Trodde aldrig jag skulle kunna äta sån här mat, men nu lär man sig uppleva andra smaker och tycka om det.
Vägde mig idag och jag har gått upp 1 KG! FAN VAD LEDSEN JAG BLEV. Men när jag tänker efter har jag ju varit duktig och tränat styrketräning denna veckan och förra. Kanske har jag gått upp i muskelmassa och bränt fett? Isåfall är det ju kempegreat! Eller kan det bero på att jag har mens. Hur som helst så känner jag mig inte alls lika pluffsig som jag bruka känna mig efter kolhydratsintag!
Jissus, vad man lyckas träffa orginella människor i livet assa. En vegan som vet allt om hur man hittar käk i containrar och hur man finner schyssta prylar i trappuppgångar och så min kärlek som lever under hårda tider och ändå lyckas äta fläskfile till middag?
-Jag lär mig något nytt varje dag.
Lack jag blir. Det regnar i fucking Småland. Växjö ska vi inte bara tala om, för där regnar det minsann jämt! Hur som haver så är det tråkigt eftersom jag vill kunna åka inlines. Har knappt gjort det någonting i sommar och ändå är det något som jag verkligen tycker om! Hoppas det torkar upp snart så jag kan glida runt lite till innan snön kommer..
Idag var det första skoldagen och det kändes skönt att komma tillbaka till verkligheten. Det fina var att jag slapp gå upp så tidigt för att ta bussen till Växjö. Istället kunde jag traska 500 m och vara framme. Hamnade med en helt ny grupp människor som jag inte sett skymten av tidigare. En grupp smartheads som läst matte innandess och så jag... -The retard. Där satt jag taggad som sjutton. Hade druckit två koppar kaffe och höll på att dö av rastlöshet. Jag ska aldrig dricka två koppar kaffe innan en föreläsning, man får ju myror i brallan av det. Nu äre bara att tagga igång för skolstart igen! Slit, slit och åter slit.
Avkodning; FIIIII, FIIII, FIISK!. Jag trodde vår lärare tänkte säga fitta först.. Fan vad rädd jag blev. Det var nog bara jag som la märke till det när hon skulle ge exempel på avkodning. Varför just Fisk? Efterblivna människor som jag kunde inte koncentrera mig efter det...
Här sitter jag och gör själ till mitt ofrivilliga nicname! Iklädd i pippitröja och en fluffig halsduk. Ikväll ska jag till ridhuset och rida häst. Min egna lilla Gubben. HOHO

Jag glömde... Jag hade ju lovat er lite semesterbilder från Malta. Så här kommer
några dugliga foton tagna av mig och min avancerande kamera höhö.
Malta är verkligen underbart. Påminner lite om Italien på många vis.
Om ni inte varit där, borde ni verkligen åka dit. Vill åka igen om jag får chansen.
Fast har planer för att åka på skidresa i vinter. Det hade ju varit dökul om nåt.
Jag har världens sämsta förutsättningar när det gäller hår. En dag klarade jag ut detta. Det tog kanske 2 sekunder. Helt okej ändå!
Har hittat en ny diet jag vill testa! Dukandieten. Se hur länge jag kan hålla den. Mina tidigare dietar har inte lyckats något vidare. Ska försöka träna lite också.. Tur jag har en personlig tränare när det kommer till sådant. Jag är sämst i hela världen på att lyfta skrot, men skönt är det. Eller iaf efteråt.
WISH ME LUCK!
JAG HAR KÖPT ETT PAR DRÖMSKOR. FAN VAD SNYGGA DOM E! (OJ CAPS, PALLA EJ ÄNDRA). SJUKT SNYGGA PÅ ÄR DOM, SYND BARA ATT MAN FÅR SKOSKAV.....
Igår tänkte jag och Roman festa först, men det blev inte så för ingen ville vara med oss HEhE.. Så vi beslutade oss för att käka kräftor istället. Han hade dessutom gjort värsta grymmesoppan. Indisk soppa (eget recept!) sjukt gott!
