TJIIIII!! ROME är hos mig och det kändes ju bra, TILLS han och pappa insåg att de hade samma intressen; NÄTPOKER! Blöööh. AJA imon har dom lovat spelfri dag och på juldagen, så jag glädjs åt det höhö
Julen är mysig. Det är den, men jag personligen föredrar hellre sommaren då man kan vara ute med båten eller sitta på en uteservering med ett glass vitt. Oj vad glammig jag lät hihi.
AJa, i år ska min älskling fira julafton hos mig! Det känns bra. Sen åker vi upp till Stockholm över nyår också. Det ska bli roligt för jag är inte där så ofta och det ska bli skönt att få andas in lite annan atmosfär än Ljungby och Växjö för en stund... SEE YAA Bloggpeople!
försöker lära mig grammatik. Sitter och lyssnar på föreläsarens filmer som hon har lagt ut till oss.
Det går sådär. Som vanligt när det gäller mig hamnar fokus på fel saker, men det måste vara hennes fel.
Måste hon slurpa i sig kaffe och smacka när hon pratar? och dessutom rapa?
Fast å andra sidan, blir det ju lite mer komiskt och då brukar jag ha som lättast för att lära. Vi får väll se.
har ont i hela min kropp fan. Var ute och sprang runt sjön igår och det är smärtsamt idag i mina ben och vader vill jag lova. Det var snorhalt ute igår, men jag gav mig minsann inte! YAY.
så har jag varit ute och sprungit samt ätit grönsaker till snax. ANTECKNA DET! (för jag kan knappt tro det själv).
Nåväl, kvällen är ju inte slut än, men som tur väl är finns här inget godis hemma. Alltså tid för att stilla mitt sockerbehov. Nu vet jag inte var jag ska göra ikväll. Är hemma själv medan resten av familjen är på julbord. Så jag sitter och längtar efter min älskling som är med sina kompisar denna helgen.. På tal om annat; Vad händer på nyår folks`?
yes, jag är inne i det. En period då jag inte uppskattar mig själv för fem öre. Jag har blivit tjock, fått torr hy och lång utväxt. Faktorerna påverkar mig negativt. Det kan låta töntigt, men förra veckan hade jag en sån ångest så jag visste varken om jag skulle skratta eller gråta. Jag kände mig kvävd. Lingonveckan kallas det. Jag funderar på om jag ska skaffa PMS-tabletter. Är det någon som vet ifall det hjälper? Personligen är jag emot piller och skit, men vafan jag orkar inte må så dåligt. Det tar så mycket på krafterna och min hjärna behöver all min energi för att orka med skolan och allt runt omkring. Strö lite socker på mig. Sannie
ush sitter uppe.. Och jag som ska upp tidigt med bussen imorgon bitti.
Är det något som jag har drabbats av så är det sömnbristen som infinner sig varje gång jag ligger i
min egen säng. Jag klarar nog inte av att sova ensam! Buhhh. Bara för det vill ja ha honom jämte mig
och kanske ligga sådär löjligt, gulligt på hans arm. För där trivs jag. PUSS
i mina öron, men jag vill verkligen inte ut till stallet idag. Det är så kallt och jävligt. Jag behöver plugga grammatik också. Men ska dit nu, ush orkar inte:/ Men får ju åtminstonde se min lurviga lilla best..
Elmie som treåring. lika söt då som nu, men aningens mer biffig ;)
okey, så här är det. För att gå ut i Ljungby och ha kul måste man antingen vara nerknarkad eller dyngrak. typ. Något grovt men ja. Även om man har bra vänner känner jag att jag har gått och blivit den där "ingenalls". Jag har träffat människor som jag varit pangfull ihop med som inte längre hälsar på mig. Den enda gemenskapen jag kunde hitta var tjejen som hade samma tycke för Nationalteatern, precis som jag-sen försvann hon. Jag gick ut för att jag hade tråkigt och för att jag har en underbar vän som försökte få mig på gott humör.
