Har ont på min tå/fot litegrann. Min smarta häst ställde sig med sina cirkus 500 kg på den bara sådär. Aj, aj..
Jag kan inte sova heller. Det är någon jäkla äcklig fjäril som flyger runt- Och jag är livrädd att den ska typ sätta sig på mitt face under natten.
jag har som sagt kommit hem.. Hem med några kilo kroppsfett för mycket skulle jag tro. Vågar inte väga mig riktigt. Nu har jag tagit saken i egna händer och köpt sallad, tomater och tonfisk! Nog för att jag inte har skaffat mig body inför beachen, men tjockare tänker jag då fan inte bli!! Nu blire käk (e hemma under middagen idag)Sen
bort och knega igen!
Helt okey utsikt!
Tjenare. Hoppas ni har saknat mig mycket ni få, men älskade läsare där ute. Nu äre ju så att jag har varit i Stockholm och testat på storstadslivet litegrann. Jag har varit en riktig stockholmsböna fan! Nej, nu ljuger jag så klockorna stannar... Jag har känt mig som en.... turist.  Ha velat ta kort på allt som rör sig och lite till, hittar inte ngnstans och tycker nästan att det känns som att gå på gatorna i New York! Men jag har haft det toppen! Ösmo-Nynäshamn (the place to be), Södertälje, city, gatorna i söder, käk på Friday, Josefinas mm.... Holy macarony assa. Sedan har jag lyckats träffa Natta och såklart min "lilla" stjärna aka Parasit. Som sagt det har hänt mycket och det största som hänt är nog att jag inte längre är singel! whoop whooop!
I trakterna kring Nynäs.
Rome ser ut som vääääärsta yrkesmördaren eller ngt. Sanningen var dock glass och Aftonbladet!
in da city
Gröna Lund
Idag har jag jobbat med två olika sockar. En grå & en färgmönstrad strumpa med blommor på. Anledning? Sockorna blir helt spårlöst försvunna när de hamnar i tvätten...  Men det e lugnt. En tant vågade inte säga ngt till mig först, men sen berättade hon för mig och hon trodde det var modernt nu! Yeeey.
Det är kul när tanterna kommenterar mitt fina pannband jag har  i håret (inköpt när man gick åk 5!). "åh vad fint".
Varför jag använder det? Jag har så fett hår, för jag orkar inte stiga upp vid klockan 05.30 på morgonen för att duscha...
Men själva hederspriset idag får faktiskt min jämngamle arbetskollega som lyckades glömma att dra handbromsen när hon var på besök hos "Asta" som bor mitt ute i skogen. Då rullade bilen ner i diket och plöjde ner två brevlådor. Fan vad pinigt! Jaja hon bjöd iaf Asta på en ordentlig show, jävle kallabalik de blev.. Bilhelvetet ville ju inte upp och Asta ville ringa sin son och han bor ju typ 100 mil därifrån. Men bilen kom upp och sen ska kommunen sponsra med två nya brevlådor och allt blir frid och fröjd. Det där kunde lika gärna hänt mig, så typiskt alltså!
Nu ska jag packa inför imon. Ush orkar inte det. Hade velat mysa ner mig i träningsoverall och bara va. Just det, jag ska bada också.. HejDÅ!
jahopp var bara tvungen att säga det... som en typ egoboost till mig själv. Helvete, vad jag har tränat idag då. PÅ förmiddagen var jag i Kronoskogen och skulle för första gången på många herrans månader ta mig ett löp tänkte jag. Sprang kanske 2km sen gick och sprang jag de sista 3. Kändes ganska piss, men vafen sen stötte man ju på igenkänningar och då försöker man ju springa lite snabbt och snyggt när man ska förbi vilket resulterar till att man blir helt slut efteråt.
Jag såg nyss filmen "the fighter" som var riktigt bra. Jag har ju en förkärlek till Rockyfilmerna, men denna gick faktiskt an. Den filmen var bra på det sättet att man fick träningsmotivation!! Så de slutade med att jag begav mig ut och sprang tre km när klockan hade slagit 00.00. Ganska sjukt eller!? Jag vet att det inte e bra att träna för  hårt, men shit vad bra det gick! Vilket självförtroende  jag fick :) Men nu ska jag sova för jag tänker på en sak som gör mig lack.... Och då e det nog bäst att jag lägger mig,
MvH träningsfreaket! (åtminstonde vill man ju va de).. Någon kommer har träningsverk imon kanske!?
så fin låt och mycket bättre i denna versionen (tkr jag!).
