Eftersom det inte finns något jobb till mig gjorde jag två sena ansökningar. Drama 30hp och svenska som andraspråk. Snabbt, stabilt och jättegenomtänkt nat. Sen har jag skickat ett aggressivt mail till institutionen, för jag vill ha in mina examenspoäng snarast! Hösten är verkligen oförutsägbar i år..

Ja iaf till på söndag också. Orka att man har ångest av att börja jobba innan man ens har börjat! Har det bra i Sthlm, men saknar mina djur ofantligt mycket! Hade jag bara haft dom med mig, så hade jag inte haft några problem med att bosätta mig här. Snart åker vi mot Tallinn och st. Petersburg. Hejråå

Är det något som jag är dålig på så är det att sjunga och komma ihåg låttexter. Man kan tro att jag puffat halva mitt liv, för minnet tryter så fort jag ska sjunga något offentligt. Sedan är det ju det där med att sjunga rätt också. Jag är ett klassiskt exempel på dom där människorna på youtube "wrong lyrics".


Häromdagen nynnar jag från en av 2pacs låtar.

"life is oooover, life is ooover"
Ted: " du vet att dom sjunger life goes on va?"


Det säger väll det mesta om min synvinkel på livet ha ha

Jag har köpt nya skor! Dom ser inte så snygga ut på bilden, men gör sig snyggare på. Halva priset dessutom ;)
 

Vi som aldrig lyckas med möjligheten att åka utomlands eller till varmare breddgrader är lyckliga idag. Man ser fram emot solen på ett annat vis när man inte haft den framme på ett tag.

Ånej, jag tror jag har ätit för mycket. Mår skitilla och har ont i huvudet. Känns som jag ska spy och jag är verkligen rädd för det. Vill bara kunna sova, men det går inte :(

Hej svejs! Jag tänker dåligt idag och jag tror det är min PMS som spökar. Jag känner mig som en fladdrig vattensäng som det bokstavligt skvalpar om... Har haft en envis träsmak i röven också efter att har varit på "utbildning" inför sommarjobbet. 8 h tog all information kring arbetsteknik, brandutbildning och dylikt. Jag har ju varit på sånt varenda år, så det var svårt att koncentrera sig. Jag är helt slut nu. Jag var så trött under sista passet att jag började fnissa åt brandmannen som bara "vi brandmän kommer in överallt, så ni behöver inte lägga fokus på hur vi ska komma in". Varför lyckas jag alltid tänka på sådant som anspelar på sex? HAHA xD
Nu har jag ätit en massa choklad och gotte, så hoppas jag blir glad snart igen.
fett sleten på altanen.
 
 
 
fy tusan! Det gick som på räls idag på tävlingen! Äntligen kan ryttarinnan göra vad hon ska uppe på hästryggen, vilket resulterade i två felfria rundor. Nu tar jag med denna känsla och hoppas innerligt att jag får behålla den. Underabara häst <3..
 
 
Har ni tänkt på hur opraktiskt det är att man måste tävla i vita ridbyxor? Det är snyggt, men shit vad fläckig man blir snabbt.
 
 
tillbringat 4 h fix i stallet. Jobbigt att min häst rulla sig i torven precis efter jag badat honom och fått bort alla fläckar. KUL! Hoppas jag kan sköta mig i morgon på tävlingen och att jag kan hitta känslan igen. Den har varit försvunnen ett tag nu. Får försöka att inte ta allt på så fullt allvar, man ska ju ha kul också!
 
Igår blev jag meddragen till puben nere i byn. Jag var egentligen inte alls sugen, men så får man ju faktiskt värna om de snälla kompisar man har som fortfarande hör av sig! Jag har glömt bort hur killar raggar nu förtiden! Det är inte så många som brukar ge mig ett ögonkast längre. Igår däremot var det någon jäkla sthlmssnubbe som skulle vara så jävla efterhängsen och dryg. Jag har inget emot nya bekanskaper och tycker bara det är kul med sociala människor. Killar som däremot inte kan ragga är ju ett kapitel för sig. 
 
 
 
1. Rös inte mig med komplimanger, du kommer ändå inte få ligga!
 
2. Killar utan självdistans är så fruktansvärt oattraktivt..
 
3. Ni som börjar prata om era  dyra prylar.
 
4. taffsande som ska verka diskret, men ändå är uppenbart.
 
5. fråga efter nummer efter ett växelutbyte av 5 meningar.
 
Hem och träna grabbar!
 
 
 
Jag har nyss duschat och känner mig som en ny människa. När man jobbar inom äldreomsorgen känner man sig allt annat än fräsch när man kommer hem efter jobbet. Dricker mitt obligatoriska kvällste! Om ni mot förmodan undrar vad min sverige-tröja kommer ifrån, så har jag fått ärva den ifrån min pojkväns bror haha! Hans mamma är så söt... Hon hade plockat ihop en massa försmå kläder och skor till mig sist jag var där xD. Sedan hade hon lagt ner lite toffsar och hårspännen i min väska, så gullig haha!
 
