Det ni nu ska få höra är något som jag nyligen grävde fram i mitt minne när jag satt och samtalade med min manager. Har ni någonsin varit på en riktigt urusel date? Här har ni kvinnan som varit på allt för många sådanna. Den här historian börjar på Cafe 13 i Ljungby. Jag (16) och mitt betydligt äldre "försök" skulle ta en fika och dela med oss lite av våra personligheter (och så småningom också våra saliv, men det får ni höra om strax). Vid min ringa ålder lyckades jag beställa en chokladboll samt en Mer med apelsinsmak. Mötet kom att bli något pinsamt när jag glupsk som jag är drack upp apelsinmeren i en sådan hast att jag satte i halsen. Det blev inte bättre av att jag försökte dölja det hela. Efter fikabesöket gick vi en runda på stan och vi passerade en bil. Då utbrister "försöket"  ett utlåtande som har följt med sedan dess.
- Vilken snygg bil!
- ehh aaa (Sannie)
- Men inte lika snygg som du...

Sannies tanke: WTF!!! (med stiflerrösten såklart).

Hur som helst släppte jag det och tänkte för mig själv, ähh alla gör vi misstag, han har säkert andra färdigheter då han inte har fått talets gåva...

Vi talade om ditten och datten och kollade in i skyltfönstrerna när vi plötsligt kom fram till butiken med stort B! Jag talar givetvis om AUDIO VIDEO. Mr x tog min hand och förde mig mot soffan framför de stora plasmaskärmarna. Plötsligt grabbade han tag i mig, kanske var det soffan som var väldigt lik hans egen!? Eller så var det reklamen om Gorbys panpizza som flashades upp i de stora skärmarna som fick han att bli extra sugen!
Tungrullningen som utfördes de kommande 20 minuterna fick nog de flesta att vilja skrika GET THE FUCK OUT OF HERE! ( med Stiflerröst såklart). När jag äntligen kunde slita mig ur hans labbar insåg jag att detta antagligen inte var killen för mig. Skamset kom verkligheten i fatt mig om hur många som säkert hade sett oss. Om jag ringde tillbaks? Absofuckinlutely......NAT!
Tja, tja bloggen!!.. Här kommer ett videoinlägg sen i fredags. Sitter hemma hos Marre och pimplar vin innan fest på campus. Ta det med en nypa socker!

http://www.youtube.com/watch?v=9ohfGnzH7Pk se och skratta


How to impress on a woman
Wine her,
Dine her,
Call her,
Hug her,
Hold her,
Surprise her,
Compliment her,
Smile at her,
Laugh with her,
Cry with her,
Cuddle with her,
Shop with her,
Give her jewelry,
Buy her flowers,
Hold her hand,
Write love letters to her,
Listen to her,>
Go to the end of the earth and back again for her.


How to impress on a man

Show up naked,
Bring beer.

JABBADABBADOOOOOO! Shiiiiit vad käs jag har varit på att uppdatera, men här kommer en salig blandning fakta vad jag lyckats med denna helgen ;)!

Fredags. Hade Seminarie i skolan därefter gick jag ner till stan och köpte lite kläder. Träffade Marre och vi tog bussen till hennes place. Där fann vi hennes galna katter och började så smått pimpla. Det följdes därefter av pardy hos Calle! Där även andra goa vänner befann sig.. (Fredrik, victor, Romanski, Simpa) För att nämna de bäääästa. HELT SICK att Simpa var där, han brukar ju dissa annars, men det är en annan historia ;).. AAA sen så vatt det stallet (vilket jäkla röj det var där assa). På Stallarna hände lite sjuka saker. HAHAHA Jag höll verkligen på att spy rätt ut. Är man kass på att shotta då eller? En kines kom fram till mig och bjöd mig på en shot. Så jag log och tänkte, "Faaaan vad sooooft". Det visade sig vara allt annat än soft, när jag verkligen fick hålla båda händerna för munnen för att hindra fontänfall.. GALET. Jag har blivit för gammal för shots verkar det som, maaa bad :(! AJA helt sinnes va galen kväll ändå. Jag var typ helt överspeedad och pilsk hela kvällen, gött lir!



Lördagen. BIG HAHAHA!.. Var kvar i Växjö sjukt länge för att det inte gick tillräckligt med tidiga bussar hem. Jag gick på stan och det lyste bakfull i hela min utstrålning. FAN (ursäkta uttrycket) vad jag hatar att gå omkring i gamla festkläder på stan... I detta fall klänning, highheels, och inget smink. SAMT att man luktar som ett systembolag, rough life I guess ;). Folk glodde ju inte lite heller. Det bästa av allt var att jag fick sitta på stationen i över 1 h också. Där satt jag med en French hot dog och en cola. Att jag hade en söndrig kasse där vinet "Tre apor" lyste igenom kassen var ju inte heller att förtänga. HEMSK SYN!


