Jag har glömt berätta om min sjuka dröm jag hade i natt. Det värsta av allt var att den kändes så jävulskt verklig. Så verklig att jag var tvungen att kolla på vad den drömmen kunde betyda. Lixom som flera ggr har jag drömt att jag tappat eller slagit ut tänder, vilket enligt drömtydare betyder att en förändring i ens liv skulle ske- och det gjorde de också! SICK!
Aja nu till min dröm jag hade igår. Jag drömde att jag försökte hjälpa min kompis som jag var hemligt förälskad i. Han höll dock till med droger och kriminalitet, så mycket visste jag. Nu ringde han min telefon och sa att han behövde min hjälp! Han hade gjort en dum grej sa han och de var ute efter honom. Eftersom jag är så snäll som backar upp till mina kompisar i ur och skur så skulle jag ju självklart hjälpa honom. Jag skulle hålla han gömd. Det värsta var att polisen(CSI) hade spårat mitt nummer eftersom han ringt till mig. Nu letade de efter mig också och trodde att jag med var inblandad... Hur som helst befann vi oss i en tunnelbana typ, jag tror det var utomlands eller något. Det var en jäkla folkmassa och en fet polissnut hade fått syn på mig och min vän trots att vi försökte vara så diskreta som möjligt. Jag sprang och jag sprang... Jag kom ingen vart. Det gick jätte segt! Blev vi fast nu skulle det förändra hela våra liv berättade min kompis när vi vid en sjö lyckats komma bort och kippa efter andan. En maffia var ute efter oss.
Den här storyn är helt sjuk! Jag kan se det framför mig också. Jag orkar inte berätta hela händelsen, för då orkar ni inte läsa, men med dessa begrepp konstatera drömtydaren följande:

VAPEN: Varnar för att du blir orättvist behandlad.

TELEFON: Drömmer du att telefonen ringer betyder det att en vän väntar på dig och det är bråttom!

SPRINGA: Har du svårt att springa i din dröm, betyder det att ditt självförtroende minskat. Springer du mot något är det ett gott tecken, men springer du ifrån något väntar problem.

JAGAD: Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig. Om du jagar så kommer du att möta motgångar.

FLY: en dröm om flykt betyder svåra motgångar och inre stress. Lyckas du fly i drömmen så kommer du klara av att möta motgångarna.

