min pojkvän brukar säga till mig att jag måste följa mitt hjärta. Inte stressa så mycket som jag gör, att jag är en fin person ändå. Han säger så kloka saker hela tiden, men jag har svårt att ta till mig allt.. Strax har jag föreläsning och jag VILL VERKLIGEN INTE! :/. Om jag ska följa mitt hjärta så är det väll bara att skita i den? Nej, det går inte. Måste prestera och leverera. Varje dag-samma knas. Dock ska jag snöra på mig mina Nikeskor och ta mig en gångtur till staden. Jag vill inte gå misste om solen därute. Jag blir alltid mycket gladare när den dyker fram. Vinterhalvåret har kännts så himlans långt. Btw så åt jag nudlar till middag idag. Det 'är väll ändå underskattat? Sjukt gott ju haha! Vilket jag och min pojkvän har delade åsikter om. Han blir så jäkla arg när jag äter det... Så bäst att gömma påsarna ;)

Var på ett styrke/ konditionspass igår och det är helt sjukt vilken träningsvärk jag har. Jag skojar inte när det ser ut som jag har skitit på mig när jag går. Det gör ont i varenda muskel på benen och rumpan. Vad jag än ska göra så, känner jag mig som en uråldrad pensionär...

Idag har jag köpt det mest ångestfyllda plagget ever. Bikini. Kände att det va lika bra.. Inte för att jag badar så mkt, men ombyte förnyar säger de ju.

asså, fy vad jag mår dåligt att jag inte lyckats hälsa på någon av er. Det är fullt upp med allt och ekonomin är mitt fuckyou-finger... Jenny bor i Malmö, Mikaela i Kalmar och Elin i Göteborg. Känner mig usel varje gång jag säger att jag måste hälsa på er och inte gör det :(! Håll ut, jag vill, jag kan, jag ska! Någongång hihi
 
 
 
when life is crazy..
 
Mina klyftor har det omtalats om i generationer ;) hohohoh

Jag har fått känna på motgång i helgen. Krokodiltårar har rullat från min kind, saker har kastats i golvet och ett rop på hjälp har infunnit sig. Att det ska ta så hårt på självförtroendet att misslyckas? Lyckades bedöva mina känslor måttligt igår med lite rödvin, men nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Och motivationen den dalar och stressen omfamnar mig likt ett dagisbarn.Men jag ska hitta styrkan och mitt inre mod, men vägen dit är krokig och svår. Alla mina måsten som sätter sig som käppar i ett hjul.

Fanns inget nyttigt och gott, så det fick bli bruna bönor. Ush, det ser verkligen inte aptitligt ut, men jag gav det ett försök. Åh det slank ju ner och dessutom blev jag stenmätt åtminstone i 1 h sådär. Ps: jag glömmer hela tiden att vi har en inneboende. Så när jag sitter med toalettdörren öppen blir det lite pinsamt..

har jag kommit fram till instinkten att man inte ska bo hemma vid snart 23 års ålder. Det är bara jobbigt, man växer ifrån varandra och vill leva sitt liv, göra hur fan man vill utan att behöva tänka på vad som är rätt eller fel.. Nåväl jag har haft det otroligt tacksamt hemma, så vill inte säga att det har varit så förgärves. Fast det börja kännas att det knakar i fogarna nu.
En efter en kommer ut från lärarrummet med ett brett gediget smile på läpparna. En av kurskamraterna kunde skatta sig lycklig åt att hon skrivit så pass bra och tydliga svar att läraren ville göra en kopia på hennes svar och uträkningar. Den flickan var inte jag. Jag kom istället ut från rummet med en klump av ånger. Försökte dölja det bakom ett normalt ansiktsuttryck och hoppades på att ingen skulle fråga hur det gick för mig. ETT JÄVLA POÄNG ifrån godkänt! Varför lägger jag energi på att bli sur över sånthär? Jo, för att jag ångrar bittert att jag ens gick in med en god inställning till denna kursen. För första gången går jag in med positiv inställning och misslyckas totalt… Jag ska fan fortsätta att vara negativ i hela mitt liv om det är vad som behövs för att lyckas. Vem försöker jag lura? Jag är fortfarande en trög individ som inte klarar av att ta motgångar. Anledningen till att det är extra motigt är för att det finns absolut ingen som helst tid för detta nu. Mitt självförtroende sjönk på botten och jag orkar inte klättra upp igen. Nu vill jag göra något annat. Insett att det inte är min grej. Det är nu jag vill ut i arbetslivet.