Hur som helst när jag kom tillbaka till Ljungby väntade mina damer hos fröken Rasmussen. Jag tog med mig Mixxen och vi satte jäklar i att fart på festen. Dansade och trodde vi var stjärnor typ, skönt =).. Jag pratade engelska med en irländare också.. DET VAR JÄTTEKUL.. Eftersom att jag verkligen pratade med amerikanskt uttal och han med brittiska så tyckte han nog jag var asknäpp när jag skrek "Geeeet the fuck out of here" med Stifler-röst ur American-pie filmerna.. Åh jag älskar mig själv, finns det ngn skönare människa eller!? Under kvällen lyckades man även att vara kriminell. Inte ofta jag är det, men nästan så att det passar in lite på mig. Lite Gangsta är det nog över mig trots allt. Kvällen slutade med en Pizza och en hemgång på 4km! Inte ok! Sjukt kallt och tråkigt att gå hem, sen när man försäker förtränga bort alla hemskheter och ringer ett hederligt fyllesamtal blir man klickad i luren också! Bläää alla borde vilja prata med mig kl halv fyra på morgonen,
men men! Life goes on...


 Gammal bild, men ändå rätt snygg som 17 åring.. Eller?


Ni som har läst detta borde fan få pris assa. Stort hjärta till er. Fortsätt följ min blogg så ska jag lägga upp videoinlägg snart (när jag får dem). Riktigt skadade videoinlägg, inlägg som ni inte kan sluta skratta åt. PS: Uppmanar alla mina vänner att skaffa SKYPE! En helt ny värld har öpnnat sig. Lägg till sanniestyle och börja snacka gratis med mig! CIAAAAAO älskade läsare!

Jag är så happy för tillfället! Fick VG på mitt ekologiarbete ;).  Först tänkte jag inte skriva det på facebook eftersom det finns trångsynta personer som inte vill att det ska gå bra för andra. Jag kunde hur som helst inte hålla mig, då ett sätt för mig att uttrycka känslor handlar om att skriva av mig. Däremot är jag som många resterade personer.. Avundsjuk på en del människor, men det är mänskligt och jag är skorpion.. En skorpion som är en riktig svartsjukedramaqueen, men som lyckligtvis nog är en bra skådespelare =). Mitt tips är att se det som är bra med ditt liv och värdesätt det och jämför dig inte med andra.  Vi alla är unika..
PEACE Sannie
Nu ska ni få höra på vad man kan tillfredställa sig med under två timmars föreläsning som handlar om verksamhetsförlagd utbildning. Japp det låter lika tråkigt som det var att lyssna på ;)

1. Spela tre i rad med Jonte
2. Leka med Jontes iphone och lyssna på en massa simpssonsgubbar som säger fula ord som "booooring"

3. Dennis vantar luktar  Får...DIN MAMMA!
4. Vad fan snackar föreläsaren om!?
5. Svettas
6. Skratta åt föreläsare som använder bilder på sig själv i sin föreläsning. Blogg eller?
7. Ta ett tuggummi för omväxlingens skull
8. shit har det bara gått 1 timme?
9. Hej hej bloggen!


ADHD- varning? Jag checkar av..

svårt för inlärningsförmåga- check!
svårt att koncentrera sig- check!
kan inte sitta still-check!
idrottslärare-check!


Till alla dom som tror att studentlivet består av en massa glamouröst shit, så tror ni fel. Förläsningar
kan vara riktigt dåliga om man ha otur. Har man tur så har man härliga vänner som förgyller den!

Ps: En glad nyhet är att jag har bestämt mig för att välja fortsättningskursen i idrott nu. Om jag nu får vara med dvs. Lika bra att köra på när man ändå är igång, orkar jag inte så hoppar jag den bara.


CIAAAAAAO Sannie
Jag har hamnat i någon slags psykos som gör att jag bli otröttlig av något slag? Jag blir rädd för mig själv snart. Vad händer härnäst lixom? Börja käka blod eller ngt? Ajaa jag har piss of sjukt jävla hästballe-tråkigt! Fast det kanske inte är meningen att man måste ha roligt kl 23.52 på kvällen? Vad vet jag..Därför ska jag nu göra en hiss och diss lista.


Hiss
1. Mitt rum är freakin awesome! (städat och fräsht!). När hände det sist?
2. Min hy. *peppar, peppar* Inte en enda finne i hela facet! Helt otroligt. Hoppas inte på ett bakslag nu..
3. mina nya skor och Tiger-jeans. GRAOW!
4. Min Gangster till häst
4. Min alkoholfria helg ;)

Diss
1. Mina håriga ben (haha)
2.Min rökhosta.. (är inte det, men låter som det!).
3. Mitt nya löshår som inte är i samma färg som mitt mongo-hår.
4. min ekonmi och det sugiga studentlivet




Lägger upp en snygg bild på mig själv. PEACE  sannie

Min underbara rubrik kommer från låten "var finns alla polarna?" gjord av Kenta G. Äckligt jävla skön låt.
Igår hade jag en skitlam dag så åkte till en kompis och hängde. Såg även Världens sämsta film ever... Jag varna er, ser inte skräckfilmen "its alive", så jävla kass assa.  Handlade om ett spädbarn som dödar sin familj, ja vet mkt troligt! :D...