knepiga människor finns överallt och man kommer aldrig undan från dom. Jag vet själv att jag umgås med katigt folk. Då menar jag hästfolket. Jag tycker dom är speciella på både ett positivt och ett negativt sätt. Oftast är vi målmedvetna och drivna, aktiva och självständiga, men förutom det finns det helt klart en hel del OBS!.  Precis som det gör i alla andra sportmänniskor eller aktiverade...för att inte tala om hockeyfolket, fotbollsfolket, estetfolket and so on. Vad jag ville komma fram till är bland annat; 1. Avundsjuka 2. ytlighet 3. egotrippade. Dessa mindre bra egenskaper tror jag alla inom hästsporten har erfarit någon gång (jag själv är säkert inte bättre). Detta är iaf något som gör mig jävligt bitter. Jag hoppas verkligen att jag inte är sån. Jag menar vem fan bryr sig t e x om man ha en ridjacka från Börjes och rider hemma i? Inte jag iaf... Men jag lovar att det finns folk som uttrycker sig såhär typ om man frågar om dom köpt ny jacka; " aaa jag köpte den i falsterbo".  who gives a!? okey, jag är ett märkesfreak i många avseenden men det handlar absolut inte om att jag ska visa upp mig eller hävda mig på något sätt. Ibland känns det nästan som att en del hästmänniskor ska vara lite tvärtom och typ säga emot hela tiden? Vad beror det på? Är det för att alla som håller på med hästar har varit mobbade som små eller.. Jag tro fan det... Det är därför de måste hävda sig så mycket och vara aviga på ngt vis. Själv e man ju perfekt. nat.
snacka om att jag känner  mig som ett sleepyhead för tillfället. Känns som jag har jobbat 2 veckor i streck utan ledighet (fast det har jag ju dock inte). Mitt hår e fett äckligt också för jag har varit så seg att jag inte ens orkat duscha det. Jag är inte den mest morgonpigga och därför får det bli som de blir.. Jag vill bara sova nu, men då kommer jag inte kunna sova inatt. Jag har städat som ett as hemma hos en gamling idag. Tror du man fick ett ynka litet tack ens? Det hade jag behövt höra eftersom jag lyckades drämma i min fot i vårdtagarens upphöjdbara klossar till sängen. Fitta vad ont det gjorde, men så äre när man e klumpig." Klumpfot" som mamma alltid brukade skrika varje gång jag smällde i tårna i ngn list.... BAAAAH allt e jobbigt och tungt helt orkeslös. Nu vill jag ha omtanke, kärlek värme, gemenskap, närhet. Kan man beställa det sådär?
YES! folk lyssnar på mig.. Jag var på Meddo idag och till min stora förvåning möttes jag av en stor skylt med texten "nya öppetider, öppet till 22 alla dagar". Det var lixom så att när jag var på Meddo sist träffade jag ägaren till stället och jag gick in som vanligt för att sola, jag trodde dom hade öppet till 22 nämligen. Sen fick jag reda på att dom inte hade det, men jag fick sola ändå. Anyway så började jag snacka om att de skulle löna sig om de hade öppet till 22! och vips, nu har dom det! Tack vare sanniestyle kan folk slippa vara vita i sommar och sola som galningar och få hudcancer. Men WTF jag har inflytande, det e de jag mena!
så är jag ju en riktig nattuggla.... Har svårt att sova för tidigt på kvällarna. Är gärna uppe framåt småtimmarna och filurar framför datorn eller annat kraffs. En riktig nattuggla med andra ord, så ringen den klär min personlighet ganska bra.
jobbade delad tur igår och slutade 22. Gick inte att undgå den fina sommarkvällen, utan att gå ner på Harrys. Träffade min syssling till min stora förvåning! Ska nog åka till Falkenberg och hälsa på henne i sommar. Slapp att gå hem själv iaf. Eller tja, fick telefonlura.. Distans, ush vad jobbigt det är på många sätt, särskilt när man ska gå hem i högklackat själv efter en utekväll.  Har sagt åt mig själv att städa mitt rum för här ser ut som ett jortapärke... kommer aldrig igång. jag börjar men slutför aldrig det. Men nu jäklar ska det bli rent och fint. Känns piss att behöva städa på min enda lediga dag. Jag vill käka pizza idag med. Shame on me.
ush vad jobbigt det är med moralen egentligen. När det inte finns något svart på vitt som man kan luta sig tillbaka på. Och så blir man typ förförd... och så ska man verka trevlig, fast man helst vill säga att man inte är intresserad av personen i fråga eftersom man tycker om en annan hunk. Bäst av allt är nog att man är rak på sak, men hur lätt är det att säga på ett snyggt sätt? Jag skäms typ på den andres bekostnad. Vidare har jag kommit fram till att jag har svårt för personer som är sådär märkvärdigt komplimangsfulla när man inte ens känner dom, asknäppt enligt mig. Näää då tycker jag bättre om när det kommer från en person som man lärt känna och som faktiskt menar det och inte skriver "hej snygging" till vartenda jävel.. Jag har en del såna typer på facebook! Tänk på det ni okända killar som försöker haffa tjejer sådär..
avundsjuka och svartsjuka är nog den värsta egenskap man kan ha. Så tråkigt att  just jag har fått erfara dessa egenskaper alldeles för mycket i min egna identitet! Jag har blivit bra med åren på att dölja det och det är inte direkt så att jag bli avis på att någon har köpt kläder för flera tusen eller liknande. Det är mer komplicerat än så, jag bli avis på sånna grejer som ingen kan förutfatta att jag är avis på och detta gäller detsamma när jag är sotis på nått. Sedan går jag och tänker på skiten och faniserar ihop en massa som kanske inte alls behöver vara så. Sedan blir jag lack och tillsist depp.  Då brukar jag lyssna på denna låten, för då bli jag oftast lugn och harmonisk igen efter ett tag. Konstigt att våld kan ge sånna fascinerande egenskaper som känslan av avkoppling? det låter farligt!
nästa vecka kommer jag ha en liten minisemester! Jag åker nämligen till Stockholm. Undra hur fan det kommer att gå? som en inbiten smålänning instängd i skogen äre svårt att klara sig på större marker.. Hur som helst det kommer blir fett bra! Jag ska njuta varje sekund.
