot med och eftersom han hade beställt den via nätet skrev vi ut alla papper vi fått därifrån. Sen när vi kom dit så hade vi tydlingen inget kvitto med oss, utan bara oderbeställningen. Då sa SIBA-killen att vi inte fick lämna tillbaka datorn utan kvitto... SUCK! Så vi fick åka hem igen och leta efter ett kvitto. Och det mina damer och herrar, är fan inte lätt i Romanskis lägenhetet, (med tanke på att det tar 30 min att leta upp en fjärrkontroll). Vi hittade inget kvitto så vi gick hela vägen till ICA för att se om han tappat det på vägen... MEN NEJ!. Sen åkte vi till SIBA ytterligare en gång. Vi ställde till med värsta cirkusen och tillslut kunde han med hjälp av ordebeställningens nummer leta upp kvittonummret! Alltså..... SUCK... Att det ska behövas göras världens grej för en sån enkel sak. Sedan ville  SIBA-killen lura på oss massa nya saker att handla.. Han ville inte ge ut oss kontanter och när vi frågade varför sa han "nej, men assa det är komplicerat... Jag får ju ge ut er kontanter, men jag vill helst inte det"... EFTERBLIVEN.. Tur att det fanns en kvinna med i det här dramat, annars hade nog Romanski kommit hem med massa nya prylar från SIBA och ångrat sig efter ett tag. Bara en känsla jag har!
PS: Vi hittade kvittot sen.. Det satt på kartongen som skärmen var i... JOBBIGT ELLER VAD!?
ibland skäms jag över att jag är sådant uppmärksamhetsbarn, men det är den jag är.
Jag är en barnslig unge kanske, men jag kanske inte vill bli så mycket äldre ändå.
Jag har nog med förstånd ändå. Typ.
Det är syndigt i Sannies ögon att inte Laleh har något klipp på youtube med Ledins dänga.
Jag älskar hennes version, så jag få ståpäls.
Personligen tycker jag inte om hockey, men det är däremot roligare än fotboll! Hockey för mig handlar/handlade mest om att ragga killar, frysa ihjäl i en ishall, att aldrig hinna umgås, att någon lägger all sin tid på hockeyn än på en själv. Jag har inte gått på hockey (troja) på flera år. Däremot gillar jag min bror och jag beundrar honom för att han är så duktig! Det tycker jag han är värld. Det enda som är bra med hockey måste vara deras rumpor ;). Annars tkr jag mest dom luktar svett och är självupptagna hehe!
Hur som helst, igår gjorde brosan mål i Allsvenskan och det kändes stort både för honom och för mig.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2688&artikel=4779770&play=3556082&playtype=Ljudklipp (Duktig att prata i radion också, måste han fått ifrån mig ;) haha )
för er. Nej, jag driver. Jag har inte tid för mig själv. Varför? jag har HEMTENTA med STORA BOKSTÄVER!. Skriver för visso om något som jag bruka vara bra på. Det vill säga att analysera saker. Jag kan vara en ganska djup person faktiskt och jag bruka vara duktig på att överanalysera saker och ting. MEN nu när jag som mest behöver egenskaperna finns dom inte i mitt ägo. Jag som ska analysera barnböcker, vilket borde vara skitlätt! Det är det inte. Det står still i mitt huvud. Ska ge det en timme till!  Jag skulle behöva smartpiller...
Ps: Jag saknar min schnuffi och min häst. Schnuffi är min hund för er som inte vet! Har inte sett dom på två dagar! SICK.