vad har jag gjort? Jag har varit och spelat kubb och druckit vin hos min granne. Väldigt trevligt med tanke på det fina solskenet vi haft idag också. Kom dock hem ganska tidigt. Kände att jag inte vill bli lika full som Emmy ;) hehe.
can you be more serious?
No, I cant!
Fan vad sick! Jag såg att en kompis till mig (som fött barn) hade tagit bort alla sina profilbilder.. Undrade varför, men så kom jag på att det var en massa festbilder med alkohol och cigg iblandat. What a heck, tar man bort såna bilder bara för att man blivit mamma?... Jaja, så kanske det e. Vad vet jag. Jag e bara en omogen tjej i en vuxen kropp! Ush vad tråkigt med mammaliv. Det verkar vara sjukt mkt att tänka på. Facebookbilderna hade nog jag glömt ta bort! Tänk va kul om jag får kids och dom få se allamina bilder och filmer! Då lär dom tycka jag e en cool morsa! hihihi
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort

nae,, jag e inget större fan av att bära kjol. Jag tycker jag ser sjukt töntig ut i det. Typ som en 14-årig unge. Men sen när jag ser andra ha det, ser det så himla propert och sött ut! Jag vill kunna bära kjol och känna mig bekväm i det! Jag bär hellre ett par korta shorts eller en kort klänning! Jag måste hitta en snygg kjol. Den kjolen jag har på bilden är den nyaste och den är typ 3-4 år gammal hehe. Påminn mig om att jag måste sola också..
ja, jag vill ha en longboard! Jag har fått för mig att jag e grym på att åka det.. men jag antar att det är svårare än vad det ser ut! Än så länge får jag nöja mig med inlines! Det är rätt fint det med.
har beställt ett GG-schabrak inkl luva! Jag är jätteglad över det, även om jag kommer att få leva fattigt resten av månaden! Min mening denna månaden var att köpa ett nytt schabrak och luva och nu har jag ju lyckats med det ;).
Blev det schabraket som syns i vänstra hörnet på bilden. Har redan det högst upp i det högra hörnet! Gillar dem schabraken, bra passform och stilrena!! Elmer är anmäld till två tävlingar! Dock ska inte jag hoppa! Vet att folk stör sig på det, men hallå? Man måste vara realistisk! Jag har ingen avsikt att tävla Falsterbo, men om man känner att hästen kan ha den kapaciteten, varför inte satsa? Min tid kommer... Men jag e jävligt tävlingssugen. Tränade igår med Elmer. Gick OK! Båda va lite ringrostiga, men vi behöver några träningar på oss för att komma igång! Nu ska jag bort till stallet och bland annat fixa min utrustning som blev helt förstörd igår av det skyfall som vi fick vara med om! :( Hade lixom putsat alla grejorna innan också! Haha.. Men jag tycker det är rätt kul att putsa (iaf om man har fina grejer).. Nehe, nu ska jag åka! Har en heleveteskväll! Ska lämna in hemtenta :O. Vet faktiskt inte om jag kommer bli klar! Hoppas det! Annars kommer jag få sån jävla ångest.
provsvaret från sjukhuset har kommit. Inte har jag fått öppna det själv heller.
Det var redan upprivet när jag skulle läsa svaret.
"Bästa Sandra! Blodprover visade för låga thyreoideavärden. Har redan skickat remiss till kirurgkliniken"
Okej? Jag fattar NADA. Men troligen har jag för LÅG ämnesomsättning... Inte konstigt att jag e så fet då xD
Nej men ärligt. Jag måste ringa imon och fråga vad dem menar.
Tänk vilka positiva effekter kaffe kan ge...
Ni som tycker att det är patetiskt att skriva om allt sitt missnöje kan sluta läsa nu. Jag har en utav mina sämre dagar idag. Jag känner mig äckligt missnöjd med mitt liv och undrar när det ska vända till det positiva? Det finns ingen anledning att se ner på livets mening. Utåt sätt har jag det bra. Jävligt bra faktiskt. Inombords något helt annat. Jag längtar så mycket efter att få bli vuxen, att bli självförsörjande, att bli oberoende. Det känns som alla i min omgivning verkligen har satsat på något som de själva VILL göra. Jo, jag VILL plugga, men jag vill göra annat också.

