verkar som att några misstog mig från mitt föregående inlägg. Sorry för det! Jag mår fint men är jävligt stressad. Det tidigare inlägget var skrift i form av känslor jag kände för någon vecka sedan, inte NU... Jag har bara väldigt mycket just nu och det blir inte lättare av att min partner har det likadant. Finns nog ingen gnälligare människa att plugga med ;). Något som jag har lärt mig av min tränare är att man inte ska säga "jag kan inte, det går inte" och det är just det han gör. Då får jag psykbryt! För jag har sagt precis samma sak, men man bli fan inte bättre av det. Det gäller att ta välbehövliga break och det gjorde jag och min älsk när vi va med på Thai Chi. FETT SVÅRT!, FETT JOBBIGT. Jag har fasen ingen koordination hahahah!
Flirtvänskap, mer än vänskap, mindre än ett förhållande.
Sådant kan gnaga sig in i ryggmärgen, fast man är säker i sin relation.
För helt plötsligt stöter man på en luftgrop och det man trodde var cheesy förvandlas från ingenstans till en rival.
Det gör ont när någon annan upptar och fångar din plats och för att inte hamna på botten plockar du fram alla detaljer och gör om dom till spik. Sedan hammrar du med ett förtjusande bitchface och upptäcker dessvärre ditt egocentriska jag. Orden du är den "enda för mig" klingar fint i dina öron, men kom ihåg det finns så många andra som kommer finnas runtomkring. Börja därför dagen med ett leende åt alla bitches som får dig att må lite hängigt, skratta åt alla som är avundsjuka och peka finger åt idioterna som tror dom är bättre! /sannie
Vad var det jag sa? Jag kan inte rida UTAN ridstövlar.. Innan hoppträningen sparkar Elmer mig på låret och det gjorde så jävla ont. Har en snygg lårkaka där som ser ut som en fettknöl. Har dessutom redan en likadan sådan på andra benet som min förra häst orsakade. Sedan på Hoppträningen var Elmer helt vild och fjollig! Skulle smälla till honom med spöet för han var så fjantig, men då skickar han av mig istället! Jäkla häst! Däremot hoppade han väldigt fint! En annan trevlig sak från idag var resultatet från mattetentan.. Jag fick VG! Hade jag aldrig gissat på! Skam den som ger sig!
Här är lite bilder sedan en hoppträning förra veckan. I morgon ska jag träna igen
och det kommer minst sagt bli en upplevelse! Min ena Tretorn-ridstövel gick nämligen sönder!
Grejen är den att jag kan INTE rida utan ridstövlar :/ Får inget stöd alls och jag behöver dte verkligen annars flaxar väll jag av..
Ett träns från Dyon och mitt snygga schbrak! Tyvärr var öronhuvan lite stor så den ska jag sy in någongång.
Oh my det var längesen man var på en sådan jädra efterfest! Jag och elin hamnade på en och den varade länge. Med andra ord till klockan 06.30 på morgonen! Kan inte varit roligt för hennes stackars pappa att hämta oss i det skicket och så tidigt på morgonen. Festen var rolig. Vi drack bodyshots och jag är glad att jag inte fick dricka ur den håriga jäveln! Ursäkta, men assa det var så sjukt äckligt. Killen klädde av sig sin tröja som ingenting hade hänt. Där väntade Amanda och skulle dricka sprit hur hans navel!!! Undrar hur många hårstrån hon fick med sig? Elin fick dock dessvärre den värsta uppgiften. Att klunka en halv lite vin ungefär. Såklart ville hon ju visa sin största styrka så bra som möjligt, vilket resulterade till en härlig spya på toan lite senare. Åtminstonde vad vi fick höra!