5 saker jag ska lyckas detta året.

1. Åka utomlands
2. gå ner i vikt
3. make some cash
4. vara lycklig
5. ta upp hästen till eliten!


HAHAH. Jag dör... Hittade detta videoklippet. Det är från Falsterbo 2010. Jag pratar skitkonstigt och är skitrolig. "det är ngn som har gått loss på brödbiten där borta". Sen är det skitroligt att det är ngn idot i bakgrunden som låter som en vådtäktsman eller ngt (typ skriker) Låter så jävla lojt! I miss fylla, I miss Falsterbo.


<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/fY-9tqtX4R0" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>
vakna upp med feber, halsont och hes röst i morse. Hade glömt bort hur jobbigt det är att vara sjuk. Hur som helst ska tvinga mig själv att gå till skolan imorgon så att man inte missar allt för mycket inför fredagens seminarie. Min näsa rinner som F-A-N! Jag är helt röd och visten under borrana också, är det snyggt eller? Jag kom iaf på en genial ide angående problemet? SALVA? SOLSKYDDSSALVA MOT LÄPPAR? Det funkar säkert, när man ha brist på idomin.. Har inte rört mig många meter idag. Mitt rum ser ut som Jesus amalia och jag börja få ångest och måste städa detta innan mitt rum förpestar mig helt och hållet..
 Förresten gjorde slut på två toarullar idag. Ni förstår själva vad jag snorar, det tar aldrig slut! :( riktigt skarrigt..

Tack och hej!
Dålig statistik på bloggen nu. Not sanniestyle!
Idag började vi ny kurs... Med ny basgrupp. Jag vill inte! Kände inte en kotte och jag är absolut inte rädd för att träffa nya människor, men vill vara i den gamla klassen :/ Vi kändes nästan som en familj. Family comes first! <3 HEHE!!

Idag har jag gymmat! Amatörernas amatör. Jag är rädd för maskinerna. Är det bara jag som inte vet typ hur man gör vid vissa maskiner? Fanns typ inga bra bilder som visade hur man skulle göra heller, haha jag satt mig på fel håll på en maskin xD. Fan vad jag började flabba åt mig själv.Löpte lite på bandet idag. FAN vad korkade människor är som gör det. När man kan springa ute, mycket mer naturupplevelse över det hela, sen ger det mer träning ;)


Varför började jag blogga?


<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/NBhETE3Qp6w" frameborder="0"></iframe>


Har jag lärt mig lägga in youtubeklipp? Isf tack vare Miss Möllerstedt!
Hejsan bloggen! Dålig update från min sida, men vad gör det? Ni lär ju vara mina trogna läsare för evigt?
Sitter och lyssnar på carola. Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Ni vet den låten sanna vänner? Jag tycker den är störtskön! :D.. "Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått, sanna vänner osv". En annan låt som är awesome är Mike Posner med- "cooler than me". Det var i helgen jag lyckades få den låten på hjärnan.


Vad gjorde jag igår? Jag var på hockey. J20 förlorade med ett mål mot Frölunda. Tjaa, det kunde ju gått värre. Jag och Elin Björket drack öl hos några vänner. Jag orkade inte gå hem så jag sov hos min farmor. Farmor blev vettskrämd när jag kom in hahaha typ " veeeeeeeem är det???????". Hahaha s¨sjuk, precis som en inbrottstjuv svarat "jag e en inbrottstjuv ska ta lite grejer å så nu" haha.. Idag har jag varit med pollen i ridhuset- Det gick bäst idag!


en liten notis! Små saker i mitt liv gör mig asglad :D typ som hemliga beundrare, men samtidigt gör småsaker mig aslack. Typ som att vi ska beställa massa böcker. In my ass asså! Så drygt att lägga pengar på kurslitteratur och det slutar inte där.. Men vet du vad;

I guess the change in my pocket
Wasn't enough i'm like,
Fuck you!
And fuck her too!
I said, if i was richer, i'd still be with ya
Ha, now ain't that some shit? (ain't that some shit?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Fuck you!



