shit man kommer verkligen inte långt på att vara kaxig. Bara för att jag kände mig snygg och brun nyss, så har jag blivit attackerad av finnar på hela kroppen typ. Fresh! Nat. Jag tror det var när jag låg och svettades och tvingade mig själv ligga kvar i solariet som gett upphov till denna orena hud.. Äckligt som fan om ni frågar mig.
Yehaa! Jag är så jävla brun och snygg så det inte är sant hihihihi.. Nog för att naturligt är snyggt, men ibland måste man vara fake. Det är lättast så om man såklart inte växt upp som en primadonna! Jahopp, nu kommer det var stilla och lugnt på bloggen framöver. Jag åker till Stockholm och träffa min älskling!!! Ska dessutom jobba så det blir inte bara semester. På midsommar åker vi till Riga (kryssning), så det kan bli skoj. Nehe nu måste jag packa och eventuellt springa eller gå en runda! Ha det bra alla! :)
japp i dag är det en sån dag då jag egentligen bara vill ligga hemma och uggla. Stallet lockar mig inte ett enda skit. Det ösregnar och man vet att man måste rida. Det är vid såna här tillfällen jag börjar tvivlar på mitt hästintresse. Hoppas jag har fel.
Tänk om man hade sån här kropp? :)

hemkommen efter ett litet löp. I mitten av rundan öppnade sig himmlen och det började ösregna. Kände mig som en THUGH GIRL i en träningsfilm. Jag är absolut ingen mästare på att springa. Jag har inte det där nätta löpsteget, men jag har en VILJA. Viljan kan man komma långt på. Jag springer bara ca 4 km för sedan tycker jag det blir långtråkigt och jobbigt. Jag skulle gärna vilja springa längre sträckor, men som det ser ut i nuläget så har jag ingen motivation och känner ingen press till det heller. Bättre att springa lite än ingenting alls? Ibland är det verkligen skönt att trötta ut sig själv. Jag behöver införskaffa fler löpturer/gångpromenader för min hälsas skull. Jag känner nämligen att jag har lättare att varva ner då.
igår var det studentfirande för min bror!!! Det var trevligt och det gick åt en jäkla massa alkohol. Sedan svirade jag och Mikka ner på stan och dansade inne på Shelter som aldrig förr! Hade så otroligt kul för en gångs skull. Idag är man bra seg i knopp och kropp. Känner mig som en kossa, men imon är det jobb och jag ska äta liiiiiiite nyttigare nu känner jag.
min trötthet tar över mig.. Kan inte sova på nätterna. Somnade vid 03.00- tiden och vaknar vid 11. Har varit seg hela dagen ändå lyckades jag städa bilen igår, rensa rabatter, rida och städa mitt rum idag, plocka iordning disk, hämta massa kakor och skit, köra ted, köpa jordgubbar osv. Min familj fattar inte HUR mkt man egentligen gör som inte syns.
något som jag aldrig i hela mitt liv skulle vilja ha är ett distansförhållande. USH! Då är jag hellre singel. Jag och min pojkvän har varit utan varandra i si sådär en vecka. Det är skitjobbigt!!! Det känns som ett jäkla påhäng att ringa en massa samtal och sen känns det jobbigt att sitta och vänta på ett samtal som kanske aldrig ens sker! Men snart ska vi äntligen träffa varann, för det där med distans det passar varken någon av oss. Båda är överlag väldigt upptagna med sitt och jag föredrar hellre att min pojkvän visar sin kärlek IRL än på en telefon. Just det. Något som gör det svårare att hålla kontakten är också att min telfon är efterbliven!!!
man ska vara försiktig med att förstora upp saker och ting, men å andra sidan får man inte vara dum. Man ska vara öppen och ärlig för saker, men ibland är det bättre att stå emot. Den svåra frågan lyder; När ska man stå emot då?
Det kan man typ aldrig veta förrän efteråt. Risken med att hålla tankar och funderingar inombords leder ofta till grubbel. Vilket i sin tur leder till trubbel= dubbel-trubbel!?. Jag känner redan nu att mina känslor har utvecklats till värderingar av förakt och fördomar... Till fantasier som kanske återspeglas negativt. Imon ska jag städa och då ska jag
inte tänka ett skit!!!!
idag fick jag en sån jävla hästspark rakt på handen! Skulle longera min häst och när vi skulle byta varv så gör Elmer en 360 vändning och gör en brall rakt upp i luften i höjd med mitt huvud. Av ren reflex skyddar jag mitt ansikte och känner hur hans hov nuddar min hand och en snudd vi hjälmen. Hästar är fan en farlig sport!!! Vad har jag lärt mig av denna resa? 1. eloge till mig själv som alltid använder hjälm (om det så är vid longering) 2. stäng paddocken så man slipper jaga hästjäveln efteråt och 3. undvik att vara nära hans bakdel.
Som sagt var min häst inte så "puttninuttig" som jag anspråkat att han är vid tidigare tillfällen. Imorgon väntar ett nytt projekt. Då ska jag rida på monsterhästen! Kanske ska använda säkerhetsväst också??