Är det det såhär det är? Läskigt. Eller är det bara helt enkelt så att jag glott för mycket på film den senaste tiden?
The truth is out there ;)
Sannie
Hej, hallå, goddag! Sannie speakin. Idag har jag tillbringat min första dag under min VFU (verksamhetsförlagda utbildning). Det var skönt att komma ut lite i praktiken igen. Jag har dock insett att jag måste gå och lägga mig tidigare för att orka hålla mig pigg en hel dag. Jag åker ju nämligen buss tidigare än vanligt (6.30) that is paaain! 4:a veckors slit framöver dårra. Det kan jag behöva.
Förresten det är helt sjukt. Idag joinade jag min farmor efter skolan och blev ju såklart bjuden på fika. Ni vet de där Ballerina kladdkakakexen? Asssa shiiiit dom är verkligen to die for! Jag är en riktig sucker för dom.... Sjukt goda :D!
Aja ikväll inväntas ridhuset... klockan halv 9 ikväll kommer jag vara på plats. Undrar hur mycket klockan blir innan jag kommer hem?
Förresten idag är det förbjudet för mig att vara inne på facebook. Okej, jag klarade inte det riktigt då jag gick in direkt när jag kom hem... Dåligt Sannie. Men jag ska iaf försöka införa fler dissafacebooksförbud. Detta av anledningen att jag bli depp över allt och alla haha.. Jag säger som Nils! Bättre att va inne på face på helgerna då alla skriver "en pizza hade varit fetenice nu!" eller "vafan hände igår?" eller "alkohol och pardi" mm.. Ja menar mycket bättre än "tränat som tusan idag", "gymmet" eller "biblioteket". Det känns bara jobbigt att alla ska vara så duktiga hela tiden ;) Dessutom blir man ju paranoid av allt snokande.... Finns på luren om ni vill något!With love/ Sannie
Ibland gör människor det enkelt för sig. Det lägger upp de så jäkla snyggt typ? Alltså praktiskt taget lägger de fram det solklaraste  jävla "draåthelvete"-grejen ever typ! Varför? Men inget att hänga läpp över. Det finns faktiskt goda sidor hos de flesta också, jag själv är inte heller Guds bästa barn även om jag själv tror att jag är det ibland haha!
Min kväll var trots allt wunderschöön! Klassfest hos Möllserstedt med trevliga vänner =) Konstigt nog flippade jag inte alls. Det var lixom allas väntan.. Sandra när fan ska du balla ur och köra lite pippiskämt? Well, får styra upp det next time.
När jag tänker efter så är mitt minne något vagt, men jag vet iaf att Fredrik och jag hamnade på Deluxe. Jag var typ seg för jag orkade inte ens dansa. Lite sådär tröttfull typ. Sedan intog vi donken tsm med Calle och Karin. Jag åt i mängder... Jag missa bussen hem och fick göra det bästa av situationen. Hur som helst, freddan erbjöd mig sovplats och shit vad konstig jag är... Det första ja sa när jag kom dit "jag fryser om mina fötter, måste ha strumpor, ge mig några". Aja det var ju snällt att jag slapp sova på gatan iaf ;). På morgonen körde jag en workout genom att springa från stallvägen till Teleborg centrum med inklusive tjock packning. Helt otroligt att jag faktiskt hann!
Nu sitter jag istället framför den här dumburken och inväntar god mat. Pappa säger att det blir fläskfile till middag, yammi! Från och med nu ska jag inte festa på många veckor. Jag måste lära mig att leva det torra livet jag också hehe!
With love/ Sannie
hadhadjahjdhFHASFKASFHAJKHFAFSJK- så arg är jag nu!
Bussen till växjö skulle gå 13.55, jag kom dit 13.56 och då hade den gått, fyfanhelvetsjävlasnoppbajsrövfitta!!!
Detta är kanske inte en sån big deal att bli lack över, men faktum är att jag verkligen har organiserat/stressat sönder för att hinna med detta. I lugn och ro hade jag hoppats på att träffa några vänner för att sedan bege oss ner till Mikaela & klassfesten. Anledningen till denna försening är till största delen mitt fel, MEN om mamma nu kunde lära sig köra bil riktigt och sluta tjöta så hade det inte varit några problem. Dessutom irretarar det mig att varken mamma eller pappa kan tänkas sig att låna ut deras bilar så fort jag ska på nått galej? Vad är grejen lixom? jag kör deras bilar varje dag till stallet i stan osv och de kan inte ens låna ut bilen för att jag ska åka 6 mil från ljungby? SUG.
Nu sitter jag och tröstäter chips och väntar på att pappas pizza ska bli klar... Blir att häva i sig på bussen istället dåra as usual ;) Nu ska jag med 17.55 bussen och därmed basta! Tycker inte om att jag har gått och blivit tidsoptimist! Nu har jag iofs tid till att sminka mig och fixa och det känns väll rätt bra trots allt.
IKVÄLL SKA VI HA KUL CLASSMATES! LETS GO BANANAS, ALL IN, BOTTEN UPP, VI SKA KRYPA... HÖRDE JAG ETT
SKÅL?- ATT DU GJORDE... ETT SKÅL?-ATT DU GJORDE!
En gammal bild på mig som blond. Igår färgade jag håret klockan 02.00 (brunt), men det blev helt ok!
Dock represtenterar jag väll fortfarande en image som blondy. Jag saknar att var blond :( Its me to be blond lixom!
Puss Sannie
Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag
Den här texten stämmer in försvånatsvärt bra över hur jag känner mig angående min dag!
Jag läste i någon blaska för någon dag sen att människor som hela tiden måste köpa saker dvs utmärker ett "Shopholicbetende"  sker då personer känner att något fattas i deras liv, så att de måste fullända detta genom att tröstshoppa t e x kläder. Är det så? Jag blir åtminstonde happy över att shoppa och ångra ingenting!
Idag har jag köpt:
*Tigerjeans (Enligt mig de bästa, prisvärda jeansen ever. Sitter snyggt och stämmer överrens med min kroppsform).

* Beiga chinos (höga), sjukt trendish!

* Höga kostymshorts i beige färg m tillhörande skärp. I love shorts!

*Pumps i brunt

* Tunika- Rea faktiskt ;)