aaa idag vaknade jag vid 12, min mamma tvingade upp mig.. Jag hade lätt kunnat sova till 13 idag assa. Jag vet i tusan vad jag har hamnat i, någon form av att sova-sjukt-länge. Det bästa med idag var nog ändå att inte vakna upp bakfull. Det har jag nog gjort de senaste helgerna... Nu när jag har sovit så fuckin länge så har jag stressigt med allt.  Ska bort till pållen och göra nytta, sen ska jag och Elin Björket kolla hockey! VILKA jävla Hockeybrudar vi är då! Assa shiiiiit! Nää, men min bror spelar så kände att han behövde lite support från läktaren. Smågrabbar alltså, J20 vilka lammkött! Saknar dock J20-matcherna när alla 90:or va med. J20 var så jäkla bra då, och det var skitkul att titta på, mkt roligare än att titta på Trojas A-lag. Jag tycker till och med att det är roligare att titta på JVM än typ Trojas A-lag.  Sedan måste jag förklara mig igen.... Jag hatar inte Trojas A-lag det är bara det att jag hellre går på gratismatcher :D Vafen jag är student, vad kostar det? 60 spänn? Det har man ju råd att köpa två cider för på sivans! ;)  Sannie
Jag är en sådan bra bloggare att jag lyssnar på mina läsare. Nu är det så att flera av er velat ha mer videoinlägg och då gör jag er en tjänst och bjuder lite på mig själv. Klockan är 00.37 och jag tror bestämt att jag ska sova nu. Om ni vill veta vad jag gjorde igår så kan jag medge att jag svek inte mina klasskompisar igår! Jag var alltså på fest hos Möllerstedt i min klass. Riktigt trevligt var det. =) Sedan vet jag en flicka som låg och sov i en studentkorridor och väntade på att hennes kompis skulle komma hem så att hon kunde sova där. Haha lyckat, måste sett sjukt snyggt ut när hennes kompis kom hem och fick se en flicka ligga utanför dörren i sömn. AWESOME!!

Här är länken:
http://www.youtube.com/watch?v=j3ayJO9cbfc

Vet tyvärr inte hur man lägger in klippen direkt i inlägget. Hoppas att min manager ska ta i tur med detta. Hon är tyvärr på semester och röker på nu... Nej "skämt och sidor" som jag sa en gång... Ni läsare kanske vet hur man gör?




Puss på er/ Sannie
Skulle vara avslutningsfest hos Mikaela i klassen idag. Första gången jag dissa det!? maaaa tråkigt för mi, burka vara trevligt :) Men en Torsdag, jag har ju behov av dans och skjuts hem så det blev lite jobbigt. Ha det så kul alla :)


Ps: Jag kan verkligen le med hela facet hoho!
Ärlighet, Respekt, Kärlek / Sannie


Jag åker buss i stort sätt varje dag till skolan. Jag är så jäkla trött på att frysa arslet av mig varje gång. Det leder till att jag inte kan sova på bussen! När vi ändå är inne med att sova på bussen och sådär så kan jag tala om för er att det kan leda till vissa risktaganden. En gång sov jag på bussen och vaknade med att några snorungar tog kort på mig. Jag förstod först inte varför. Sedan slog det mig, jag hade ju såklart sovit med öppen mun och dreglat en fin liten pöl på min jacka, grooose va? Eller ganska gulligt att det var just sannie *blink*.


Sannies bästa tips mot att motverka kyla på en buss:
- ta med en filt, det gjorde jag idag. Sov som en stock!PS: En stor händelse i mitt liv... Hugo Rosas och jag är vänner på facebook!

Genusperspektiv

Det är skillnad på pojkar och flickor! Idag fick Ted, min bror hem sin Iphone. Han fick en Iphone av mamma och pappa! Vad ger han rätten till att få det? när jag var 17 bast jobbade jag varje helg, skötte studier, var trevlig osv. Vad gör han? Ingenting typ, går i skola och spelar hockey, väääärsta softish livet! Vad fasen fick jag!? Inget för den valutan iaf. När jag ska ha något, så ska det hela tiden heta: "men du har ju häst" Ja en sen? Han spelar ju hockey!? och slå sönder kompositklubber för sjuka tvåtusen?


Skolan today ( Ett typiskt inlägg som alla tråkiga bloggare gör)... Idag är jag en av dom sorry! Lovar att lägga upp videoinlägg snart då det verkar ha varit populärt. Hur som helst.. Vi hade redovisningar idag, jag har imon dock. Jag måste medge att fytusan vad alla i klassen är duktiga på att redovisa! Ni har verkligen satt ribban högt! Ni är aweeeeesome! ( mitt favvoord som alla mina kompisar stör sig på när jag säger) Mest impad är jag över Svenja som kommer från Tyskland och har bott i Sverige i typ 2år och kan flytande svenska? Hon är grym anser jag! Själv läste jag tyska i tre år och det enda jag kan säga "Ich heise Sandra, wie Heist du? Ish bin 20 jahre alt". Är det snyggt eller? Imorgon hoppas jag att krativiteten är på min sida
Postat av: !?

Vad tror du folk tycker om dig?


Jag tror att folk uppfattar mig som väldigt glad och trevlig faktiskt, iaf dom som har pratat med mig. När jag är på fester med främmat folk få jag ofta kommentarer som " Åh jag trodde du var en bitch typ". Nej jag är riktigt egendomlig och bjuder på mig själv =).

2011-01-10 @ 22:15:56
Postat av: !!