 
Nu vill jag åka till Sthlm och träffa min pojkvän! Jag vet knappt hur han ser ut längre.Jag har tänkt lite över hur vårt förhållande kommer se ut i framtiden. Till en början kändes det som vi drog åt samma håll, men nu vet jag inte längre. Jag känner mig fortfarande fast i denna jävla socknen! Det känns som jag aldrig kommer flytta hemifrån och jag får ångest av att bara tänka på det. Allt hade varit så otroligt mycket lättare om man inte hade häst. Men nu har jag det. Det är liksom en individ till att tänka på... Mitt lilla hjärtebarn <3
 
vilken happy jävla känsla. Idag tog jag på mina smaljeans som jag hade när jag vägde min normalvikt. Jag har kunnat ha dom hela tiden, men de har varit så tighta så att det inte går att böja sig ner typ. Idag när jag provade så satt dom nästan som en smäck! Det märks inte mycket på vågen, men det känns i vissa kläder! Jippi jag är så glad så att jag dör. Har tightat till mig lite sedan min pojkvän for! Det är han som är boven i dramat hehe!
Egentligen orkar jag inte bry mig, men att minska på godis i veckorna och framförallt inte äta sent på natten verkar ha gett resultat. Dessutom har jag tänkt på att minska ner på brödet. Annars äter jag kolhydrater och sånt som vanligt! Vill ner till min normala vikt. Jag är faktiskt inte så lång och dessutom har jag alltid varit "smal i mig själv".. Det var efter gymnasiet allt exploderade. Alltså jag har väntat på den här dagen så jävla länge! Jag visste att det skulle gå att lyckas och även kunna unna sig. Nu återstår den stora kampen att hålla sig kvar.. GE MIG MOTIVATION!

Nu till mitt intressanta liv.. Första dagen på nya jobbet gick helt ok. Är dock förvånad över att vi endast har en lunchrast på 30 min och inga raster utöver det! Sedan när man jobbar kväll har man ingen rast! Det är helt sick tkr jag med tanke på att det är ett ganska pressat schema överlag. Imorgon är det ett kvällspass. Jag är inte van vid att jobba. Kom hem och var helt avklubbad, men lyckades ändå ta mig en skogstur på min vildhäst. Jag försöker tämja honom men det är inte det lättaste. Jag har gett mig fan på att det ska gå. Har fått höra från flera håll att jag har en alldeles för svår och skarp häst. Japp, det är han! Vi är tjuriga båda två och jag ger mig inte. Det ska gå även om det innebär en del svordomar och tålamod. Sedan har jag och min granne suttit och slösurfat bland hästprylar hela kvällen! Tänk om man hade lite stålar säger jag bara ;)

Idag var jag så glupsk att jag åt upp min examensblomma.. Alltså det var en sån blomma av choklad som såg ut som en ros. Den var iklädd i rött papper och såd allmänt fjantig ut, jag hade tänkt ha den som prydnad, men godissuget kunde inte hålla sig! Grisandet av onyttigheter fortsätter. Jag skyller på att jag har haft för lite att göra idag. Imorgon börjar jag däremot på nytt jobb. Jag är lite nervös faktiskt. Det där med bra första intryck lyckas jag inte alltid med. Kommer ihåg när jag skulle börja min första dag på mitt gamla jobb. Jag mådde skit illa och spydde från en balkong. Aspinsamt!
jag får skylla mig själv, men fan vad det bränner om skinkorna. Jag har lust att visa er en bild på min röv. Den ser inte klok ut! Man kan tro att jag har varit på Mallis och bränt sönder mig. Hoppas det hinner bli brunt innan jag börjar fjälla :O... Nu har jag ju inte varit på Mallis, utan legat i solen på trädgården utan solskydd. Vad är det jag försöker inbilla mig? Att jag ha bra pigment? haha... Ni kan vara lugna, det blir ingen rövbild ;) Jag har glömt beach 2013 i år igen.
Röd som vanligt! Är glad över att solen tar iaf ;)... Härligt väder och jag ska njuta lite till innan jag beger mig till stallet. Har en hel del att fixa med inför morgondagens tävling. Det lär bli en helkväll i stallet.
 
 
Nu blir det att smörja in sig med solskyddsfaktor 30 om jag ska kunna sova inatt!
Petters nya album är ju helt jävla amazing! Det bästa han har gjort och texterna är ju så jäkla bra och har ett underliggande budskap som kickar fett!
 
Yes, då har jag tagit examen på riktigt! 4års studier och inget jobb :( hehe..
Sitter och tittar på lite jobb och är jättesugen på att börja jobba, men det finns inga jobb med mina inriktiningar, Det finns några som har No-biten, men då är det matematik också. Jag vägrar ha matematik, det skulle vara en förlust för eleverna om jag undervisade i det. Hur som helst, verkar det vara mycket fritidspedagog och förskolelärarjobb.
Än så länge känner jag ändå ett lugn. Ingen panik, jag har ett nytt mål framför mig och jag tänker inte ta "förstabästa" bara för att. Nu gäller det att tänka långsiktigt. Vad vill jag egentligen?
 
första gången jag lyckas med att göra pannkakor! namnam....
 Och jag har inte dukat upp det sådär snyggt som alla gör på insta! ;). Det är heller inga nyttiga pannkakor med proteinpuler eller annat shit! Detta är äkta, smöriga, onyttiga jävla pannkakor toppat med lite sirap! :D

Jag hatar att gå på offentliga toaletter, men ibland är man ju så illa tvungen. Att då behöva betala fem kr och sedan finns inget toalettpapper är ju en aning tragiskt. Jag fick torka mig med gamla kvitton...