Själv uppmanades jag att svälja en tesked kaffe. Det var lagom torrt och när jag vaknade dagen därpå hade jag fortfarande kaffebönor mellan tänderna, euhhh! AJa lyckad kväll ändå!
det blir utgång ikväll. Det var Amanda som övertalade mig! Jag har inga förhoppningar-jag e ju i Ljungby! ;). Antar att det blir lite vin och melodifestival hemma hos mig. Elin kommer också, yahooo! Kanske är dax att göra sig i ordning, jag är segast i världen! Orka knappt vara snygg ikväll :S höhö
japp det är jobbigt när det händer. Hade en trevlig torsdag hemma hos mikkan tsm med elin, tacos, BB och godis! Kom hem till Roman och satt upp till klockan 02.00. Åkte hem till ljungby och skötte min plikt, sussade inte förrän framåt 02.30. Gick upp idag vid 0.5.30 för att Åka till skandinavium, Göteborg. Kom hem 02.00 och är fortfarande uppe! Kunde inte sova något på bussen för att de var en massa tjattrandes ungar i bussen. MEN nu ska jag sova som den panka människa jag e! Kanske lägger upp en bild på grejorna imon ;)
ska täffa Elin nu! Tro mig det var tungt att gå upp såhär tidigt.. Men hade det inte varit för att jag skulle skjutsa min bror till hockeyträningen eller att Elin hade nybakade scones och kaffe som väntade på mig så hade jag nog legat kvar i sängen på min "lediga dag" *host* självstudier. Nu återstå att se om Sveriges tröttaste människa har vaknat! Det är Elin dvs! Finns ingen som kan sova som hon... Hon har faktiskt blivit bättre på att stiga upp, men minsta lilla sovmorgon för henne kan lätt överstiga 13-slaget! hiho
Nu ska jag gå till mitt äskade Kvänjarp! <3
dagens föreläsning kändes så jäklans fjompig. Vi pratade om barn med talsvårigheter och hur man som pedagog kan påverka språkutvecklingen (som iofs är intressant). Det var när vi i gruppen skulle få testa på en ramsa, vi skulle låta som katter, kossor, hundar-ja vi hade en hel bondgård där i salen!  Sen var det svårt att hålla sig för skratt när läraren säger att barn med talsvårigheter ibland måste "öva på att suga i redan tidig ålder". Ett litet smått hånflin från någon bänkkamrat gör ju det ännu svårare att slå knut på sig själv.
VÄLKOMMEN TILL FACEBOOK! Den plats där människor lägger till dig som vän men bara går förbi dig på gatan. Där relationer är perfekta, där frågor startas och lögnare tror att de talar sanning. Dina fiender är de som besöker din profil mest. När du skriver vad du verkligen tänker så finns det alltid någon som tar det på fel sätt, och folk tror ofta att din status handlar om just dem. Så åter igen - välkommen till Facebook, det du inte vet, vet alla andra...
jag blir avundsjuk
jag blir förbannad
jag bli nyfiken
-OCH det är bara för att jag bryr mig!!!
var på årsmöte då klubben firade fyrtio år! God mat och alltid trevligt att få träffa gamla ridgymnasietjejerna igen.
Gick därifrån vid klockan 00.00. Ville bara hem efter att en skitdräggig gubbe i styrelsen knuffat på mig och beodrat mig att hjälpa honom att diska! Nog för att han var full, men att ge sig på mig? Jaja, det är väll bara för att jag se så snäll ut. Men lixom tror dom på det själva eller? Att jag skulle ställa mig och diska när jag betalat för att komma dit. Varför just jag? Jag e ju bara barn, typ!  Ush, kände mig smått diskriminerad :S
Godnatt sömn!
Längtar tills nästa vecka. Då ska jag åka till Göteborg och titta på massa hästar och köpa hästsaker!
Sen ska jag köpa gymkort också. Hade inte råd med det förra gången som jag trodde hehe.
hemma på en fredag med mamma. Äta pizza och glass är ju aldrig fel! Men jag bli så stissig av att bara vara hemma. Oftast begraver jag mig framför datorn. Men nu ska jag sticka till Emmy och snacka lite skit. Byebye
ah en sådan har jag typ...
-ha en månadslön på minst 25 tuss
-Tävlat 120 hoppning med Elmer + placering
-ett långt, vårdat och tjockt hår
-väga 55 kg
-varit med i tvprogram
-testat på tv-livet
-skaffat nya bröst
-tattoerat mig
-lärt mig ett nytt språk
-skaffat unge
-Varit i Thailand,  USA och Indien, Ryssland, Paris mfl.