Under kvällen hann jag att haffa en stallkompis lillebror och tigga cigg. Det var nog det enda som förgyllde min kväll. Det resterande folket på Harrys trodde säkert jag var full. Faktum var att jag hade lovat min vän att inte vara negativ och göra utelivet till "det blir vad man gör det till". Därför släppte jag  loss och dansade som en idiot om ni mot förmodan skulle undra. Jag blev dessvärre 80 spänn fattigare utav det. Näää det här får mig bara att inse hur mycket jag faktiskt älskar min pojkvän och hur jag hellre tillbringar en god middag tillsammans med honom än en utekväll i Ljungby. (I AM A TOFFEL) Säg tll när ni ger mig bättre alternativ så ska jag visar er vad skåpet ska stå.
Nu sitter jag och äte chili con carne tror jag. Känne rmig konstigt nog lite dimmig. Imorgon är det nya tag. Då ska jag upp klockan 7 och fodra hästarna. PUSS PÅ DET! Ps; vilket tysnitt ser ni bloggen på? När jag ser på den ser det ut som "Arial black" (vilket e skitfult). Vill att det ska vara Times New Roman, så vad ser ni för typsnitt!?????
jag har gått och blivit värsta tofflen känns det som. Har varit hemma i två dagar och vill åka till växjö. I vanliga fall hatar jag tofflar, men eftersom ingen av mina vänner offra sig att hitta på något kul, så kan jag likaväl toffla.
Ding-dingelidong- du tittar ut på en snut i en trappuppgång, han säger; du åker ut imon.
Roffe Ruff sjunger om en fest som har uratat och man får lixom flashbacks och kan inte låta bli att
sjunga med i refrängen. Till och med mamma går runt och sjunger på den. Tur att hon inte vad resten av texten handlar om HÖHÖ
Hellre ett "Hej" för mycket, än en tom blick och ett skrynkligt ansiksuttryck, så känner jag. Men ibland finner man undantag, då man inte vet vad man ska säga eller göra. Då väljer man att titta bort och hoppas att personen ifråga inte uppmärksamma det. Vad säger man när man träffar en gammal (egentligen) obetydlig date på resaurang med sin pojkvän!?- Jo, INGENTING. Tittar bort och hoppas att date;n inte ser det. Ja, i mina ögon känns det mest realistiskt att göra så. Jag menar om man inte har någon som helst relation till varandra längre, så är det ett avslutat kapitel. Och ett avslutat kapitel behöver man inte säga "Hej" till. Ja, så är det nog... Konstens alla regler med att säga "Hej" har många undantag, men jag antar att det är upp till en själv att bestämma dom /Sannie.

När jag väl sätter fart med matlagning och bakning känner jag mig nästan som Mat-Tina. Jag får ett jäkla självförtroende och vill ge mig på en massa svårlagade rätter. Oftast slutar det med att jag står där och gör spaghetti och köttfärssås eller något annat som finns nedfryst i kylen ändå. Igår skulle jag ge mig an att baka, men bokstavligt talat är jag värdelös på det där. Bara en sån enkel sak som att göra en kladdkaka blir fel. Den blev skitäcklig och smakade sockerkaka. Så nu står den där i kylen, halvt uppskuren och ingen vill äta den. Nej, Sannie! face the fact, du SUGER i köket. (Roligt att jag försöker kommunicera med mig själv)...
R; kan inte du komma hit idag snälla? Jag vill det.
S; jo det kan jag.
R; Bra.
S: Men... Det är bara det att jag har.... Mens :D!    (Alltid lika kul att höra det)
R; Det är bra att ha det ibland.
Tänk om killar kunde inse att mens absolut inte känns som något som är bra för kroppen! Haha.
Jag sitter hemma och känner  mig som en fet padda.
Tankar och funderingar
ni kanske tror, att ni vet om de här,
men vad vet ni om misär!?
ja kompis, se o lär..

