Sannie i ett nötskal. Legat i fosterställning och varvat sömn med spränghuvudvärk. Kändes lite bättre när jag var ute med hunden i solen, fast nu ligger jag avdankad på soffan. Äter kex och tittar på nalle puh.

Påsk.. Jag har älskat påsken fram till nu ungefär. Då jag upptäckte att det snöat! Mina planer för dagen är att simma och handla på systemet. Ikväll är det FEST! Frågan är bara vart?

Godkänd på biologi och kemitentan! Äntligen får man lite guldkant på all möda och besvär som man tillägnat den senaste tiden.

Fan.. Jag börja må lite illa efter allt krängande med både pizza och ostbågar. Brukar vanligtvis kunna äta hur mycket som helst, utan en tillstymmelse för mättnadskänsla. Nu får jag sura uppstötningar i form av kräk och det är inte särskilt hallon direkt.

 
Igår satt jag i ridhuset och red en häst som var skitjobbig. Jag gnällde och svor på honom. Skäms på mig! Jag funderade över meningen med att ha en häst och rida var eviga dag och att hela tiden bära på ett ansvar. Att betala en massa pengar för att sedan inte se en utveckling. Idag fick jag det som en klar blixt från en himmel. Superfin häst på hoppträningen och jag är postiv igen.

Idag har jag packat matlåda och termos med kaffe. Känner mig svinduktig, tills jag inser att folk gör det där varje dag!

Vad är grejen med tjejer som tycker de klipper sitt hår mycket när det handlar om 5 cm? Det roliga är att det inte ens är deras eget hår... Utan löshår! Jag må ha livlöst och tunt hår, men det är iaf mitt eget. Att klippa i ett löshår är definitivt inte samma sak som att klippa i ett äkta hår! / naaaaaturlig as hell

Det börja sakta, men säkert gå upp för mig att planera min framtid. Förut har jag levt med tanken att "jag lever i nuet" och har inte haft någon närmare fundering på vad som komma skall. Jag börjar ju bli färdig med studierna nu och då kan jag inte låta bli att tänka över hur min/ vår lägenhet kommer se ut? Kommer jag få leva på makaroner i slutet av veckan? Barn? Jobb? Häst? Bil? Stad? Frågorna är många och jag kan väll känna att jag varit lite dålig på att tänka långsiktigt. Jag är ganska impulsiv av mig och tycker nog att långsiktiga människor är ganska tråkiga.

 
För inte så länge sen hade vi ett seminarium i skolan som handlade om ämnet sex och samlevnad. Jag kom dit och trodde att det skulle vara som vilket fjantseminarium som helst. Dock visade det sig att man skulle ha läst en bok och reflekterat över innehållet. Jag klarade mig utmärkt på lektionen, trots att jag inte läst en sida ur boken... men sen skulle vi givetvis lämna in vårt reflekterande skriftligt och  det dessutom utifrån bokens innehåll. Det var bara att gilla läget och jag fattade tag i tangenterna för att börja skriva efter lektionens slut. Jag var trött. Stressad och otaggad. Hur som helst lyckades jag knata ihop två sidor med reflektion. Jag skrev ungefär såhär:
 
" jag tycker inte att man i de tidigare årskullarna ska fokusera på sex som njutning, vilket boken framhäver. Jag tror istället det är viktigare att man pratar om relationer i större allmänhet och vilken betydelse relationen kan ha. Det kan ju t e x vara så att man inte kan känna njutning för att man inte känner sig trygg i förhållandet. Vidare tror jag att om vi lärare lägger vikt vid att undervisa att sex endast handlar om njutning kan eleverna agera därefter. De kan börja hora runt och i dagens samhälle är det inte särskilt poppis. De kanske blir stämplade och kränkta!".
 
Ok, den sista meningen var kanske lite väl hård, men i min riktiga text så var det precis det som var mitt budskap. Asså jag dör vad pinsam jag är! Men wtf jag fick G iaf ;)
 
 
 
efter och före-bilder. Om ni ville veta så hade jag redovisning i kemi/fysik/biologi idag.. Det gick bra, fast fysikläraren skulle klandra lite på våra experiment. Det är väll typiskt naturare. Jag trodde jag skulle dö av att sitta still och lyssna så länge på alla lektionsplaneringar... Hade min komplettering i fysik efteråt också! Jag fick G! wieeee.. Lättnad!

Kakor och godis hos farmor! Min mage står ut som ett jävla bowlingklot! Men inte ska man vara bitter.

I could fuck your brains out, but Im not interested in that life.

Jag har utnyttjat tågtimmarna till fullo med tentaplugg. Känns bra, då det var längesen jag åstadkom något seriöst. Wish me luck tomorrow!