Här står han och ser oskyldig ut, men skenet bedrar! Även om han är
okomplicerad i många lägen så är det en jäkligt stor utmaning jag har dragit på mig.
Det är en häst med temperament. Skulle man kunna ställa diagnoser på hästar, så har den här kusen
garanterat ADHD.
wopppaaa! Har glömt visa er mina nya ridbyxor jag införskaffade mig från Charlies häst & Hund! Asbra att de fått affären till Växjö, så man slipper åka ända till Jönköping! Det är typ hål i alla mina ridbrallor, så jag skaffade två stycken på en gång! Egooost fick man ju när expediten säger; "Vad har du för storlek? En 32;a va?". HAHA 32!? :o Minst 38;a har jag... Fast folk får gärna tro att jag är sådär mini!
Dessa var sjukt sköna och med tanke på att min häst är grå, så passar ju den röda färgen utmärkt! Jag kom undan billigt med dessa då det var halva priset! :)
Dessa byxor har ju typ alla, men jag tycker dom är snygga och dessutom har de bra kvalitet vad jag har hört? Återstå att se.
Tjaa! Igår blev det lite fest trots allt. Först var vi och käkade på Charlies, vilket var trevligt. Därefter hamnade vi på en bonnafest! Var faktiskt askul att vara där. Skrattade ihjäl mig när folk skulle dansa bugg och göra "masken"... Det var en kille som var grym på att göra "masken" på golvet, sen kom hans kompis och skulle göra likadant. Det var typ som att se en valross! Hehe,men strongt gjort ändå! Sen blev det Harrys och Elin träffade såklart massa sociala killar som ville socialisera sig med henne! Så då beslutade jag mig för att åka hem. Snacka om att man dricker mycket alkohol bara för att det är sommar, men det hör väll till I guess? ;)
Har varit ute och gått en långrunda idag. Laddat för fest, men nu verkar det inte bli någon fest!? :O. Får försöka ladda om dårra.
en liten överreaktion. Håret blev inte så pjåkigt. Blev askblondt! Hade kanske hoppats på lite mer guldiga slingor, men det får blir nästa projekt framöver. Man ser dåligt hur det ser ut på bilden. Bilden visar att det är ljusare än vad det är. Egentligen är det ganska neutralt och "mesigt". I vissa skepnader ser topparna nästan gråa ut! Nehe, nu får jag vara tyst! Jag har en förmåga att se saker och ting lite negativt ibland hehe. Något postivt är iaf att det ser naturligt ut!
Jag skriver endast på bloggen nu för att jag har PANIK! Jag är för första gången rädd att färga mitt hår själv. I vanliga fall brukar jag inte bry mig så mycket, men nu är det katastrof! Jag valde en färg som heter "Light Golden ash blonde". Den färgen kommer jag förmodligen ALDRIG mer välja. Sitter med färgen i skallen nu och det ser inte postivit ut. Mitt hår är serriöst lila! :( Shiit, jag hade astora förhoppningar med tanke på att tjejen på bilden är skitsnygg och har en sådan naturlig, snygg och ljus hårfärg! Jag är helt ärligt rädd över att någon plockat i en annan färg. Denna färgen blir lixom lila!? :O. Återkommer med resultatet senare ikväll om jag inte ligger och lipar dvs!
hej hej! Hemskt mycket hej! Jag har slarvat bort mitt guldarmband som jag fick av Rome! Inte för att det var något super märkvärdigt (en tunn länk), men ändå!! Det betydde mycket för mig för jag har aldrig fått presenter utav pojkvänner förut. Måste hitta det! Nöjer mig med min silverkedja på handleden istället! Det har jag fått av hans mor ;D! Älskar det armbandet, soooo sanniestyle!
om ni vill veta frågor? Tror dessvärre ingen vågar/orkar sig på att kommentera! Ni kan ju vara anonyma, så bara att fråga på ;) Jag svarar på ALLT.
NEJ! Har bråkat med mamma och pallar verkligen inte med henne. SÅ jävla jobbig med sitt hästsnack så att jag dör. Helt sjuk i huvudet. Allt ska vara på hennes villkor, så jävla trött på henne. Hur orkar en människa spela en sån fantastisk fasad hela dagarna? Jag får varken tycka någonting, hon bestämmer allt, påstår saker som inte ens är sanna, sårar mig. Visst, för er andra ser ni en mamma som ställer upp för mig och med min häst till 100 %. Det ni inte ser är hur fan hon behandlar mig. Hon tror hon äger mig. Asså det ska bli så sjukt skönt att bara bryta sig loss från henne och LEVA MITT LIV! På ett sätt har jag sådan jävla lust och ba vända klacken helt och hållet. "flytta till Umeå", eller "nu ska jag iväg och resa i flera år". Det hade inte ens varit acceptabelt för mig att säga så. Då fattar ni kanske vilken makt min mamma har över mig? Synd att jag är intresserad av hästar, annars hade jag gärna slutat med allt vad hästar innebär bara för att hon ska fatta att hon inte kan styra över mig!! Jag är fan inte lat som hon säger. Det är en annan femma och lyssna på hennes jävla babbel. Man är inte lat för att man inte VILL lyssna på henne. Man gör sig själv en tjänst av att inte lyssna på henne! KÄRRING @!!!!!!!!!#### Ett normalt bråk bara sådär. Bråkar ni med era föräldrar?
assa nu vill jag aldrig mer gå ut. jag har upptäckt att förutom mitt skoskav har jag dessutom en blåsa på andra foten samt att halva jävla nageln på stortån håller på att falla av. Hur fan gick det till? Antingen har någon stämplat mig eller har jag trillat? Asså jag spyr typ över att se det. Det är helt geggigt under nageln!
