* bli självförsörjande
* någon att prata jobb ihop med eftersom vi delar samma typ av yrkeskategori
* bli serverad god mat
* Känslan av att vara högre utbildad än sin respektive
* bättre träningsvanor
* känsla av uppmuntran
* att bli respekterad av sitt hästintresse
* kännedom om hur räkningar betalas, hur lån går till osv
* nya bekantskaper
* mer samörighet med huvudstaden
* att kunna vara sig själv
* ärlighet
* händiga bekantskaper
* tillgången till ett nytt språk
* förmågan till nedvarvning
* lägre bensinkostnader
* mer tid åt mig
* att vara den dominanta
* kunna gå i skyhöga klackar utan att känna sig lång
* schyssta gener för kommande produktion haha!
* någon som tar mitt parti före sina vänners
* uppvaktning
* att finnas i åtanke
* billig levnadsstil= mer cash till mig xD
* äventyrlig
* utrustad hahahah
* någon som bjuder
* fler skratt= förlängt liv= lycklig
Rome har kirrat en kopieringskod. Så det är fritt fram att kopiera! hehe. Stod och skulle kopiera en hel bok, vilket man inte får.
Sen kommer det en randombrud och också vill kopiera. Hon såg lite utländsk ut och hade skägg. Rome börja prata engelska med henne, men så visa det sig att hon va svensk :P. Sen efter ett tag frågar han om han ska kopiera ÅT henne så att hon slipper vänta.. "Assa jag e lärare så jag har kod!". Trodde jag skulle dö. Hon måste tyckt att Rome va en underlig lärare som svor och medan han kopierade sa han ord som; "Assa den här skiten tror jag inte vi behöver läsa.". Läralikt och säga så om en kursbok? xD
för att jag alltid tracka er med en massa missnöjda inlägg. Men ni måste fatta, att livet inte alltid är perfekt.. Jag vill verkligen att en förändring ska ske i mitt liv. Sjukt trött på samma gamla visa och jag hoppas att den börja spela på sin sista refräng. Kanske? Ja iaf när jag blir klar med den sinnesjuka mattetentan. SKJUT MIG.
tänk postivt! JAOOOO.
grubblar på en sak!..  Tänk på att den "kritik" du förmedlar kan vara något som din vän faktiskt sökte efter. Ibland vill man bara rikta ett stort Fuck you- finger till alla dem som ska tro sig veta så bra... Sen har dom ingen grund att stå på. De själva har lixom inget förhållande och kanske rent av ligger runt alla helger som går.  Jag är åtminstonde inte dum nog och låter mig utnyttjas som många andra tjejer gör. Den tiden är förbi. Tror ni själva på telefonsamtal mitt i natten inkluderat med akohol betyder kärlek? Att pubrundor återgår till något för evigt? Ta det lugnt i halmbädden tjejer! Okej, om ni vill ligga, men håll er till det och börja inte lipa sen när killarna behandlar er som madrasser.. Jag har själv varit där och lärt mig av mina misstag. Det är lätt att kritisera andra, när man själv har ett splittrat hjärta.
blev inte riktigt som man hade tänkt sig i helgen, men men. Min pojkvän blev full och odräglig och när vi sa det till honom blev han lack. Hur som helst ger jag inte vika i den frågan över huvud taget. När vi ska till en kompis mamma och dricka vin och titta på melodifestivalen, ja då kan jag faktiskt inte ta med min kille som har söpit med min pappa sen klockan 16 på dagen..  Sjukt högljudd och jobbig. Han trodde lixom att vi skulle på "röjjfest" eller något hahaha!. Så det slutar med att han fick sitta ¨på Harrys själv utan oss. Sjukt taskigt tyckte han, men ibland måste man lära sig att visa RESPEKT. "Hemma hos mig skulle aldrig någon säga så! Där får man vara som man vill och bli accepterad för den man är". Tyvärr funkar det inte så i Ljungby och det försökte jag säga för både mitt och hans eget bästa.