Jag glömde gå på toa, innan min bussfärd! Så nu sitter jag här å trycker. Tur man inte är uttöjd mellan skinkorna för då hade det varit kört! Nää fy nu var jag snuski! Bara 50 min kvar då...

Efter många om och men har jag fått min vilja fram. Nu står han och gör pannkakssmet klockan 22:40! Allt för att stilla mitt behov nomnom!

JAPP! dax för klagotime! Först gjorde jag tenta som kändes åt helvete. Sedan tittar jag igenom vårt x-arbete med kommentarer från vår handledare. Vi blir bombarderade med kommentarer.... Kommentarer som vår examinator inte ens haft i åtanke. Jag pallar inte sitta med skiten. Har inte tid, ork, lust eller motivation!!!
Jag kämpade som ett jävla vilddjur sist med arbetet. Kan jag inte bara få lite flyt nångång? Typ att snubben jag skriver ihop med kan göra lite? Jag kan ärligt säga att jag har gjort det mesta av hela arbetet. PLZ!
Jag vill inte gå in i väggen innan jag blir gammal. I helgen tänker jag fan inte göra något som heter skolarbete.slut
Rihanna kan jag få ditt hår och din hårfärg taaaaaack?
Hej. Träning är inte bra för mig. Hela min värld runtomkring stannar upp eller så är det för att jag har tenta på fredag. Blir asnervös för att jag inte kan ngt och sen kommer jag inte till skott med pluggandet. Imon ska jag hoppa över skolan och hoppas jag kan ägna några timmars effektiv pluggtid då.. Igår hade jag psykbyt på allt och alla! Och det är inte alls kul för mina närstående. Tur att de är förstående, men mitt beteende är inte helt ok. Jag mår cpdåligt när jag är så här stressad.
Åh, sitter och längtar efter sommar. Det är väl det varenda svennebanan gör just nu när vintern är som svinigast. Jag är ute efter bruna ben och ett par antingen converce eller Vans. SÅÅÅÅ himlans snyggt om ni frågar mig och framförallt bekvämt! Jag gilla bekväma saker. Det är väll därför jag mest går i svart och undviker fodralklänningar.Miltärgröna byxor verkar vara inne just nu. Jag tycker det är supersnyggt, men har fått för mig att jag inte passar i den färgen :(?
 

Festelifest. Det verkar lätt bli så när jag är hemma. Man hinner inte träffa vänner på vardagarna och man träffas på helgen och kör två flugor i en smäll. Fest och kompisumgänge. Igår var nice. Min allra bästa vän knatade sig hem till småland! Rödvin, manligt dominerande sällskap, gittarrsång och fylledans på Harrys. Oj, det där med manligt lät lite komiskt! Men jag och Elin har mycket roligare när vi umgås med endast killar på en fest och utan att det finns tjejer inblandat. Tjejer är svåra människor.... Hade iaf oförskämt kul och det straffas i veckan med tentaplugg. Puss på er!

Händelsen igår gjorde nog uppror i min hjärna i natt. Har haft en massa mardrömmar. Åter igen har jag drömt att min pojkvän är otrogen. Jag har drömt att han lever ett dubbelliv och han är inte rädd för att visa det heller. SJUKT DRÖLIG DRÖMJÄVEL! Sedan har jag vaknat mitt i natten ett antal gånger. Kommer inte ihåg vad jag drömde då, men typ vaknat med hjärtat i halsgropen... Jag har typ varit hemma en hel vecka, utan att träffa min älski. Det känns konstigt, men i morgon hade jag tänkt att stressa iväg till Växjö. Tråkigt nog så kommer vi inte hinna umgås riktigt ändå. Jag har bestämt att ägna hela dagen åt plugg med en kurskamrat. Jag måste dessutom hem tidigt på lördag morgon, så vi hinner sova ihop och det är typ det enda. Åh, jag blir så ledsen när man inte hinner ses och umgås. Det är värdefullt för mig.
 
