är torr i munnen. Vill festa sönder med någon rolig brud. Som vanligt kan ingen festa när jag väl vill det! Hör av er vid intresse och vi ska INTE festa i Ljungby! (enda kravet)
hade glömt av att jag skrivit ner några citat i mitt anteckningsblock. Det blir så när man ägnar mycket tid åt pendlande.
" Fyfan vilken jävla faceplant jag gjorde igår".... 2 sek senare.. Sitter jag med röven i snön.
Romans upptäckt angående mina meriter

"assa shit vad grym du är! Fan vad stolt jag blir över dig gumman! Det står ju vääääärsta grejorna om dig här"
jag; "Det handlar inte om mig. Det står om min tränare Sandra Carlsson"
"Jaha, jag tänkte väll det" HAHAH xD
R " Fan jag har storlek 47 i skor, ändå känns mina skor för små"
Sannie; "men klipp tånaglarna så gör det nog inte så ont"
Övriga människor ger Roman en dödande blick, precis som han har skitlånga tårnåglar HAHA.
för några dagar sen fick jag ett guldarmband av Roman. Det tillhör inte vanligheterna att vi brukar skämma bort varandra med presenter, så för mig kändes det självklart att ställa frågan om  han antingen hade;
1. hittat armbandet
2. i värsta fall snott det
3. köpt det för 10 kr i en sån där aoutmat på Ica.
Snacka om att man fick dåligt samvete när det visa sig att han KÖPT det och att det dessutom var äkta Guld. Personligen bär jag hellre silver, men eftersom det är "tanken som räknas" tänker jag min sann och dar använda det med nöje. Love ya!
Det är lätt att att döma en relation efter bara några ögonblick och bara
komma ihåg de dåliga sidorna. Vi har det bra och jag nästan skäms över att jag
redan börjat sakna min älsk då det inte ens gått 24h...
Min mamma har alltid sagt att skönhet kommer inifrån och det känns ju jävligt nice för då känner jag mig på rätt sida om jorden. Dream big eller? jag vet inte hur många gånger om dagen jag faktiskt grämer mig åt min kropp, utan att göra ett skit åt det. Såna som jag är bara så sjukt irreterande. Man kan titta på tvprogram som "bigest looser" och tänka get a life och gör något åt bukfettet! Jag är fan en lika stor looser själv som inte gör något saken, utan istället bara gnäller. Så imon ska jag fan gå och träna även om det kostar mig halva mitt bidrag! Jag är supertaggad, hoppas det håller i sig nu bara.
Läser matte nu för tillfället. En obligatorisk kurs ska tilläggas! (hade aldrig valt det självmant). Ehm, jag suger bokstavligt på matte och har alltid gjort det, är väll därför jag hatar det. Har inte läst det sen i gymnasiet och då läste jag bäbismatte (matte A) eftersom det inte ingick matte B i mitt program.  Jag tror det beror på att jag aldrig riktigt förstått avsikten med matematik, dvs att det ger någon nytta i vardaglivet. Jag är bara den som har kunnat rabbla matematiska termer, tabeller hit och dit utan att egentligen  veta varför. Med den erfarenheten klarar man sig med ett betyg i matte A, men inte så mycket mer....  Så det blir väll att lägga plugghuvudet på skaft igen om man ska klara sig på tentan...
missade bussen två ggr idag, vilket resulterade till att jag missade första föreläsningen. Har inte haft en levande telefon på flera dagar. Hittar nämligen inte min laddare, så om ni mot förmodan försöker få tag på mig vet ni varför. Skänk mig en Ericsson laddare!
Jag och mina vänner som jag åkte med till Malta förra året planerar att åka till cypern i sommar. Grejen är den att jag har inte råd att betala resan nu eftersom jag inte har någon inkomst. Cecce pratade dock om att det kunde gå att betala i Juni. Hoppas, hoppas! Skulle vara jäkligt skönt att komma iväg än en gång :)
jag har typ Sveriges jobbigaste träningsvärk! Mitt gymkort har gått ut, men för att göra något vettigt efter allt godisätande igår tog jag en svängom till fattigmansgymmet som ligger precis utanför studentlyan. Blev lite allsidig träning, vilket känns idag!
får jag när jag kom att tänka på gårdagen..... Ni vet när man kissar i en snödriva på grund av för mycket alkoholkonsumtion.. Då har jag en kompis som lägger en bajs istället HAHAHAHAH
Sen att det råkar vara någon annans trädgård till råga på allt är en världslig sak ;)
kom på att jag och jenny spelade in en massa videoklipp när vi åkte pulka påväg till stan.