Har varit på tävling all day long. Det tar sig sa mordbrännarn! Jotack, jag är röd som en kräfta!
wihooo, går in på lärarplattformen och får till min stora förvåning se att lyckats få VG på essän och dessutom VG i svenskakursen! Jag är sjukt glad!
En typisk "jobb-bild" sen hemtjänsten i somras. Jag är påväg hem i regnet, men under den perioden hade jag en gullig pojkvän som ringde mig och höll mig sällskap hela vägen hem i luren. Nyförälskelse i all ära..
schnuffi som nyklippt ;)
schnuffi hos farmor. Lite trött hehe
assa kan man annat än att älska denna hund? Schnuffiiiiiiii
Det var jobbigt att lägga in bilder, så jag skiter i det. CIAO.
trodde jag skulle till sjukan idag, men det visade sig att det var i morgon istället. Hade skrivit fel i min kalender! Jobbig jag är, stressade som fään för att hinna rida på morgonen å sådär. Imorgon har jag dessutom redovisning i skolan om ett matematiskt dataprogram, så det blir inget sjukhusshit imorgon heller.
Nej, nu måste jag avsluta detta blogginlägg på direkten innan jag skiter på mig. Jag åt nämligen upp en hel ask läkerol-lakrits! Bäst att passa på att sprutlackera pokvännens lägenhet nu när han är på praktik... Visste ni det? Jag har fobi att bajsa på andras toaletter? Kan bara bajsa hemma och när andra inte är närvarande. Okej, det lät fel. Jag menar att det är så jävla lyhört i hans lägenhet så jag kan inte skita här, utan att jag tänker på ljudet. Assa jag är typ störd som skriver det här. Har ni några fobier?
hejsan alla sötnosar! Jag har ehh.. Jobbat!
Har inte jobbat på skitlänge. Den jobbiga Nazi-tanten har tydligen dött. Ursäkta att jag kallar henne jobbig, men hon var verkligen det. Alla tyckte det! Hon har nog det säkert bättre nu. Så nu slipper jag oroa mig över att tillbringa en tid som slav hos henne, för det var så hon behandlade människor.  Tror jag ska ta en powernapp! Även om jag bara jobbade till kl 13, så är jag trött och ovan. Dagen i all ära har gått fint. Man hittar ganska snabbt tillbax i rutinerna igen. Har träffat lite nya tanter. Allt gick bra förutom att jag inte hittade ingången till den ena tantens lägenhet, så kom typ försent. Trodde tanten i fråga skulle bli pissed off, men tvärtom. Hon välkommnade mig med ett leende och ville att jag skulle komma tillbax fler gånger! Det ja menar, jag kan det där med broderi, välja kläder, tillaga frukost and so on! :D
Åhh... Vad jag vill ha ett par rosa byxor. Det är så feminint och sött. Synd bara att man måste ha tändstickelår för att vara snygg i det! Och brun.
då måste ju jag också kunna. Vill visa alla med bravur. MAKE IT HAPPEN!
Jag vill vara en fighter... Men istället ger jag upp så fort det blir motigt.
Önskar att jag kunde omvandla all min bitterhet till något bra. Då hade jag varit
jävligt grym.
En vanlig dag i mitt liv.

