Shit, jag kan verkligen inte anpassa mig till tider längre. Det händer dagligen i min vardag att jag kommer försent eller beräknar aktiviteter med stor orimlighet. Jag upplever personligen att jag inte hade dessa bekymmer när jag var yngre, men kanske var det så att man inte behövde anpassa sig till tider på samma vis då? Jag hade ju en mamma som hade koll på mig då. Idag händer det allt för ofta att jag kommer försent till bussen, att jag beräknar hinna med en buss och sedan inte gör det.. Ett typiskt exempel var idag. Jag skulle träffa min kurskamrat för att skriva på vårat examensarbete. Vi hade tid klockan 13.30 och jag kommer dit 14. INTE OK!. Anledningen till min försening var att jag var tvungen att sminka mig. (Ser ut som ett spöke för övrigt).  Jag trodde att jag skulle hinna med att laga mat, sminka mig och sitta vid datorn...För att komma i tid känns det som jag måste planera i god tid innan. Aja, mina chicken nuggets blev för övrigt kolsvarta! Jag är verkligen en hejjare på det där med käk ;)
I alla förhållanden finns det "störningsmoment" som jag så fint har valt att kalla det. Kan ju såklart inte tala för alla, men annars måste man nog var ganska bränd i huvudet om man anser att man inte stör sig på något hos sin partner.
 
Här är några saker jag stör mig på:
 
1. Han sätter aldrig in en ny toarulle i pappershållaren. Istället sätter han en ny toarulle på handfatet, vilket i sin tur leder till att pappret är blött när man väl ska torka sig i röven. När man ber honom att sätta på toarullen på sin hållare svarar han i stil med "Jag gör alltid det".. ÅHHHHHHH psykbryt.
 
2. Säger "Nej" till att umgås med sina vänner för att han vill " tillbringa mer tid med sin flickvän". Låter ju oerhört fint och klyschigt, men inte lika roligt när han sitter och spelar dataspel hela kvällen. 
 
3. Skyller på att han är en stressad person och skiter då i skolarbete för att han måste ta det lugnt och inte "gå in i väggen". När min åsikt är att han inte gör ett skit HAHA.
 
4. Att han fullkomligt älskar nyheterna på TVn, Aftonbladet, kvällsposten you name it. Kan lixom på allvar utbrista och skrika "Ja" när det är dax för nyheterena. Detta i samband med att man ser en skitbra film på tv.
 
5.När han har duschat och det ser ut som en jävla sjö i badrummet. När man kommer in kan man till synes se kalsonger, svettiga kläder och andra vidrigheter på golvet.
 
Men förutom detta och lite till så finns det ju faktiskt en underbar person också, Mannen som jag älskar! Han som kan få mig att skratta, le och gråta. Älska dig <3
 
 
 
 
 
Saker som han eventuellt stör sig på hos mig:
 
1. Att jag avbryter hans tal. Jag vet, asjobbigt! Men har alltid varit sån. Pratar snabbt och vill att de ska gå undan när andra pratar också,.
 
2. Kommer inte på något. Jag är helt enkelt för UNDERBAR att leva ihop med! ;)
 
 
Vad e det för skit egentligen? LCHF eller vad det heter.. Finns ju bokstavskombinationer inom hur många dieter som helst. Att man ska må bra utav att äta lite kolhydrater? Det är ju förfan hoppslöst. Nåväl, jag äter ju något mer i måttliga mängder hittintills. Det enda jag tänker på är lussebullar, glögg och pepparkakor. Lite julmusik också.
Ja, jag har planerat mitt och min pojkväns perfekta julemys i förväg. Ska min dröm krossas för att jag har gjort en egen version av diet? Ja, med mål och syfte så hade den gjort det. Jag kommer såklart att bryta min diet. Shit... Jag är verkligen sämst på att diciplinera mina ytligheter. 
Ja det var första gången som vi åt kvällsmat på ett riktigt bord. I detta fall ett lånat bord från grannen... Innan dess har vi suttit kutryggade mot ett tv-bord eller med en tallrik i knäet. Live in the dream!!!!
vilket inte alltid har varit till min fördel. När jag vill klara ett mål då ger jag mig fan på det tills jag klarar det även om vägen dit kan vara krånglig och krokig. När jag däremot vet att jag inte kommer att avgöra något med bravur utifrån mitt synsätt, då skiter jag i det helt och hållet. Allt eller inget lixom. Det där med vikt till exempel. Jag har försökt många gånger, men nu väntar jag på ett nytt ryck för att återigen misslyckas. Jag fortsätter att snurra i mitt lilla hamsterhjul. 
 
