Jag sitter och proppar i mig massvis med lösgodis. Jag fick sån jävelusisk godisabstinens och fast det är emot mina principer att äta godis på en torsdag, så fanns det ingen återvändo.. Jag kände att det kan jag vara värld. Det där som jag just  sa kan utmärka ett farligt beteende, det är ju ganska lätt och bli fetto.  Jag är så fruktansvärt svag för choklad och saltisar <3! Imorgon har jag redovisning i skolan och jag tänker inte lägga ner ngn tid på att förebereda mig. Så här mkt tid var det längesen jag hade? Jag hinner nog se en film ikväll. I morgon ska jag få träffa Elin, vilket var år och dar sen sist!
Vet ni vad? Jag sitter och lyssnar Nationalteatern. Det kunde ni inte tro om mig va? Kanske inte direkt Sanniestyle, men lite gung är det allt.
Hoppas man kan knäppa brallorna imorgon!/Sannie
älskade välbefinnande.. Jag hade nästan glömt bort hur det kändes. Jag skäms nästan att säga att jag har det stressigt med tanke på hur många andra sliter med jobb och annat. Hur som helst har det blivit många sena nätter och jag skulle behöva komp för detta! Jag har aldrig varit en arbetsmyra i längre tider.. Idag känner jag mitt efterlängtade välbefinnande!
Anledning? JAG ÄR FÄRDIG MED RAPPORTEN! Iofs har jag skrivit för mycket, men jag orkar faktiskt inte ändra på mer nu. Hoppas turen finns med mig så att säga. Idag har jag städat massor! Då mår jag också bra :)
Mitt nya frizz! Syns ju inte så tydligt, men jag är ljusare ;)
Ibland är min cam lite väl snabb!
Ha en bra dag! För det ska jag ha! /Sannie
Tja alla dårdimpar! Visste ni att Sannie numera finns gjort i paintgubbar? Det är en väninna som skapat dessa fantastiska bilder. Jag hade gärna givit henne en länk, men jag vet inte om hon är sugen på all publicitet hon lär får eftersom alla läser min blogg? hehe. Serien kommer att finnas att läsa i fortsättningen och är baserad på verkliga händelser.
Jag kände tillhörighet
det fanns en mystik
min kropp passade in hos dig
jag fick tillbaka något
det gav upphov till en romans
du svek
den blev obesvarad
jag kände hopp
tillbaka på ruta ett
Eller var det kanske så att jag blev kär i förälskelsen?
varaktigheten stannar inte länge, den är bara där för att reta mig.
Jag trodde jag var bra.
Att plugga är överskattat. Livet är så orättvist. Jag är inte den som ska sitta framför en dumburk på dagarna för att sedan hanka mig fram i livet på ännu en skitlön. Nej, jag är kvinnan som ska synas på röda mattan, med designade highheels och fodralklänning.Det är där jag hemma.
Vet ni vad? Det här är totally sinnes. Klockan är faktiskt 02.30! Ja ni läste rätt, på natten! What a heck gör jag uppe undrar ni väll genast? Jag undrar det också.. Nej men allvarligt talat, jag sitter och skriver på min nedrans rapport. Vet ni vad det värsta är? Det är nog när man inte ser ett slut på det hela. Jag har lixom skrivit way to much och jag kan verkligen inte korta ner skiten som jag påbörjat! Hur många gånger har man inte varit med om att man klarat sig på målsnöret? Nu ska jag tydligen leka överflödig också. Jag har skrikit alla möjliga fula ord till denna rapport. Jag har tillbringat timmar framför denna dator och jag är inte ens färdig! Nog om detta.. Det kommer ju en dag i morgon som bjuder på samma heta plugg -YEEEY! Jag gillar Einstein, han sa en klok sak en gång i tiden.
"Fantasi är viktigare än kunskap. För kunskap är begränsad till allt vi vet och kan förstå,
Medan fantasi omger hela världen, och allt som någonsin kommer vetas eller förstås"/Einstein.
När jag tänker efter har det varit en skitdag. Jag var i stallet och där var det iofs ingen skitdag. Jag red min häst och jag satt kvar på den busen idag också. Träffade den nya tjejen som ska flytta till vårt stall idag, KUL!. Skitdagen har sin grund och botten i all mat jag vräkt i mig. Förresten appråpå det! Jag upptäckte att min marmelad smakade konstigt idag.. Sen när jag kollar på datumet så gick den ut 2006 <3 HAHA.. Jag kommer döööööö... Nej, men årgångsmarmelad är det nya MOET! ;)
Nu förtjänar jag väll att sova?
Hej Hej bloggen! Idag har jag kommit fram till att jag har en ful ovana. Kom ihåg att detta endast är en ful ovana, jag har ju kanske några sådanna där till liggandes i bagaget om någon mot förmodan skulle vilja fylla på sitt förråd? Jo vad jag ville komma till är att jag kan verkligen inte hålla käften! Jag pratar, babblar, snackar, mummlar, viskar, skriker, frågar, skrattar mm hela tiden!! Ta t e x idag när vi hade redovisning och jag nojja mig utav fan för att jag ansåg att jag inte förberätt mig till den grad jag bruka.. "jag kommer aldrig kunna prata i tio min". Vad händer?- Jag pratar i en kvart... SUCK! När andra pratar vill jag lixom bara rycka in och köra mitt race. MEN jag är trots allt en god lyssnare. Jag kan lyssna när andra pratar, ställa frågor, verka intresserad och visa förståelse. MEN när studenter lixom darrar på rösten, bli sådär röda i skinnet, pratar för fort och är allmänt nervösa då vill jag bara rycka in och ta över deras talan känns det som... Ush det kanske låter helt egotrippat, men jag upplever det som att jag "kör" över alla andra när jag kommer med mina självsäkra utlåtanden och få till en redovisning nästan sådär äckligt bra gentemot någon som stått och övat framför en spegel i en vecka.. Hoppas inte folk tycker så om mig, för jag vill verkligen inte tro att jag är världsbäst på något vis, även om ett tips är att tänka att man är det innan man har en muntlig redovisning..
Något som jag däremot har svårare för, det ör att uttrycka mig i skrift. Vi ska göra en såndär rolig rapport kring specialpedagogik i skolan.. Inlämning på fredag. Vad skönt att man börjar i tid då! Nat. Sitter och försöker sammanfatta mina intervjuer och vill gå och dö litegrann. Tittade på klockan och vips så hade jag visst råkat sitta här i några timmar utan mat. Det resulterade till att jag åt ihjäl mig på rostat bröd och helst av allt skulle jag vilja hänga mig nu! MÖÖÖÖÖG. Dumma rapport, försvinn :(
Puss Sannie
Jag sov för länge idag. Jag hälsade på min häst. Jag jobbade från 15.45-22.00. Jag besökte mormor. Jag färgar om mitt hår. Jag fick nyss reda på att vi har redovisning om en uppgift i skolan i morgon. Jag kommer nog bli uppe hela natten. Jag har tonårsproblem. Jag söker bekräftelse.
Nuffie<3


"Ge mig en ny drog som tar mig någonstans.
Jag behöver en ny medicin och ett nytt land.
När jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring
Men även inbitna lögnare har sin charm."- Kent
hehe... Har slingat mitt hår och jag ser ut som en morot i hyvet! haha.. Hade detta varit för några år sedan hade jag nog försökt slita av mig håret och storbölat. Just nu skrattar jag mest åt det och i morgon kommer jag nog känna ånger växlat till panikkänslor. Det må hända att de bli fler experiment eftersom jag i nuläget inte ens vill träffa en frisör! Kom nu inte och säg; "Jag sa ju att du skulle vara brunett, du är mkt finare i det". Jag är tacksam för tips, men vill jag vara blondish så skiter jag blanka va ni säger ;).
Hallå där alla krigare. Ledsen för att ni inte fick en update om gårdagens händelser, detta pga jag vart stressad och har inte varit hemma. Ni kan dock vara lugna, för nu ska ni får läsa några rader om gårdagens aktiviteter.
Jo jag hade egentligen lite andra planer för helgen och hade sett fram emot detta av någon anledning. Jag hade till och med lyckats med att dissa en Helsingborgsresa för detta ganska meningslösa möte. Ni vet när man har höga förväntningar på något och har planerat en massa och så blir saken inte av eller inte alls som man har tänkt sig? Då blir jag besviken... Och det är nog ganska normalt. Vi människor är speciella varelser för vi kan påverka människors agerande, beteende, sinnesstämmning mm utan att vi inte alls behöver veta om det. När jag fått beskedet blev jag helt tom. Det är helt sjukt! Det var lixom inte ens en stor grej, men det räckte.