* Partyväska i läder

* Hårfärg

* Leopardsjal

* Strumpebyxor

* kontantkort

* en Bag in Box, vitt vin för morgondagens bravader!
Jag och min mamma har inte riktigt samma syn på vad det gäller handling. Hon är spara medan jag är slösa. Min bror säger att jag lever över mina tillgångar. Hurdå? Jag betalar alla mina saker själv förutom hästen då. När de utmärker sig på följande vis  kontra jag snabbt med att "tänk om jag dör i mon, varför ångra sig? då mår man bara dåligt. Man ska köpa medan man kan, vem vet om jag blir bankrutt i mitt senare liv? Dessutom är jag värld detta då jag har presterat helt ok under dessa seminarier trots min låga motivation. Det är en perfekt sporre! Eller pengar är till för att rulla" VAFAN vill du sitta där hemma när du är 50 bast och veta att du har snålat i ditt liv så mycket att du aldrig vet hur det är att uppleva följande behag? Jag hatar snåla människor baaah.Här får ni en gammal bild på mig som blond. Ikväll ska jag färga ut min gråa utväxt. Jag visste inte att man i det här laget lyckades bli gråhårig som tjugoåring? Nu är det dax för lite intag av c-vitaminer och film. Ha en trevlig fredagskväll alla!
Hej kära blogg!
Ni som inte tkr det är roligt att läsa om min skola och mitt pluggande kan hoppa ner till fettexten nedandör istället!
Idag känns det som jag har hittat tillbaka till mitt gamla jag igen. Ni som har läst min blogg vet ju att jag har haft lite svårigheter med att hitta motivationen osv i skolan. Nu känns det konstigt nog som den är tillbaka! Igår satt jag uppe halva natten och skrev på litteraturanalysen som vi skulle ha på seminariet idag, Vad händer? jo vi ska sitta i grupper och diskutera det. BIG FAIL haha, det innebär att jag inte hade behövt lägga manken till så värst mkt ;)
Vidare var jag på teater idag och jag måste medge att mitt lokalsinne är ju förbannat bra. Det måste betyda att jag är menad att bo i en storstad och inte fuckin *** Skogen? Hur som helst lyckades jag på tio min ströva mot Ringsberg som låg ute vid ghettot typ?
Om ni vill veta vad jag har gjort fram tills nu så har jag återigen gjort det nödvändiga. Nämligen skolarbete. Jag har skrivit tre sidor inför i morgon och det känns fruktansvärt bra att ha det gjort =). Ush mkt skrivande om skolan nu, vilket jag förstår inte intresserar er ett enda dugg.
Men ni kanske intresserar er för det här?

* Jag tror jag lider av vätskebrist. Jag är sjukt dålig på att dricka (vatten). Idag när jag var på toaletten för att kissa luktade mitt kiss kalaspuffar. Det roliga är att jag inte har ätit det ens? Måste vara ett tecken på vätskeförlust eller något?


* Jag är rädd för att jag har fått svinkoppor. Ett äckligt, sårigt, varigt märke på örat-OCH jag kan inte låta bli att peta på det med mina smutsiga fingrar. Det gör ont nu också, kan inte ens sova med huvudet på den sidan.

* Jag kände mig sådär busig innan. Ni vet sådär så man bara vill tackla ner någon och borra ner sig i någons famn och snooza och skeda, klia på ryggen osv miiiiiwww. Jag blir alldeles varm i kroppen. Den där någon finns dock inte.

* Imorgon rullar cashen in på mitt konto. Det är inte sant. Jag ska spendera de väl i klädaffärerna under min stora håltimme!

* På Lördag vankas det klassfest och jag är riktigt taggad inför detta. Lets go bananas!!!

* Jag skulle vilja att en person gjorde mig glad, lycklig, tillfredställd och ensamslös- Helst imon TACK!

* Förresten  två personer i min basgrupp är min idoler. Hoppas inte dom ser detta nu^^ Jag höll
på att skratta sönder mig om jag inte lyckats bita mig i läppen och tänkt på något osexigt. Två tjejer i min basgrupp gör min dag. Den ena kommer nästan alltid försent och ska alltid ursäkta sig med en massa ursäkter så att det låter värre än vad det är (även om det nu är sant det som sägs). Den andra tjejen prata på ett skitcoolt sätt. Typ skit dryg i rösten och med en ängslig klang så att allt hon säger uppfattas lika allvarligt som jorden skulle gå under typ.

HAHAHA passar bra att jag uttrycker mig så pass fördomsfullt, när vi precis har pratat idag om vikten av att lära känna folk och vår professionalitet i vår kommande yrkesroll. MEN SLOW DOWN PARTNER, detta e privat ;) Desutom har jag inte emot dessa tjejer för fem öre, bara en kul grej jag lagt märke till. Undra vad dom tkr om mig egentligen?







du är vacker, du är ledsen, du är arg, du är glad
jag behöver dig i mitt liv - jag menar varje dag
det värmer hela min kropp bara jag får röra dig
jag har inte riktigt förstått det sätt du kan röra mig
men det finns ingen situation du inte är välkommen i
när allt är som jävligast och när allt är komedi
men jag känner detta djupt, så jag vet att jag finns
för jag förknippar nog dig med allt det feta jag minns
om min kärlek någonsin var äkta är det det mellan oss
du lugnar mig totalt och får mig att bränna loss
utan dig så hade inte mitt liv varit detsamma..