Ps: Jag trodde jag började jobba klockan 07.00 idag så jag stack till jobbet och upptäckte sedan där att jag jobbade kväll. Är det snyggt eller? Det var bara att trampa hemåt. Gick ut med hunden och sov till klockan 12, heja mig!
ehm jag drömde en mardröm inatt. Jag drömde att jag hade åkt till Malta med några kristna vänner från mitt jobb typ. Jag visste inte om att de var kristna och när vi kommit fram hade jag frågat "ska vi ta oss en drink och sedan köra igång". Då hade en tjej svarat " neee, jag tror vi "väntar" med det. Kan vi inte spela memory istället". Det finurliga med denna dröm var att min gamla klasskompis också råkade vara på samma ställe och hon gillar definitivt att festa. Men så när klumpen lättat från magen hade jag inte hennes nummer :S. Snacka vilken mardröm, åka på resa med några vänner som inte har lust att ta en drink ens!
att ha solskenet i ansiktet, att höra han frusta, känna sina lår spännas, få vinddrag i ansiktet, fin natur och en doft av.... Ja inte sex iallafall! Jag talar givetvis om hästar. Det kallar jag livsstil. Jag är så glad över att jag är en hästtjej ibland. Kolla bara på alla dom människorna som inte har ngn typ av livsstil över huvudtaget. Hur går det för dom egentligen? och vad ser dom fram emot? Visst är det jobbigt och en börda många gånger, men ack så lätt värt det! Tänk vad mkt skit jag lyckats gå miste om i denna värld tack vare mitt genuina intresse för dessa fyrbenta vänner. Och det är jag glad för också!
ska jag med hjälp av denna video presentera hjärnan bakom hela företaget Sanniestyle.blogg.se. Min tappre manager, kompanjon, själsfrände, fyllevän- ja listan kan göras lång... Dax för dig att också komma fram i rampljuset. Detta är vad man kan åstadkomma efter några glas rose hemma  på min altan.
PS: Jag har inte sagt att jag är normal, men heller aldrig påstått att jag vill vara de. Ingen kommer ihåg en mus, men äre ngn ni ska komma ihåg i framtiden så e det mig! MOHAHAHAH
jag vill bli hälsosam
jag vill äta närproducerat
jag vill klara av att ha fina blommor utan att dom dör
jag vill ha kliniskt rent rum
jag vill ha schysst hy
jag vill ha platt mage
jag vill va brun
jag vill styrketräna minst 2ggr i veckan
jag vill bli programledare
jag vill bli MILF i mitt kommande liv
jag vill bli miljonär
jag vill leva hollywoodlivet
Allt detta och lite till vill jag, men vägen dit eeeee lååååång :(
Nu har min häst fått vila nog. Dax att sätta igång och börja jobba på formtoppen igen! Känns kul att komma igång, det behöver jag. Det lär nog tyvärr ta sin tid innan vi är back in buisness, men sen jävlar i havet ska det ridas! MVH Horselover Sanniestyle.
Jag har varit bortskämd nu sedan i Lördags då min lilla arbetskollega aka Lovemate kom hit. Jag vet inte vad man ska kalla honom. "Det" kanske?.  Hur som helst har jag haft sex helt underbara dagar som egentligen inte har bestått annat än vardagliga saker, men som blir så mycket roligare när man är två. Nu är jag hemma själv och det känns tomt. Det regnar ute och såklart är det just då som man vill att den där personen ska vara här.
Jag känner mig ful nu också. Jag har gått runt i keps och utan smink i typ en vecka, svettats, fått fett med knottbett och jagat flugor på mitt rum under min skönhetssömn.... PAIN!
Imon och hela helgen blir det kneg! Puss
Finns det ngt mer fantastikt än att vakna upp med tre nya blämmor i ansiktet?
Dessa finnar börja går mig på nerverna.. Jag som varit så duktig nu under en tid och tvättat av mig smink och allt.
Jag förstår inte var de kommer ifrån.. Karma?!
assa jag har kommit på att Hemtjänstens tvål den utan parfym luktar fan kräk...
Vem fan vill tvätta sig med den? Nu får mina vårdtagade stå ut med att jag luktar sprit hela dagarna..
(handsprit assa) För jag pallar
inte med kräktvålen! Önskar vi kan få tvål som luktar persika, jordgubb, och typ honungstvål! Nu ska jag ut och gå med Elin. Vi känner oss så feta  idag!