Hur som helst så är jag ju trots allt en social varelse som inte låter mig tryckas ner. Därför kontaktade jag genast min goda vän Mikka i hopp om att hon skulle kunna rädda min dag i form av Stallarna och lite alkohol. Vet ni vad? Hon skippade till och med en bowlingkväll med sina arbetskamrater för en kväll i hop med mig. Det är vad jag kallar true friendship! ;)
Kvällen erbjöd förkrök först hos Mikkans b-firend och därefter med Håkans gäng! Tack vare Mikkas charm så kom vi också undan billigt med taxi. Vi har en egen chaufför nu, hur coolt är inte det då!? Sedan intog vi Stallarna, och denna gången kom jag in, wieeee! Under kvällen traffade man en hel del underliga människor. Jag lyckades iaf dansa med en kille som verkligen kan dansa, och det är skitkul tkr jag! yeye.. Sen hamnar jag av ngn anledning på "wannabe-vip-rummet" och min första tanke var "shit, jag har nog hamnat fel". Dock välkommnades jag så glatt med lite skumpa och två schteekare som jag så öppet pratade med om ditten och datten. De ville jag skulle hänga med på efterfest och visst det hade säkert varit svinkul med tanke på att han bodde i ett helt hus för sig själv. Å andra sidan kan jag inte förklara mig hur gött det var att vakna upp idag imorse hos Mikkas pajks place. Han hade gjort väääääääärsta hotellfrukosten med scones och grejer! Vilken toppenkille säger jag bara!
Dagens ridpass var gudomligt. Vädret, hästen- och jag njöt varje sekund. Nu ska jag ta hand om mig själv iform av lite slingning av hår följt av inpackning, ansiktsmask och godis. Inte så dumt haaaa? =)
Ps: Dagens bästa på kvällen, var nog ändå när jag och Mikka intog Shell och skulle handla fyllekäk.
Mikka: " Jag bryr mig inte vad det är för ngn, bara det e en stor kåååååv" HAHA. Okej det kanske inte låter så kul, men just vid det tillfället vare skoj!.

Den som klagat på vädret idag får med mig att göra... Ja menar hur gött är det inte när solen lyser i fejjan?
Idag är livet på topp. Min handledare från universitetet kom idag och hälsade på mig på min praktik. Vad ska jag säga? Jag fick sjukt mycket överflödiga och framförallt beröm av både universitetsläraren och min handledare på praktiken. Det var nästan pinsamt, där satt jag med ett giant smile och bara tackade och tog emot! Det roligaste var nog när handledaren från universitetet anlände!
Hon ba;
" Oj, jag såg knappt att det var du Sandra! Du ser verkligen ut som en lärare i de kläderna".
Haha, lite småkul! Jag menar de flesta vet hur en lärare ska vara och bete sig, men frågan är om man vet hur en lärare ska se ut? Hur som helst hade jag ett par jeans, en skjorta och en skafs! Allt som behövs för ett bra första intryck ;)
Vidare har dagen bestått av hoppträning med Elmer hemma hos Jenny. Hon hoppade honom och han var så fin min lilla ögonsten. Riktigt snygg var han också i sitt svarta (John whitiker) sammets- schabrak med tillhörande öronluva! Han passade till och med bättre i det än min förra lilla pownie Mr Okey.
Hur som haver, här ser ni min "lärarklädsel".
Byxor; Tiger of Sweden
Rosa skjorta; MQ
skor; Din Sko
Äkta guldklocka; ärvegods till minne av min farfar.
Sjal; Egtypten
Det som fattas är en snygg kavaj... Men vet ni vad? Jag är sjukt slarvig. Jag har lixom lyckats låna ut alla mina kläder och sen vet jag inte vem som lånat dom! Smarthead Sannie! Amanda har iaf min korta kavaj, Min lite längre svarta ligger kvar hos Calle sedan en julfest med klasskompisarna, Mikka ha en kasse med kläder som jag lyckats glömma och Elin Björket har några trasor hos sig också.
En bild på mig när jag sitter i vårt arbetsrum och rättar. Haha jag har till och med fått en egen plats! När övriga kommer så ursäktar dom hela tiden sig med "Oj nu sitter jag på din plats"... Haha. Ps: Denna bild är på mitt föregående hår..
Idag hade jag knut i håret. Jag gjorde ett försök till att locka det i morse, men det såg bara risigt ut så de fick bli en hederlig, gammal knut ändå! Ps: Mitt nya hår, syns inte så stor skillnad här... Men det är iaf ljusare!
Återigen en skolbild. Jag ser ut som ett skabb.. Det här är mitt "nya" hår för tillfället. Det är under behandling så att säga. Nu förstår ni kanske vad jag menar med fisbrunt hår? Ljusare ska det bli i varje fall!
Nu ska jag se ett avsnitt av Tre Kronor! ( Reine är kung!!!). I morgon väntar min sista praktikdag. Lite tråkigt faktiskt :/ Hoppas lärarna nöjer sig med köpekakor då jag är sämst på att baka hehe
Tiden har gått så himlans fort.. Kändes inte som det var längesen jag och Mikaela tillbringade timmar i stallet. Vi hade ingen kännedom om världen utanför, för vi lixom la all vår tid, all vår själ, alla våra pengar, allt åt våra hästar och åt varandra. Dessa timmar var dyrbara och räknas för mig som fina tider. Vissa dagar kan jag sakna tryggheten från gamla dagar. Anledningen att jag tog upp det här är för att jag fick lite flashbacks nu när jag var i stallet. Stallligan var där och de hade varit där i flera timmar för de hade en studiedag från skolan idag. Gissa vad  mupparna lyckats med när jag kom dit? Jo typ borsta sina hästar och städa ett sadelskåp... Haha all mockning och annan skit över!
Jag känner igen mig så väl. Jag och Mikaela var precis likadana, vi kunde tillbringa timmar i stallet och folket fattade inte vad vi höll på med. Grejen var den att vi gjorde sjukt mkt som inte alltid syndes! Tjejerna i stallet är så duktiga med sina grejer och hästar, så jag kan verkligen inte klandra på dom. MEN det var trots allt skillnader mellan dom och oss när vi var i samma ålder. Ja menar, vi kunde mocka 8 hästboxar för att vi tyckte det var kul? Vi kunde städa de andra stallmedlemmarnas sadelskåp för vi ville ha fint? Vi sopade och skurade hela stallet för vi ville alla hästars bästa och ville ha snyggt? Vi putsade våra egna och de andra i stallets saker, vi tog in hästar, vi hjälpte dom med ridning, vi borstade på de andras hästar osv osv. Ibland önskar jag att det fanns sånna ungar som oss, men jag antar att de är svårhittade ;) Jag menar idag var en sån dag som jag hade önskat att det var mockat när jag kom till stallet! Särskillt eftersom jag skulle fylla på torv idag. JAG HATAR DET! Jag är så jävla klen! Har alltid varit det. HAHA Mikka har alltid varit den starka av oss och varje gång jag inte pallade tömma kärran, så gjorde hon det... Kan ligga ngt i det!?
Hur som helst nu är jag och Mikaela vuxna eller jag är påväg att bli vuxen i varje fall. Är trots allt lite omogen fortfarande, men jag tror det går åt rätt håll iaf. Jag och Mikka håller fotfarande ihop som vänner och även om vi inte har träffats på länge, så är det aldrig några problem att umgås igen. Vi känner varandra innan och utan typ. Jag trivs hur bra som helst i mitt stall och har inget behov av stallkompisar längre, men en sak jag kan sakna är att sitta och putsa utrustningen och snacka massa goja med Mikka. En annan vapendragare till vän är såklart min fina Elin. Dig ska jag berätta mer om i ett annat inlägg. Hur som helst är ni ett par riktigt sköna vänner!
Jag och Mikka innan Hoffmaestro
Elin och jag!
Jag och Mikka på båten i Helsingborg. OM vi har minnen från denna kväll eller???
ROOOOOMPA vad jag gillar oss! <3
Ledsen om jag lät lite neggo i föregående inlägg. Det är jag egentligen inte alls idag! Jag har gjort så mycket bra idag. Jag har t e x städat nästan hela huset. Jag kände för det eftersom min mamma sitter och sliter med alla nationella prov. Det är minsann ett heltidsjobb det där att vara lärare. Övervåningen är åtminstonde tip top och mina schabrak har fått sig en omgång i tvättmaskinen. Vet inte riktigt vad mamma tycker om hästhår i maskinen, men det lämnar jag tills den dagen kommer. Har även tvättat alla Elmers benskydd, så nu är dom inte grusiga. När det ändå kommer till häst så ska jag passa på att säga: Åh vad jag tycker om min fyrbente leksak! Han var verkligen hur fin som helst att rida idag. Vi har en lång väg till toppen och även om jag inte lyckas ta han dit, så tvekar jag inte en sekund efter dagens ridpass att möjligheterna finns där! För en stund sen kom jag hem efter en kvällspromenad. Det har lixom blivit en liten standard hos mig nu, och jissus vad skönt det är att ut och gå med bra musik i lurarna :)
Vidare vill jag sända en tanke till min kära pappa som kommer att ligga på operationsbordet imorgon.. Han ska operera något i halsen eftersom han får en uppsvälld "kula" där varje gång han äter (ofta stark mat). Operationen är ändå ganska omfattande, så jag hoppas allt gå bra.
