Jag kan bli så trött på människor som blir sura över ingenting. Det känns som en del människor har ett behov av att utmana sig själva i helt meningslösa konflikter. Jag blir sällan arg. Jag kniper mest käft och surar för mig själv, sedan går det över efter ett tag. När det handlar om vänner som står mig nära brukar jag vanligtvis i största kraftansträngning ta saker och ting med ro.-För man vill ju inte bli ovänner? Med lite alkohol inblandat blir det lätt så att saker och ting brusas upp och missförstånd sker. Jag är nog den typiska missförstådde. Jag fattar verkligen inte vad jag har gjort för fel? Jag fattar inte... Jag och Elin blir typ aldrig ovänner. Jag tror det beror på att vi inte vill bli ovänner!? Hur som helst jag orkar inte alltid vara den som kryper tillbaka och ska stå sitt kast utan att egentligen veta varför.
när vi gick på rad genom studentlängorna. Jag den enda tjejen i sällskapet med fem killar. Solen gassade och man var gyllenbrun. Man hörde refrängen av David Guettas "those would be the best memories" från grannen på andra sidan. Vi tog ut 80-talssoffan och tände grillen. Cigg, vitt vin och många goda skratt åt helt störda skämt.Vid kvälliningen började fuldansen med allt för mycket inslag av "Low, Low, Low-Florida". Man kände sig fri på något sätt. Singel och nöjd med livet.Gränslös. På studenpuben träffade man nya bekanskaper. Individer från olika kulturer som gav en nya synvinklar på livet. Det går inte att komma ifrån att det mesta av den intressanta tiden i livet sker under förälskelsestadiet. 
 
 
 
Asså det enda jag kommer ihåg från Lördagens fest var typ att josse sa att man kunde se ut som ett korvbröd mellan benen. Jag undrar hur man ser ut då?

Såg labyrint spela igår. Det var pinsamt lite folk på garvaren. Man skämdes typ. Men jag antar att ljungbyfolket inte har den musiksmaken och det beror nog på att de har inget att referera till i deras texter. Jag var överlycklig när jag hamnade på efterfest med dom! Och det säger nog det mesta om min kväll.

Jag fick det bekräftat häromdagen om hur mycket vi ändras över tid. Jag är inte alls den person som jag var för några år sedan. Jag kan sitta och störa mig över saker idag som jag förut inte ens lagt märke till. Jag pratade med en person som hade en ganska stor betydelse i mitt liv för några år sedan. Och idag kan jag sitta och fundera hur fan jag tänkte haha? när vi resonerar med varandra så stör jag mig skitmycket på personen ifråga. Jag vill egentligen inte göra det, då det såklart fanns fina minnen och stunder ihop överlag men ändå... Känns ändå fruktansvärt avlägset. Jag vet inte om problemet sitter hos mig eller personen, men detta var det jag störde mig på i vår konvensation iaf:
" Att plugga e ju slappt" (människan i fråga har aldrig lyft ett finger i skolan och studerar inte nu heller)
 
"jaha, men då blir det till att köpa lägenhet å så nu antar jag?" Köpa lägenhet!? Vem fan har råd att göra det nowadays!? Kanske om man gifter sig svinrikt eller har föräldrar med kapital, men ärligt? Personen har själv ingen köpt lägenhet och får hjälp ekonomiskt av sina föräldrar.
 
"Jag har ingen ****vän. Jag har inte tid med sånt, jag satsar på karriären vettu" Får det till att låta som att jag inte gör det? Och by the way kan man inte både satsa på karriär och ha förhållande?
 
"vart jobbar du nu då" att man har förklarat att man läser en extrakurs verkar vara svårt att förstå. Känns mest som ytterliggare ett sätt att stampa på mig och ba; "äh, men du har ju inget jobb!"
 
"ok, jag jobbar som ******* (fiffigt jävla namn som man inte ens vet vad det är för jobb) " Ännu ett försök till någon  tävling om vem som har det bäst?
 