Igår var jag på min bästa kompis-brors-student! Mycket trevligt. Idag är det inte lika trevligt. Det var värre än att jag tog studenten. Med tanke på att mina bästisar var där så tog vi två flugor i en smäll.. Fest och gemenskap:)
Jag ska aldrig kombinera kaffe och alkohol. Jag tror det var koffeinet och spriten som gjorde den värsta inverkan på mig igår. Efter att jag druckit en kopp kaffe i ett hastigt svep blev jag speedad som fan! Värre än en som gått på tjack en hel dag.Ush, vad pinsamt. Gjorde väll inte direkt bort mig så mycket på festen vad jag vet, men nere på stan kanske!? Jag hade tydligen råkat ringa upp min svärmor. Det är typ dödens vad pinigt. Dock ser det inte ut som att jag ringt upp henne på min telefon, men å andra sidan har den telfonen gjort sina sista andetag. Jag har nämligen ett svagt minne av att min pojkvän ringde och sa det igår. Helt ärligt kommer jag inte ihåg mycket varken från Harrys eller Shelter. Kanske bäst det. Jag har nämligen en tendens för att bli högljudd, dra råa skämt och pikar som ingen förstår på fyllan. Det är dumt, det är sånt som folk stör sig på. Sedan skulle jag gå hem och det gjorde jag med besked. Skoskav som in i helvete! + att jag fick gå en frukstansvärd omväg. Såklart hade de stängslat in från lagavallsbron till andra sida på grund av husbygge, vilket gjorde att jag fick gå runt alltihopa på våldtäktsvägen helt ensam, inga pengar på mobilen, i mörker, hungrig som ett as och med jävulsiskt skoskav!!! När jag kom hem tog jag makten över spisen och lagade nudlar. Idag är jag medvetslös. Det säger ganska mycket om min kväll /Sannie
Skenet kan bedra. Svårt att tro att en hästjej kan gå loss?
Jag föddes inte som en präktig och duktig flicka. Jag är fan ett galet kid innerst inne.
ihhh. Nu åker pojkvännen till Sthlm. Otroligt skönt för honom som har alla kompisar där och dessutom finns det ju lite mer och hitte på! För mig blir det mindre bussresor och det är jag glad för. Tror vi ska vara borta från varandra i två veckor! Vi har inte varit iväg från varandra så pass länge innan, men jag oroar mig inte över detta. Det klarar jag, jag är väll ingen blödis ;). Dock kommer det bli lite långtråkigt att bara bo hemma nu. På ett sätt är jag ju van vid att klara mig på egen hand eftersom jag i stort sätt aldrig är hemma. Nackdelen nu är att man bli uppassad in i minsta detalj. Även om man inte vill bli uppassad!?. Fast det är synd och klaga, det är rätt bra hemma också. Jag trivs ändå någorlunda bra i mitt flicka rum.
Jag älskar honom och jag är så lycklig. Ingen kan ta ifrån mig äkta känslor.
målet för i år har varit att kvala till Falsterbo scandinavium open. Idag satte Elmer två felfria rundor och i och med att
han har två tidigare felfria i bagaget, så är vi nu färdigkvalade! Nu återstår mycket träning för de kommande uppgifterna. Jag kan inte fatta det. MIN häst ska hoppa FBO!? Jag har åkt dit flera år i år och beundrats av alla hästar! Känns overkligt att min häst är där...
det blev inget fredagsmys igår inte. Hängde med hjärtat till någon fest han skulle till. Jag var ensam tjej, eller ja det var en tjej till där. Men hon är som en kille? Går i killkläder och och pratar och beter sig som en kille. Hur schysst och snäll som helst, men kanske ingen tjejkompis som man pratar om högklackat och hästar med? Sedan blev det såklart utgång. Gick hem tidigt vid 00-tiden. och vaknar upp idag sådär lagom seg. Fattar inte att folk kan tortera sig själva med alkohol i så stora mängder!?? jag drack inte ens mycket igår, men fan så lat man blir dagen efter ändå. Jobbigt med alkohol. Festerna brukar bli så jäkla mycket roligare med lite berusning i kroppen, men måendet dagen efter är inte alltid värt det.
yeye avverkat 8 h plugg. Är dock inte färdig, men hoppas på att bli ikväll eller kanske imon. Nu har jag diskat och dammsugat också! Om inte min pojkvän säger något i stil med ett "tack" så ligger han risigt till! ska dra en sväng till Ica för att handla lite fredagsmys för mina sista pengar. Det är jag värld. Ha en bra helg alla! Min är stressig som vanligt.