HAHA... Sedan skulle jag visa att jag kunde hoppa häck, men råkade hoppa rakt in i busken istället.
FJORTIZAAAAR
ojjje va full jag känner mig... nyss hemkommen från harrys som för övrigt sög som vanligt. Var på en ganska givande förfest med en massa fjortisar och bonnar som jag inte kände över huvudtaget. Jag och Jp agerade statushöjande. Serriöst vi var typ dom snyggaste där och när dom "Fula" killarna dansade med oss v¨gade de andra tjejerna dansa med dem. HAHAH... Nu ska jag käka upp min pizzzA, har ont i hyvet också! älskar min pojkvän över allt annat också <3 PUSS
att jag började jobba. Min arbetsmoral har inte varit så hög på senaste tiden. Inte när det gäller jobb som ger utdelning i form av lön. Har åtminstonde arbetat idag, visserligen ett kort pass, men det känns bra! Behöver komma tillbax till verkligeheten. Mitt jobb kan verkligen vara roligt ibland!
Jag; Jaha då är det lunchdax
Gubbe; MOOOORDDAX? Med en asrädd blick.
HAHA halleluhja moment <3
YES! Ni fattar inte vilken enorm befrielse som har släppts inombords. Jag har gått runt och varit orolig över två tentor. Tentor som berör ämnet svenska grammatik och andraspråk. Nu behöver jag inte det för jag satte G på båda! Nu är det full fokus på matten.. Ush, jag som hatar matte. Jag  har typ dyslexi i matte :S Men det är ett annat problem!
Halli hallå. Jag har hittat mitt favvoprogram tror jag.. Tro det eller ej, men jag tittar faktiskt inte så mycket på tv. Jag är mer en data/måste "plugga nörd". När jag däremot är hemma hos R, så är datorn ofta upptagen, vilket medför att jag sysselsätter mig med tv. Iallafall så såg jag programmet Mammor och minimodeller! Personligen tycker jag att det är så sjukt, så att det blir roligt. Jag förstår om barnen tycker det är kul att klä upp sig och vara fina och bli fotograferade and you name it. Jag var likadan, men när barn i åttaårs-åldern rakar benen!? Nu är inte jag någon mamma alls över något slag och kan därför inte argumentera mig så mycket om det, men det finns väll en tydlig karaktär mellan att vara vuxen och barn? Kul att vara åtta bast och behöva gräma sig åt att ha stubb på benen, när man i den åldern inte ens fått hår på muttan!! Det komiska i det hela är också att se hur mycket föräldrarna berörs när det kommer till att höra konstruktiv kritik om deras barn, haha! Något som däremot är lite tragiskt är att det verkar som föräldrarna vill mer än barnen. Jag får uppfattningen av att föräldrarna vill att barnen ska ta på den "roll" som de själva aldrig fick. Vad tycker ni om programmet!?
Johanna för svaret! Jag ska gå till Apoteket och leta på direkten när csn-bidraget kommer. Ush, det är mycket jag ska göra. Jag har en förmåga att uttala mig så jämt i konvensationer.
"Åhh, såna skor vill jag ha! Dom ska jag köpa när jag får csn-bidrag"
eller
"Fan vad jag ska sola solarie och bli brun... När jag får csn-bidrag"
eller
"Nej, jag kan inte åka, men när jag får csn-bidrag då ska vi hitta på ngt kul!"
ett bidrag på 2600.Och när jag snackar låter det som mitt bidrag är en förmögenhet. Jag vill lite mycket ibland. Den nackdelen har alltid funnits hos mig. Jag måste ju lixom spara. Jag ska nämligen till Göteborg Horseshow i feb!!
Jag är så jäklans stolt över mig själv! Jag har inte färgat mitt hår sedan september! Å andra sidan ser jag ut som en rishög iofs.. dock har inte mitt hår växt ett smack mer. Det där om att färgning kan skada hår kanske är en myt då? Förut färgade jag mitt hår ofta. För ofta. Kanske 2 grr i månaden. Var livrädd för utväxt. Det har jag fåttt sota över idag, då mitt hår idag är ganska skärt och skuret. Igår var jag supersugen att lägga en toning i det, men jag vill ändå inte. Det har nästan blivit som en "tävling" för mig hur länge jag orka stå ut med min utväxt. Jag är  ute efter något som är bra för håret. Har hört att riscinolja(stavn?) ska vara bra,men vart hittar man det?