Torsdagens lektionspass är föreberett och nu ska jag ta och krypa mig till kojs. Måste duscha imorgon! Suck... Det innebär en tidig morgon för min del.
På återseende! /Sannie
ahhhhh. Assså shiiiiiiit! Gamla traditioner lever kvar i dagens skola. Varför måste alla mattanter vara så jävla bitchiga? När jag gick på astradskolan var dom banne mig inte kloka, typ skrek och gormade och puttade väck oss från köerna, tvingade oss att äta upp, räknade pannkakorna vi tog osv. Fatta dom inte att eleverna är hungriga som suttit och slitit med tråkiga uppgifter ända fram till middagen!? Hur som helst idag när ja käka kom en mattant direkt fram till mig.
mat-tant "Är du lärare?".
Sannie " aa, eller assa jag är lärarstudent"
Mat-tant"Okej, men då måste du ha matkupong"
Sannie" jaha, men det är väll bara betala och sen ge er kupongen, eller?".
Åh... Assa vad fan vinner dom på att säga till mig betala  maten i skolan!? Hade vart en skillnad om rektorn kom och sa till eftersom de kanske ta på deras kostnader eller ngt. Men hallå eller? En skvallerkärring till mattant! Dessutom slängs ju en massa av maten, tänk på barnen i Afrika! Eller tänk på mig som inte pallar ta med mig matlådor varje gång. TÄNK också att jag ha en PEDAGOGISK LUNCH med eleverna på skolan! Jag menar, ska man inte få ett skit i förmån för att man praktiserar? Jaja det är så det är. SNÅLLÄNNINGAR!
En mathunk hade jag velat ha om jag fick bestämma. Han kunde gärna få laga mat till mig när jag kommit hem från en kylig ridtur. Då kan han stå där med maten serverad och kroppen synlig. Risken finns ju att både mat och mannen blir uppkäkad. MUMS!
Hej hopp i lingonskogen! Försökte tona mitt hår ljust idag. Valde toning, då de sägs att de inte ska slita på håret så mkt. Resultatet är ingen större skillnad tyvärr. Något ljusare brunt och min utväxt är skitljus. Jag är dock glad över att jag inte ser ut som en morot i skallen i varje fall. Tanken är att jag ska bli ljus till sommaren, men jag ska inte bli platina som föregående tider, utan satsa på lite ljusa slingor. Nu är mitt hår lite fisbrunt, men å andra sidan passar det perfekt till mitt löshår. Mitt hår har verkligen bestämt sig för att sluta växa.. Jag ska försöka ge mitt hår lite omvårdnad i form av en riktig frisör, men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite småkul att experimentera lite själv och dessutom är det lite mildare för plånkan.
Dagen av ära har bestått av lite BB. Hallå kan inte Roza typ skärpa sig? E hon skitpackad eller är hon bara efterbliven? Hela programmet gick ut på att hon framför bikten satt och lipa sönder. Get a life!
Anyway sköna människor ändå. Skulle vilja träffa några av dom haha.
Nu dax för att sova. Ny dag och nya möjligheter väntar. Puss och kram skumbanan./Sannie
Ordspråk är det bästa jag vet. Det kan representera så mycket med endast få ord.
Ibland undrar jag om jag var tolk i mitt förra liv? Jag har nämligen en tendens att analysera och vrida och vända på allting. Det är inte alltid så bra, men en sak som är säker är att det är svårt att förändra sig.
Im legally considered crazy, but if thats the way God made me, this world cant change me!



Hur som helst! Jag vill börja planera helgen. Helsingborg? Andra förslag är givetvis också välkommet om nu folk kunde ha lite pondus!
Idag känner jag mig som vääääääärsta svärmorsdrömmen. Jag har lixom haft praktik i fem dagar som tagit hårt på mina krafter och ändå har jag lyckats jobba hela helgen och som om inte det var nog haft en VIT HELG! Är det såhär livet ser ut för alla knegare, torrisar och svärmorsdrömmar? Fyfan vad jobbigt isåfall haha!
Jag mår iaf kalasbra! När jag jobbar då hinner jag inte tänka igenom vilket skitställe Ljungby är, utan jag kan ha fokus på det jag ska och blicka framåt. Jag är inte alls van vid att jobba märker jag. Ligger i sängen och är helt slut!!! Välkommen till the real life Sannie ;).  En gubbe på jobbet uttryckte sig med att säga att jag såg pigg ut. Jag trodde han skojade och drev med mig. Innan jag gick in till hans dörr va det första jag tänkte på hur trött jag är. Aja jag måste vara bra på att dölja det eller så är jag helt enkelt pigg när jag tycker att jag är slö? Då ska ni se mig när jag är pigg hehe. Då äre speedyweedy assa!

Inatt lyser fullmånen  och det är säkerligen därför jag lider av busighet och känner mig allmänt
vild. Får ni också liknande effekter vid fullmåne?
Hallå älskade läsare! Jag ligger just nu i min säng och har under några timmars tid lyckats med att klämma i mig en kebab, vart på fest och nu hamnat lite framför skypen. Bilden nedan är tagen i nutid, vilket därmed ger upphov till att jag ligger med smink i sänghalmen. Är inte det strängt förbjudet om man inte vill se ut som en pizza dagen efter i fejjan? Jag har dock kommit på det finns positiva sidor med det också? Man måste ju vara snygg om det mot förmodan kommer  en snygg hunk och lägger sig jämte mig och vill nana? Å andra sidan jobbar jag ju imon, så ett enkelt alternativ att sova längre är ju att slippa sminka sig imorgon och bära gårdagens smink till jobbet- YEEY!
I denna fantastiskt sköna ställning (sittandes med ryggen emot en kudde som stödjs av en vägg och med laptopen i knäet) konstaterar jag följande: Mitt hår luktar rök. Fy vad skarrigt! Jag har dessutom lyckats med att misshandla min ankel på foten, då jag av misstag råkade skära mig med rakhyvlen. Det finns lite blodspår här och var. Det finns till och med en äcklig blodfläck på mina favoritsockar :( suck.
Anyway confessions var det ja? Jag joinade ju lite fest för en stund sen. Detta med tanke på att mina två vänninor (JP= Jenny och Johanna) från skåne är på besök i småland. Jag och Jp konstaterade att programmet BB skulle passat oss som handen i handsken om våra föräldrar slapp se det och om jag inte skulle bli lärare då. Jag menar, våra personligheter är ju som gjorda för den underhållningen? Jag hade nog ägt sönder alla kan jag tänka mig.
Från det ena till det andra fick jag en Magnus Uggla låt i huvudet. Den heter "Pärlor åt svin" och har ett budskap som heter duga. Texten får avsluta detta ganska onödiga blogginlägg. PS: I LOVE MY READERS AND KEEP UP THE GOOD WORK AND IT WOULD BE NICE IF SOMEONE OF YOU COULD DO SOME COMMENTS!? PLZ.
På pojkarnas lista står du högst i topp
Men blir bemött som du vore trash
Aah
För killen som har snott dig på höga belopp
Vill inte ha nån fru, bara cash
Han är en sån man som solovårar
Tar allt du har
Sedan blir du lämnad i tårar utan nånting kvar

Du, du e, du e för fin
Du e, du e, du e för fin för den trash du gillar
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e, du e för fin
Du e, du e, du e för fin för så fula killar
Sluta upp att kasta pärlor åt svin

Bildbomb! Va fan är våren!?
Tillsklillnad från andra med fotokunskaper så ser ni nedanför offret som inte vet hur man retuschera bilder...
Bilderna är endast ändrade med kontraster och färg. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få en liten smalare midja, tightare lår och bättre hy, men ja kan inte det. Ni får istället stå ut med The real me!
Jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen.

Kom vi visar dom att de e vi! Men de visste alla redan!?
Hej hopp! Idag har jag haft min praktik och som vanligt älskar läraryrket och alla sköna ungar som kommer med de fräcka kommentarerna som gör att man få ett gott skratt! Hur är det man säger: ett gott skratt förlänger livet? Det vet jag åtminstonde två andra personer i min omgivning lyckas att bidra med! Nämligen min granne (Emmy) och Frida! Jesus Amalia vilken skadad dag vi har haft idag..
Vi satt och kollade på Big Brother och har garvat sönder. Det var verkligen sjukt bra idag. Vanessa gick loss som tusan och killarna där är ju en aning upphetsade varelser och för att inte tala om deras stora paket. HAHA! Vi har lyckats dansa och sjunga med i låtar från året 99 samt provat highheels och tighta klänningar. Dagen har dessutom varit alkoholfri, kors i taket Sannie!!! Iofs drack vi cola med citron, sjukt gott. (Smakar nästan som en drink med alkohol, prova själva!). Nu ska jag käka lite popcorn, sen ska jag sova. Ska upp och jobba från 7-14 imon.