Kartellen-haffad

DET SNÖAR, SNÖ, VITT PUDER,-tack för infon alla fb-uppdaterare. JAG HAR OCKSÅ ÖGON ATT SE MED. Varför är folk helt lyriska över lite snö? Visst, får man lite julstämning och det är vackert och så vidare.. Men fattar ni hur jobbigt det är? Jag skulle köra hem från skolan idag och fick köra en jäkla omväg för att komma hem.Va långt ute på vischan och jag är glad att jag fick komma hem. Såklart hade det hänt en olycka så fick köra på någon bondeväg där det inte var skottat och man såg bil för bil ligga i diket. Att köra sådär i två mil med en hastighet av max 50km/h känns som att köra i en evighet!! Dessutom började bensinen tryta... Bara det var känslomässigt jobbigt och jag var beredd på det värsta! Men nu är jag hemma och allt är frid och fröjd. Jag är mest missnöjd över att jag missade se min schnuffi (min hund, Malkin) när han fick se snö för första gången i sitt liv. Hade velat se hur han reagerade. ..
oj, vad vi har skrattat åt det. Tur att han bor i studentlägenhet för då är folk vana vid fulla människor som för oväsen med sig. Vi kom hem relativt tidigt från vår klassreunion. Ett tag kändes det som att vi var lagom softiskerade och skulle vakna med hälsan i behåll. MEN efter ett antal vintimmar i soffan med en massa prat förstod vi att det gav lite större effekter än vad vi hoppats på. Det slår på något så vansinnigt när man bara sitter still. Nästa dag i ära bestod av dataspel (Rollercoaster) för att vara exakt... Jag höll på att dö av rastlöshet!!! Han var som helt förblindad i flera timmar av det jäkla spelet. Aja, en kort summering på bakfylla. Jag som inte ens skulle dricka!!
Hej kära blogg. Jag sitter och skrattar åt faktumet att jag ser ut som en tioåring. Har flätor i hela håret i hopp om att det sa bli lockigt. Dom står rakt ut också för jag har sovit med dom. Ska åka iväg och få dessvärre se ut såhär om det ska bli något resultat. Kommer säkert sluta med att jag får duscha och komma till festen med platt och stripigt hår as usual. Men what a heck!
humm. Jag är så jävlar bitter på något vis. Jag vill också åka iväg som alla andra, utforska världen och hitta på roliga saker. Va fan har jag gjort egentligen? För visso pluggat i två år, men något mer utmärkande än så har det inte varit. Det är så jävla tråkigt att bara sitta hemma innanför Sveriges portar och se fram emot en halvtråkig universitetsfest med en massa plugghästar. Ja, när man kan åka till varmare breddgrader, titta på en massa djur, vara med i välgörenhetsaktiviteter, träffa nya människor, klättra i berg eller åka skidor.  Förut trodde jag inte att sådant var något för mig, men nu får jag lixom abstinens. Jag vill jobba och tjäna pengar, spara och boka resa. Åka iväg och bara va.
Men jag antar att jag får vänta med det. För är det något som jag är noga med, så är det att man ska fullfölja sina visioner här i livet. Jag har en hel del förväntningar att uppfylla innan dess... Så det är väll bara vänta och hoppas på att dagen med stort D kommer någongång.. Och det gör den ju tyvärr inte av sig självt.
för jag jag är så dryg och skriver om min pojkvän hela tiden... Det har bara blivit så eftersom jag i stort sett har bott hos honom hela veckan. Det kanske verkar som att vi gör hur mycket som helst ihop, men det gör vi inte. Det gäller att passa på att göra saker ihop medan man kan. Jag vet inte vad ni väll läsa om.  Fester och skandaler? Faktum är att jag ska på fest imon, men jag hade tänkt att ta det alkoholfritt. Jag behöver det och dessutom vill jag inte lägga på mig en massa extra kilon. Om jag kan hålla mig vet jag inte. Jag är ju fortfarande en barnunge enligt vissa hiho!
igår tog jag och min pojkvän oss ett muskel/kondition pass. Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte SÅÅÅ jobbigt. Vi var helt ärligt sämst. Orkade inte göra klart övningarna någon av oss, chippade efter luft, fick mjölksyra, ingen koordination and so on. Och då är faktiskt min pojkvän vältränad!.. Alla de andra som var mindre fit än oss klarade det!
Jag tror serriöst jag aldrig vill gå på ett sådant pass igen. För det första kände man sig usel för att man var så dålig och för det andra ville man bara sluta under passet för att man personligen trodde man skulle dö. Jag beundrar de människor som klarar av ett helt sådant pass. Ja och sen har vi ett annat deprimerande element... Den där vågen. Vågen ljuger aldrig. Ush jag mår verkligen inte bra alls utav de där kilorna och jag tänker inte acceptera att se ut som en julgris i år!