Jag ska villigt erkänna att jag just nu (för tillfället) lider av prestationsångest. Under större delen av mitt liv har jag kunnat tillämpa kritik, avhandla deadlines och hittat min go-for-it-uppenbarelse. Den känns som bortblåst nu. Jag sitter med mitt ruttna essäskrivande och känner mig allmänt sämst på att skriva. Jag hatar känslan av att känna mig otillräcklig. För det är just det jag gör, när jag inte får något nedklottrat på mitt worddokument. Tycker synd om mig själv fast jag vet att innerst inne är det självförvållat.
Tog det stora steget och anmälde mig till sjukan. Var där igår och berättade mina symtom. Slutade med att de tog en massa blodprov och även EKG. Tur att jag fick en kvinnlig sjuksköterska när jag skulle ta EKG.. Var inte så sugen på att showa mina bröst för den ordinarie läkaren! Kändes fett töntigt att vara där. Har en känsla av att mina värden kommer vara bra och att det inte kommer finnas något att göra. På ett sätt hoppas jag att mina värden ser annorlunda ut, så att jag kan få medicin och få bukt med mina problem. Jag är lixom rädd att värderna är bra och att jag ska klassas som "psykiskt sjuk och deppig" och det är inget man vill skylta om precis.
Sist jag va hos läkaren var 2007 ( årlig kontroll I guess) och det säger ganska mycket om att jag för övrigt är en ganska frisk person som inte hycklar och går till läkaren i onödan.
Jag har varit pank i cirkus 3 veckor och jag skojar inte! Igår fick jag reda på att vi får vårat sista CSN-bidrag och det är dessutom hälften vad jag brukar få! Det är ju sjukt! Jag ska alltså leva på 1000 spänn en hel månad!?
Fuck, fuck, fuck! Jag blev så jävla sur över det så att jag var sugen på att kasta hantlen i spegeln på gaygymmet. Jag har lixom tänkt och visuelerat vad jag ska köpa och hur bra jag kommer må igen när jag får mitt kära bidrag, men NEJ! Nu har jag ingen som helst lust med att plugga.

!
Umgicks med JP igår. Vi hade inget att göra, så vi gör det som man brukar göra när man har tråkigt. Vi tog till flaskan.
Man gör så mycket onödiga saker på fyllan. Ett exempel är att vi spelade in massa sjuka filmer. Ett annat exempel ska jag inte ens nämna!  HAHA.
har varit i stallet, vilket var avkopplande. Sedan kommer man hem och får uppleva världens jävla drama. Jag trodde det skulle vara skönt att vara hemma i helgen, men icke! Det är tur man har häst och hund så man kan smita iväg från helvetet ibland. Men om man ska se till det positiva, så har jag lärt mig mycket. Jag kommer aldrig någonsin sätta mig i samma sits...
schnuffi  är den fina trösten i livet.
Du är inte en utav mängden, men jag är en utav dem få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden.
Du  måste tro motivet har aldrig matchat ramen. Jag vill se alla sidor, TVn visar en utav dom.
Livet är fult, du är fager. Vaken om natten drömmer på dagen.