Blev lite tveksam om rubriken blev rätt rent grammatiskt och ordagrant? Valde engelska, då det lät
så vansinnigt fånigt på svenska. Vad jag ville komma fram till är att man måste gilla sig själv och inte låta sig påverkas av vad andra tycker och tänker. Jag kan känna att jag har tappat min personlighet litegrann sedan jag började universitetet. Det är lite synd. Jag antar att det är moralen som tar över, fast när jag är med mina vänner, då kommer mitt sanna jag fram igen. När jag var yngre var nog inte min moraliska sida den mest prioterade. I helgen pratade jag med en kompis som jag inte träffat på aslänge och hon berättade om alla sjuka saker jag har gjort under min skolgång. HAHA vissa saker som jag inte ens själv kommer ihåg. Från ett ämne till något annat. Längtar som ett barn på julafton tills min bästis kommer hem och det gör hon nästa vecka :)) YAAAY!
Dagens händelse i bild.

Jag var med om en olycka idag. En personbil fick sladd på andra vägbanan och bussen försökte svänga undan. Det hela slutade med att personbilen krockade med framsidan på bussen och vi som satt i bussen flög ut i diket med bussen över stock och sten. Jag låg och Blundade samtidigt som jag lyssnade på musik. Så vaknar jag av världens smäll och att alla skriker. Jag skriker också, håller fast mig i framsätet. Sedan tar det tvärstopp och mina knän som jag alltid har i kors, trycks mot sätet framför. Det gör ont, men inget är av konstaterar jag snabbt. Sedan kommer chocken. Jag börjar bli kallsvettig, så jag tar av mig tröjan? Sen mår jag illa, men slipper att spy och svimma iaf.. Min väska hade flugit fem meter fram och min mobil låg utanför bussen? Tur jag satt näst längst bak. Det var en kvinna som miste sitt liv. Kvinnan i personbilen. Hon slussades ut från bilen och låg på vägen när räddningstjänsten kom. Hon blev bara 25 år! Så nu ska jag absolut inte gnälla över lite värk i knäna. Ger alla mina tankar åt kvinnan som förlorade sitt liv och hennes närstående <3

Jag börjar bli lite irriterad. Det är inte konstigt att folk inte utbildar sig på universitet... Och allra värst är det väll med lärarutb. Det är inte normalt att prenta in så mkt information på kort tid! Jag får kämpa som ett djur för att behålla koncentrationen uppe och lära mig något över huvudtaget. Till en början tänkte jag att det måste bero på mig, men nu i efterhand tror jag att det är kursen som är helt sjuk! Sen att jag läste matte och fysik på högstadiet gör ju inte saken bättre. Man märker att naturbarnen har ett försprång. Jag har ansträngt mig så mkt på att förstå och hänga med på föreläsningarna att jag är helt slut i hjärnan efteråt. Jag borde plugga nu, men hjärnan känns helt överarbetad och jag vill inte få hjärtklappning! Igår hade jag en stor lust med att kasta ut fysikboken genom ett fönster. Nervösa sammanbrott, javisst.

hehe var inte direkt beredd på att webcamen var såå snabb. Min enkla utstyrsel igårkväll :D Jag var nog den enda tjejen med converce. Men vem fan diggar musik som hiphop/rapp i högklackat undrar jag?
 
Ja, jag måste klippa mig! Men man blir ngt kluven när folk värderar min hårfärg som snygg och att jag passar i långt hår. Den riktiga sanningen är att jag inte klippt mig på ett år! (I think) och färgat håret har jag väll inte gjort på typ två månader. Min utväxt är to die for! Särskilt när håret är lite fett...
Igår var jag och tittade på Ison, Fille och Petter när de spelade på Garvaren! Åh dom var så bra. Ljungby var faktiskt roligt för en gångs skull. Det lönar sig att inte gå ut i småstaden för ofta, för då uppskattar man den mer. Hur som helst grabbarna var grymma! Kan dock känna att kvällen skulle bli mer svävande om jag hängt med min pojkvän och våra gemensamma vänner. De har lixom kulturen, bakgrunden och flowet med sig. Jag tror det skulle bli ännu bättre att lyssna på dem då, man får typ en förhandsgranskning om vad artisterna sjunger om och då blir ju musiken bara bättre!
 
 
 
 

Igår var det underbart. Härligt med lite våranda och jag köpte kläder! Ska försöka att inte ha ångest över spillda pengar, utan glädjas av tanken att jag har lite nytt och dessutom fick njuta av något annat i min annars rutinprickade vardag. Det blev svart kavaj, svart kjol och en rosa topp med dödskalle på. Jag köpte även kvalitetsschamo och balsam, vilket mitt skadade hår kan behöva. Idag är det fredag och det ska kännas också!!