* Fixa hästen, rida osv.

* Köra hästen till JK på sönd.

* Tre redovisningar nästa vecka.

* Inläminingsuppgift

* Tävling, Torsdag-fredag och ev. Lördag (på bortaplan!)

* Hemtenta

* träning

* Bussresor

Det känns som man måste offra något? I detta fall träning. Jag vill inte offra den! Ska göra mitt innersta för att verkligen hinna med.
Om en människa inte direkt har utseendet med sig och uttrycker sig följande när man frågar;

-Vart kommer du ifrån?

(individen)- Kolmården.        Då får man nästan skylla sig själv. BIG HAHA!
Jag och min vän JP! Vi brukar har väldigt roligt ihop när vi festar. Hon ringde mig
idag och frågade om jag skulle med på fest och sen ut på Harrys. Jag sa "nejtack".
Istället har jag varit ute och sprungit! Kan behövas efter att ha ätit en massa onyttigheter idag.
stackars mig, ingen bryr sig om lilla jag.
jag vill höra någon säga mig
-att imorn blir en bättre dag


Måndag i morgon, ny dag-nya möjligheter. Jag är ledig, men har ställt klockan på väcking vid 7:15.
Tanken är att jag SKA
* ringa min chef
*gå till stationen och hämta min cykel
*cykla till stallet, fixa hästen
* Åka till Växjö
* Träna.
Detta är absolut inget som är omöjligt. Däremot om man är en person som jag dvs tidsoptimist kan det gå käpprätt.. Redan nu känner jag att det kommer bli jobbigt att gå upp inför imorgon och jag hoppas innerligt att jag inte stänger av klockan som jag alltid brukar göra. Ibland känns det som hela mitt liv består av planering. Mitt liv är väldigt förutsägbart. De mesta av dagarana ser typ likadana ut. Å andra sidan är det ganska skönt med rutiner, fast ibland önskar jag att jag var en fri människa.
För den fina kommentaren. Det gör mycket att höra från andra, att man inte är ensam.
kan alla bara sluta att vara så snygga? Jag får känslan av att jag är en bisarr och ful tjej när jag tittar mig i spegeln. Idealet "var nöjd med dig själv" är något som jag aldrig har eftersträvat. Det är orättvisst. Jag vill också ha tjockt, långt, oslitet och vackert hår. Jag vill också ha stora, bedårande ögon som glimmrar. Eller varför inte snygga och vita tänder så att man vågar öppna käften och skratta lite oftare? En smal mage utan en massa "kärlekshandtag" skulle få mig att må mycket bekvämare. Känn sympati för mig, gott folk!
Jag går runt med ett par stora kanintänder som dessutom är lite smått missfärgade av allt för mycket kaffedrickande. Jag bär på en kropp som får mig att undivka tighta kläder, just för mitt överflödiga sidofläsk. Folk kallar mig Pippi Långstrump (överallt i Sverige) till och med när jag är ute på krogen. Kanske har att göra med mina fräknar?
Mitt hår växer inte längre på grund av min fjortisperiod i tonåren... Sen kommer folk och säger " man måste vara nöjd med sig själv".. Inte konstigt att sånna som säger det är nöjda, när de ser helt perfekta ut!!! Jag är medveten om att perfektionism inte finns, men jag blir bara så sur. Varje individ har något som utmärker och karaktiserar just individen. Det kan vara fina ögon, snygg röv eller vältränad kropp. Då tänker jag på mig själv och upptäcker att det inte finns något. Helvete, vad jag måste leva på min personlighet då???
Jag e hemma själv. Är ashungrig, fast å andra sidan är jag alltid det. Tittar i kylen och där finns bara kött. Jag älskar kött, men efter att ha sett på nyheterna att de inte bedövar djuren innan dom slaktas, så blir man lite sådär blödig.. Dessutom tar det så jävla lång tid att tillaga. Mackor? Nej, vi har inget gott pålägg. Så jag ska göra det lättaste och smidigaste som finns! NUDLAR. Haha jag hade typ kunnat leva på det tror jag. Min pojkvän tycker jag är smutsig som gillar sånt! HAHAH
Idag har jag... *trumvirvel* jobbat! Egentligen är jag en ganska driftig person, men på senare dar har jag varken haft orken eller lusten till att jobba. Min kropp och mitt psyke har satt stopp för det och jag måste lära mig att lyssna på de signaler den sänder. Jag vill helst inte vara utbränd innan jag kommer ut som lärare... Denna gång var det i stallet. Känns som jag kommer ha en aning träningsvärk efter all mockning och påfyllning av torv ;) I Sommar ska jag jobba i hemtjänsten igen.. Kommer dock vara ledig ett längre stycke än förra året.  Stockholm, Riga och Falsterbo är inplanerat. Förresten jag har Kanske fått jobb i sthlm under en vecka! Så om det blir enligt planerna kommer jag inte "förlora" så mycket på att ta ledigt eftersom jag ändå kommer att jobba och i samma veva träffa min partner! Apprå på det. JAG MÅSTE RINGA MIN CHEF... Jag har inte kommit till skott. Jag lixom skriver upp telefonnummer och allt dagen innan, men sen kommer jag inte längre. Måste fixa detta!