jag har dödens träningsvärk. Blev inget gym idag, då jag var lat nog.. Men däremot cyklade jag till stallet i en jävla motvind med en överpackad handväska i korgen och en willyskasse full av kläder på pakethållaren! YEEY LIVIN THE DREAM! först tänkte jag "assa det går ju riktigt bra det här.. Ska cykla varje dag till stallet"
några minuter senare: "Jag ska aldrig mer cykla!! (svettig rygg och flåsar som en hund). Glöm inte att jag måste ta mig förbi hela staden i lortiga ridkläder för att komma hem. Hoppas någon såg mig!!! Hoppas folk tror att jag e hurtig också! (fast det är jag ju.. ibland).
Jag tycker ändå att jag har fått in ett ganska bra flyt på träningen.
Visst, jag tränar inte kanske fem dagar i veckan alltid, men det är ändå regelbundet.
Det tråkiga är att jag inte har gått ned ett enda gram!!! Jag är medveten om att man måste ändra kost
och sådär, men styrketräning vs kondition borde ju ändå få mig att tappa några kilon? Om det så är vätska!?
Däremot känner jag att jag har blivit mycket starkare och det är det som får mig att vilja fortsätta att träna på gym.
Nej, nu ska jag sluta deppa och istället lägga fokus på morgondagens träning!
yes, jag tog mig i kragen! Ska till doktorn på Måndag. För övrigt har hjärtat åkt till Sthlm så jag lär väll dö av trisstes...
Aja, sen fått tillbaka en tenta! Vi fick G, yaaaay^^. VG på en del ;).
oj vad jag bloggar frenetiskt känner jag.. Måste vara kaffet jag nyss drack! Assa jag bli så trött! HAHA.. Ni vet den där historian om att polisen jagat en mc med två personer som körde våldlöst och sen att han dog efter det? (föraren alltså). Jag tycker det är fel av polisen faktiskt! orkar inte göra mig till svars här riktigt.. Men, jag har förståelse för att polisen ska göra sitt jobb, men till vilket pris? kommenterade en "motståndare" på facebook... Åh ännu tröttare blir jag på dem idioterna som inte vågar ha några egna åsikter.. HAHA! Om det är en person som är "poppis" måste alla tycka likadant. Så är det verkligen i ljungby. Om någon skrivit att den är t e x sjuk så måste alla kompisar i detta gänget och alla som vill ingå i den vänskapskretsen kommentera och "gilla".. är så jävla glad över att jag aldrig har umgåts i såna bekräftelsegäng. sen det roliga är att den typen av folk som skrivit att det är Mc-förarens fel att han dog eftersom han körde så snabbt och våldlöst.. Det sjuka är att dom själva kan tycka att polisen gör fel om de är utslängda från puben. Men, de e lugnt! Då ska jag öppna min käft och säga "dom gör bara sitt jobb" HAHA.


Ps: Jag har självt tyckt att polisen har varit dum i huvudet många gånger.. Men jag har tänkt efter och förstått ju mer tiden går att de gör saker för vårt eget bästa. Men att rentav jaga en mc-förare som de dessutom inte har någon chans att stoppa...? och straffet är böter. Det känns lite onödigt. Nu är snubben död och man kan inte skylla på någon. Tycker bara att polisen handlade fel i detta läge!
vill skrika rätt ut att hästar är det finaste som finns och det enda som kan få en att må bra! Samtidigt som de kan få en att må sämst vid omständigheter...  Jag trodde inte jag skulle bli så fäst vid någon häst igen med tanke på att jag var så glad över Mr Okey (min förra fyrbenting). Där hade jag fel! Även om Elmer bits, bockar och är lite egen, så är han great! Vågar inte ens tänka tanken av att sälja honom! I mitt liv är han fullständigt inplanerad. By the way så sänder jag ett TACK till maaam som tog hand om honom åt mig idag. TACK!! Guld värt. Nu ska jag leta lite böcker..
Måste ta mig till sjukan för att få ett ordentligt svar. Googlar man på internet blir man bara rädd och känner efter för mycket. Helt plötsligt har man börjat bli hypokondriker och känner alla problem i världen. Jag e bara lite trött det är allt. Om det inte hade varit för den där knölen, hade jag nog inte brytt mig... Jag vet om att jag är en person med sprudlande energi som har en förmåga att gå på högvarv hela tiden... Då ere inte konstigt att jag bli seg i kropp och knopp, men nu när vi har haft det ofattbart lugnt i skolan finns det inget som helst som tyder på att jag ska vara såhär trött!?.






assa jag känner mig helt abbsad! Jag vill ut och tävla, hoppträna och fortsätta att utvecklas! Har suttit och kollat igenom lite hoppträningar på Elmer och mig och det känns så tråkigt att vi är borta från hårdträningen, för på slutet var vi riktigt synkade med varandra. När man väl känner att ambitionen och framförallt motivationen finns där, ska det alltid finnas krångel! Nåväl, hoppas att uttrycket "Viljan att lyckas, måste vara större än rädslan för att misslyckas" stämmer.
märkessaker är en världslig sak.. Jo, men försök säga det när vi lever under 2012 och hästaffärerna kryllar av snygg utrustning! Jag gillar det enkelt, snyggt och smidigt. Och det kostar tydligen! Sen ska jag väll envisas med att om man nu har ett stort intresse för någonting, spelar pengar ingen större roll. Just det, pengar är egentligen NADA. Bara några papperslappar fullt med bakterier av alla händer de varit i. typ. Tänk om det vore så. Känns svårt att tänka så när man e fattig.
Ett veredus-schabrak! 649 kr. Sen såklart matchande öronhuva till.
Whitiker! Älskar dessa, stilrena och bra kvalitet. Har själv ett i svart, men funderar på ett rött. Vill även ha en luva, men undrar om det blir "för mycket"? Ser det konstigt ut om man har en blå kavaj? hmm.
349 kr. Snyggt och jag vet att min häst klär i grått. Passar dessutom min tävlingsoutfit!
Någon som vill sponsra mig? hihi