Just det. Jag och prestationer. Det går inte alltid ihopa.  När jag ska tävla med hästen så blir jag så jävla nervös. Nervös för att misslyckas. Även fast jag inte tävlar mot andra utan tävlar "mot mig själv" och att jag ska göra bra ifrån mig, så blir jag alltid skitnervig. Det är ganska jobbigt faktiskt. När det då går åt pipan blir jag frustrerad och framförallt arg på mig själv. Jag är så jävla rädd för att misslyckas. Och att misslyckas för mig kan handla om en sådan enkel sak som att råka göra en miss inne på ridbanan. Det är verkligen något jag behöver träna på..
Doktorn konstaterade ju inte så mycket mer än att cystan var  ofarlig.  Och att
Mmina låga värden låg inom det normala, så att han uteslöt
Medicin. Istället kommer jag underfund med att det inte är något fel på
Mig. Jag e bara en vanligt stressande själ som känner sig trött
Lite oftare än vanligt? Eller så gör jag helt enkelt för mycket. 
Hejsan! Vad hände igår? Jag drack vin i Ljungby och det var typ evigheter sen sist. Vaknade upp i en tvåsittsoffa klockan 8:00 på morgonen. Det jag hade som täcke var en fårskinnspläd som man har på golvet. HEJA! Glad över att jag lyckades däcka från efterfesten åtminstone, annars hade jag nog haft en mardröm framför mig idag. Ush, det är verkligen pain att vara bakis... Man känner sig så smutsig! I ordets rätta bemärkelse. Nu vill jag faktiskt konstigt nog ut till stallet och terra mig själv med lite arbete. Ikväll blir det Växjö och försonas med min älskling. Vi vill verkligen flytta ihop nu (!!!). Börja känna mig ganska usel som lever på min pojkvän som i sin tur punga ut både det ena och det andra för mig. "CSN BETALAR".. Men undrar hur det blir när man flyttar ihop? Tänk om man bli skit sura på varann? Och när man ska bestämma möbler å sånt? Jag vill ju lixom inte moblera med hans zigenarsoffa eller andra flummiga saker. MEN det är ett annat kapitel och ett tag till dess. Något som är säkert är att jag älskar han så jävla mycket. Han är min prins minus lite moral och lite annat hehe!

Äntligen finns det tillfälle att gå ut och festa i Ljungby! Petter, Ison & Fille kommer att spela ihop. Detta måste bli bra! Ni är kungar och har följt mig i både vått och torrt. 2 feb it is!

 

 

 
hyper. varm. vakna innan klockan ringer.hinna till stallet. skicka in arbetet. börja en mening med stor bokstav efter punkt-för lat för att ens orka ändra på det.
Det är kaos i min hjärna. Jag kommer på mig själv när jag är uppe i varv. Jag spänner fast tungan bakom översta tandraden. Efteråt får jag käkspänningar. Som en tjackis typ. 
Jag är så jävla stressad. Tur jag har kärlek i mitt liv. Men fan jävla deadline på ledarskapsuppgift som nålar sig fast i mitt huvud...
 
Sitter på tåget. Första destination Eslöv, Malmö, köpenhamn! Vi firar min födelsedag ordentligt! Woop