Igår råkade jag somna vid 20.00. Alltså way to tidigt om man jämför när jag vanligtvis brukar lägga mig. Sedan sov jag till prick 8.00 i morse. Steg upp och tog mig en macka. Sedan gick och la mig bredvid hunden och sov till 11. NORMALT? Hur i hela friden kan man sova så länge? Varsegoda för den intressanta läsningen.
 
här kommer superschnygga jag! Förresten jag hatar topparna på mitt hår. Det är väll bara och inse att jag har kass hårkvalitet och att de aldrig kommer bli tjocka. När det blir långt blir det liksom bara några tunna hårstrån som möts.
 
så gick ju tävlingen helt ok. En del saker gick över förväntan, så det var kul! Jag talar om att min häst var sansad och hade god inställning. Det var skönt, det är alltid lättare att rida bättre då. Resultatet blev iaf ett ner i varje klass som jag själv får ta på mig. Kunde inte hjälpa det, men jag var så jävla sur på mig själv efteråt. Jag vill ju så gärna gå felfritt och samtidigt få till en bra runda! Tyckte jag hade förberett mig så väl inför denna tävlingen, men jag antar att det bara är till att fortsätta att träna vidare. Första klassen gick i ösregn ska tilläggas! Jag ville typ åka hem haha! men sen fick vi minsann lite solsken. 
 
Jag gick med dyblöta ridbyxor hela dagen och var nog skitigast på hela tävlingsområdet.
 
Jahaja det var ett tag sen man gav sig på lördagsfylla, då jobb har kommit i vägen. Vi samlades hemma hos mig på altanen. Jag och mina bästa kompisar. Det blev lyckat och jag fick även med mig mamma till Harrys. Det känns att man faktiskt har blivit lite vuxen nu, när man inte längre skäms över att visa upp sin mamma. Dagen till ända har jag varit totalt avtrubbad. I morgon får det bli nya tag! Har varit allt för slarvig med både kost och träning. 
Tävling i morgon. Lång förberedelse i stallet idag och jag gillar det. Nu hoppas man ju bara att jag kan lyckas göra mitt jobb uppe på hästryggen också. Ibland undrar jag varför man utsätter sig för det här? Så vansinnigt nervpirrande varje gång.
Tyckte att det brände lite i ansiktet när jag la mig för att kolla datorn. Tog ett kort med camen och förstod varför.
Nu har jag hört att det ska blir regn, men vilket underbart väder vi har haft. Det är dock synd att jag inte haft semester och kunnat njuta av den helt till fullo. Det där med semester förresten.. Det är ju ett kapitel för sig. Nu ska jag inte skriva mer annars hinner jag väl bli bitter.
 
mitt ben ser helt sakdat ut! hahaha jävla groda
 
alltså idag så gick jag en rask kvällspromenad. Jag använde appen som jag vet att många av mina seriösa fb-motionärer också gör. Det jag förundas över är kaloriförbrukningen. Jag hann att gå ca tre meter och då hade jag redan förbrukat 3 kalorier. Är inte det sjukt? Om det hade varit sant hade jag ju varit biaffra vid det här laget, så mycket som jag går runt.
 
Och så till en annan sak som jag upptäckte när jag på hemfärden tittade mot vårat hus och mitt fönster. Man kunde se hela mitt flickrum. Man såg min tavla, mina rosetter, min spegel, mina gardiner, mitt bord.. Ja nästan allt. Det är kanske inte så farligt tänker ni. Men vet ni vad som är farligt? JO, jag brukar nämligen stå och posera framför min spegel (ok, det låter skitdumt, men ni vet när man provar kläder och stirrar på kroppsfett). Idag stod jag t e x och stirrade på min solbränna-NAKEN! Ibland brukar jag puffa upp brösten lite så att dom inte hänger så mycket HAHA..Det jag inte haft i tankarna tidigare är att folk ser rakt in och där står jag och poserar naken helt gratis? Sick....
 
Här får ni en bild från förra sommaren!
 
 
magen kurrar. Jag är fett jävla hungrig, men jag varken tröstar eller orkar gå ner mitt i natten och gluffsa i mig något käk. Nej, jag ska äta en dunderfrukost i morgon på min LEDIGA DAG. Jobb hela helgen på det. Vad är trötthet?
Idag när jag städade hos några pensionärer på jobbet så upptäckte jag till min största förvåning LIKMASKAR!!!!
Jag höll på att spy.. Det var genant att behöva säga till omsorgstagarna som bodde i huset att de hade parasiter i hemmet, men de verkade inte fatta något. Jag fick dammsuga upp dom och det var så jävla äckligt! Sist jag såg likmaskar var när min skabbiga katt kom hem med ett sår på ryggen där det kröp likmaskar i. Jag hade mardrömmar om det i säkert 2 veckor.
 
Hur som helst, så har jag funderat lite och likmaskar uppstår gärna i samband med döda djur eller människor. Är inte det lite creepy? Tänk om det ligger typ ett lik under deras stuga! :S

Jag är halvdöd idag. Fråga mig inte varför. Något som jag tycker är konstigt med mig är att jag för det mesta vaknar vrålhungrig på morgonen. Jag kan vara hungrig, fastän jag ätit som en häst dagen innan. Det är ju mer vanligt att man har svårt att få ner frukosten, men på mig finns det ingen hejd. Jag får liksom nästan i mig halva mitt dagsintag på bara frukosten...

