Jag står inte ut. Jag vill verkligen hem. Jag känner ingen här och får umgås med endast min pojkväns polare, vilka alla är grabbar. Jag vill hem till ett normalt liv, med hästar, plugg och rutiner. Jag behöver det. Pallar inte gå runt och luffa runt utan att ha något att göra. Jag bli bara sur då. Stockholm är fint, men jag hör inte hemma här. Nu ska jag försöka dra upp smilebanden och se positivt inför det nya året.. Som vanligt är allt väldigt oplanerat och rörigt.

Jag skojar inte när jag säger att jag använt upp 6 pkt näsdukar och en halv toarulle på två dagar. Ögonen rinner, näsan rinner och jag är helt röd under näsan! Har börjat hosta och få ont i öronen också. Perfekta dagar för att visa sig inför pojkvännens vänner och familj..

Igår var vi ute i nynäs.. Jag hade ändå ganska höga förhoppningar av nån anledning.. Det var trevligt, men samtidigt katastrofalt i många avseenden. Knas#kaos#slagsmål#fylla. Dessutom så var jag ashungrig, men det fanns inte något matställe öppet. Till råga på allt har jag åkt på en dunderförkylning, så just nu vill jag bara hem. Ångest över att ha bränt pengar i baren också, jag verkar tro att jag är Stenrik när jag är full.

Sitter på tåget mot Sthlm. Vi ska tydligen ut idag och det blir lite intressant, då jag aldrig varit ute i nynäs... Lite syndigt att jag är torr i hela ansiktet bara. Ser ut som eksem och jag blir helt flammig i hela facet, snyggt! Annars har jag haft en traditionell julafton och fått fina paket. Puss

jag har en liten önskelista på saker som jag vill ha. 1. En ny väska. Det ska få plats ganska många böcker, plånbok och kläder i den... Min wannabe "Gucci" väska som jag har haft nu i tre år börja ta sina sista andetag.. Men jävligt praktiskt är den! 2. Jeffery campbell skor <3 jag kan vara den enda tjejen i världen som inte äger dessa skor. Okej, inte riktigt men det känns nästan så! Såg också att det var halva priset på dom i en affär i växjö! 3. schampo! Jag vill ha ett dyrt schampo som gör håret glansigt, får det att växa mer och att håret är hållbart. Finns något australiskt schampo som luktar jättegott! Ligger under hundralappen nu, då det är rea på det också! 4. Träningskläder! Noppiga och urtvättade brallor får väll vem som helst att sacka från träningen.. Vill ha ett par från NIke och ett färgglatt linne, 5. Nyårsklänning! alltid denna stress... Vill ha en bekväm, snygg svart klänning som man inte ser tjock ut i! 6. Smink. Behöver foundation, puder och ögonskugga. 7. Hästgrejjor! "Behöver" ett nytt träns, schabrak och annat trams 8. Kommer inte på nått mer. Det är ganska patetiskt det här med önskelista. Jag vet att jag inte kommer få något av det här ändå, men jag kan ju alltid köpa nått själv. hejsvejs
nu var det ju såhär att jag hade gjort ett fylligt inlägg som inte ville komma upp. Jag har varit så nördig och skaffat bloggappen, men det var ju till en stor besvikelse. Inlägget handlade inte direkt om något saftigt precis... Utan om att jag har färgat håret. Men ni kan vara lugna det syns inte ändå.
Snabba ryck, snabba vändningar. Det är så vi lever. Blir visst Sthlm ändå. En vecka. Nu ska bara mamma ta hand om hästen också, vilket hon inte direkt gör med ett nöje. Men jag har ordnat en tjej som fixar tre dagar iaf! Förresten idag upptäckte jag en död mus bland mina hästprylar! Jag skrek i två minuter utan att andas typ... Har musfobi. Det lilla helvetet hade gnagt på en öronhuva och mitt dyraste, finaste och nyaste schabrak! Ett värde motsvarande halva mitt studiebidrag! Jag levde fan på soppa den månaden. Lite ledsen blir man ju. Färgat utväxten också.
Åh jag är så jävla trött i hjärnan. Sönderstressad över att vi inte ligger i fas med examensarbetet. Men det är faktiskt inte mitt fel! Utan vår handledares fel. Vi fick lixom inte svar på två veckor om våra intervjufrågor var "ok" och när vi väl fick svar var dem inte bra... Så vi ska göra vår första intervju imorgon (!). Medan alla andra kurskamrater är färdiga med resultat och analys etc. Något bra i eländet är dock att jag sålt mina ridstövlar. Fick 1000 spänn för dem, så nu kanske jag har råd att köpa någon julklapp iaf. 
 