Välkomnades av något INTE ROLIGT besked idag. När min häst bajsade fick jag se att han hade mask! BLODMASK!
Fyfan, stackars lilla häst! Jag blev skiträdd och går bara och tänker på om han har lidit något av det. Hoppas inte det för jag tycker han verkar pigg och kry. Min älskling <3
Igår helt spontant kom jag på att jag ville festa.. Tog med mig Jenny till Växjö och jäklar vad kul vi hade!
Längesen jag hade sådär roligt faktiskt trots att vi drack äckliga shotts och någon Mojito som man typ fick kväljningar av.
hihi. Min pojkvän säger att jag snackar i sömnen. Jag har gjort det flera gånger nu. Komiskt!
Imorgon vill jag börja banta... Typ till 55 kg BAAAAAM! Tyvärr funkar det ju inte så.
Är min häst Elmer Wood! Varit uppe sedan fem i morse. Vi har varit och tävlat i Ätrabyggden. Samåkte med JK stable och jag kan säga att den långa resan var lätt värt det! Min tränare levererade ordentligt! Hon kammade hem en nolla med varje häst inklusive min! Hur som helst debuterade min häst 1.20 idag! Han hoppade superfint och det var helt magiskt att höra att publiken utstråldade ord som "Gud vilken fin häst!" "vilka bakben" osv.. Det är ju lixom jag som bruka säga det om andras hästar! Kan inte annat än att vara en stolt hästägare nu. Många i min ryttarkrets är fundersamma varför inte jag tävlar min häst själv. Jag kan svara på det nu. Vi håller på och försöker att matcha hästen till 5-års championatet och eventuellt Falsterbo... Det är verkligen ingen lätt väg dit, men om det är någon som kan ta min häst dit så är det min tränare! Jag är fullständigt medveten om att jag inte kan det och dessutom har jag inte de ambitionerna. Vidare anser jag att det bara är plus i kanten att min häst vidareutbildas även om det inte är direkt gratis! Sen vill jag avsluta med att säga en till sak. Jag är nöjd med mitt arbete på Elmer Wood och för er som inte vet så kommer rättelsen här:
1. Jag köpte hästen som 2,5 åring. Oriden!
2. Jag har ridit in hästen HELT SJÄLV.
3. Jag har hoppat de FÖRSTA skutten med honom.
4. Jag hopptränar regelbundet med honom.
5. Alla grunder från marken har jag arbetat SJÄLV med. T e x galoppfattningar, galoppombyten osv.
6. Jag har fått hjälp av min tränare med bla treårstest, första hopptävlingen och mer banhoppning.
Jag har min underbara tränare att tacka för mycket! Men samtidigt måste jag erkänna att jag gjort ett ordentligt grovjobb själv också.
i brist på annat så läste jag kissies blogg och såg att hon gjort en sån där blogglista. Ja, jag läser hennes blogg ;) Kanske inget jag direkt stoltserar över, men den är roande höhö. Så här kommer den. Enjoy
Senaste
Låt du hörde: Ortens favoriter- Labyrint
Film du såg:
Mat du åt: spaghetti och köttfärssås
Kram: älskling
Puss: Malkin (hunden)
Känslan: mensverk! :(
Bråk: Älskling
Resa: Malta med brudarna :D
Glädje: efter att ha varit í stallet i 4h är man rätt nöjd!
Längtan: pengar
Dröm: Att någon hade klöst min sadel så att det var en massa rivmärken på den!
Personen du träffade: hästen! hihi
Person du pratade i telefon med: maam
Personen du fick sms av:  emmy
Gången du var utomhus: utanför huset för 10 min
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  typ... några vekor sedan
Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Oj, svårt! Landet tror jag. Landet, fast NÄRA till storstad=perfekt!
Hamburgare eller pizza: Hamburgare
Kött eller fisk: hmm.. Har faktiskt blivit en fiskälskare på senare dar!
Hund eller katt: Hund!
Aftonbladet eller Expressen: same shit diffrent name ;)
McDonalds eller MAX: MC donalds
Vin eller Öl: Vin!
Charter- eller skidsemester: Charter..
Sverige eller Utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: Nyheter
Hockey eller fotboll: hockey!
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mörkhåriga I think ;D
Sommar eller vinter: Sommar!
.
Fem saker du alltid har i ditt (älsklings) kylskåp?
- Kött
- dadlar
- ost
- cola
- potatis
Fyra saker du inte kan vara utan?
- Min häst
-  älskling
- pengar (fast är typ alltid utan det :D)
- MAT!!!
3 saker du inte kan äta?
INGET! Kan fan inte komma på ngt! (jävla fetto )
Två saker som gör dig glad
bra betyg
KÄRLEK
Pengar
En sak du gör oftast flera gånger i veckan
pluggar...
.
Senaste
Låt du hörde: Ortens favoriter- Lanyrint
Film du såg:
Mat du åt: spaghetti och köttfärssås
Kram: älskling
Puss: Malkin (hunden)
Känslan: mensverk! :(
Bråk: Älskling
Resa: Malta med brudarna :D
Glädje: efter att ha varit í stallet i 4h är man rätt nöjd!
Längtan: pengar
Dröm: Att någon hade klöst min sadel så att det var en massa rivmärken på den!
Personen du träffade: hästen! hihi
Person du pratade i telefon med: maam
Personen du fick sms av:  emmy
