Rolig grillkväll ute i solskenet! Att åka ner till stan och dansa framåt småtimmarna var jag för trött för.. Kort vecka, då det är Valborg! Har ej bestämt mig för om det blir Lund eller inte. Beror på väder och humör.

Alltså i helgen när jag var ute, då la jag märke till en sak.Jag fick se en del av de killar som jag någon gång lagt på min intressefront. De flesta av dessa killar har inte varit typer som jag varit kär i, utan mer killar som jag har tänkt att "tjaa, den killen borde ju duga för mig.. Det är väll något jag får nöja mig med".. Men dessa killar har inte varit intresserade av mig. Säkert av förklarliga skäl, men samtidigt har jag jag alltid trott att intresset hos dom inte har funnits för att jag inte varit tillräckligt snygg. BIG HAHA! Nu ska man inte jämföra sig med andra och utseendet är absolut inte allt MEN lite kul är det när jag ser "dessa" killar tråna efter trashtjejer... Nu kan ni gott ångra er att ni inte blev intresserade av mig ;) TAKE IT OR LEAVE IT! är iaf oerhört tacksam att jag inte började skapa mig olycklig över dessa män. Att jag vågade vänta och att jag slapp alla dessa onödiga engångsligg som inte leder till något.
 
 
känner mig något mörbultad. Igår på hoppträningen bestämde mig min häst för att springa över mig. Typ. Ja iaf så pass att jag ramlade och han trampade mig på fot och ben. Det gick bra, men gjorde förbaskat ont! Och jag vill inte börja lipa inför folk heller så det var tufft att försöka hålla tårarna borta ;)
felfri och placerad under helgens tävling  i 1.10-klassen!!!
 Nöjd över mig själv som red beslutsamt och stor eloge till min häst som kämpde så bra 
med sin nervösa matte på ryggen. 

Allergi eller förkylning. Asjobbigt i vilket fall