Nu ska jag låta mina ögonlock få vila. PUSS Sannie.
Hejsan! Ush allt känns sjukt jobbigt nu förtiden. Får inte alls något gjort längre. Jag har alltid varit van vid att vara duktiga Sandra. "Sandra som är så snäll" "Sandra, hon gör alltid sina läxor" "Sandra som sköter sig" "Sandra som håller på med hästar, duktig, säll". Jag vet i fan assa. Vad händer, är det nu jag ska göra revolt eller? Jag missade föreläsningen idag och vaknade av att de ringde från jobbet(Skyddat nr). Det är så illa verkligen. För övrigt är jag skitäcklig och har inte duschat håret på tre dagar, fyfan vilket jäkla drägg.
Nu är klockan mycket och det enda jag hunnit med idag är att plocka i ordning på mitt rum. Jag borde egentligen plugga. MEN jag måste ju duscha! och sen ska vi åka till ridhuset ikväll så är väll hemma vid 22 typ. Life is a mess. Mitt mål blir att sitta uppe hela natten och plugga, det få bli min dom! Rätt åt mig.
Aja nog av depp! Det är faktiskt viktigt att se livet från den ljusa sidan också. Man kan inte alltid lika på topp och vara alla till hands. Alla har vi vara up and downs.Jag kan ju faktiskt glädja mig åt att vara ägare till en fin häst. Nu ska jag göra något åt mitt skatbo till hår!
Hejsan! Ush allt känns sjukt jobbigt nu förtiden. Får inte alls något gjort längre. Jag har alltid varit van vid att vara duktiga Sandra. "Sandra som är så snäll" "Sandra, hon gör alltid sina läxor" "Sandra som sköter sig" "Sandra som håller på med hästar, duktig, snäll". Jag vet i fan assa. Vad händer, är det nu jag ska göra revolt eller? Jag missade föreläsningen idag och vaknade av att de ringde från jobbet(Skyddat nr). Det är så illa verkligen. För övrigt är jag skitäcklig och har inte duschat håret på tre dagar, fyfan vilket jäkla drägg.
Nu är klockan mycket och det enda jag hunnit med idag är att plocka i ordning på mitt rum. Jag borde egentligen plugga. MEN jag måste ju duscha! och sen ska vi åka till ridhuset ikväll så är väll hemma vid 22 typ. Life is a mess. Mitt mål blir att sitta uppe hela natten och plugga, det få bli min dom! Rätt åt mig.
Aja nog av depp! Det är faktiskt viktigt att se livet från den ljusa sidan också. Man kan inte alltid lika på topp och vara alla till hands. Alla har vi vara up and downs.Jag kan ju faktiskt glädja mig åt att vara ägare till en fin häst. Nu ska jag göra något åt mitt skatbo till hår
!
Hola bitches!

Sannie har inga tår längre. Jag har inte haft känsel i dom på typ 5 h.. Förklaringen till detta ha att göra med min vistelse i ridhuset idag. Det är svinigt kallt ute! Varför kan inte hästar fungera som typ björnar och gå i ide när de är kallt? Hade varit perfekt hehe!

Annars då? Jo lite smålack. Har med spänning gått och väntat länge på att det ska bli den 25:e(CSN-BIDRAG) kommer då... och eftersom jag har varit torskad i typ 3 veckor, så hade det inte varit fel med lite pengar ;) Det stora problemet är nu alla fuckin utgifter som komma skall. Mamma gjorde just en snygg suprice till mig. Hon menar att jag ska bidra med en slant till hästen och dess utgifter. USH skjut mig! Jag som hade bestämt så mkt roligheter... En kamera, tatto, kläder, skor, ridkläder, hälsosaker... Detta är endast en illusion :( busskort 700kr, räkning 400kr skuld till pappa 200kr mobilräkning 200kr, kontantkort 100kr mm. Ibland undrar jag varför jag började med ridning? kunde jag inte bli grym på fotboll eller någon annan billig sport suck.. BAAAH JAG VILL VARA OBEROENDE!!!


Dagens grej: Vi ska egentligen ha köpt två skönlitterlära böcker. Kirre & hoppas du trivs bra i fängelset. Jag har inte gjort det.. MEN när jag kom till pressbyron idag så såg jag till min stora förvåning att ena boken fanns där, så jag köpte den(var tvungen att övertrassera mitt konto dock). Hur som helst började jag läsa boken och även fast jag har hört bland många lärarstudenter att boken är konstig så tkr jag den var helt jävla fantastisk!!!  "hoppas du trivs bra i fängelset" tar i början av boken upp mkt hur de utsatta personerna känner sig med att ha en nära bestående med missbruksproblem. Jag gillar upplägget som tusan! Jag är själv lite finurlig+jobbigidiot och tänker ofta högt för mig själv samt reflektera sönder saker. Är man inte sådan som person, kan jag förstå att det är svårare att hänga med i svängarna.Den här boken ska faktiskt läsas ikväll.