 
Ps: Igår när jag skulle gå på bibliotekets toalett hade någon jävel bajsat ner hela toan. Det var lackerat i hela toastoastolen av brunt bajs. Det var så äckligt att jag beslutade mig för att inte ens göra mina behov där inne. Så jag gick ut. Efter mig kommer såklart en skitsnygg tjej och ska gå på toa. KUL!!! Det var inte jag som sket i kaklet så du vet!
Hej och godkväll. Jag kan inte sova. Ligger och tänker om mitt utseende. Patetiskt och ynkligt, jag vet. Men det är fan jävligt frustrerande att vara fattig jämt och ständigt! Jag brukar vanligtvis kunna handla ett eller möjligen två klädesplagg efter mitt CSN-bidrag. Kläderna som jag handlar måste vara nödvändiga klädesplagg! (oftast blir det dock inte så, då jag tycker klänningar av olika slag är roligare). Aja, men vad jag ville komma fram till; Man mår så jävla dåligt över att inte kunna ta på sig något som man verkligen tycker är snyggt eller gillar... Eller som nu när det är skitkallt och jag tvingas gå runt i ett par gympadojjor och frysa ihjäl-just för att jag inte har råd med ett par nya vinterskor. Eller att jag och min pojkvän har bestämt att vi inte ska köpa julklappar till varann för vi har inte råd.. Jag fattar inte hur jag kunde gå med på den idén? Han ska fan ta mig köpa present till mig.... ÅH! Jag är verkligen sur på allting som har med ekonomi att göra. Nu är ju vårt nyårsfirande fuckat också. Behöver jag nämna varför? Jo för att biljetterna till Stockholm kostar 1000 spänn. Så nu har jag ingen stans att fira nyår heller. Och tydligen har jag min pojkvän bestämt att åka till Malmö och fira, vilket också gör mig jävligt lack!

Jag är en jävla bitch idag, så passa er!
eller ja, jag gjorde. Det där med fira och svira. Det rimmar lixom inte i mina öron. Med den kombinationen lyckas jag alltid må helt pissed off dagen efter. Att jag aldrig lär mig? Jag har varit så jevvla bakfull idag. Kvällen blev inte riktigt som jag och min kurskamrat hade förutspått. Vi skulle åka in till stan för att dansa, men vi åkte in till stan och gick in på ett uteställe utan dansgolv! Så vi åkte hem igen. Dansade hemma hos oss i dimman, mörkret och all rök. Dansa till reagge vid midnattstider är jag så jävla grym på. Inga hämningar, ni vet. Inte lång tid därefter la jag mig i sängen och somna. Så min kompis gick på efterfest utan mig. Sen vaknade jag upp av att jag  ville spy. Så spydde spaghetti och köttfärsås :/. Ja och så har dagen fortsatt! Tackar gudarna att det finns toalett på bussen! Blev nåt så jävulskt "åksjuk" så jag fick äran att lackera deras toalett med mitt maginnehåll, bestående av yoggi, juice och en macka med skinka och ost. Ganska dålig magsmältning kom jag fram till att jag hade där på toaletten. ALDRIG MER alkohol assa... Nya nyårslöftet?