Har du nån kille? Eller någon du kanske gillar?
Nej, jag har ingen kille och nej jag gillar inte någon kille i nuläget. Gjorde det för inte så länge sen, men släppte taget ganska snabbt då jag inte fick tillräckligt med respons tillbaka. ( Och nej det handlar inte om J.H även om några kanske tror det).


2011-01-10 @ 22:21:46
Postat av: ^^

Är du rik eftersom du har häst och så?

Förstår mycket väl att den frågan kommer på tal, då både jag och min bror ägnar oss åt dyra sporter. Ridning och ishockey.  Du frågade om jag var rik? Nej absolut inte! Kan säga att jag har noll spänn och ska leva tills jag får min blogglön, inte ok!!  Mina föräldrar stöttar mig med min sport och jag kan inte säga att vi är speciellt rika, det mesta handlar om vad man vill lägga pengarna på.

2011-01-10 @ 22:26:43
Postat av: ufo

Vad gillar du mest på din underbara kropp?

Kul att du påpekar underbara haha! Jag har alltid gillat mina ben, långa och smala. Dock så har de blivit lite ridlår av dem med så mjaa... Jag gillar mina armar, smala och så se de muskulösa ut när jag spänner de. (Trots att jag är sjukt svag).

2011-01-10 @ 22:28:20 Postat av: who can it be? Vad är det äckligaste du har gjort?
Oj! Det äckligaste jag har gjort.. Har gjort ganska många äckliga saker, men svårt att sätta ord på vad det äckligaste jag ha gjort är... Humm.  Har ju arbetat inom hemtjänsten och där har man torkat en och diarre och spya. En annan öäcklig sak var när jag var tvungen att tvätta min förra häst snopp. Den luktade ollon och var vårtig. jag spydde lite den gången när jag fick känna på konsistensen av gammalt hästeflens typ!


 

Postat av: ett stort fan

Vilket datum är nyårsafton?

Den här frågan har min underbara vän Jenny ställt. Som sagt det stämmer att jag har frågat detta. Det har jag gjort till och med två grr. Jag är lite typen "Handlar först tänker sen". Skrev frågan på facebook, så den skapade ju lite rubriker i varje fall!

2011-01-10 @ 22:32:23
Postat av: Rickard

hej sannie, jag har också tänkt att starta en blogg. din blogg har verkligen gett mig insperation och en vilja att göra det nu. vad får du alla ideer om vart du ska skriva om igentligen?
du verkar leva sånt kul och händelserikt liv ju!
hoppas att jag en dag kommer ha lika bra blogg som du=)
puss

WOW! Tack som fan för komplimangen! Jag är ju trots allt amatör, eller jag hade ju iofs en blogg tidigare (www.sannieofsweden.bloggspace.se) men den var inte fullt lika bra som denna! Jag får alla mina ideer från min hjärna, det bara ploppar upp lixom. Först vill jag säga att jag inte alls har ett speciellt händelserikt liv. Jag studerar, är hos hästen, pluggar, äter, festar samma visa all the time. Det gäller att plocka ut godbitarna! Vill verkligen folk läsa om vad jag åt till middag? Vill dom läsa om att jag är hos min häst och mockar skit varje dag? Folk vill läsa om sådant de själva inte skulle våga skriva eller göra... Det gäller dock att passa upp eftersom att man lämnar ut sig mkt i en blogg. För mig gäller det dessutom att ligga på en lagom nivå, då jag tänker på min kommande yrkesroll. Jag har rätt bra självförtroende och självkänsla därför tycker jag det är rätt kul att folk driver om min blogg, jag gillar att synas. Mina råd till dig är:
1. Var dig själv, men krydda gärna lite! Typ om du är en bitch, var ännu mer bitch i bloggen osv.
2.skapa variation. Om du gillar att hänga med din pojkvän varje dag och skriva om det fine, men tror då inte att folk kommer läsa den? Möjligtvis dina rivaler som vill ha allt uppdaterat
3. ladda upp mycket bilder! ( dock har jag inte ens en kamera )...
4. Videoinlägg skapar mycket publicitet, men kom ihåg, du lämnar också spår efter dig. Lycka till!

2011-01-11 @ 00:27:40
Postat av: bells

är du populär?

Om jag är populär? Nej, det är inte precis så att alla vill hänga med mig. Men dom som vill det, de har iaf fattat vinken! Jag har inget behov av att vara poppis så länge jag har mina närmsta vänner omkring mig. Måste dock medge att när man känner sig poppis, känns livet lätt och det är en härlig känsla!
2011-01-11 @ 00:51:20
Postat av: Lisa
Sover du inte på nätterna? ;)

Hahaha Lisa. Du har faktiskt till viss del rätt. Jag har sovit dåligt nu på senaste tiden. Detta på grund av att jag vänt på dygnet sen jag hade "lov" från skolan. Dessutom har bloggen upptagit en del av min tid ;)
2011-01-11 @ 01:16:12
URL: http://missunpredictable.blogg.se/
Postat av: Elink
vet du om att du har en potatistå på "outfitbilden"? :D
hihihi
2011-01-11 @ 17:21:15
Postat av: Elink