Och nu till soffan. Jo, en vacker dag blev jag alldeles förskräckt när jag upptäckte att han släpat hem en gammal soffa. Det var inte vilken soffa som helst, utan en röd mönstrad, gammal zigenarsoffa. Han hade fått den av Miguel och han hade sagt att det var en drömsoffa. Tro mig det var inte en drömsoffa! Vi invigde den igår och tänkte lyxa till det genom att sova i den bäddsoffan som var inbyggd. YEAH RIGHT! Tog en halvtimme att få upp den jäveln och så knarrade den som sjutton. Sånt där jobbigt knarr. Sen vaknar man med ljudet av "AAAAJ MIN RYGG". Det blir nog att trängas på 90sängen igen. För soffan var ingen drömsoffa precis. Nu efteråt ser det ut som ett vrak också! Tog en halvtimme att leta upp fjärrkontrollen lixom. Fyfan, för att bo i en etta!
Idag ska jag har Torsdagsmys med Hanna och Zandra. Förra gången käkade vi pizza och kollade på film. Idag ska vi nog äta något annat, men hitta ngn bra hyrfilm. Vi börjar bli stammisar där nu. Jag fick lön idag också, så jävla kempegreat rent ut sagt. Imorgon måste jag handla skolgrejjer och sådant där nödvändigt kraffs! Vill ha en poncho och ett par snygga boots från Scorett. Behöver nya hästsaker också. Jag behöver mycket jag. Vill klippa mig och färga mitt hår, vill göra fransk manikyr, och göra ansiktsbehandling också. Vill känna mig kvinnlig igen. Inte som en bondlurk som jag är i dagens läge. Sitter lixom här i skitiga ridkläder när jag ska vara ute på röda mattan. Well, the fablous life of Sannie. Nåvl alla stjärnor börjar någonstans. Jag börjar från botten och kan ju bara kämpa mig uppåt. Perfekt! Sen så bara ringer telefonen och BAAAAAM vill du vara programledare och bli miljonär på kuppen? Så sitter jag där med 3,5 års högskoleutbildning och pengar i fickan. KAAATJING! Jag har stora drömmar jag och kanske lite för lite motivation och driftighet för att uppleva dom.
Jag höll mina tummar, jag höll mina tår, jag bad till och med till Gud för att min älskade skulle klara sin omexamination i paddling, men det hjälpte tydligen inte. Jag är ledsen, jag lider med honom och jag kan inte göra ett skit åt det! Livet är så orättvisst och jag kan fortfarande inte förstå mig på vissa människor. Människor som utan som helst problem kan kläcka ur sig både det ena och det andra. Människor som kan trampa på dom som redan ligger ner. Hur kan man sova gott på kvällarna? Nåja, min kväll slutade inte helt kaotiskt. Min häst skötte sig över förväntan på dagens hoppträning och det tänker jag leva på hela veckan sådetså.
snacka om att man mår psykiskt dåligt när man inte kan knäppa sina jeans. Okej, jag är medveten om att jag köpte ett par Tiger Of Sweden Jeans som från början redan var för små, men jag tänkte att lixom om jag tränar, så kommer jag en dag att kunna ha på dem. Hur som helst så gick byxorna förut att knäppa om man låg ner i sängen och knäppte dom samtidigt som man drog upp byxbenen upp till ljumskarna. Idag däremot när jag skulle prova dom så gick det verkligen inte att knäppa dom hur jag än vände mig och vred. Fan vad ledsen jag blev. :(
Det slutade med att jag fick ta en sax och klippa lite i hålet där knappen ska passeras. Efter många om och men gick dom att knäppa. Efter det avverkade jag 1,5 timmes promenad. Om det var på grund av byxorna eller för att pappa lagat sådan fet mat som pytt i panna och bacon som gav upphov till powerwalken vet jag inte. Fan jag är trött på att vara fet! Jag måste göra något åt det, men det går inte. Jag är en plus-minus-nollare helt enkelt!
ber om ursäkt för att ni får läsa om dessa trista tankar, men är det något jag vill skriva av mig om så är det om just detta! Är det något som jag trivs i så är det nog när man går hemma själv i en stor tröja, då känner man sig liten och snärt. Önskar den känslan fanns jämt, allra helst när man bär fodralklänning tex!