Jag hade en period i livet då jag var en riktig bimbo utåt sätt.
Jag var barnslig och galen, men det är ju lite av det som är min image...
Folk gjorde en sån stor affär av mitt blonda hår och det tisslades och tasslades säkert både om det ena och det andra. Något man får räkna med när man bor i en småstad. För ärligt talat har jag inte legat runt med halva stan som vissa andra Ljungbyfolk gör,. Det tar ett tag innan man finner sig själv, men att få bekräftelse genom sexuella handlingar har aldrig varit min grej, trots att folk kanske har tänkt så med tanke på min omogna klädstil och pipiga röst som har ekat i många korridorer på Sunnerboskolan.
Köp hem lite kryddigt te och njut av doften, smaken och värmen som sprider sig i kroppen. Du har stressat för mycket och behöver förebygga förkylningar. Det hjälpte tydligen inte för förkylningen kom lik förbannat emellan. Jag tror bokstavligen att jag har snytit ut halva min hjärnsubstans och jag som behöver allihop till tentorna på fre och lör! Orkeslös...
det rinner som ett jävla Niagara-fall från min näsa. Feber och huvudvärk. Det ska såklart inträffa när jag vill påbörja att bli hurtig. Vet inte om det har att göra med att jag var ute och sprang i helgen. FAN någon där ute vill verkligen att jag ska vara tjock!!!! Sen att jag har tentor i helgen på det. USH jag vill börja lipa. Jag känner mig så oförberedd och jag vill verkligen klara det! Till råga på allt är det snö ute också.... Vilket gör att man får köra upp till ridhuset varenda kväll, suck. Förresten höll vi på att köra på en älg idag!  Lääääääskigt
Jag har skaffat Bloglovin, så nu kan ni följa mig där. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Förut marknadsgjorde jag min blogg ganska mycket på facebook, mest som en kul grej. Jag är ju inte direkt serriös med min blogg.. Men sen efterhand började jag skriva om mer personliga grejer som jag inte vill att hela omvärlden ska ta del av, fast det gör dom ju ändå i och med bloggen.... Så jag slutade iaf länka min blogg på internetsidor och nu har jag på sätt och vis gjort det igen. Jag är nog en väldigt tvetydig person! Samtidigt som jag vill att folk ska läsa min blogg, vill jag ändå inte det eftersom det känns pinsamt på något vis. AJA ni som läser den, tack! Även fast ni aldrig kommenterar så uppmuntras jag iaf åt att vara någon annans tidsfördriv. Ps; kommer nog inte skriva på bloggen på ett tag. Har inget roligt eller inspirerande att skriva över huvud taget, så håll ut.
jag är en riktig bloggtorsk. Jag läser olika bloggar dagligen. Varför? Jag har inget att göra och när jag ska plugga är det helt enkelt roligare att göra annat. En sak jag har kommit underfund med är att alla "kända" bloggare klagar på att folk är så orättvisa mot dom och att deras vänner utnyttjar, lever på deras behag osv. OKEJ, jag förstår att det inte är det minsta roligt... Men vad är der för vänner då? Sen en sak jag inte fattar heller. Dom utlämnar sig som att de har mycket pengar!? Visst en del håvar säkert in en hel del pengar, men en del kanske tjänar typ 25 000. Det är mycket pengar för mig som student (tro inget annat), men i själva verkligheten är det bara en rutten lärarlön... Så jag förstår att det måste vara jobbigt att betala drinkar och skit till era "såkallade vänner" eftersom ni inte egentligen är några miljonärer som ni anser er vara. Ni bloggar= det är ett helt vanligt jobb! Okej, ni blir kanske lite mer igenkända när ni är ute och så, men mer än så är det inte. Så om jag skulle välja mellan att vara vanlig som jag är nu eller som en "wannaberik bloggare" så är jag den jag är nu. DVS en fattiglapp! Eller så väljer jag att vara stenrik så jag slipper ens behöva tänka på vad jag lägger pengarna på.
utkast; Augusti 2011
Ibland talar vi samma språk och du vill ändra dina vanor.
Jag går på det varenda gång helt utan tvång.
För när kvällen kommer hit och du hittat dig en liten bit känns ditt liv så rätt.
Men det är inte rätt, det vet både jag och du.