-bo i hus ev. köpt lägenhet
-skaffat en fyrhjulsdriven bil
-flyttat från ljungby
-träffat nya vänner
-har kontakt med mikka och elin ofta
-börjat med en ny form av aktivitet
-skaffat mig en alkoholgräns som är måttlig
-arbetar på ett jobb där jag trivs varje dag
-tagit ut farmor på utlandssemester
-ha  vita tänder
OSV.. OSV.. Listan e lång!
måste ju vara min häst! Elmer Wood! gick kanonbra på hoppträningen idag även om vi har en del bitar att träna på. Är så glad att jag faktiskt har en häst som jag kan komma till varje dag.
fan jag kan inte bestämma mig över om jag antingen är avis, förbannad eller efterbliven?
Jag känner mig ungefär som en socialdemokrat som ska argumentera mot en moderat. Jag menar, hur jag än vrider och vänder på något kommer jag aldrig kunna få över någon under mitt parti och livsfilosofi. Men det kanske inte är så viktigt eller? Åtminstonde trodde jag inte det från början, men nu börjar jag tveka.
Sen på tal om annat är jag så jävla SKOLTRÖTT! Vill bara skita i allt osm har med plugg att göra. Men jag vet ju att man inte kan fly från sina problem, utan man måste ta itu med dem istället! Därför är jag glad att jag föddes med en otrolig kämpaglöd! Friheten kommer att komma när den är befogad. Jag har hela livet på mig! Jag behöver inte åka utomlands just nu. Jag kan göra det sen. Sen när jag har en fast punkt att falla tillbax på. Ja, då kan jag skratta åt alla de som inte är klara med sina studier eller de som fortfarande inte vet vad de ska jobba med.
Ja, jag e bitter!!!
resultatet på mitt hår som jag lovade..  Bilden gör dock inte håret rättvisa, då det ser blondare ut på bilden. I själva verket är bottenhåret lite mer guldaktigt. Jag är väll hel okej nöjd. Det ser ändå ganska naturligt ut och jag trivs bättre i blondt.
året 2008
Jag och elin skulle klä ut oss och jag skulle se ut som en bimbo
Sannie; " assa jag måste har några kläder, där jag ser bimboaktig ut!"
Elin;" Ja, men ta den här! Den blir bra. Det är ju typ din STIL xD!"
Jag saknar Elin!!! Hoppas du läser min blogg! <3
Känner ni igen sanniestyle?
Jag var inne på bilddagboken och fick mig ett par goda skratt. Nedan kan ni läsa en fin novell som jag skrev när jag var fjortis. Shit, jag verkade ändå rätt rolig på en tiden! HAHA
FERRE! m elin m.
jaha! de var ju tragiskt. När jag kom till festen hann jag stanna i  ungefär 30 min. Sen kom snuten. Då hade ngn granne tjallat pga ljudnivån. Assså palla!? När man bor i hus får man väll göra vad man vill :P
ah och sen började alla mucka med polisen å så. Asså vrf inte bara vara smarta och hålla käft!? men neej alla killar ska vara så jobbiga när dem är fulla. hah!
iaf vi fick bege oss. Och sen kom ngn dum jävel på att vi kunde sitta på fotbollsplanen vid Lagavallen och supa.. Bara det att d¨kom polisen igen. Och vi gömde min väska med 2 öl som vi fått. Och en Absolut vodka, som låg i en strumpa...
Sen efter ett tag när vi skulle gå.  vi tänkte vi kunde hämta väskan efter polisen stuckit) Men nehe...
polis- öj det ligger en till väska här  borta..
Elin- ( räddar mig), men Sandra hittar du inte din väska?
Jag " asså jag måste ta tag i min väska dne var fan helt ny och dyr med. " faaan.
Sandra: oj jaha, där är den ju, min väska! :D
polisen: jaha det ligger två öl här, hur gammal är du?
Sandra: 18...
Annan polis: vi skriver upp det här då, när är du född?
Sandra: så säger jag såklart mitt riktiga :P dvs, jag är inte 18 ;O så skrev polisen upp mitt namn och personnr å sånt :P
Sandra: okej, men asså det är inte mina öl det är ngn annans, för dem la det i min väska för att jag skulle ta hand om det för att ni inte skulle ta det :D
Polisen: jaha okej.
Sandra: jaha men vad händer nu då?
Polisen: ja det enda som händer är att vi skickar ett papper hem.
Sandra: men det är ju inte mina öl? Nu kommer jag få massa skit hemifrån pga det här och det är inte ens mina! :D hahaha ( hittade jag på ).