Ring mig imon och prata lite skit! Då bli jag glad =)
Puss på alla fina vänner och roliga stunder jag har fått uppleva/ Sannie
Idag har jag städat hela övervåningen! Det är ganska rent här nu faktiskt. Mitt rum känns också rent och det luktar nystädat. Det finns inget bättre än att komma hem till ett nystädat hem en fredag. Jag kan dock inte ta några bilder på det, då mitt lyse på mitt rum gått sönder :/. Istället får ny nöja er med några bilder på mig! Jag har ju kamera nu, så passade på att knäppa några bilder ;) Jag har kasserat min nettomobil(lagt den i en låda) och fått en ny! Eller den är" ny" för mig.. Haha (brossarns gamla).
Ni får tyvärr nöja er med bilderna i svartvitt format. Detta för att jag är så hemskt vit. Ush jag gillar inte att vara vit. Vissa människor klär i det och en det kan  till och med vara vackert med vit hy. Jag ser däremot mest sjuk och äcklig ut som vit. Därför ser jag fram emot sommar! Det ser ju inte så lovande ut med denna snön som vräker ner :(
Förresten! Visst är det roligt att städa när man lyssnar högt på musik? Jag älskar det =)
Kom för fan inte och "Kasta sten i glashus." Det betyder; Att komma med kritik eller klander när man själv inte har rent samvete.
Tänk på det nästa gång ni klankar ner eller yttrar er inför människor. Det måste vara en bra egenskap jag har iaf. Jag ser inte ner på människor helt utan anledning och gör jag det så håller jag käften istället. Bara ett tips innan ni försöker leka de där kloka människorna trots att ni själva inte har ett korrekt handlingsbart liv i bagaget.
Idag på praktiken kunde man inte låta bli att förundas över alla elevers kreativa och intensiva tålamod! På No:n skulle nämligen femmorna få göra klart sina modeller av byggnader. Alla går in fett mkt inför det och de verkar asroligt att hålla på med. Det är nästan så att jag själv kan känna att fingrarna kliar och att jag också vill mecka och greja. Ställer självklart frågan till mig själv: Varför fick vi aldrig göra sådana roliga saker?. Hur som helst appråpå elever med tålamod. Ett gäng höll på i 1h med att göra ett hål i en petflaska, men flaskan ville verkligen inte ge med sig. Det var svårt att sluta skratta när eleverna tagit in hela styrkan av både lärateam och de övriga i klassen, men ingen som lyckades få flaskan att ge med sig. För övrigt har jag idag konstaterat att hela "min" klass HATAR Justin Bieber. Jag skojar inte, jag menar ALLA gör det.. Till och med flickorna. Hmmm, jag som tycker den killen är charmig och söt! Bäst att jag kniper igen min trut så att inte jag också bli hatad...
I övrigt har jag trots min tunga omotivation åter igen tagit mig till stallet. Där fick jag istället tillbax gnistan och jissus vad roligt det var att rida idag. Elmer var jättefin och äntligen fick jag lite rytm, så att jag själv kunde slappna av och tänka på min egen sits och hållning. Nog om hästtjat, jag vet att ni inte gillar det ;)!.
Dagens jobbiga: Har hamnat i en farlig morgonsyssla som heter jagköperkaffeochbullepåStatoilvarjemorgon..
Puss på er & tack för att ni läser min blogg. PS: Jag lova och bjuda er på lite mer spännande skrivning. Vem vet kanske till helgen? Då bruka jag lyckas som bäst.. Alla Ljungbybor ska ut och se på Johnossi. Det tänker jag banne mig inte göra! Trotsar strömmen I think ;)
Okej, what a heck!! Är jag helt sick in da head eller!?
Ni vet i helgen när jag var i Helsingborg då träffa ja någon randomkille som jag uppfatta som riktigt trevlig, men ja tänkte inte mer på det eftersom jag var ganska dyng eller något. Sen när ja kolla min mobil idag så ba "vad är detta för nummer". Blev skitnyfiken och skicka iväg ett mess i morse. Fick svar för en stund sen och då slog det mig. TACK Facebook... Letade upp personen i fråga och efter många om och men lyckades jag nog hitta honom. Vad är det jag ser!? Joooo värsta hunken framför mina ögon, sånt jäkla ögongodis! vad håller jag på med? Har jag kass syn också eller vad är det frågan om!?.. INTE OKEJ! Inte konstigt att det inte stå tusen åter när man jämt blundar för dom, eller?
Idag har jag annars inte gjort så mycket. Jag har ätit på donken och därefter gick jag och min granne + amstaffshunden Yoshi<3 samt Frida på en lite promenad och traskade. Så händelserikt var det.
Hoppas ni andra också har haft en underbar dag i solen! Kram på er. /Sannie
Hej på er. Idag ska jag berätta för er vad min rubrik syftar på. Nämligen det heta ämnet Facebook! Visst är Facebook en riktigt bra sida, då man kan behålla kontakter och enkelt veta vad ens vänner och bekanta gör på dagarna. Givetvis är det roligt att se alla bilder folk lägger ut och hur roligt liv alla ser ut att ha det. Det som stör mig mest är nog alla statusuppdateringar om deras perfekta liv. Klart de få skriva vad de vill, men jag har märkt att jag få psykbrott när jag läser all skit. Jag har därför infört den facebooksfria-dagen this day!. Det kommer inte bli lätt, men om man själv märker att man mår skit av allas statusuppdateringar och inser att man vill ha allt som alla andra har, men som man inte kan få, JA då ska man direkt tagga ner lite på facebook.  Jag har aldrig påstått att jag är perfekt. Jag kan själv längta efter att få skriva "nyss sprungit 5km" eller "VG på tentan" eller typ "är på spa med världens bästa vänner" osv osv.. Det är däremot ingen som skriver om "Oj, jag hade ett onenightstand igår, vi glömde kondom" eller "ska dra och ta en joint nu" mm. Okej jag är medveten om att detta kanske inte var världens mest bästa exempel, men jag hoppas ni hajar min vinkel? Jag menar varför måste folk hävda sig att anses som perfekta hela tiden? Ingen är perfekt eller korrekt, inte ens jag! Hehe. Kort sagt en person som Sannie upplever sitt liv som meningslöst när hon inte kan bortse att alla personers statusuppdateringar är kryddade till max för att det ska låta bättre. Om jag hade varit inloggad på facebook idag hade jag skrivit såhär:
"Är fett trött för jag har inte fått sova ut i helgen. Nu ska jag ut till stallet och det är jag inte alls sugen på. Jag vill bara gräva ner mig under täcket och hoppas på att någon annan kan ta hand om den fyrbente idag. Dessutom har jag kroppsnoja. Jag ställde mig på vågen idag och har blivit FET"
Sådär kan jag ju dock inte skriva, utan att folk ska uppfatta mig som att jag har tröttnat på hästar eller har
ätstörningar eller hemska sömnsvårigheter.
Ordet mitt. I want to be fit!/Sannie
Därav bjuder jag på lite frågor och svar ;) OBS. Jag svarade på dessa frågor igår, därav viss svar..

Lovar du att vara ärlig? I do!
Du heter: Sandra Nilsson
Smeknamn: Sannie
Låt som när du är ledsen sörjer till? aow, vad svårt. Det finns så många vackra sörjasånger. Jag tror dock Kent toppar min lista! Låtarna "utan dina andetag" och "socker" spelas för jämnan.
Beroende av: musik, bekräftelse, frukost, livlighet!
Vem behöver du mest just nu: En person som bara finns där. En person jag känner mig  trygg med, en person som får mig att skratta när jag egentligen vill gråta, en person som älskar mig och den Sandra jag är.
Vad tror folk om dig? Att jag är en bitch? Får ofta höra av nytt folk att de haft den uppfattningen om mig, men de ändrar sig ganska snabbt tack och lov.
Stämmer det?  Jag är en öppen, ödmjuk och social varelse, så nae. Självklart har jag också en bitchig sida, men den kommer bara fram när jag är ordentligt arg eller så sker den omedvetet!
Vad får du oftast komplimanger för? När det kommer till utseende så handlar det tragiskt nog om mina bröst eller ben. Av tjejer fick jag ofta komplimanger på mitt hår (när jag var blond). Och av båda könen får jag vanligen komplimanger för min identitet, att jag  är en bra, öppen och förstående person. Det är dom kommentarerna jag tar med mig..
Vad säger du för att imponera på någon? Antagligen något positivt, men då menar jag också det.
Hur imponerar man på dig? Genom att våga vara sig själv, våga skämma ut sig, humor och spontanitet!
Brukar du skratta för dig själv? Haha its me to be efterbliven assa! Ja det händer, ganska ofta faktiskt. Jag älkar att skratta.
Var bor du? hemma hos världens  retardfamilj. Det finns ingen familj som våran. Den är helt klart annorlunda om man kommer oss in på livet, men till skillnad från andra töntfamiljer som inte vågar öppna sig så kan man väll säga att vår är lite tvärtom? Vi säger ibland lite väl mycket om vad vi tycker om varandra och skiter fullständigt om vi skulle ha besök vid tillfället.