Jag känner mig för första gången på länge glad! Nästan bekymmersfri. *peppar*, *peppar*. Har valt den soliga sittplatsen i bussen och det är så skönt att känna sig varm i ansiktet! Mina påsar under ögonen har nästan försvunnit och jag ska försöka att inte utsätta mig själv för dumma tankar. Jag är bra som jag är.

det går superbra för mig. Känner att jag kan allt som komma skall inför tentan. YEHAA jag älskar biologi och kemi över allt annat. Det bästa som finns är att lära sig allt mekaniskt och att man inte har någon användning för det senare.Jag gillar också att vi går in på allt i ett brett perspektiv så vi får lära oss allt från djuuuuuuuuuupet! Nat
Jag drar till götet imon, skiter i allt! byeee

Wtf! En massa snö när jag kollar ut från min fönstervrå. Jag som längtat efter att ta fram min fjällräven, men den får vänta lite till. Dumma snö :(

Jag hatar mitt keffa liv. När jag säger så, skäms jag litegrann av den anledningen att det finns så många andra som har det värre än mig. Jag vill ha lite roligt i mitt liv. Lite flyt. Lite inspiration. Lite medvind. Lite inkomst. Den enda framgången som råder just för tillfället är min häst. Alltid något! I helgen ska jag iaf åka till Göteborg och umgås med mina bästa vänner och då ska jag ha fett kul!
Har man tråkigt så tar man fula bilder på sig själv så äre bara!
 
ser ut som ett litet bakfyllo idag, men jag är faktiskt så nykter som kan bli!
hur allt fett lyckas att sätta sig? För ibland känns det som jag skiter ut halva mitt dagsintag och då borde det ju inte vara några problem att vara slimmad?
Sitter och tramsar med mitt senaste inköp. Runda glajjer! Tycker dom är skitfräna, men sen om det passar mig är jag tveksam till. Min näsa bli lite big, fast det är den ju haha! Jag har hela 14 par glasögon... Nu är ju några från stenåldern visserligen, men det är kul med nya brillor till våren tycker jag! Dessutom funkar det perfekt på en sån som mig. Jag har nämligen drabbats av stora ringar samt påsar under ögonen. Mindre kul, men inget att göra åt i i detta stressliv.
 
 
Oj, nu upptäckte jag en ny sak här på bloggen. Man kan tydligen lägga in bilder från sin instagram! Nu har jag gått och blivit en såndär jobbig typ som postar bilder och visar hur jäkla hurtig jag är om dagarna. Ångrar det djupt, men antar att jag har påverkats. Lyckades springa 4 km WOW!
Har inte hänt så mycket mer än vad det brukar göra i mitt liv. Har varit med hästen uppe i ridhuset och ridit. Det gick bra förutom att min häst var galen och helt vild. Tur att min häst inte fick fart på de övriga hästarna i ridhuset.
För övrigt älskar jag min fluffiga lilla hund som numera inte är fluffig. Han är rakad och ser ut som ett litet ufo :)
Hej!  Kan någon typ fixa ett sommarjobb till mig? Jag hinner/pallar inte söka.. Vill ha typ städ, dagisjobb eller något annat där man slipper jobba helger.
 

Stack till bibblan i en rusande fart. Min pojkvän hann knappt komma innanför dörren förrän vi rök ihop. Började tjaffsa över en skitsak.. Och jag vill egentligen inte bråka, men jag blir förbannad när han blir arg över småsaker? Ok, jag lånade ut en sak till hans kompis utan att fråga honom och då blev det helt plötsligt ett jävla uppror. Vafan de träffas och umgås typ varje dag, då behöver man väll inte fråga om lov. Sedan sa han att jag måste lära mig vett och etikett och då visste jag varken om jag skulle skratta eller gråta. För är det något han saknar, så är det just det!!! Nej, nu ska jag på ett styrkepass för plugget gick ju åt helvete idag med.

Förresten.. Hur många kalorier ligger ni på om dagen? Man ska ju äta typ 2500 kcl per dag, men jag har svårt att tro att folk gör det?! Alla är ju så pinnamala nu förtiden. Ja och sen tränar ju alla som galningar iofs, men det måste ju vara tufft att träna så hårt och sedan ligga på ett underskott? En liten notis sådär bara. Byebye

Är inne i en godisperiod. Mina drömmar och tankar sträcker sig åt lakritstemmar, jordnötskolor och choklad. Men även chips, ostbågar, kakor och annan skit. Det går inte att hejda mitt begär, men jag tycker ändå jag är rätt duktig som gör så många överväganden varje dag... Jag tror mitt sockerberoende står i relation till mitt sinne. Jag är så trött i hjärnan och mitt blodsocker vill utmanas och få energi snabbt.

Idag träffade jag en killkompis varpå han uttryckte sig lite slumpmässigt och sa; "ni tjejer har så konstiga ben.. Typ stora höfter" och så kollade han på mig nerifrån och upp. Jag skrattade och svarade" ja, jag har stora höfter om det är det du menar". Därefter svarade han mig med att säga" det är bra med höfter, då kan man föda många barn". Jag tänkte för mig själv tyst och tänkte att jag gärna hade varit utan stora höfter. I efterhand har jag tänkt över situationen och funderat om det skulle symbolisera ridtjejer och höfter eller om det handlande om att det var fult/ snyggt? Dock kom jag inte fram till något klokt svar. För övrigt har mitt hår börjat strejka... Elektriskt och flygigt! Med balsammetoden blev håret inte alls så, bara fett, men antar att jag ska ta tag i den metoden igen.

Tyckte jag gjorde ett jäkla klipp när jag beställde mitt busskort via "mina sidor". Efter snart 4 års pendlande antog jag att det var dax att slå slag i saken och tänka lite ekonomiskt och "fördelsaktigt" som alla chafförerna hävdar att betalsättet medför. Jag trodde jag skulle tjäna multom, men i själva verket handlade det om 30 kr hehe! Man kan go bananas när man får reda på vad busskortet kostar mig i månaden. Tänk 680kr x 12 mån.. Och  det ska ge mig fördelar? Men ska sluta vara bitter, det är faktiskt dags att lägga ner pluggandet och sluta gnälla.