Sedan är det en hel vetenskap för mig hur personer tänker kring ekonomi. Att prata som att man har otillräckligt med pengar och så äter man makaroner i två veckor... Snålhet är så jävla äckligt. Jag är själv världens fattiglapp, men jag står för det och jag är fan inte snål! Jag fattar inte varför folk har såna komplex över att vara en vanlig medelsvensson? Och ni "wannabemoderater" som vill att folk ska tro att ni har pengar, men sedan är ni bara en helt vanlig knegare som resten av Sveriges befolkning... Ärligt talat jag skiter i prestige! Att vara en fin människa sitter inte i auran runtomkring. Jag menar, en uteliggare kan vara en bättre människa! Over and out/ Sannie
så jävla dåligt gick det ju ändå inte. Visa sig att läraren hade varit slarvig och fick ge mig 4 poäng till på tentan! Var ju inget avgörande för betygets skull, men rätt ska vara rätt! ;) hohohoh
Tjoho! 0,5 p över godkäntgränsen! På tekniken. Man är ju inte direkt stolt över det, men ack så lättad. Nu är det "bara" fysiken som jag får göra om för han lär ju inte rätta till min fördel.. Tog mig en ofrivillig sovmorgon idag, så det slutade med att jag låg kvar i sängen. Sov ut och kände att det behövdes!
Jag gjorde mitt yttersta. Måndagen tillbringades i bibblan. Jag gick till och med upp i tid och var där som bestämt.
Körde intensiv plugg i 1h och vila 30 osv och så höll det på hela kvällen. Tillslut kändes det faktiskt som jag lärde mig något. Sedan kom dagen då det var dax för tentaskrivning. Nervositeten hade konstigt nog släppt. Jag tog det lugnt. Kände att kanske, kanske finns det hopp för ett G iallafall. Det hoppet fick inte infinna sig länge tyvärr. Jag upptäckte dessvärre att jag svarat fel på hälften av frågorna :( FAN FAN FAN! Vill inte tänka på skiten mer, men om jag förbereder mig mentalt med mitt missnöje kanske jag slipper bryta ihop. Ja, det är pinsamt, men jag bryter verkligen ihop....
Jag vill så mycket, men det blir ingenting av det.
Så jag hittar på andra saker istället. Saker som jag tycker är kul.
Sedan mår jag dåligt när jag inte tar mig an att göra sånt som är tråkigt, men nödvändigt.
Tillslut blir det som någon sorts inre stress. Lugn som en filbunke på utsidan men tankemässigt abbsad på insidan. Lite jobbigt faktiskt. Jag gillar inte att komma oförberedd till saker och ting. Då skiter jag hellre i allt.
så nu ligger ag här och tänker att det kanske bli bättre i morgon. Men det blir det inte... Det kommer bli likadant. Om det mot förmodan skulle gå vägen att jag tar steget och öppnar böckerna och försöker lära mig nåt- då får jag typ ont i hjärnan för att det är så jävla tråkigt. Och allt bli tråkigt när man inte kan komma igång med nåt ordentligt. Kalla mig lat eller nåt, men jag försöker innerst inne.
grabbarna kommer till Ljungby den 27 April! Fett med nice.
 
i mitt liv är min kära mamma. Jisses, vad hon ställer upp för mig den kvinnan. Vi har våra gräl emellanåt, men jag är evigt tacksam över allt hon faktiskt gör för mig. Det är inte många som har en sådan morsa! Idag hjälpte hon mig att söka ett sommarjobb som jag jättegärna vill ha! Jag har lixom inte slagit tag i saken (säger man så?) och skickat in ansökan. Nu är den skriven-kort, koncist och jävligt ärlig. Är väll sådär bara hundra sökande, men man kan ju alltid hoppas på det bästa. WISH ME LUCK PEOPLE! Sprider lite internetkärlek till mother in law. Love you <3
Hej hopp! Mitt liv känns inte tip top just nu, men wtf ska man göra. För det första känns det som jag lyckats gå upp 5 kg bara den här veckan! I vanlig ordning skulle jag paniktränat/tortyrtränat om samma känsla infunnit sig, men nu måste jag välja energi före hälsa... För det andra så har jag tenta nästa vecka och duktiga Sannie har inte pluggat ett skit. Har som vanligt svårt att komma igång och idag på lektionen kunde jag bara koncentrera mig på min gigantiska finne som sitter vid översta läppen. Det var nästan så jag kände att min fysiklärare också började titta på den... För det tredje så sitter jag i ett kluvet vägval. Jag vet inte riktigt om målet för i år är realisiskt. Jag funderar på om jag skulle försöka satsa på mig Elmer och våra planer. Aja hoppas att någon önskar mig lite lycka framöver dåra.
 
nöff nöff!!
 