HELT OFF? ja så lyder ju faktiskt dagens rubrik.. Helt ärligt är det ett riktigt skönt band som sjunger reaggelåtar på skånska. Timbuktu som hos mig även är en personlig favorit samverkar även i vissa låtar. Just nu spelas låten "monstret" hela tiden. Här kommer ett stycke ur texten:
Men om man tänker helt snett så landar man skevt,
och när man gräver sin grop så ramlar man ner.
Men om man sätter ett frö så växer nåt snart,
och när man släpper det fritt så tar det ju fart.




Hej hopp/Sannie
Vad tycker ni om låten?
shit. Jag e en sjuk människa japp. Jag e en riktigt sjuk människa. Jag borde sova nu.
Ps: jag har fått två stora finnar på rooompan. Hur? så jäkla traaaash, tur att folk slipper se dom ;)
Igår rullade bilen mot Malmö med två goda vänner och en resterande pojkvän. Med bra dunk & Sound  i bilen fanns det inga som helst problem att tagga till... Det var en skön kväll. Jag fick en såndär önskefylla typ. En fylla där man uppnår syftet med att släppa loss, prata allvarligt snack, livets spelregler, nya bekanskaper och dricka alkohol som utan några problem slinker ner i magen, UTAN att man mår dåligt och spyr samma kväll. Istället går man på högvarv hela tiden och få vara med om både drama och sinnesro- det gillar Sannie.


JP är min bästa festkompis tror jag. Hon bidrar mer än ofta till efterblivna svar och frågor. Hon är unik den kvinnan. Jag gillar henne mycket för att hon vet vad hon står någonstans på jorden. Vilket jag ser som en viktig egenskap. Jag har aldrig svårt att släppa loss tsm med henne och hon är precis som jag en damn hot partybrutta!

Nu till kvällens ytligheter. Under kvällen befann jag alltså mig på en hemmafest beläget ute på landsbyggden. Det var en riktigt lyckad fest må jag säga. Precis i min smak förutom vissa undantag med lite musikmix osv haha! Alla kan ju inte gilla house ;) Folket var tjockt nice. De är öppna, sociala och givmilda. Dessa egenskaper hittar man då fan inte i Ljungby precis. När kvällen började lida mot sisådär kl 3 var folket fortfarande kvar, även om festen började bli utdragen. Jag av någon anledning kände nog ett visst behov av att stissa ner i form av lite skön reagge/house, så det var väll antagligen därför jag och Linus hängde och var uppe ända till kl 6 på morgonen haha! Den avslutningen på festen kunde verkligen inte bli bättre. Den mannen och jag pratade om sjukt intressanta grejor. Det var allt mellan himmel och jord typ. Samtidigt som vi drack ngt slags sjukt gott tee lyssnade vi dessutom på fet musik. Jag har aldrig heller vaknat upp och känt en sån sjukt bra väckning som att vakna av att musik från datorn spelas.. Där ligger jag Sannie, fullt påklädd med min salsaklänning och har äckliga svarta, håliga strumpebyxor! 3 h sömn... Jag trodde att jag sovit i ett år typ, sov som en stock!



Morgondagen bjöd på så sjukt mkt flummigheter så det var äckligt. En riktigt bra bakfyllemorgon helt enkelt. JP stekte pankakor och jag diskade. (Sjukaste berget av disk ever!). Vi åt kladdkaka, jag åt chips, vi tog donken på vägen hem, jag åt kyckling och pommes när jag kom hem, OCH nu mår jag skit haha! Dessa hemska gifter måste uuuuuuuut från min kropp, för att inte tala om alla kalorier! Hummm ehhh aaa eee. Jag får paaaaaanik här hemma. Jag vill inte bor här.. Jag vill bort från skogen, träffa nya bekantskaper, satsta med hästen på ett annat place. Pengar är inte allt, men det är en stor del. Särskilt om man sedan tidigare har varit van vid att det hela tiden rullar in på kontot. Men aaa uppenbarligen så finns de väll en tjusning med det också, ljuva svenssonliv!

"Så simpel som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och hur du ser på mig
Stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig
"- VAPNET

Jag har råkat få denna truddilutt på hjärnan och den vill inte slutas spelas. Den har egentligen ingenting, men introt är så skönt och jag blir high on life även om texten till viss del innehåller depp.



Här har vi en del av gänget. Senare änlände det en större drös.
Temat var mexican night! Jag skippade dock tequilan-TACK GODE GUD FÖR DET!!
Tycker inte ni åxå jag ser ganska cool ut sådär? Lixom jag håller ju en 7,0 i handen, halllååååeee!?





Ey PS: Vafan skånejävlar.. Jag har glömt alla sköna slanguttryck med skånsk dialekt taget direkt hämtat från gangstars paradice!! Dock tro ja inte ni har glömt Sannies budord... Eller?