Gången du var utomhus: utanför huset för 10 min
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  typ... några vekor sedan
Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Oj, svårt! Landet tror jag. Landet, fast NÄRA till storstad=perfekt!
Hamburgare eller pizza: Hamburgare
Kött eller fisk: hmm.. Har faktiskt blivit en fiskälskare på senare dar!
Hund eller katt: Hund!
Aftonbladet eller Expressen: same shit diffrent name ;)
McDonalds eller MAX: MC donalds
Vin eller Öl: Vin!
Charter- eller skidsemester: Charter..
Sverige eller Utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: Nyheter
Hockey eller fotboll: hockey!
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mörkhåriga I think ;D
Sommar eller vinter: Sommar!
.
Fem saker du alltid har i ditt (älsklings) kylskåp?
- Kött
- dadlar
- ost
- cola
- potatis
Fyra saker du inte kan vara utan?
- Min häst
-  älskling
- pengar (fast är typ alltid utan det :D)
- MAT!!!
3 saker du inte kan äta?
INGET! Kan fan inte komma på ngt! (jävla fetto )
Två saker som gör dig glad
bra betyg
KÄRLEK
Pengar
En sak du gör oftast flera gånger i veckan
pluggar...
.
Jag gillar att skylla på någonting när jag upplever att jag själv är en bitch. I detta fall kan jag skylla på mina PMS-besvär som för övrigt gör sig synliga både innan och efter menstration! Stackars min vänskapskrets och allt där emellan.
finner jag bäst i stallet! Kan tyvärr inte säga att det är på hästryggen med tanke på min busiga lilla krabat som helt plötsligt från ingenstans kan flyga och flänga. Idag var han super. Det var två hinder uppsatt i paddocken så jag kunde ju såklart inte undivka dem. Först travade vi över bommar och där var han lite lojj. Däremot när vi tog det i galopp var han väldans fin! Lugn och avslappnad. Därefter hoppade jag krysset och han hoppade så himla fint! Han överhoppade sig lite, men man kände verkligen hans ryggvärkan och frambensteknik. Det var kul, för han är inte direkt den hästen som tar i för kung och fosterland. Elmer är den hästen som kan vara lite lat och plocka en del bommar. Förutom att en gräsklippare och några nya hästar i hagen bredvid som gjorde att Elmer fick psykbryt, så var han fin! Jag är för övrigt nöjd som tusan då jag putsat upp all min utrustning och rensat i mitt skåp. Känns så bra att komma till stallet imorgon när allt är rent och fint.
Hilvede! Jag har inte ens pengar till en kaffe! Och just nu känns det som att det hade varit den enda hjälpen.
helt sick. Igår kväll innan vi skulle sova fick jag en sådan sjuk krampattack i magen. Det gjorde så ont så jag ville spy och jag började frossa som fan. Till slut sket jag och det verkade som jag sket ut mina bekymmer. För en stund efteråt gjorde de inte ont längre. Konstigt? Jag hade lixom skitit under dagen och ätit som jag ska och tränat som jag ska. Men den känslan är inget jag vill återuppliva igen. Det kändes som jag skulle föda ut en elefantunge eller nått.
det var visst en tjejkompis.. och han hade tydligen råkat ringa upp henne. Hmm intressant må jag säga.
Så jag får väll tro på det med tanke på att hon skrivit "Varför ringde du upp och la på?". Men jag har mina ögon öppna.
jobbiga och känslomässiga feelings denna soliga och för övrigt underbara dag! Har varit lika sur idag... ASJOBBIGT! känner mig som ett riktigt monster, men det bästa av allt är att jag åtminstonde inte är rädd för att visa mina känslor. Förut vågade jag knappt säga vad jag tyckte och tänkte, men jag mår mycket bättre av att få snacka om vad det är som grämer mig.. Även om risken för att bli sårad och lämnad är mycket större då. Jag skiter i om jag är en jobbig flickvän! Jag skiter i det! Jag tänker inte ändra ett skit på mig själv och jag kommer inte sluta gnälla. För jag gnäller inte, jag säger fakta och vad jag tycker och tänker. Och det är skillnad! Ps: Hände en rolig sak här nyss. Jag smsar med ngn randombrud på min pojkväns mobil.... Visst, kanske inte är riktigt okey att göra det. Men what a heck jag är ändå så sur. Ska bli kul att höra hans försvar när han kommer hem. Han lär ju bli arg misstänker jag. Å andra sidan är ju det också en reaktion så... BYE BYE /Bitchen
så jävla fint väder idag! Man blir så glad då. Fast har ändå hunnit bli arg. Jag vill inte bli det. Jag kommer på efteråt hur jävla dum jag e som bli arg för små ting och då får jag lite sådär ånger. Det kan inte vara lätt att vara ihop med mig. Önskar dock att min pojkvän kunde fatta hur det är att sitta på en äcklig buss varje dag flera dagar om... NÄÄ men när man kommer, då ska han spela basket! KLART man blir FÖRBANNAD! HEHE
Den här låten påminner mig alltid om kvällsvädret i Växjö.