åh nej, vad dumt. Såg ju nu att du hade skrivit om hålet under bilden! Jaja då slapp jag undra längre iaf! wiiie

Halllååå smulan! Ja du vet, jag lämnar ingenting osagt! ;)

Den mest busiga frågan löd såhär: "hur många har du haft sex med?" och personen i fråga utlämnade sig såklart som anonym. No problems! Har en gång i mitt liv haft ett förhållande som varade ändå ettt tag, trots detta har jag fått smaka på lite frukt. Hehe! Antalet får ni gissa på. Ge er ledtrådar att det ligger mellan 1-7 pers. Nu kan ni själva fantisera hur många det kan va, korkade människor :D!





'

Fortsätt bombadera mig med frågor, jag kommer svara på alla frågor imorgon om det har lyckats bli tillräckligt många. Ni har ju ett perfekt tillfälle att bara fråga på eftersom ni kan svara anonymt! Inga frågor är dumma! ( Jo kanske mina) Kan ju avsölja en fråga som en redan kommenterat! Ja jag har ställt följande fråga två ggr till mina kompisar " Vilket datum är nyår?". Anledningen av detta är för att jag aldrig fick lära mig att räkna månadernas dagar sådär på knogarna ni vet? Jag kan inte det nu heller. Ngn som vill lära mig?


Håll ut readers, jag ska svara på era frågor när bunten är lagom  stor!

Allvarligt, vad vill ni veta om mig? Fråga vad fan ni vill, Sannie svarar :D!!


Var inte sånna fegisar nu, fråga på vad vill ni veta? vad som helst?


Take care sannie
Helt sjukt vilken kass musiksmak jag hade tidigare. Hallå eller!? Hur kunde man lyssna på Enrique Iglesias? ( Vet inte hur han stavas).  Ping-pong sång är acceptabel, men sen "You can run, you can hide but you cant escape my love". Jag tror allvarligt jag har blivit allergisk mot den låten.Höll på att dö när jag lyssnade på gamla dängor från min mp3... Typ 3 år sedan jag laddade ner på den. Laddar ju aldrig ner musik, laglig som man är ;) Om någon mot förmodan skulle vilja ladda ner till mig så är jag öppen för förslag! Förresten hade även den "Bag in da box"-låten. Minns ni den? "B som i bag, b som i box, b som i bag in box!" hahah insane!!!


Eftersom jag håller på att utbilda mig till lärare, så har jag blivit lite skadad av målbeskrivningar och bedömningar framöver... Nedan följer min målbeskrivning över livet för respektive betyg. Har ni liknade mål med livet? Vad anser ni om mina? Jag har satt "bockar" över de mål jag klarar i nuläget. Det ser dock inte så lovande ut för mig, då jag har en del saker att utföra för att få G hehe..


G
* Sköta om häst så att den trivs fysiskt, psykiskt och socialt.
* Sköta skola så att jag klarar godkänt och skickat in alla inlämningar

*Ta hand om min hud och sköljer av smink varje gång jag lägger mig
* Behåller sig på sin grundliga vikt och inte ökar i kg.
* Festar på helgerna och kan enstaka ggr bli riktigt full


VG
För ett VG kräs även att G-punkterna följs. Sandra ska för betyget VG utveckla följande kunskaper:
* Sköter om sin häst så pass bra att hon för anteckningar efter pass om hur det fungerat, tränar på saker som hästen behöver utveckla och inte bara sådant hon själv tycker är roligt
* Lägger ner tid på skolarbete även på helger om det behövs

* Tar hand om sin hud på ett sådant sätt att hon använder dagliga produkter som mjukar upp och ta bort åtkomst av finnar
* Äter hälsosam mat, gärna så att hon förbränner och utvecklar mer i muskelmassa.
*Springer minst två dagar i veckan eller utför annan aktivitet tex; spinning, bodypump osv
* Festar mindre och blir aldrig riktigt full

MVG ( Skribenten anser detta inte rimligt, utan att gå in i väggen....)

Sannie

Vilket jäkla strul assa! Måste få tag i min manager snarast! Hade skrivit ett inlägg, men det vill inte komma upp. Tråkigt för er läsare ju. Aja avslutar med några meningar om att Stadsministrar e sjukt jävla jobbiga ibland! Känner ni också till sånt folk!? stadsministerfolket...

5 saker ni inte visste om mig!