"Fan vad du är cool" "Du är helt crazy, men jag gillar det". Jag hade ingen som helst anledning till att träffa två helt okända tjejer igår på nattklubben, (jo för att tigga en cigg isf) men i själva verket ville jag bara lära dem en sak! BJUD PÅ DIG SJÄLV. Tjejerna var för övrigt två övergivna singlar som såg trötta ut på livet. Det slutade med att den ena tjejen hånglade upp en kille. HAHA, jag kan verkligen manipulera folk xD
För övrigt så jäkla snyggt att kunna ha en sådan "fet" eyeliner. Jag är
dock värdelös på att kunna sminka mig, men någon som vill lära en amatör är
hjärtligt välkommna!
jag och min partner har hamnat i ett tråkigt mönster som jag tror många par tenderar till att hamna i efter ett tag.. Jag sitter framför tv:n och äter onyttigt snax och väntar på att han ska ta hem storkosan på nätpoker som för övrigt inte har gjort sig synlig.. (än). Det enda som gynnas av det här, är min rumpas connection med soffan!
- men så igår tänkte vi att vi skulle ut och svira lite. Och nej, det är inte kul att gå ut med sin kille!
För det första; man märker alla bekräftelsespärrar som killar faktiskt har.
För det andra; att vara på en fest med bara killar och några ynka brudar aka torrisar känns sådär.
MEN till det postiva! Inträde, dricka, jackinhägning, dricka från baren, fyllemat, dagen-efter-mat- CHECK, CHECK, CHECK!
Tack älskling för att jag slapp övertrassera mitt konto iaf! <3
ja assa inte jag då, utan min bästis! Jag e måttligt avis med uttrycket "jag vill också jättegärna se Eiffeltornet"
i dagens konversation.
Jag som trodde Elmer hade blivit frisk från sin hosta. Idag hostade han en gång och hade rikligt med grönt snor i nässborren efter ridpasset! Ush, jag blir så ledsen, arg, frustrerad och  framförallt uppgiven! Jag vet att det låter förbannat töntigt, men hela mitt liv stannar upp om det förekommer något knas med hästen. Ingenting blir roligt längre. Det blir inte roligt att shoppa, träffa älsklingen, umgås med vänner, festa och allra minst plugga. Jag kan helt enkelt inte slappna av när jag får uppleva hinder i hästvardagen! Ja, han är min emotionella känslopunkt den där hästen. Hoppas över himmel och jord att han blir frisk så fort som möjligt, så att jag slipper min depression som annars lätt gör sig tillgänglig.
längtar tills man får använda sig av dessa godingar! Är fruktansvärt sugen på att skaffa lite nytt i skohyllan också ;)
Det finns några nackdelar med att sova hemma..
1. Den förbannade varmluftpumpen som de glömmer att stänga av på kvällarna! Låter som in i vassen.
2. Det otroligt jobbiga porlandet från vattenpumpen till akvariet!
3. Att någon har lånat min säng och låtit lakan och påslakan ligga huller om buller.
Mina händer har somnat så pallar inte skriva mer.. Men listan kan göras lång.
jag har märkt att jag jämt ska gräma mig åt att göra victory-poosern på varenda kort!? Det spelar ingen roll om det är festkort eller serriöst. Vet inte varför jag gör det? Tror det kan ha att göra med att jag inte vill se för serriös ut. Hur som helst ser det sjukt töntigt ut! Måste sluta upp med det haha.
varit hos emmy och druckit öl. Det var trevligt må jag säga! Vi blev som fjortisar på nytt när pappa Ronny kom hem och gömde alla öl, så att han inte skulle se! hahahah.. Sen skrattar Jocke som en fabror så vi skrattade i typ 10 min åt hans efterblivna skratt. HEJRÅÅ!
hehe jag har sovit över 12 h! Det är sjukt. Jag skyller på att hans säng är alldeles för skön, jobbigt nog.
Har iaf tränat idag! Och jag måste medge att det är skönare att träna och känna att man håller på at spy, än att ligga bakis och känna känslan av att man håller på att spy. Konstigt att man hellre föredrar att festa än att träna då!? Hmm...
Fast idag äre lördag och godis så att ni inte tror att jag gått och blivit nyttig ; )
hemkommen från harrys. Har varit hos Jenny! tråkigt ute på stan, men kul att festa. Hejdå! Jag tror jag e skitsnygg när jag e full.. Ett dilemma helt klart! Sakna puppin!