 

MORE MUSIC!
They tried to make me go to rehab, I said, "No, no, no"
Yes, I've been black but when I come back you'll know, know, know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab, I won't go, go, go
Jag har aldrig känt att jag är en blyg person, förrän förra veckan. Helt plötsligt när man ska träffa sina svärföräldrar (oj, vad töntigt det lät!), iallafall kände jag mig som en stammande.. Blåmes! Varje gång jag pratar med dem av någon anledning fastnar orden  i min mun, jag försöker säga någonting klokt, men allting låter dumt!
Jag antar att det tar ett tag för mig att känna mig hemma på den fronten. Bara en sån enkel sak som att plocka iordning efter man ätit är svårt. För då har de såklart en såndär hightech-diskmaskin så att man varken vet hur man ska lägga disken eller hur den ska startas.  Eller som att laga mat! När de få åskada att jag inte ens kan skära och tärna grönsaker på ett korrekt sätt. JOBBIGT.
Ett annat sätt för att avdramatisera min blygsamhet kom jag underfund med under veckan (trodde jag). Jag trodde att lite enkelt tvtittande skulle få mig att känna harmoni i tillvaron, men det visade sig vara en ren och skär lögn. De hade rysk kanal på och faktumet av att jag satt där och inte förtod ett skit, men ändå tittade på tv blev JOBBIGT. Jag blev lixom det där lilla tvoffret som snodde deras tvstunder i soffan.... Och ett jobbigt bihang där de var tvugna att ställa om tvn för att jag skulle förstå.
Att ta emot presenter är ett annat dilemma. Jag fick verkligen jättefina smycken!(Tack, Tack!) Men hur tackar man och visar sin värdighet på ett sätt utan att det låter ansträngt och tillgjort!?.
Som avslutning på det här egentligen tomma blogginlägget tänkte jag bära med mig en oerhört viktigt känsla. Känslan av att de accepterar mig och tycker om mig för den jag är! Den känslan fick jag med mig och den tänker jag ha med mig i bagaget nästa gång jag träffa hans föräldrar.. För de gjorde verkligen sitt yttersta för att jag skulle trivas och va jättesöta! Hoppas jag vågar bli lite mer talförig nästa gång jag träffa dem.
OKÄNDA MÄNNISKOR TYCKER JAG ÄR BLYG.
KOMPISAR TYCKER JAG ÄR SOCIAL.
MEN MINA BÄSTA VÄNNER TYCKER JAG ÄR ABSOLUT GALEN.
äntligen har äggklockan hemma hos roman kommit till användning! Varje gång han säger "jag ska bara spela tio min" så sätter jag äggklockan på ställning! ett väldigt bra knep om ni delar liv med en person som är tidsoptimist! =)
imon tar vi tåget ner mot Småland! Ska faktiskt bli rätt skönt att komma tillbaks till verkligheten igen även om den innebär möda och besvär de två kommande veckorna framöver. Jag har nämligen två salstentor (!) som ska skrivas på en helg. Vi får väll se om jag har några naglar kvar tills dess. Jag har tyvärr ett avskyvärt intresse för nagelbitning vid stress och allt vad det innebär. Till råga på allt ska jag sätta igång hästen också, som säkerligen kommer var lite galen med tanke på hans vintervila på (två månader!). Nää sluta gnäll, men jag är rädd för att det är det som jag är bra på. Sanniestyle
vi gjorde en 50/50 jag och min kära. Han firade jul hos mig och jag firade nyår hos honom, enkelt, rättvist och lugnt!
Jag arbetade förra året på nyår, men detta året var jag istället i Ösmo och firade nyår ihop med hans familj. Det var trevligt. vi käkade god mat och jag fick ett fint halsband! Hör och häpna, men vi var faktiskt nyktra hela kvällen och hur pretto det än låter, så var det så sjukt skönt att vakna upp dagen därpå utan den där nedrans bakfylleångesten som snabbt kommer ikapp verkligheten efter en vild festnatt. Jag är fortfarande kvar här,men imorgon far vi hemåt Småland! Det ska bli skönt för det är ganska dött här och jag är van att alltid har nått att göra tack vare mitt genuina intresse för hästar. AJa, sorry att jag bloggar så tråkigt, men när jag kommer hem då ska jag minsann blogga om spännande upplevelser och förmågor jag har varit med om. Saker som man inte kan blogga om på bortaplan på någon annans data. God fortsättning! Sanniestyle