1. Hugo Rosas är kung! Snygg, charmig, och bästa bloggaren enligt mig. Besök honom på: www.hugorosas.se
2. Jag har gått upp 1 kg nu i jul, inte ok!
3. Jag är för snål för att köpa mig ett träningskort för över tvåtusen, men funderar verkligen på att göra det nu trots allt!
4. jag gillar inte personer som har svårt att uttrycka sina känslor
5. Jag är skorpion, det säger väll det mesta, eller? ;)
Jag vet inte om ni har förstått det redan i mina föregående inlägg? Hur som helst, jag är partypinglan nr one! Tror jag. Begav mig till Växjö igår och dansade blandannat. Dansa är fan det bästa som finns! Genom dans kan man uttrycka så mycket känslor och man får ett så skönt rus av det. Dock har jag aldrig gillat bugg och andra traditionella danser, utan är mer typen som gillar att dansa på fri hand, utan att tänka på fotsteg, takter och skit. Bara shaka loss!


Man ska inte skriva blogg när man är förbannad. Nu skulle jag bokstavligt talat kunna strypa min bror. Jag hade tagit riktigt schyssta bilder på min outfit, och damn vad snygga bilderna blev. Då hade min bror raderat dem, vill han dö eller? Nu får ni nöja er med en gammal bild! Jag hade ungefär dom här kläderna på mig igår, men ändå inte! Dessutom är jag skitbakis på bilden så ha överssende med det TACK!.


Om ni vill höra rikitgt bra Sannie-musik så ska ni lyssna på Marina and the diamonds-obsessions
Sunday, wake up, give me a cigarette.

Last night’s love affair is looking vulnerable in my bed
Silk sheet, blue dawn, Colgate, tongue warm
Won’t you quit your crying? I can’t sleep
One minute I’m a little sweetheart
And next minute you are an absolute creep



PS: Har ni också lagt märke till hålet på strumpan? Fin stortå har jag iaf :)

Vad är det som får oss att tycka om vissa personer? Jag tror många blir kära i varandras yttre. Ganska hemskt ändå, tänk om min soulmate finns där mitt framför ögonen och jag väljer att sålla bort honom för att hans föräldrar är arbetslösa, har en annan religion, han råka vara för kort, klädval eller helt enkelt inte passar in i mitt umgänge? Fan vad vi är ytliga! När  jag insåg detta förstod jag min begränsning i urvalet... Som en påle stack in i mitt bröst och vred om det två ggr. SMÄRTA!! ( shiiiit jag borde bli poet eler ngt).

För att inte skapa för mycket rubriker, så ska jag väll passa på att säga att det finns personer som mycket väl har hittat kvinnan eller mannen i sitt liv, men om ni förstår vad jag menar så måste ni väll hålla med mig om att alla dessa gäng skapar begränsningar i sökandet på den rätte. HAHA det är kört för mig då, men WTF Jag gillar mitt gäng som består av Mikaela och Elin, vi är oss själva och behöver inte göra oss till för att passa in som typ de andra av Ljungbys befolkning :D



Sannie

Det var bättre förr. Då kändes det inte som saker och ting fattades i ens liv.Man var tillfreds med att ha snott alkohol från päronen med typ lugna gatan i ryggen. Man hängde på någon befintlig plats och söp tills man däckade framåt småtimmarna eller ranglade hem på morgonkvisten.Man gled igenom tekniklektionerna och kirrade MVG i betyg, nästan orättvist. Moppe under vilda förhållanden, levde på studiebidrag och bar kortkort. Barndomen I suppose. Älskade känslan av naivitet, spontanitet, och egotrippade tankar. Svårt att känna lycka i det man gör nuförtiden. Allt handlar om att inte låta sig utnyttjas, framtiden och att bli någon. Många av dessa saker är väsentliga och kan ge stora respektive ringa effekter på ditt liv. Om jag är lycklig? Det vet man först när man har varit olycklig. Sannie.

Tack för att ni orkade läsa lite blaska.. Året 07, var rätt bra ändå!

Jag har själv varit med om att många väljer att hissa Depends-nagellack. Det är inget fel med det, lacken är billiga, finns i många färger och är lätta att måla med. DOCK är ju hållbarheten kass. Jag har förvarat mina lack i en burk och nästan alla värdelösa nu, även de som nästan är nyinköpa. När man var mindre kom jag ihåg att man förvarade lacken i kylskåpet av ngn anldening? Det går ju inte numera här hemma... Finns för mkt mat i kylen. I fortsättningen ska jag kosta på mig ett bra lack som håller lite mer standard än lacken från Depend.
Hur som helst fanns det bara en rosaaktig färg kvar som var kapabel att användas. Nu är mina tånagnlar rosa och fina,  hihi Sannie.

Glömde säga att jag färgade håret idag.. Själv. Måste medge att jag saknar att vara blond, men jag är rätt sexig i brunt också. Som min mor bruka säga; en skönhet klär i allt! Nedanför ser ni resultatet. Vad tycker ni?


Till vänster ser ni det grådassiga gamla håret.
Bilden till höger är resultatet på det nya. Bilden gör ingen rättvisa dock eftersom att
jag är osminkad och ser ut som en trebarnsmamma på bilden, men whatevah!