 

 

jag har uppmärksammat, upplevt, blivit påmind om hur tråkiga vi människor tenderar till att bli när vi binder upp oss. Förutom vår ombytta livsfilosofi. Ja, alltså det uppenbara att man skippat fester och istället föredragit mysiga hemmakvällar, så är man fruktansvärt tråkig på andra plan också. Vi pratar ofta om våra killar och om hur bra och roliga dem är. Våra nya renoveringsprojekt eller om överraskningar, skriver om dem på blogg, ja överallt får killarna uppmärksamhet. Jag påstår inte att killarna inte ska få detta stora utrymme som de faktiskt får, utan det som jag tänker på mest är. HUR FAN STÅR NI SINGLAR UT MED ATT HÖRA DETTA TJAT? Hade jag varit singel och fått bemötas av all denna hysteri kring förhållande hade jag blivit helknäpp! Tro mig, jag har erfarenhet av detta och har själv grävt min egen grop.. ändå spatserar jag fram med ett leende på läpparna och berättar glatt och oprobroblematiskt om mitt förhållande! Även om jag har det underbart just nu, så ska jag försöka tänka på mina singelvänner där ute som faktiskt ta sig tiden och drar ut mig ibland! För det är inte så att jag inte gillar att festa längre. Det är mer en fråga om resurser till tillfrågan!
ja, som den moderedaktör jag är så tänkte jag ge er lite tips på hur man ska klä sig i vår! Skäm o sido. Jag har aldrig varit någon som direkt följt trender, MEN ett tips ska jag ge er! Och det är; ANVÄND KAVAJ! Det är så jäkla snyggt och går aldrig ur modet! Såväl lång som kort, passar till allt, lyft gärna outfiten med en skarpare färg! Det som är bra med kavajen är också att man kan använda den som jacka. Så använd Kavaj! Jag köpte min på HM för 199 spänn, så man kan komma undan billigt också!
igår så va jag så jävla hungrig efter att ha pendlat till växjö och när jag väl skulle äta tror jag att jag åt för mycket eller att jag blev matförgiftad av köttfärsen.. Fick krampor i magen, vilket resulterade till att jag vakna mitt i natten och spydde upp allting! INTE fräscht alls. Kan inte äta köttfärs på några dagar nu känner jag. Allt påminner om spya! Annars har jag mått väl. Sen när vi skulle gå och gymma, ja då SVIMMA Roman efter att han kört all in på en maskin. Så han trilla över en hel bokhylla och slår upp läppen! Tur jag inte såg det, för då hade jag nog fått panik. Vi tror det var en kombination av överträning/dåligt med vätskeintag... Han tar ju inte precis det så lugnt den killen!
Man måste förstå att det finns en mening med alla människor man träffar. Några vill testa dig, några vill utnyttja dig, andra vill lära dig någonting. Men det viktigaste är dem som tar fram det bästa från dig, respektera dig och accepeterar dig för den du är. Det är dem som är värda att kämpa för och hålla kvar!
fodrat hästarna i morse. Så mysigt att höra dem tugga på sitt hö ute i hagen samtidigt som fåglarna kvittrar och solen skiner en kall morgon. Sen har jag ordnat frukost åt min famij och Roman! MYS. Nu ska jag plugga och njuta av att Roman är i Ljungby, sensation ;)