Trivs du där: vanligen. Det är inte hemmet det är fel på, det är staden jag bor i.
Äger du några converse: yes. 4 st för att vara exakt.
Sprit, cider, vin eller öl: alla? Men om jag måste välja, vitt vin =)
Brukar du bli för full: Ja det händer nästan varje gång.
Är du allergisk i mot något: dammallergiker (dock lever jag sällan förebyggande) och typ marsvin och kaniner.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: bli rik
Hur svarar du i mobilen: "Sandra"
Vem ringde du senast? Nils
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: det handlade om gårdagens bravader typ.
Antal timmar sömn inatt: ca 4 h kanske.
Sov du ensam: Nej, med två killar. HAHA okej det lät sick, men jag lovar det var helt ofarligt.
Brukar du komma i tid: yes när det kommer till arbete och skola. Men när det handlar om vardagliga saker så har jag en tendens att bli optimist..
När mår du bra: Jag mår bra när jag får komma bort ifrån Ljungby. Jag mår bra av att umgås med mina vänner, med min häst och att träffa nya människor. Jag mår bra att finna känslan av att vara sund, älskad och bekräftad. Jag mår bra när jag har pengar.
När blev du fotad senast: Inte i helgen i varje fall.
Hur känner du dig nu: bakis och trött
Vad saknar du: en pojkvän
Favorit dryck på morgonen: juice eller mjölk.
Rakar du benen: När jag duschar.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter tolvslaget
Är du blyg? Sällan. Jag kan knappt komma ihåg någon situation då jag känt mig blyg. Jo, kanske om man fuckat till det eller något. Nya människor är roligt! Däremot så kan ju en blyg känsla framkallas om man upplever att personer i sin omgivning kategoriserar en och anser att man själv inte är värd något.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det är för mig helt omöjligt. Kärlek är något som byggs upp i realationen mellan individerna. Det kan ta lång tid och det kan ta kort tid.
Har du spytt offentligt:  to many times I guess :/
Är du nöjd med ditt liv: både ja och nej. Det kan alltid bli bättre!
Är du bortskämd: ush vad svårt. Det beror ju på vem man jämför med? Visst, mina föräldrar sponsrar mig ganska hårt med mitt fritidsintresse, men jag har jobbat hårt för att de ska göra det också.
Vad gör du i morgon: Jag ska jobba, sedan ska jag rida och titta på tävlingarna i Sickinge.
Vad är det värsta du vet? Trångsynta, egotrippade,  och falska människor.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Förr: Tusenlappar. Nu: Några ynka hundra.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? bra förebild? Jag vet inte.
Vad längtar du till? komma bort från Ljungby, börja arbeta, resa, tävla mm.
Har du bra vänner och äkta vänskap? jag har både vänner och ytliga vänner som jag endast umgås med vid vissa tillfällen.
Vad använder du för shampoo? Det som finns hemma.
Vad är det finaste du fått? En häst? Ett körkort?
En speciell dag du minns: nyår för  några år sedan. "minns" och minns. Vill helst glömma, haha!
Hur gammal är du: 20
Tycker du om någon just nu: Både ja och nej.
Gröna eller röda äppeln: Röda,
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen eller så ringer jag personen i fråga.
Gillar du golf: Inte min sport.
Vilken tid gick du upp idag: 8.00
Har du sovit i din egna säng inatt: nej
Har du strumpor på dig nu: Nej
Är det okej att gråta:  Det är modigt och mänskligt att kunna visa sina känslor. Alltså ser jag det mer som en styrka att kunna visa det.
När grät du senast: förra helgen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa schyssta grejer, ge mina föräldrar, flytta, resa mm.
Bär du glasögon eller linser: nopp! Fast ibland har jag färgade linser när jag går ut.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
Har du piercing: 2 i öronen.
Vill du gifta dig: ja, shit vad fint!
Vill du ha barn: när den tiden kommer, så ja.
Solar du ofta: I did, men jag började tycka det blev lite småjobbigt när folk frågade fall jag vart utomlands hela tiden. Nu är jag mycket vit.
Är du bra på att laga mat: Nej jag kan enkelt säga att jag SUGER.
Är du musikalisk? Vet inte. Har inte snöat in  mig på det området så värst mycket. Däremot är jag en riktig teaterapa!
Vilken är din favoritglass: Piggelin
Vad äter du helst när du ser på film: godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Biter du på naglarna: ja tyvärr.
Röker du: Det händer. Jag tycker inte om det, eller jo ibland gör jag det fast ändå inte lixom. Det beror helt och hållet på situationen och ciggen!
Lovar du att vara ärlig? I do!
Du heter: Sandra Nilsson
Smeknamn: Sannie
Låt som när du är ledsen sörjer till? aow, vad svårt. Det finns så många vackra sörjasånger. Jag tror dock Kent toppar min lista! Låtarna "utan dina andetag" och "socker" spelas för jämnan.
Beroende av: musik, bekräftelse, frukost, livlighet!
Vem behöver du mest just nu: En person som bara finns där. En person jag känner mig  trygg med, en person som får mig att skratta när jag egentligen vill gråta, en person som älskar mig och den Sandra jag är.
Vad tror folk om dig? Att jag är en bitch? Får ofta höra av nytt folk att de haft den uppfattningen om mig, men de ändrar sig ganska snabbt tack och lov.
Stämmer det?  Jag är en öppen, ödmjuk och social varelse, så nae. Självklart har jag också en bitchig sida, men den kommer bara fram när jag är ordentligt arg eller så sker den omedvetet!
Vad får du oftast komplimanger för? När det kommer till utseende så handlar det tragiskt nog om mina bröst eller ben. Av tjejer fick jag ofta komplimanger på mitt hår (när jag var blond). Och av båda könen får jag vanligen komplimanger för min identitet, att jag  är en bra, öppen och förstående person. Det är dom kommentarerna jag tar med mig..
Vad säger du för att imponera på någon? Antagligen något positivt, men då menar jag också det.
Hur imponerar man på dig? Genom att våga vara sig själv, våga skämma ut sig, humor och spontanitet!
Brukar du skratta för dig själv? Haha its me to be efterbliven assa! Ja det händer, ganska ofta faktiskt. Jag älkar att skratta.
Var bor du? hemma hos världens  retardfamilj. Det finns ingen familj som våran. Den är helt klart annorlunda om man kommer oss in på livet, men till skillnad från andra töntfamiljer som inte vågar öppna sig så kan man väll säga att vår är lite tvärtom? Vi säger ibland lite väl mycket om vad vi tycker om varandra och skiter fullständigt om vi skulle ha besök vid tillfället.
Trivs du där: vanligen. Det är inte hemmet det är fel på, det är staden jag bor i.
Äger du några converse: yes. 4 st för att vara exakt.
Sprit, cider, vin eller öl: alla? Men om jag måste välja, vitt vin =)
Brukar du bli för full: Ja det händer nästan varje gång.
Är du allergisk i mot något: dammallergiker (dock lever jag sällan förebyggande) och typ marsvin och kaniner.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: bli rik
Hur svarar du i mobilen: "Sandra"
Vem ringde du senast? Nils
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: det handlade om gårdagens bravader typ.
Antal timmar sömn inatt: ca 4 h kanske.
Sov du ensam: Nej, med två killar. HAHA okej det lät sick, men jag lovar det var helt ofarligt.
Brukar du komma i tid: yes när det kommer till arbete och skola. Men när det handlar om vardagliga saker så har jag en tendens att bli optimist..
När mår du bra: Jag mår bra när jag får komma bort ifrån Ljungby. Jag mår bra av att umgås med mina vänner, med min häst och att träffa nya människor. Jag mår bra att finna känslan av att vara sund, älskad och bekräftad. Jag mår bra när jag har pengar.
När blev du fotad senast: Inte i helgen i varje fall.
Hur känner du dig nu: bakis och trött
Vad saknar du: en pojkvän
Favorit dryck på morgonen: juice eller mjölk.
Rakar du benen: När jag duschar.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter tolvslaget
Är du blyg? Sällan. Jag kan knappt komma ihåg någon situation då jag känt mig blyg. Jo, kanske om man fuckat till det eller något. Nya människor är roligt! Däremot så kan ju en blyg känsla framkallas om man upplever att personer i sin omgivning kategoriserar en och anser att man själv inte är värd något.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det är för mig helt omöjligt. Kärlek är något som byggs upp i realationen mellan individerna. Det kan ta lång tid och det kan ta kort tid.
Har du spytt offentligt:  to many times I guess :/
Är du nöjd med ditt liv: både ja och nej. Det kan alltid bli bättre!
Är du bortskämd: ush vad svårt. Det beror ju på vem man jämför med? Visst, mina föräldrar sponsrar mig ganska hårt med mitt fritidsintresse, men jag har jobbat hårt för att de ska göra det också.