Hej vänner!
Idag har varit en skitdag. Jag vaknade upp med världens ryggvärk? Jag har aldrig haft ryggont, vet i tusan vad det är frågan om. Tänkte först att det kan ha varit träningsverk efter gårdagens Body-pumppass med min vän Mikaela. Jag tror dock inte fallet är så, det känns hela tiden lixom. Har iaf knaprat i mig en alvedon nu så får hoppas det hjälper. Anyway! Livet är boring för jag skulle vilja att någon kom och överraskade mig med grejer. Gärna typ en resa för två i ett varmt land, en massage, eller bara en helt vanlig röjfest. Telefonen har varit död i flera dagar, nästan så man börjar undrar om det är fel på mobilen eller något? Så här sitter man nu och lyssnar på KENT- utan dina andetag riktigt bra låt om man känner sig lite sådär halvdepp.


Imorgon dock hoppas jag bli bjuden på fest! Det är Sivans pumpöppning och jag är ruggigt sugen på att dansa!! Jag hoppas Marres kort är fixat så vi kan gå dit och njuta av studentlivet. Om inte hoppas jag någon annan vänlig själ bjuder mig på en alkholiserad kväll ute bland vimlet! Ni som känner er manade, kontakta mig snarast.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag





Nu blir det ett glas rött och avkoppling. Sannie
Ni vet om man har druckit för mycket alkohol så kan man ibland känna en viss ånger dagen efter av olika skäl. Igår överkonsumerade jag och min kompis kaffe, och då kan man konstruera ett sådant här videoinlägg. Obs: Kaffe kan ge allvarliga effekter på flippade människor. Igår tex laddade jag och min vän ner ett spel på Ipoden som gick ut på att trycka finnar. Vad är världen på väg lixom? Aja se och njut av mig och min vackra småländska stämma. Kom ihåg:  ÅNGRA ALDRIG NÅGOT SOM FICK DIG ATT LE! :)  sannie
Förresten någon smart person som vet hur man laddar upp filmklipp på bloggen så de syns direkt i inlägget?
Bilderna från föregående inlägg är gamla om ni inte har förstått det. På de bilderna var jag fejkblond. Nu är jag istället fejkbrun all over. Här får ni ett litet smakprov. Förresten jag har druckit sju koppar kaffe och det är därför jag bloggar så frenetiskt. Om ni vill veta något om mig så kan ni skriva i kommentarfältet så lovar jag att besvara era frågor så gott jag kan. Baaaam! Sannie

Om man ska skriva blogg måste man skriva om något som väcker intresse! Därför är jag är jag perrfekt som bloggare ;) KATJIIING

Falsterbo är ett stekarställe som jag och mina vänner bruka åka till varje sommar. Inte för att vi är stekare, utan för att jag alltid har varit en wannabe! I hela mitt liv har jag suktat efter en kille som bjuder på skumpa, har backslick, fin bil och fast ass! Snygg bil är givet... Allt detta för att han ska kunna försörja mig och min häst. DOCK har jag ändrats med åren, här kommer iaf lite stekarbilder när vi är i VIP-tältet och shaka loss. PS: Jag bjuder;)Söder bjöd på dans ( Så hade jag skrivit på min bilddagbok under denna bilden, så det är säkert inte sant men WTF!).. Jaa det var så att jag gick loss på kameran för att hitta En bild på mig och Rille från Djursholm. Eller jag vet inte ens om han hette det, men håll med att det ser ut som det? PÅ den tiden trodde man att man var ngn jävla stureplansbrud i själva verket var jag bara en looser på 17 bast!

Överst ser ni "herr söder". Eller det var åtminstånde vad jag hade skrivit på bilddagboken. Med andra ord så är det säkert påhittat. Nedanför ser ni mig och "Rille" från Djursholm. Tycker inte ni också att han ser ut att heta det? Under kvällen gick jag loss på kameran för att ta kort på massa stekare som skulle passa in i min fantasivärld om ett rikt jetsetliv. I själva verket var jag bara en 17 årig loser som trodde att jag var en stureplansbrud. Som tur är har jag mognat och har blivit den jag är idag, dvs en 20 årig loser som vet att jag bor i Ljungby och har ingen framtid som rik. Sad but true! Sannie
Jaha vet att ni länge har suktat efter att jag ska skapa en blogg, så visst här kommer den! Den här bloggen kommer att handla om allt mellan himmel och jord (och möjligtvis helvete).  Jag antar att ni vill veta vad det är för person som sitter bakom denna syltburken. Det ska jag ta och berätta för er nu: Jag heter faktiskt inte Sannie, utan det är bara ett smeknamn som jag själv kom på när jag gick på gymnasiet. Därefter började folk i min omgivning kalla mig det mest på skämt. Mitt riktiga namn är Sandra.... Sandra Nilsson. En helt vanlig person med ett sinne för galenskaper eller? Aaa något sånt. Jag har gått på denna jord i hela 20 år, och har därför mycket i min ryggsäck att dela med mig av. Följ med mig i sökandet efter bloggerskan i mig! Kissie here I come! Sannie..