Puss och kram! Jaaa vill ha sportlov som alla andra kidz :(
Hallå eller! Jag diggar riktigt fet, tung, skön, awesome musik! Allt ifrån house, reagge, balader, och pop! En riktig allätare är jag. Jag är en sådan person som lyssnar på musik på det som stämmer överens med mig själv över dagen typ. Idag är det fest och jag håller på att försöka pumpa in den rätta festkänslan med schysst house och dessutom en blandning av reagge så att jag inte stissa sönder. ( risken finns att man blir skitstressad när man lyssnar på house). Aja nog om det... En annan sak som jag upplevde nu är mitt bloggspråk. Jag förstår att många kanske tänker att jag borde nog ha de flesta bokstavskombinationerna som läser min blogg och mina inlägg. Mitt svar på det är iallafall att jag skiter fullständigt hur jag skriver här. Jag skriver det som faller mig in för stunden och att sitta och slipa på text för att det ska låta bra, är inte mitt syfte här. Det gör jag tillräckligt med på universitetet!
Jag är happy. Jag mår så jäkla bra. Det fick mig att tänka på de stackare som inte alltid har det så lätt. Jag läste nyss en blogg om en person som jag personligen tycker se hur bra ut som helst. Det som jag dock kom fram till var att det spelar ingen roll om vi är snygga och har allt det där. Hon mådde uppenbarligen inte bra eftersom hon hela tiden skrev om ångest, deprission och hennes meningslösa liv. Jag mådde fan själv dåligt av det när jag läste det. HON har ju allt en kvinna vill ha till utseende!!! Där ser man att livet inte handlar om enbart utseende, jag skulle aldrig vilja må sådär dåligt... Då står jag hellre ut med lite skavanker här och där..
Ja just det.. Jag är så jävla happy rent ut sagt. Jag känner mig nästan som när man är nykär. Jag är väldigt känslig och jag har en skön triggande känsla i magen. Det gäller att finna en bra balans. Hitta personer som man trivs att umgås med och få till den där tryggheten som finns i ett förhållande, men ändå skapa distans. Skapa distans är sjuuuuuuuukt viktigt! För om distansen inte finns och man hela tiden vill mer än den andra, då skapar man något som kallas för olycklig kärlek. Därför har jag stängt av den knappen för tillfället. Det funkar skitbra!
Igår var en trevlig dag. Skolan började med seminarie och det satt som en smäck. Björn och jag klämde i oss en pizza. Jag åt sjukt mycket. Snacka man fick kaloriångest efter det eller? HAHA.. Sedan träffade ja min granmaaa (farmor). Hon gav mig lite cash då jag SANDRA, faktiskt hade namnsdag i förgår! ;)
PÅKOMMEN PÅ BRA GÄRNING!
Igår rotade min pappa i min väska. Fråga mig inte varför, han e alltid så efterbliven. Till sin lycka hittade han ett paket cigg. Ett paket cigg med smak av choklad. Jag skojar inte när jag säger att min pappa har attitydproblem. Helvete vilket liv de blev. "Sandra vafan har du cigaretter för!????, börja inte med sån skit för helvete". Snälla ge dig...  måste han göra en sån big deal över att jag har ett paket cigg i väskan baaaahh. Även om jag vet att han menar väl, så är det väldigt konstigt att han lägger fokus på sånna saker när det förövrigt kan hända mkt värre saker och då lyfter han inte ens ögonbrynet?. Angående ciggpaketet så röker jag INTE!! Jag bruka dock gilla att ta en cigg när jag går ut i samband med fest. Vilket jag tycker ett socialt och trevligt samt gött sätt. Bara min åsikt dock ;)
På kvällen spred sig rastlösheten och jag åkte till en vän och levde chill. Som uttrycket säger "ångra inget som fick dig att le". Det är så sant som det är sagt.. varför har folk en tendens att tänka igenom framtiden hela tiden? Jag har själv varit sån, men då upplever jag bara att jag får ångest över allt som jag inte har, men som jag vill ha.  Varför måste livet hela tiden vara så jävla seriöst!??? Den tiden kommer ju ändå någongång.Mitt nya levnadssätt får mig åtmindtonde att må bättre för stunden. Gör det som du vill och lita på din magkänsla. Var däremot observant på du alltid kan vara dig själv och att du inte tapå dig roller som du inte står för.
Jag får personligen mycket kreativitet och tankar när jag lyssnar på musik (därav mitt skrivande). Det handlar lite om roller och identitet. Jag hör emellanåt folk som tycker att jag uppträder på ett sätt som smälter in i ett fjortisperspektiv. HAHAHA, det är så kul så att jag dör. Självklart har jag varit en riktigt Fjåååårtiz i min ungdom (värre än många andra) MEN idag måste jag faktiskt medge att jag vet vem jag är. Jag är trygg i mig själv. Jag skrattar åt det jag tycker är roligt även om inte andra tycker det, jag skrattar högt dessutom, jag har en ganska högljudd röst, och är ofta speedad, jag vill gärna vara i centrum, uttryker mig ofta med ett sätt som speglar att jag har gott självförtroende. Det kan t e x handla om att "faaan vad bra jag ser ut". Ofta när jag säger det handlar det lite om ironi, men självklart ser jag bra ut. Man ska tycka om sig själv och för övrigt gillar jag mig själv mer än någonsin då min kropp börja formas åt rätt håll. Om det är just detta som stämmer överens med en fjortis så är det väll bara att inse, de e sån jag e.. Maaa bad hehe!
Nu ska jag prova kläder inför kvällens fest. Som vanligt finns det inget att ha på sig!
BTW en komisk sak som jag läste i en utav mina cosmopolitan-tidningar var att enligt studier och forskning söker kvinnor de män som påminner om ens pappa. Självklart kan man ifrågasätta det, men när jag tänker efter stämmer egenskaper som finns hos min pappa stadigt överrens med de killar jag lyckats falla för haha!