Polisen: okej.. men vi gör så här, vi skiter i det vi skriver okänd källa som på alla andra ölen som hittades här. Du är ju nykter med så..
Sandra. Okej :D ja ni gör ju bara ert jobb^^ ( fjäsk) Fitt-polis!!! snodde våra öl ;(
MEN, vodkan är kvar tänkte vi, den kan dem inte ha hittat för vi la den i en strumpa i gräset! :D så åkte vi dit och skulle leta efter den. Men den var borta. Jag och elin var desperata!! :( :(
Slutade med att vi gick hem till Martin med nårra pack, och kollade på nyaste Halloween. Lite läskig. Drack lite och åt chips. Sen cyklade hem och elin sov hos mig :D
FERRE! m elin m.
jaha! de var ju tragiskt. När jag kom till festen hann jag stanna i  ungefär 30 min. Sen kom snuten. Då hade ngn granne tjallat pga ljudnivån. Assså palla!? När man bor i hus får man väll göra vad man vill :P
ah och sen började alla mucka med polisen å så. Asså vrf inte bara vara smarta och hålla käft!? men neej alla killar ska vara så jobbiga när dem är fulla. hah!
iaf vi fick bege oss. Och sen kom ngn dum jävel på att vi kunde sitta på fotbollsplanen vid Lagavallen och supa.. Bara det att d¨kom polisen igen. Och vi gömde min väska med 2 öl som vi fått. Och en Absolut vodka, som låg i en strumpa...
Sen efter ett tag när vi skulle gå.  vi tänkte vi kunde hämta väskan efter polisen stuckit) Men nehe...
polis- öj det ligger en till väska här  borta..
Elin- ( räddar mig), men Sandra hittar du inte din väska?
Jag " asså jag måste ta tag i min väska dne var fan helt ny och dyr med. " faaan.
Sandra: oj jaha, där är den ju, min väska! :D
polisen: jaha det ligger två öl här, hur gammal är du?
Sandra: 18...
Annan polis: vi skriver upp det här då, när är du född?
Sandra: så säger jag såklart mitt riktiga :P dvs, jag är inte 18 ;O så skrev polisen upp mitt namn och personnr å sånt :P
Sandra: okej, men asså det är inte mina öl det är ngn annans, för dem la det i min väska för att jag skulle ta hand om det för att ni inte skulle ta det :D
Polisen: jaha okej.
Sandra: jaha men vad händer nu då?
Polisen: ja det enda som händer är att vi skickar ett papper hem.
Sandra: men det är ju inte mina öl? Nu kommer jag få massa skit hemifrån pga det här och det är inte ens mina! :D hahaha ( hittade jag på ).
Polisen: okej.. men vi gör så här, vi skiter i det vi skriver okänd källa som på alla andra ölen som hittades här. Du är ju nykter med så..
Sandra. Okej :D ja ni gör ju bara ert jobb^^ ( fjäsk) Fitt-polis!!! snodde våra öl ;(
MEN, vodkan är kvar tänkte vi, den kan dem inte ha hittat för vi la den i en strumpa i gräset! :D så åkte vi dit och skulle leta efter den. Men den var borta. Jag och elin var desperata!! :( :(
Slutade med att vi gick hem till Martin med nårra pack, och kollade på nyaste Halloween. Lite läskig. Drack lite och åt chips. Sen cyklade hem och elin sov hos mig :D
hahaha idag skulle jag laga kikärtsgryta xD men vet ni vad!? jag klarade det! :D wehooo! vet inte fall hon tyckte om det men whatever.. och hos den personen får man alltid ta med sig egen lunch. och jag hade bara äckliga mackor med mig, så när hon låg och sov tog jag lite av den maten jag hade lagat! för det var endå så mkt, och hon märke inte det endå :P
hahaha idag skulle jag laga kikärtsgryta xD men vet ni vad!? jag klarade det! :D wehooo! vet inte fall hon tyckte om det men whatever.. och hos den personen får man alltid ta med sig egen lunch. och jag hade bara äckliga mackor med mig, så när hon låg och sov tog jag lite av den maten jag hade lagat! för det var endå så mkt, och hon märke inte det endå :P
dagen efter ångestdagen. Tentafester är jobbiga på det sättet att man tillåter sig dricka mängder med alkohol. Ush, jag önskar att jag var i romans fotspår. Han vaknade med glatt humör och är uppe och tränar. Ett annat problem är att jag inte kommer härifrån. Tack vare att jag mådde så sämst idag morse så missade jag de enda bussarna. Nu kan jag inte åka hem förrän 19... Mamma kommer bli aslack! Hästen har ju fått vila i tre dagar nu. Ush har ångest för att ens komma hem och behöva ta den diskussionen!