 

Inga platser på bussen. Jag sitter bakom en rödtott som bäddat ner sig i sätet framför. Problemet är inte att han är ginger... Det är bara det att hans huvud hänger rakt framför min ögonvrå och att jag ser rakt in i hans hårbotten. Mjäll faller på min svarta byxor! Ueh. Ginger do have souls?

Är det något som vi har olika meningar om, så är det kläder. Häromdagen såg jag en kille som gick i skinnjacka och det var så jäkla snyggt! Sedan börjar jag fundera hur det hade sett ut om min pojkvän gick runt i det. Tänk er en två meter lång snubbe med en för tight skinnjacka som är för kort i armarna. Inte så classy direkt. Nu har han shoppat loss och kommit över några hoodisar på nätet. Rea givetvis! En av tröjorna är i svart och med luva. Låter ju ok i era öron kanske!? Men nu råka det vara en sån tröja som man kan knäppa hela vägen med luvan.. Det finns lixom hål för ögonen att titta ut med. Ser it som en jävla drakdräkt! Eller som på min avslutningsmiddag när alla har kostym. Då kommer han dit med Ed-Hardy t-shirt ha ha! Älskar honom ändå;)

Men jag har lyckats få en grym träningsvärk sedan gårdagens ridpass. Det är svårt att tänka sig att man kan få det när man ridit sedan man var fem år. Ingen dag är sig lik på en häst och det gillar jag!

1. jag biter på naglarana och har gjort i flera års tid. Jag försöker intala mig själv om hur äckligt det är, men inte lätt när man är en stressig jävel som jag.
 
2. När jag är uttråkad eller full brukar jag roa mig med att pilla bort mascaran på ögonfransarna. Jag hatar egentligen mascara över huvudtaget och finner det obekvämt. Dock ser jag ut som ett miffo utan det så, det är inte värt att klira det.
 
3. när jag återigen är trött eller sitter och dagdrömmer brukar jag också dra i mina ögonbryn. Förut när jag sparade och hade tjocka bryn hade jag suttit och dragit i mina ögonbryn  på en föreläsning. När jag sedan gick därifrån, upptäckte jag när jag kom hem att jag såg ut som en gammal gubbe. En sån där gubbe med tjocka bryn vars strån står rakt ut. Pinsamt!
 
4. jag gnisslar tänder på nätterna och brukar spänna mina käkar utan att jag tänker på det i vardagen. 
 
5. jag har kommit underfund med att jag har svinlätt för att spy. Särskilt när det gäller att häva alkohol. Ändå ska jag alltid vara med och vara värst på sådana lekar vid fester.
 
6. Jag har lätt att säga för mycket om mitt privatliv för andra som jag inte ens känner. 
 
7. jag har gula tänder
 
8. jag har druckit över en halv vodkaflaska by my self. Jag var pissfull efteråt kan jag säga.
 
9. innan den 25:e brukar jag ha 0 kr på mitt konto.
 
10. jag pendlar mellan att tycka om mig och min kropp till att ha ångest över den varje dag. 