JAG ÄLSKAR DIN STIL/Sannie


Visst kan det vara väldigt skönt att vara hemma och ha lite ledigt från skolan på veckorna. MEN jag klarar typ inte riktigt av det.. Jag blir så fruktansvärt rastlös. Igår kollade jag på film mitt i natta. (Nattbuss 807) tro jag den hette. Skulle egentligen kolla "Love and other drugs" men självklart skulle det tar tusen år innan den blev nerladdad, för att tillslut inte funka alls.
Idag hade jag planerat att träffa en vän på kvällen. Det blev dock inte så eftersom att ridhuset inte var ledigt förrän efter 18.30. Jag HATAR DET! Jag är så jävulskt trött att fära till ridhuset varje gång. Det tar sån TID och det är äckligt kallt, vilket gör att fötterna fryser sönder typ. Aja så nu får jag kolla på världens bästa pogram själv(SVENSK MAFFIA, missa inte det!) stor tår i ögat.
Idag har jag förövrigt konstaterat att min häst är galen. Han är så jäkla busig. Jag tror det är den här jäkla blåstens fel. Det lixom kryper i kroppen på honom och han ser och hör saker hela tiden! Han gör vad som helst bara han få bocka, spralla och leva loppan. Man kan nästan tror att han gå på LSD.. Aja min häst är väll en liten gangster dåra, det är väll bara att gilla läget. FÖRRESTEN bet han mamma i fingret så att det började blöda skitmkt... Stackars mami.. :(
Nu ska jag hitta någon bra film så länge. Fy vad jag hatar dessa ensamma och tråkiga stunderna inne på mitt stökiga rum. Jag vill fly.
Puss Sannie
shooo mina vänner! Först och främst vill jag ursäkta min dåliga uppdatering av mitt händelserika liv, abooo!
Anledningen till det absoluta failandet de här veckorna har haft sin utgångspunkt i det som kallas för hemtenta. I ca tre dagar slet jag med helvetet och lyckades endast ha kontakt med min familj, häst och Facebook! Även om hemtentor oftast fucka upp saker som sker under den betydelsefulla fritiden, så har jag trots omständigheterna kunnat softa och ta till vara det som jag kallar för att leva livet! What a heck, jag är 20 bast och vid den ringa åldern är det erfarenheter man behöver för att utvecklas till människa och bygga på sin identitet! Lördagskvällen tillbringades hemma hos Håkan (en gammal arbetskamrat). Det var en mkt trevlig kväll med öl i mängder. Längesen man päste på det där viset, utan att gå ut och vaska sina cash på inträden, klädinköp och fyllemat.
Söndagen därefter började på biblioteket med en bakfylla som var helt okej och med ett härligt gäng som alltid får mig att visa övre delen av tandraden. Vi blev färdiga med vårt grupparbete eftersom vi är sånna jobbiga pluggisar, asså shiiiiiiit!
En perfekt helg trots enkelsiffrigt konto.