nehe, nu väntar matteplugg. Varför säger man alltid "nu ska jag börja plugga, men så gör man inte det?!" Wierd. Nu banne mig SKA jag ta mig ro till plugg. farmor skickade med mig nybakta hallongrottor så man lär ju inte känna sig direkt "fit" ikväll. SEEE YA
Det sägs att våra föräldrar är de närmaste inom familjen. Jag skulle inte vilja påstå något annat heller, men ibland vill jag hävda att jag känner en viss motsträvighet till mina föräldrar. Jag kommer för  det mesta väldigt bra överrens med dem och kan prata om det mesta. Ofta är det ju så att man efterliknar sina föräldrar i sitt sätt att vara oavsett om man vill eller inte. Jag kan känna att jag imeterar mina föräldrar på många vis, men för att göra det mer konkret, så kan jag kortfattat säga såhär;

Jag har fått mammas diciplin..
Och jag har fått pappas ölmage.. och ironiska sätt att se på saker och ting.

Dessa egeneskaper är bara några av dem som jag är förtrogna med och jag vill påstå att dessa gett mig mest goda egenskaper här i livet (förutom bukfettet dvs). Men så finns det något som gnagt sig in i mitt huvud på sistone och det är deras förbannande "välgörenhetestänkande". Deras tänkande om att " vi vill bara ditt bästa", "tänk på framtiden" och "vi vill inte att du ska utnyttjas". Jag förstår mycket väl att mina föräldrar vill mitt bästa, men bara för att man råkar umgås med någon som inte delar samma målsättning här i livet som jag, behöver väl inte det betyda att hela världen ska gå under? Det känns bara som ett dumt vanvett! Jag är 21 år. Jag är fullt medveten om att jag behöver stöd från omgivningen i form av råd och tips och att jag kanske inte har den mest vuxna filosofin här i livet. Men det finns en hårfin gräns gräns mellan att stöttande och vara överbeskyddande. Jag menar, om jag någongång skulle ångra någonting i livet så hoppas jag att jag upptäcker det själv. Och är det någonting jag har lärt mig här i livet när det kommer till kärlek så är det viktigaste lyckan som finns i atmosfären. Det är  klart att det finns andra viktiga fördelar så som inkomst osv... Fast jag har tidigare varit i relationer där det inte funnits något utrymme för mig och det är nog det värsta som finns. Då kvittar det om personen i fråga är diciplinerad, har trygg inkomst eller en bra målsätning. Lyckan är en stor nyckel till god hälsa, tänk på det alla ni som försöker styra era medmänniskor till att "tänka ett steg längre".
Sannie.



är jag fan grym. Idag på lektionen levererade jag helt enkelt. Bara sådär, baaaam! Läraren frågade bland annat om bisatser och då var jag snabb upp med handen för det kan jag om jag så skulle behöva säga det mitt i natten. Någon nytta ska man väll ha efter att ha läst 30 p. Svenska ;)  Fast det vet ju inte mina andra studiekamrater... Men de får gärna tro att jag är allmänbildad! YEEEY! Jag vill alltid känna mig så clever!!! Hoppas att det går bra på redovisningen imon!
Feeeelåt. Jag glömde visst slänga ut en bild på mitt hår. Min kamera är på bortplan, men så fort jag fått tillbaka den i mina ägor lova jag er update. Jga kan säga såhär; Först såg håret otroligt naturligt, snyggt och fräscht ut. Sedan upptäckte jag att hårfärgen såg guldig ut. När håret sedan inte blivit tvättat på några dagar, såg det nästan ut som att det fanns lite röda pigment i det ;S! Nu har jag tvättat det och det känns elektriskt! Mitt nya dilmemma. FAN ska aldrig färga håret mer...
kära blogg! Jag tog det stora steget igår och färgade håret! HÅLL UT, imorn visa jag er bild på resultatet och skriver om jag blev nöjd eller ej ;)