Vad gör du i morgon: Jag ska jobba, sedan ska jag rida och titta på tävlingarna i Sickinge.
Vad är det värsta du vet? Trångsynta, egotrippade,  och falska människor.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Förr: Tusenlappar. Nu: Några ynka hundra.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? bra förebild? Jag vet inte.
Vad längtar du till? komma bort från Ljungby, börja arbeta, resa, tävla mm.
Har du bra vänner och äkta vänskap? jag har både vänner och ytliga vänner som jag endast umgås med vid vissa tillfällen.
Vad använder du för shampoo? Det som finns hemma.
Vad är det finaste du fått? En häst? Ett körkort?
En speciell dag du minns: nyår för  några år sedan. "minns" och minns. Vill helst glömma, haha!
Hur gammal är du: 20
Tycker du om någon just nu: Både ja och nej.
Gröna eller röda äppeln: Röda,
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen eller så ringer jag personen i fråga.
Gillar du golf: Inte min sport.
Vilken tid gick du upp idag: 8.00
Har du sovit i din egna säng inatt: nej
Har du strumpor på dig nu: Nej
Är det okej att gråta:  Det är modigt och mänskligt att kunna visa sina känslor. Alltså ser jag det mer som en styrka att kunna visa det.
När grät du senast: förra helgen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa schyssta grejer, ge mina föräldrar, flytta, resa mm.
Bär du glasögon eller linser: nopp! Fast ibland har jag färgade linser när jag går ut.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
Har du piercing: 2 i öronen.
Vill du gifta dig: ja, shit vad fint!
Vill du ha barn: när den tiden kommer, så ja.
Solar du ofta: I did, men jag började tycka det blev lite småjobbigt när folk frågade fall jag vart utomlands hela tiden. Nu är jag mycket vit.
Är du bra på att laga mat: Nej jag kan enkelt säga att jag SUGER.
Är du musikalisk? Vet inte. Har inte snöat in  mig på det området så värst mycket. Däremot är jag en riktig teaterapa!
Vilken är din favoritglass: Piggelin
Vad äter du helst när du ser på film: godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Biter du på naglarna: ja tyvärr.
Röker du: Det händer. Jag tycker inte om det, eller jo ibland gör jag det fast ändå inte lixom. Det beror helt och hållet på situationen och ciggen!
Idag har jag åstadkommit något bra. Jag har nämligen jobbat inom hemtjänsten idag (7-14). Lyckligt nog fick jag värsta softichrundan med mina favoritgamlingar! Dock så fick jag även träffa på en vårdtagare med magsjuka... Detta besök utfördes tre ggr. Shit jag är skitnojjig att jag ska få magsjukan, har inte tid för det! Jag har typ handspritat mig satan på jobbet. Aja appetiten är det minsann inget fel på. Jag måste var världens mest orginella person som faktiskt precis just nu sitter och gluffsar i mig potatisbullar och blodkorv <3. (ja, jag vet vad blodkorv är gjort av!). Det var flera år sedan jag åt det sist, och fatta ni att det är bra med järn i det också! Jag är den enda i min familj som äter det! Det bästa jag ätit på länge jaooooo!
Nu blev jag dessvärre skittrött och tror jag måste dra en powernap! Tack och hej leverpastej! /Sannie
Idag ska ni få läsa om en bakad, men ack så positiv Sannie! OBS! Detta är ett tidsinställt inlägg, då jag faktiskt just nu skriver detta på swebussen som pågår hemfärd till Ljungby. Varför denna positivitet då?
-Helt enkelt för att jag hade en awesome dag igår! Började med att åka till skånelandet. Jag & Nils hade sällis i bussen och då blir det ju sällan tråkigt med en stockholmare bredvis sig. Kvällen bjöd sedan på förkrök med tre sköna grabbar. Därefter intog vi Laröd med storm och jag fick träffa Cecce och Emelie <3!
Det bjöds på dans och spännande deeptalk från min sida under kvällens gång.
Just det! Jag träffa Dalos, Salle Och Anderssen också! Helt sick! Det är ju faktiskt tack vare Dalos, jag känner
alla underbara skånska filurer i Helsingborg. Allt började för 4år sedan i Sickinge på en nationell hopptävling i sadelkammaren! Haha, Big time... Den historian behåller jag dock för mig själv, den är rolig och fin :)
Vad har jag åstadkommit efter denna kväll då?
Jo, dansat asset av mig ute på krogen, bränt pengar, ätit kalorifylld mat. Förutom det har jag nog lärt mig det viktigaste om allt och om kvällens budskap. Nämligen att det blir Malta i sommar, men också att Nils Duschar i 3 h när han är full och river ner hela draperiet.. Hehe!
En världslig sak är också mitt fyllesnack. Jag dör vad pinsam jag är! Är ni också det efter en hög alkoholkonsumtion?
Här har ni iaf bruden som snackar så att det borde skava i öronen på folk. Varför lyckas jag alltid med att säga lite fööööör mkt och gå het på vissa detaljer om livets mening? VAD FAN VET JAG LIXOM!?. Haha assa shiiiiet, jag dör lite inombords när jag kommer ihåg vad jag snackat om igår. Den historian lämnar jag dock odiskuterad.
Idag bjuder nog min kommande dag på lite hästhoppning och förhoppningsvis träff med min kära väninna, Elin. Det känns dajligt det också! Mitt liv känns så bra nu!
Over and out/Sannie
HALLÅ HEJ! JOINAR NI OFTA HÄR ELLER? HOPPAS INNERLIGT DET ASSA!

Idag är jag glad och pepp. Min dag har återigen varit super! Har forit i ösregnet till Ryssby med hästen. Min tränare hoppade honom idag och han var så duktig! Hoppade studs och lite linjer, så fin så! :)
Jag är pepp därför att i morgon tar jag bussen till Helsingborg och träffa alla godingar! Cecce, Jalle, Emelie, Nils, Zelina mm. Jag är verkligen sämst på att hålla löften. En vit helg var det va? Äh va tusan det kommer bli tjockt nice anyway! Nu ska jag ut och gå i stormen. Kan behövas då jag åt en påse naturgodis till mellanmål idag. Skönt liv jag har hehe!
Vi ses i morgon gangsters! /Sannie
Hallå där. Nu ligger jag i min säng och känner lukten av häst. Japp det är jag som doftar så pass ljuvligt. Doften kan ju dock diskuteras ;) Till och med jag tycker det luktar ladgård!!

Idag har jag haft praktik som vanligt. Det har varit en bra dag! Morgonen börjar med en kopp kaffe på statoil + en bulle (ma bad!). Hur som helst är jag rädd att kaffet på statoil kan bli en ful ovana. För herre min gud vad gott kaffe! På praktiken har de nämligen bara äckligt kaffe. Tja, jag dricker dock minst fem koppar ändå, men detta av anledningen för att hålla mig vaken och kry! För visst behöver vi någon slags energiboost! Läraryrket måste vara en av de mest krävande yrkerna? Jag får psykbrott när jag ser att varje lärare sitter på skolan till klockan 18 och rättar och planerar! Å andra sidan finns det många postitiva sidor också. Jag fick lov att ha elevernas idrott själv idag på elevensval, sista timmen. Detta pga en lärare va sjuk. Vad ska jag säga? JAG ÄLSKAR MITT KOMMANDE YRKE! När jag uttrycker mig såhär förstår ni säkert genast att lektionen gick toppen aaaaaight? =). Lixom jag är så stolt över mig själv. Får veta en lektion innan att jag ska undervisa både 3, 4, 5, och 6or. Kommer dit och bara levererar! Ungarna var nöjda med att spela fotboll, pingis, badminton och ALLA deltog! Shit vilken flerstämmig lärarsituation ;).  Så kul när allting bara klaffar, ungarna lyssnar, håller käften, räcker upp handen och är trevliga! Sedan vart det lärarkonferens och jag känner mig nästan som en i gänget på konferenserna, det måste ju vara positivt?

Nog om det. Jag syndade och åt pannkakor hos farmor. Jag åt en pingvinstång också. Glömde att jag åt mandelskorpor med. Ja och så drack jag svartvinbärsdryck! Glömde berätta att jag åt en fetefrukost och en portion mat som en fullvuxen hockeyspelare skulle kunna ha ätit. Haha jag hatar mig själv :( BUT, What a hell, Live fast, die young ;)
Sitter och funderar på vad jag har lyckats åstadkomma här i livet. Jag är sugen på att börja jobba och tjäna pengar. Jag vill kunna resa, shoppa utan gränser, fika med kompisar, hamna på Vipfester and so on. Jag är givetvis väldigt nöjd med att jag började läsa direkt efter gymnasiet, eftersom jag länge har vetat vad jag velat bli, men precis som många andra tycker så anser även jag  studentlivet som lite torrt underlag för mina aktiviteter. Tänk också på att jag inte tar något lån!!!