Det är viktiga saker som står på spel nu. Åh, jag hade önskat att jag kunde få slippa denna nervösitet och då är det lixom inte ens mig det handlar om egentligen.. Jobbigt! Det bara måste fixa sig!
Hemkommen från ett joggingpass på tre ynka kilomter. Tro mig det räckte för att min tankeverksamhet skulle rabbla
"Jag tror jag aldrig vill springa i hela mitt liv mer". Jag är egentligen hundvakt idag, men min hund bara ligger och sover... Värre än min manager efter en bakisdag typ.
När Roman hänger med till stallet och står ute i ösregn och storm när jag ska rida. Och så är min häst galen, dum och busig och så när man sitter på hästryggen så hör man hans ljuva stämma genom regn och rusk;
" Kom igen gumman! Du måste visa vem som bestämmer!".
Sanna mina ord, den mannen kan hästar assa.
Jag hade förkrök här hemma och tanken var att vi skulle till Ekstrand på utfyttningsfest för att sedan bege oss till årets höjdpunkt i Ljungby (Festivaltime). Det blev inte riktigt så, det blev fylleslag här hemma och när vi väl tagit oss an stan så gick vi inte ens in på området. Istället tog vi en pizza och gick hem! Vaknade upp och har gjort det gamla vanliga. En donken och lite glass, sådär snyggt bakis!
Okej, jag hade glömt bort att jag var bjuden på fest hos negeremma idag. Nyss hemkommen från stallet och sitter här svettig och luktar häst. Några snygga finnar pryder min vackra panna också. Jag kan inte banga att gå på den här festen, hela min gamla vänskapskrets är ju där! Alla vänner från ridgymnasiet, nostalgitripp it is! Nu är frågan vad man ska ha på sig? Synd att man inte var smal och snygg. Då hade något vitt varit casual, men nu är man ju istället fet och ful så det blir väll som vanligt något enkelt, svart och tråkigt som pryder min valkkropp!. Ska ta det lugnt, jag jobbar ju faktiskt imorgon.
Helt naturligt! Det är ju precis såhär det är i verkligheten, synd bara att inte alla pedagoger fattar det.
På Malta bestömde jag mig för att sluta röka. Kom på det i Torsdags bara PaaaFF sådär. Så nu har jag inte feströkat sedan dess. Jag är duktig jag! Ska aldrig i hela mitt liv nudda cigaretter i fortsättningen, det är ju faktiskt riktigt äckligt, ohälsosamt och ofräscht! Godisförbudet är det dock värre med. Hittade en svettig gammal pizza i kylen som jag nyss käkade upp. Hoppsan! Vad hände där lixom...
Hemkommen från Malta. Lite sådär fesbrun, kört 50 mil i en bil där Cecce spyr var tiondels sekund, två andra tjejer som ligger och snarkar och så jag bakom ratten.... Vi körde fel tre ggr på samma ställe. Lyckades köra åt fel håll i en rondell också. Ibland undrar jag hur jag fick körkort!? Ja och till råga på allt så har jag nog gått upp ett antal kilon också. USH! Men trots det har vi å andra sidan haft vansinnigt kul. Bilder kommer inom kort. Håll ut! Det enda jag har saknat under resan är två djur och en individ, sedan hade det varit fulländat pang bom.
vaknat nyss av att jag svettas ihjäl. Vi hade kräftskiva igår och jag deckade på soffan. Det är varmt idag också på Malta. Jag ska försöka bli lite brun. Fjällar redan på axlarna :( More update när jag är hemma.
yes, imorgon jobbar jag till klockan 11. Sedan därefter ska jag packa klart det sista och vänta in mina vänner. Mina vänner från Helsingborg! Herre jissus, vad det var längesen jag såg dom. Och nu ska vi resa ihop! Nåväl vi drar till Stockholm till att börja med och fira den kommande veckan. Sedan blir det Malta! Och där ska vi träffa Nils!