Jag vet att jag inte kan gömma mig bakom denna myt i all evighet. Jag har ju bränt för många broar och gapat om att allt var min barndoms fel. Jag kommer aldrg få en enkel vardag om jag inte slutar vara så feg. Jag måste våga lösa gamla tvister fast jag helst vill supa igen min steg. Denna nojja är ju svår att slippa när den står i varje hörn jag ser. Men som man bäddar får man alltid ligga, så det är bäst att inte ligga nåt mer. Att jag sedan kallas för en sån som "lyckats" när man syns är tydligen lyckan gjord. Trots att jag ju slagits bland mörka makter ensam vid mitt frukostbord.Varför tänka på en, när man kan tänka på två?
 
 
 
 
 
Än levererar man med efterfester och hemgång vid klockan 6.15 på morgonen. Men dagen efter var inte mycket att hurra för. Jag blir fortfarande halvt döende efter en kväll med förtäring av sprit. Ush, jag känner mig alkoholiserat tjock. Det ska blir skönt med lite rörelse och vanlig mat imorgon.
 
 
 



Nu har jag jagat objudna gäster på mitt rum i säkert en halvtimme. Två stycken fjärilar som har surrat runt och varit omöjliga att få tag på. Sedan när jag väl lägger mig ner för att sova, så kryper det en jävla skalbagge på golvet.... Vad händer sen? SKALBAGGEN FLYGER!
jag är ingen större insektsdyrkare och den typen av nattgäster undanbedes helst. Nu hoppas jag att jag kan sova i lugn och ro. Åtminstone till kl 05.30 då klockan ringer!

Något jag har fått dille på är flingor. Special K original, yummi! Sist jag åt det var nog på gymnasiet skulle jag tro.

 
jag och mammsen åkte till Halmstad för lite strandhäng. Det var dock soldis och blåsigt :(
jag trodde jag skulle komma hem lika blek igen, men jag har fått lite färg utan att bränna mig för första gången :D
jag har blivit lite halvt yrkesskadad av mitt sommarjobb. Jag kör nämligen mycket bil och då lyssnar jag på radiomusik hela tiden. Denna låten har ju så go refräng haha!
man vet att allt är som det ska när man inte kan växla 2.50... Jag som trodde jag skulle klara livhanken för denna vecka med, tack vare att en person ville köpa min ridkavaj.. Men tyvärr verkar den personen korkad för hon klarade inte överföra pengarna :(
Ja, jag hade tänkt att åka till Falsterbo på fredag till söndag. Detta år har jag ingen häst som är med, så tänkte jag skulle festa, umgås och ta vara på min ledighet! Hoppas självklart på sol! Falsterbo var givetvis mycket roligare förr när man söp som ett svin och hittade på hyss om nätterna... Det har blivit så jävla ytligt och stekigt där på sistone dock! Jag har däremot många roliga minnen därifrån. På något sätt har jag räknat med att det kommer blir riktigt skoj! Jag har en god inställning och är rejält sugen på att komma in i reform "partypinglan" som på den gamla goda tiden. Okey, kanske inte riktigt såååå mycket, men nästan ;)
 Jag och bästis för en jäkla massa år sedan...
jag har tänkt på det ett tag.. Jag lovade att jag skulle stänga ner bloggen den dag jag slutade på universitetet. En av anledningarna är att jag inte vill blotta ut hela mitt liv för främmande människor. Jag vill inte att folk ska få en uppfattning av mig utifrån mitt bloggmaterial, för det händer...Detta är visserligen inget som jag borde oroa mig för, då det inte finns speciellt många som läser min blogg. Jag har hört att typ arbetsgivare kollar upp personer på fb och över nätet. Då tror jag inte att min blogg ger en sådan klyftig insats till mitt arbetsliv. Jag skriver om mina tankar och funderingar. Jag skriver om mycket som inte är perfekt. Jag skriver för mig själv. Jag skriver för att bearbeta.... Det känns ändå svårt att lägga ner helt och hållet. Jag vill ju skriva. Jag tycker själv när jag går tillbaks i bloggarkivet att jag plinkat ner en del rader som berör på något sätt. På senaste tiden har dock min blogg blivit tråkig. Den är inte jag längre, den har blivit mer mogen. Visst, har jag förändrats över tiden sedan jag började skriva (2011), men jag känner att jag håller inne på saker. Den fyller inte längre sin funktion som den från början skulle göra. Det finns hämningar i mitt skrivande. Jag har funderat på att göra en bok av min blogg. Skriva ut alla inlägg och häfta ihop det. Kanske visa min barn i framtiden. 
 
 
Jag har inte bestämt mig än.. Det känns lite meningslöst att sätta lösenord på något med så få läsare.Om ni vill ha lösenordet till bloggen, kontakta min gamla mail: [email protected]
 
 
 

Jag är med jobb!!! Visserligen halvtid, men bättre än inget. Nu är det erfarenhet jag behöver så ska försöka att lära mig allt jag kan! Ska jobba i en åk 1 och 2. Vad jag vet kommer jag att få stöta på lite utmaning, men det få bli ett lärtillfälle i sig.

jag släpper en nyhet förhoppningsvis imorgon! Håll utkik om ni är nyfikna. Hoppas detta blir bra om det nu blir så
 
 
Sålänge får ni två kvalitetsbilder utan dess like! Min lilla gosiga vovve sover i min famn.
!
just nu lite halv separationsångest från mannen min :(.  Jag är inte bra på att leva ett liv utan honom, vi gör det så bra ihop. Vi väntar på ett nytt kapitel i vårt förhållande, men det känns långt kvar tills dess! Vi är fortfarande som tonårsromansen där man lever ganska skilda liv fortfarande.. MEN vi har faktiskt planer, drömmar och framtidsvisioner.Det är bara det att allt går inte så lätt. Han har plugget och jag är för tillfället arbetslös. Vi vill verkligen flytta ihop på riktigt och skaffa en GEMENSAM lägenhet. Måste det vara så jävla svårt? Tydligen.