2006-2009 Gick jag Barn och fritidsprogrammet. (Jag valde det eftersom jag då trodde jag ville bli förskolelärare och alltså inte alls för att jag var ett" Barn utan framtid" som är ett valigt sätt att kategoriseras för. Jag hade bra betyg på högstadiet!
2006-2009 arbetade jag vid sidan om i stallet. Det började först med att jag och min kompis jobbade söndagar. Sedan fick vi mer smak när cachen rullade in och fick arbetsmani och började jobba både lördagar och söndagar. Senare fick jag erbjudandet att arbeta på Lördagar som ridinstruktör för nybörjare. Hade tre lektioner per dag och jag lärde mig massor! Gjorde detta i tre år.
Sommatjobb 2006: Mitt första sommarjobb var jordgubbsförsäljning. Min pappa tvingade typ mig att jobba eftersom att "alla" gjorde de sa han. Jag var 15 år då. Jag tjänade 40 kr/h (slavjobb). Under midsommarhelgen (50kr/h) Och det tyckte jag vad FETT mkt. Hur som helst världens mest trista jobb, jag satt vid hemköp och sålde de dyraste gubbarna. Alla pensionärer var fett snåla och det blåste satan där jag satt och jag var ständigt förkyld och sjuk. Dock hade jag roligt för pengarna jag tjänade.
CTC 2007: Jag fick prova på att jobba på industri en sommar. Företaget har min pappa arbetat på i 25 år, så det var ganska soft att träffa hans polare och åka med han till jobbet varje morgon. Industri är väll inget för mig, men bra betalt! Fick montera och sådär. Kom ihåg att alla mina kompisar hamnade vid de som var yngre och roliga av personalen. Vart hamnar jag? Självklart hos pensionärerna som jobbade in raster och var sega som slemm.
Personlig assistent 2008: Tack vare kontakter lyckades jag får jobb på ett hem med äldre utvecklingsstörda i Lagan. När jag inte arbetade där, var jag hemma hos folk i deras hem en hel dag och hjälpte de med ditten och datten. Jag som då var relativt ung och skulle lyckas med att både laga mat och torka rumpa upplevde jobbet nervigt varje dag. Man visste aldrig vad som skulle hända lixom. Det var dock bra betalt och jag lärde mig massor om social kompetens.
Hemtjänsten 2009-2010: Arbetade som hemtjänstare hos äldre. Man cyklar runt till gamlingar och hjälper dom i sitt eget hem. Jag tyckte det var ett riktigt kul jobb och kom in i det snabbt. Dessutom gick tiden undan eftersom man hade ganska mycket att göra och ibland stressigt. Jag har fortsatt där eftersom jag är nöjd med lönen och har fått in rutinerna.
2011: ? Jag har inte sökt något sommarjobb än... Jag antar att jag ska vara på samma plats som föregående år, men samtidigt skulle jag vilja prova något nytt eller bepröva min erfarenhet i skolverksamhet av något slag. We will see.
Vad saknar jag? Jag saknar erfarenhet av att utforska världen. Det skulle jag vilja göra i sommar! Marocko, Malta, Indien, Ibiza? Allt är välkommet.
Hej hopp idag var jag glad. Detta för att när jag gick in på Blackboard hade hemtentan skickats ut rättad och klar. Jag fick VG! Det gjorde min dag litegrann.. För övrigt är det ju himlans skönt väder ute, tack för det moder Sol!
Min dag har inte så mkt att säga till bloggen idag, mer än att jag varit i stallet och linat hästen. Han var sjukt pigg.. IGEN.. Tror minsann också han har lite vårkänslor på gång! Med mig är allt bra förutom att min träningsmotivation ligger på zero. Jag vill börja springa igen, men min höft har strejkat. Jag tror höften är bättre nu, men jag är trots allt inte motiverad till löpningen so far. Jag har tagit mig en långrunda idag istället. Det hade varit trevligt att ha någon att gå med? Men jag antar att vanligt folk går och lägger sig klockan 23. Det är sjukt, det är endast då jag har ork och energi för att ta steget ut. Aja, i vilket fall som helst är det ju bättre än att bara sitta inne. Nu ska jag sova!
Jag ligger helt nerkurerad (kan man säga så?) i täcket och har nyss kollat halva filmen av "Love actually". Den verkar fin. Den gav åtminstonde upphov till att min hjärna började analysera om vilka filmskådisar eller kändisar som är snygga!
Här kommer min lista! (obs personerna är ej rankade i ordningsföljd).
Patrick Swayze. Ni känner antagligen igen honom från filmen Dirty dancing. Jag vet inte om det är hans bitiga kropp eller hans personlighet som gör mig knäsvag?
Oscar Linnros.Att mannen har sköna texter och medryckande låtar vet de flesta. Hur som helst gillar hans stil. Bra klädsmak, men inte för mycket lixom. Fina ansiktsdrag.
Alexander Skarsgård. Jag tror faktiskt att jag har fallit pladask för honom i de flesta filmer. Filmen Vingar av glas ger mig ett pirr i magen när jag få se denna varelse. Jag gillar hans röst. I många filmer låter han lite sådär vilsen och det är sött på något vis. Söt kaka helt enkelt!
Pierce Brosnan.En snubbe som representerar manlighet, me like! Han är för övrigt den bästa Bondskådespelerskan av de alla. Hans machostil får väll vilken brud som helst på fall eller?
Mikael Persbrant. Han är väll mest känd för sina klockrena rubriker i Beck och det är väll så jag fått upp ögonen för denna egentligen ganska gamla gubbe? En sak är säker, om jag hade haft en ålder i likhet med honom skulle han kanske kunna bli pappan åt mina barn. Han ger en känsla av trygghet i kombination med manlighet..
Hugo rosas. Ända sen jag började följa den här hunkens blogg så har jag hela tiden beundrat hans utseende, hans kropp, hans ansiktsdrag och framförallt hans humor får mig att smälta. Han har den där smulan av busighet, men trots allt speglas hans kärleksfullhet ut och man drömmer...
Leonardio Dicaprio. Han var såklart snyggast under den tiden då inspelningen av Titanic pågick. I filmen har han en karaktär som gör att man inte kan hålla ögonen borta. Han är en bra skådespelare och i varje romantisk scen han gör önskar jag att jag kunde få uppleva en liknande romantiker!
Måns Zelmerlöv. Tvsjärnan syns nästan överallt på våra rutor. Killen som omfattar en svärmorsdröm och hela kittet. Hans skånska är gudomlig och med ett skratt så att de vita tänderna få göra sitt får Sannie att bubbla. Även om han inte är riktigt av min typ, så har han en energigivande personlighet som är fin. Den kommer man långt på! Dessutom har han ju både talets, sångens och utseendets gåva! What more can I say?
Ashton Kutcher. Självklart kommer denna snubbe upp då jag nyss avverkat en halv film med honom. Jag själv kommer mest ihåg han från that 70s show och redan där är han ju en stjärna. Han har ett fint ansikte och en snygg kropp typ? Lite sådär normalbitig, puss på det!
Kort sagt kan säkert dessa gudomliga killar vara de värsta badboysen i världshitorien, vad vet jag? MEN de har åtminstonde påverkat mig avseevärt i deras filmer eller liknande. Det är roligt att det fortfarande finns kött på marknaden så att säga. För övrigt får ni ta mina beskrivninga med en nypa salt. Jag vet självklart också att en snygg kropp inte är världens mest prioterade sak att leta efter. Såklart spelar personligheten i mitt fall en viktig roll om jag ska tycka om en person eller inte, men nu var det ju appråpå ytligheter ;)
Påminn mig om jag missat några andra snyggingar. Vad tycker ni? Har jag bra smak?
Vaknade upp av att solen strålade i mitt rum! Åh vad lycklig jag blev, trots att jag vaknade klockan 13.15 idag.. Sov lite extra, världen kommer ju inte gå under för det? Jag mår ju iaf bra! Så vad händer idag då? Jo jag ska nog ta mitt feta arsle och gå ut och gå en runda. Jag ska även rida idag. Hoppas det är lika varmt ute som det ser ut!Ha en bra dag alla =)
Min rubrik är en perfekt beskrivning över gårdagens natt och morgonens stund. Jag har sjuka minnesluckor och de svaga minnen jag har kvar dom är inget man vill veta typ! HAHA. Shit vad fel man kan ha, jag har lixom alltid trott att människor driver när de säger att de inte kommer ihåg något sen gårdagen, efter att de ha varit ute och festat. Nu är det bevisat, det är ju fan sant! Nu ska ni i allafall få höra om min gårdag och morgondag som kan väcka mycket uppmärksamhet. Jag varnar er att detta inlägg kan bli långt, så nu har ni iaf blivit förvanade ;)
Fredag eftermiddag, Sannie hemma från VFU och är riktigt taggad inför kvällens bravader. Det blir en hel del stissande och fixande för att jag och Mikaela ska komma in på stallarna, men sedan löser sig allt! Bilen rullar mot växjö där vi kör ett förkrök hemma hos Stiefmeister tsm med hans vän Donne. De var trevligt och med drickspelet är det ingen risk att man går nykter därifrån. En salig blandning av drycker blev det. Va säger ni om ja säger? vin, öl, jäger och olika shottar som jag inte kan namnet på Hur som helst promenixar jag och Mixxen till staden för att ta bussen till Campus. Vi springer dit, då vi är rädda att missa den. Sedan visar det sig att vi är tidiga haha! Hamnar på värsta röjfesten där majoriteten av folket är utbytesstudenter. Jag upplevde de som trevligt och efter några glas sprit vart det kört för mig. Jag kröp nog mer än vad jag gick! Jag kom inte ens in på stallarna och tur var väll det hahah! USH och fy på mig.