Nisse har jag inte sett sen han sprang runt i pumpadräkt i Båstad. Eller nej, det var faktiskt inte så längesen. Jag har ett svagt minne att han somnade i en dusch i 4h med vattnet på. Ja så var det nog ja. Denna resa kommer nog vara en sån där som alla ungdomar genomgår. Galen med mkt paraplydrinkar och glassande.. Men vet ni vad? Det är på tiden, för jag har aldrig varit på en sådan resa! BYEBYE LJUNGBY! Kommer sakna min kära häst
och såklart min lille vovve..
.
Jag satt och läste lite på Lisas blogg, att hon skulle ut och plocka svamp. Då fick jag plötsligt fram en rolig händelse i mitt arikv i hjärnan. Det var en solig dag och jag skulle ut på promenad med en tant på jobbet som för övrigt är sjukt dement (tur är väll det med tanke på händelsen!). Iaf gick vi ut och hon fick syn på svamp. Med ett glädjande besked skrek hon; "titta, här växer det svamp". Jag gick sedan fram och kunde skåda två små röksvampar (trodde jag).
Jag försökte leka förståndig och talade så malligt fram att det var minsann röksvamp! "kolla här" ( och så trampade jag på svampen, men ingen rök kom. Tanten tittade förvånat på mig. Jag trampade på svampen en gång till för det var ju verkligen röksvamp!? Men icke. Istället fanns det nu två mosade svampar och en äcklig gympadojja. Tanten höjde ena ögonbrynet och gick sedan vidare.. Hon måste tyckt jag var helt dum i huvudet!!! Hon som älskar naturen och är emot förstörelse... Vilket bastard jag e... :(
Om ni hade sett hennes face så hade ni också skrattat. Iaf nu efteråt.
jag har svårt att  verkligen lita på människor när det kommer till kärlek, så när jag väl gör det med allt jag har- Snälla, låt mig inte ångra det.
Nu har jag nya funderingar om mitt hår. Ska köpa svindyrt schampo, inte färga det på flera månader, använda inpackningar, svinborste och alllt.. Jag ska gå runt i råttfärgat, halvgult och obehandlat hår. Sedan därefter ska jag gå till en frissa som ska göra om mig. Slingblod och se helt naturally! Ja, så får det bli. Men kommer jag orka vänta så länge? Det är frågan.
Jag är så nöjd med livet just nu. Jag drar till Stockholm igen på fredag ihop med tjejorna och därefter åker vi till Malta på söndag. Det kommer bli super. Men det finns något jag saknar och det är min älskling.. Men om allt går som det ska så kommer vi nog ses på Fredag. Hjälp, jag kan knappt bärga mig. Ush sen känner jag mig helt snurrig av den värmen som råder på mitt rum. Kan inte vara bra assa. Jag måste städa imorgon också! Jävlar i havet vad jag ska städa och gå på IKEA med mamma. Kul att mitt kort har gått i två delar= inget handlande för min del. Kanske är rätt bra ändå?
en händelse som har inträffat mig sjukt många ggr när jag är ute nu är fan helt insane! Alltså jag överdriver inte när jag säger att jag har varit i Helsingborg, Växjö, Ljungby och nu Stockholm och festat och alla säger likadant. Dvs att jag liknar Pippi Långstrump! Detta förföljer mig.... Tycker ni jag e lik Pippi!? Hon är ju inte äns snygg! När jag frågade killarna vid bordet trodde dom att pippiliknelsen berodde på all min energi jag har (får) (när jag dricker alkohol ). AJa sjukt ändån. Att man likna en pippifitta med fräknar på bullfittan. En rödtott med hästapålle. WORD!