Igår kunde jag inte hålla mig, så jag åkte buss i 1h och 20 min för att kunna dricka vin och dansa! Det var en rolig förfest med beerpong som inledning. Jag var grym, satte fyra bollar på raken;) när vi däremot kom till studentpuben var det inte lika kul längre. Musik wannabe David guetta som inte går att dansa till. Endast om man är panikfull eller går på nåt speed så man slipper höra skiten! Ja, jag kan också lyssna på något liknande nån gång, men igår var det inte läge att dansa till det ihop med bekräftelsesökande killar. Sådana killar som är ute efter ett kul litet fuck, som de sedan kan skratta åt med sina kompisar dagen efter. Typ. Tidig kväll hemåt, men det var bara gött!

tycker jag har varit duktig länge nog. Det kryper i kroppen! jag vill typ festa och fucka uuuuuuur. Men jag antar att jag tackar mig själv att jag satt hemma igår och åt fredagsgodis med mamma? Ta mig till ngn kul jävla fest, så jag kan röja och leva livet vaaaaaa
Idag har jag haft en helt jävla awesome dag! Kände att det var dax att vara lite postiv, då jag är mästare på att vara negativ. Ibland får man faktiskt offra skolan framför privatlivet. Jag har sovit för jävla skönt inatt och i morse har jag umgåts med min kära farmor och gått långpromenad med hunden! Sedan hade jag hoppträning och min häst hoppade så himla bra och jag red för en gångs skull bra med :). Det känns nästan för bra för att vara sant-och det är de! Imorgon är det skola och jag är ett riktigt sadface :/
Från vänster; Elin, Mikaela och jag. 
Made by me i Paint för ett x antal år sedan.
BÄSTA VÄNNERNA!

Glömde berätta att jag o min bästiz simmade i sunnerbohallen i fredags! Och det var minst sagt en upplevelse.. Först ska en miniunge "simma" till hans pappa. Ungen sprattlar hej vilt och utbrister i ren förskräckelse: "jag sjunker som en båt, jag sjunker som en båt pappa". Man kan ju inte låta bli att tänka på om det är Titanic han syftar på då eller? Sedan ska en kille impa på oss med att dyka. Han gör ett skapligt magplask. Min kompis skrattar dock inte åt det.. Utan att killen har ett gigantiskt stånd ha ha!!! Efter vår simtur ska jag duscha och då får duschen fnatt och ställer sig rakt upp och sprutar ner alla saker. Om det alltid vore kul, skulle jag säkerligen simma oftare.

Idag köpte jag en ny tävlingskavaj, BAAAM bara sådär! Kanske onödigt, då jag inte tävlar allt för mycket längre? What ever.. Jag gjorde ett väldigt bra klipp! 650 spänn! Egentligen kosta den 900, men försäljaren råka säga fel ha ha! Nu kollade jag upp kavajen på nätet och den var lite nedsatt där också, men låg på 3100kr! Hade kostat ngt på 4000 alltså!!! Jag är svinnöjd, italiensk Toscanakavaj i grå färg. Perfekt ihop med min gråa hjälm:) och det bästa av allt är att det inte är så många ryttare som har den, så lite unik blir man ju;)

Ni kanske har konstaterat mitt missnöje den senaste tiden när det gäller utseende och prestation. Ja, jag känner mig otroligt ful och långsam. Jag har funderat och jag tror det beror på att jag är så fattig. Jag går lixom runt i mina jeans som är 5 år gamla och gympadojjor med hål i. Jag skäms över mig själv när jag ser alla uppsnoffsiga tjejer i skolan. Sämre mår man när jag får erbjudande om en resa till Spanien.. Dessutom skitbilligt och med roligt sällskap. Att man då måste tacka nej, för att man har tentor och inte kan punga ut 2000kr känns jävligt bittert. Jag kunde inte betala min mobiltäkning (500kr) denna månaden, skäms så mycket över att mina päron ska få behöva göra det. Vi är lixom inte familjen med den fetaste plånboken direkt! Det kliar verkligen i fingrarna om att ta ett csnlån...

Det är inte skönt att träna! Vem sa det? Började med 3 km som kändes väldigt tungt i benen.. Därefter ett corepass, där jag kom fram till att min balans är sämst. Avslutade med spinning och jag kunde inte fullfölja passet så som jag hoppats. Mjölksyra here we come. Att man ens tar sig tillbaka till ett spinningpass är för mig en gåta. Nu ligger jag efter ett antal omgångar käk klubbad på sängen. Tänker inte röra mig en meter till. Ursäkta mitt träningssnack, men ville bara klargöra att träning inte är skönt... Iaf inte under passets gång.