Det blev alla hjärtansdag, Sannies mest hatade dag. Känner mig alltid som ett efterblivet offer som sitter hemma och ruttna bort framför datorn samtidigt som man överväldigas av kommentarer som "jag älskar dig" eller "jag fick de och de" på allas statusuppdateringar. Tur att man kan hämta kärlek från andra källor när friheten svider, medan alla kärlekspar kan käka sin jävla choklad och bli FETA! (Varning för kryddad text!). Musik är min kärleksdrog, den ger mig skönt mood, avkoppling och en smula Crazyness.
Den pågående veckan har kännts dryg och flummig. I måndags försov jag mig så jävla hårt efter att ha suttit uppe långt inpå natten och läst bloggar, men också bearbetat information som är viktig att ha till hands. Tisdagen bjöd åtminstonde mig på en minst sagt spännande föreläsning om kommunikation. (Kommunkation läste jag på gymnasiet och det var mitt absoluta favoritämne). Även om universitetes föreläsningar förgås med mer standard, så blev jag ändå rörd ett tag. Jag blev hypad som tusan av det hon sa och då  tänkte för en kort sekund att "Jaaa jag ska bli psykolog, thats my thing!" Trots denna underliga uppenbarelse, så förstod jag att läsning om teorier och olika filosofer och forskare går nog fetbort.. I mitt nästa liv ska jag bli programledare eller skådespelare, det bara är så.
Något som är säkert är att jag idag inte ska plugga ett skit. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag har ingen motivation. Jag behöver en bra film tror jag. I helgen blir det MALMÖ för att träffa JP <3. Vi har så mkt att återuppliva! Det ska dessutom bli så skönt att träffa det sköna folket där ingen av oss är perfekt eller korrekt. Sedan i Mars väntar Helsingborg med saknade vänner och möjligtvis Danmark!
Vill avsluta stundens glödande skrivning med att rikta ett tack till min familj som jag ibland har en förmåga att värdesätta för lite. TACK som fan för att jag fick min pappas självsäkerhet, spontana medvetande och ett sinne för humor. TACK som fan för att jag fick mammas kämpaglöd, säkerhet i nya situationer och brinnande hästintresse. TACK som fan till min bror som finns vid min sida hela tiden.
Puss och k!
Tjooo! Hemkommen efter en bussresa på ca 1h och 20 min. Skönt när man festade sönder igår? hmm nae. Nu ska jag i alla fall berätta om gårdagens galej.
Hur som helst, kort sammanfattat: Skitskoj! Spenderade förberedelser inför kvällen hos ca, (katten)
mycket dajligt må ja säga =) Därefter lyckades vi hamna på en bra förfest tack vare lirarens lirare..Jag talar givetvis om Romeo. Anyway, jag har tidigare nämnt i bloggen att jag ska hålla mig borta från shottande. Lyckades jag? svar: NEJ!... Däremot har jag lärt mig så mycket som att shotta ren sprit det går bara inte. Om jag väljer att dricka laktrisshots så fungerar det under kvällen, men resultera till mindre roligheter nästa dag. Vi var på Stallarna igår, jag gillade det! Kom inte riktigt ihåg vad de spelade för musik, men det var skönt drag lixom.
Nu till dagens händelser!
Vaknade upp och tänkte "Yes jag mår rätt bra ändå".. Sov vidare.. Vaknade igen och befarade "ja, jag mår rätt bra ändå".. Vaknar upp igen "TÖÖÖRSTIG" ja ni fattar. Fick ett glas efterlängtat juice och det skulle jag dock inte har druckit. Hela magen vände sig och en spyattack var redo för take off. Stod vid en bussstation med en hel barnfamilj och några sminkade bitches. Vad skulle jag göra? Jo bara gilla läget som jag bruka säga. Behöver jag säga mer än så? Jag tror iaf ingen la märke till min take off, lite positivt ändå. Kommer in till Växjö centrum och mår sämst. Take off nr 2 var redo igen. Varför!? Mitt på stan, bland folk och inga ställen  att komma i skymundan. Det var den morgondagen det. Nu är jag hemma i skogen, Ljungby! Känns bra. Idag ska jag verkligen ta hand om mig själv. Häst, ansiktsmask, bra bok, filmer, och lite tilltugg på det ska nog göra susen.
Lär av dina misstag, även om dom är många. Sannie.

Hej alla läsare! Idag är jag lite smått förbannad. Kan jag vara det? Aa faktiskt. Jag är inte superduperarg, men jag är lixom lite lack bara. Har skrivit en skoluppgift nu i flera dagar och sen när jag ska skicka in den för granskning, så fungerar inte hemsidan. Maaaaah. Har suttit i min säng och skrivit på laptopen. Det kan ge vissa konsekvenser vill ja lova. Det känns som nacken är bruten och ryggen helt kutryggig, studentproblem I guess!? Hur som helst palla gå upp kl 8.00 i morgon( sista inlämningsdag) för att skicka in uppgiften. Puss Sannie.

När man har skrivkramp så är det optimala att videoblogga. Sjukt smidigt om ni frågar mig. Dock så låter man alltid sådär tillgjord och efterbliven, men hey det är en annan historia.

Lyssna på mig när jag berättar lite om min dag so far.