Sedan kommer nästa problem, vart ska jag sova. Skulle nämligen sova hos en tjejkompis men jag hade självklart lyckats med att stänga av telefonen och dum som jag är kan jag inte min egen pinkod. Jag som har varit där så många ggr hade nu svårt att orientera mig dit. Jag plingade på fel dörr och en helt okänd snubbe öppnar.Sedan sitter jag i fel trapphus och när jag väl kommer till rätt trapphus är inte personen i fråga hemma.
Bölandes hittar en snubbe mig och hjälper mig till den rätta läggan.( en trappa upp den här ggr)... Min vän lyckas komma hem och sen kommer jag inte ihåg ett skit mer.
Under morgondagen vaknar jag tidigt och att jag är pigg. Jag vill dansa, lyssna musik och äta frukost. Efter någon timme dock vänder sig allt. Toaletten blir min bästa vän och jag trodde helt ärligt jag höll på att dö ett tag!!! Allt snurrade satan och det kändes som jag fick feber! Svettades tusan och ändå frös. När jag väl lyckats få ut en del av dessa gifter mår jag bättre. Jag blir trött och lyckas sova tre h. Det var det skönaste jag har varit med om! Sov så jäkla djupt typ. När jag vaknar upptäcker jag att jag har missat bussen hem till Ljungby. Nästa buss går klockan 19.25!!! waaaaaaahhhhh. Vad gör man då lixom?
Tur att man sedan lyckas träffa världens bästa underhållare!! Drog och åt en pizza (jag iklädd i endast shorts med tunna strumpbyxor i hudfärg med en JÄVLA massa hål i, ja skojar inte!)+ söndergångna klackskor och dassigt hår. HEJ HEJ DAGEN EFTER!!! VAD SÖT JAG ÄR! Promenerar till Willys och Romeo köper hela jävla varubutiken typ haha! Jag köpte apelsiner, c-vitaminer yeeeey! Vilken jäkla kaloriäckladag... Jag ska aldrig mer dricka! Eller ja ska inte dricka den här månaden i varje fall, WORD!
Ni förstår inte vilken smärta jag fått uppleva idag. Jag har fått stå ut med att se ut som en jäkla slampa och troligen väcker det människors intresse eftersom alla har glott as hell på mig idag. Har ni ingen tv hemma eller? Har ni inte sett en student bakis någon gång eller vad är det frågan om? Dock verkade det som att strumbyxorna gjorde sitt. På pressbyron kommenterar en "översittare" i sisådär 40års åldern mitt val av kläder.

"Du tycker inte det är kallt att gå sådär?" "Eller du kanske bara inviger våren?" ( sneglar på mig hånfullt). " Aa jag passar på att hälsa våren välkommen, någon måste ju vara först" svarar jag. Jag blev så arg, helst hade jag velat stoppa upp något i hål nr 2!! FATTAR INTE FOLK ATT JAG FESTADE SÖNDER IGÅR OCH HAR VAKNAT UPP PÅ FEL STÄLLE DÄR JAG INTE HAR KLÄDBYTE? DET SYNS JU PÅ LÅNGT HÅLL VAFEEEN...
På pressbyrån händer allt. Några araber sitter framför mig och den ena kollar på mig hela tiden när jag sitter och dricker mitt kaffe och min bulle. Jag gillar inte när folk stirrar på mig när jag äter. Jag vill heller inte gå därifrån för att riskera min plats på bänken. Sedan börjar killarna snacka en massa arabiska och skrattar och ler mot mig. Jag får upplevelsen av att de snackar om mig? Kanske är det mitt klädval? Sedan slår det mig att tänk om de också var på festen igår och såg när jag gjorde bort mig? Efter ett tag säger den ena killen något till mig. De kunde ingen svenska typ så jag fick prata engelska med dom och jag sa typ "va?" 500elva ggr för killarna mumlade ju sjukt. AJA de ville jag skulle hänga med dom ut på disco. Jaha tänkte ja, ser jag så jäkla lättfotad ut att jag skulle vilja hänga med två helt främmande människor på disco som inte kan ett skit svenska typ? NEJTACK!
Nu är jag äntligen hemma efter att har slaggat en del på bussen. Där välkomnades jag självklart med samma konstaterande. "Ursäkta, ursäkta du har hål i dina byxor" sa en man till mig. Han var visserligen utvecklingsstörd (på riktigt), men när han körde en andra upprepning av sin kommentar kände jag mig helt dirty typ. Alltså inte dirtybabe, utan mer trashigt äcklig.
Mikkan <3 har förklarat lite vad som hände med mig igår. Jag kan verkligen inte sluta skratta åt vissa grejer. Jag ska nu avsluta detta sjuka inlägg med Mikaelas fina citat!
"Asså du var ju inte så full. Du kunde ju prata, men du hade typ lite dålig balans. Du tappade din mobil hela tiden"
"Jag blir så arg på vakter som inte släpper in personer för att de tycker man är för full. Det var som igår då du inte kom in på stallarna. Dom kan väll vara lite schyssta? Visst du var ju lite vinglig, men så länge man inte bråka går det väll bra"
"Jag behövde inte hjälpa dig så mycket, du kunde ju gå.(Sedan två minuter senare) Ja, jag fick hjälpa dig att klä på dig dina kläder, du hade svårt att knäppa dina byxor" BIG HAHA!
Nu ska jag gå i cellibat.Hur stavas det? Jag ska börja läsa bibeln och ska bara ha vita helger framöver...
De borde göra en film om mig. Typ en ungdomsfilm i klass med fuckin Åmål, hipp hipp hora, nattbuss 804 osv. Min film skulle nog ha hetat OMOGEN 20åring med stora bokstäver.
PUSS!
Hej! Startade dagen med praktik såklart! Det är alltid trevligt. I morgon är det dax för mig att hålla låda. Min tanke är att eleverna ska få diskutera och analysera ett filmklipp som behandlar "Bemötande". Jag älskar sådana ämnen som t e x Livsviktigt, eleverna kommer oftast med kloka och intressanta funderingar. Jag borde kanske börja planera in lite i detalj? Aja lyssnar musik så länge ;). Annars har dagen bestått av en massa kaffe och mat. Jag körde ut till stallet och tillbringade några timmar åt min häst. Meningen var egentligen att han skulle vila idag, men eftersom jag har big plans på fredag får han vila imon istället. Tanken var att jag skulle ut och gå med honom i skogen, men tack du gode för att jag INTE gjorde det. De arma små barnen a´l a stall-ligan tog sig ut i skogen och stötte på en älgfamilj. Hade herr Elmer Wood fått se dom, hade han nog kissat på sig.. Jaja, för att jag gick med honom i paddocken innebar inte detta att dagen vart riskfri! Lilla Sannie var ett nöt och tänkte att den gråa springaren var en trött sådan, då han gått hårt fem pass i rad denna veckan inkl. hoppat. Jag började med att longera något varv i linan och då yttrade sig ett och annat dampspel. Skit i det tänkte jag och skulle hoppa upp. JAHA vad händer? Hästakraken får världens sadeltvång och bockar sönder! :( Först stegra sig mot stjärnorna för att sedan lägga till med en brall sisådär fem ggr på raken(Med Sannie på ryggen utan stigbyglar) BUT IM ALIVE och höll mig kvar!!! Dumt av mig, men efteråt gick han riktigt fint trots allt. Nu hade jag vanligtvis behövt en springtur, dock så har min höft strejkat så jag kör en PW istället. På fredag (imon) Ska jag och Mixxen dra till campus och förmodligen göra Stallarna osäkert! Så länge kan ni få höra denna mysiga låt från Veronica Maggio:
Japp den överstående rubriken syftar till mig som sitter och pratar framför en dumburk till data och ett x antal läsare.
Idag testade jag honung på mackan, för att smöret var slut här hemma. Jissus, honung är min nya drog. Himmelskt gottish! <3
er allas Sannie
Ja, du glappar på käften och öser ut ljud,
Men munnen den mumlar o ögonen ljuger...
Å allt som du säger är alltid samma sak!!!
När dom rör sina läppar o pratar sin goja..
Nu håller ni käften och smakar på dojan.
För jag, jag kommer snea snart
För allt är likadant!