Het som en sol i facet med sibirisk vinter inombords. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag har jobbat med en solfrossa som heter duga. Mina nerver pallar inte med moralkärringar med klagomål som varken jag eller vikarier ska ta åt oss av när det är ledningen och schemat det är fel på. Usch, fy och blä... Sympati åt mig och alla sommarvikarier- jatack! Är så trött på att göra ett kanonjobb och sedan bli bemött med en "bitchslap" i dörrkarmen varje gång helt utan försvar.Övertid-javisst! Det är tur det finns gamlingar som " Asta 93 år" som bjuder på karameller och tackar 375 ggr för mkt, som ödslar oss med komplimanger, som vill sitta och prata, som har förståelse... Det är anledningen till att jag torkar bajs, cyklar upp för mördarbackar, städar i 90 minuter, och tvätta nakna människorkroppar bland annat. För jag tror att vi alla vill våra förfäders bästa, även om många vill få det till annat! Nåväl jag är lite glad ändå. Och det är för att jag åker till Malta med världens bästa gäng i Augusti! Bokat och klart tjohoo!
" Tja jag vill ha hemtjänst, men jag hatar dom jättemkt ändå
och jag kan lätt dölja det med mitt supersöta leende, kolla"...
Ps; Bilden är tagen från google.
Mer än så behöver man ju inte säga.
Anledningen till att jag köpte ett kakfat var faktiskt för att jag skulle ha smyckerna där. Mkt fiffigt av mig tkr jag. Nu sitter jag och luktar på ångerna av en BAYA PÄRON... När jag får pengar ska jag köpa en sådan, mums!
Jag har så många underbara vänner runt omkring mig!!! Dock har de flesta av dom flytt Ljungby och jag kan sakna dom ibland.. Men det är skönt med sommar för då kan man passa på att träffas lite oftare samtidigt som det är jobbigt eftersom alla är upptagna med sitt. Denna låten är till mina saknade där ute! <3 Jag älskar er och alla underbara minnen vi har tillsammans! ( ärtans vad superdupertöntigt det lät).
Ett regntäcke, ett par ridbyxor, ett kakfat, en parfym, schampo och Balsam från Bobbys och Jane Halen, flugspray, ridhandskar och en tröja. Detta hittade jag i Ullared idag när jag och Hanna var där! En trevlig tripp som avslutades med  att vi red ihop! Riktigt roligt med tanke på att det var längesen sist!
En dag på Jobbet utbrast sig en kollega  enligt följande:
"Ush jag är så trött idag, jag har  glömt att ta mina örter (ngn form av medicin från växtriket)
Sannie; "Vad är det för något?"
Kollega " Det gör att man bli piggare, har inte tagit det på två dagar, så jag är helt slut nu",
Sannie: "Vaaaa, vad är det för nått!? Sånt vill jag också ha!".
Alla arbetskamrater tillsammans; Hahaha, NEJ!.. Du behöver nog inte det.. Då skulle du nog helflippa med all din energi!
De flesta människor känner igen mig som den glada, pigga, pratglada tjejen. Jag måste vara fruktansvärt bra på att dölja min trötthet då, för ibland känner jag mig helt död på jobbet och ändå uppfattar all personal mig som den där pigga, checka typen! Inget mig emot ;).  Men jag har ett antal kaffekoppar att tackar för det! Dock blir man nog ganska trött och hängig efter 10 år inom hemtjänsten kan jag tänka mig, så det är ju tur att man ska bli lärare hehe!
okej det blev inte så tosigt som jag hade trott på midsommar. Just när jag hade käkat upp en hel godispåse och laddat ner tre filmer fick jag ett erbjudande att komma till Lisa! ( www.missunpredictable.blogg.se) himla go tjej det där! Det var precis vad jag behövde när jag satt och tyckte synd om mig själv. Där blev det en och annan nubbe dessutom! Supergod mat också, verkligen trevligt =) TACK för det! En bild på det hela kommer väll senare. Jag är helt slut i min hjärna! Har sovit tre timmar inatt och sedan jobbade jag till klockan 16.30. Självförvållat jag vet, men värt det!
Några timmar senare sitter jag med 1kg godis bredvid mig. Typiskt mig att ta till sötsaker så fort trisstheten tar överhand. Gott är det i varje fall. Hade troligtvis förosakat ännu mer kalorier om jag hade varit ute och druckit alkohol, så jag kan nog va lugn.
Jag har jobbat idag och det gick faktiskt fort. Nu ska alla fira midsommar utom jag. Jag ska jobba imorgon också. Kul för mig och sitta hemma med familjen, riktigt jävla pretto. Hade väntat mig att det inte skulle bli så farligt, men nu äre värre... Jag ska städa mitt rum och åka ut till hästen och låta timmarna gå... Hoppas ni andra få en pisstråkig midsommar med fult väder, kass fylla och andra skandaler. Hoppas ni tänker på mig som sitter hemma ensam också. I väntan på bättre tider/ Sannie.
mathaaaa fuckaaa (om jag skulle uttryckt mig i ord)
Håller på att töja ut ett par jeans som är för små. Snacka om självförtroendehöjare! Nat.
det luktar anus på mitt rum... Råkade hälla ut en gammal kaffemugg på mitt vita skrivbord (!).
Grejen är att kaffet var inte nybryggt precis. Det var mögel i det, så det luktar som fan här. Hann inte fixa det imorse och har inte orkat idag, så nu får jag väll ta tjuren i hornen och fixa det om jag inte vill ligga och lukta på denna odör. Ush mitt rum är en enda röra, blir gärna så när man jobbar eftersom man städar på jobbet så mycket av dagarna har man ingen lust att fixa sitt eget cribb. Påminner lite om en etta på campusområdet som jag besökt ett antal gånger. Man är lixom glad om man kommer där ifrån frisk hehe!
inte lika oskyldig som jag ser ut kanske
såg Sanna Nielsen på ngt progam på tvn iklädd i en röd klänning. Gosh vad snyggt det är. Hon har dessutom fått skitsnygg kropp med kurvorna på de rätta ställerna. Jag vill med ha ett rött fodral typ, men har inte kroppen till det.

Versace har några snygga klänningar i en prisklass jag kan tänkas betala. NAT.
Idag på jobbet var jag och städade hos en tant i 90 minuter. Då hinner man med att ta sig en ganska rejäl titt på alla prylar som finns när man dammar. Idag älskade jag att städa.  Jag fick nämligen städa hos en tant som hade enormt med antika prylar och bodde i ett gammalt jättefint hus. Det kändes som jag var Askungen där för ett tag och att jag städade hos societeten eller någon annan av kunglig anda. Man kom lixom in i ett helt annat århundrande! Urhäftigt om ni frågar mig. Hur som helst fick jag syn på en handspegel. Den var skitfin och jag vill också ha en sådan. Den hade ett fint mönster på sig på baksidan också. Dessutom hade hon andra fina prylar som skålar och sådant..... Ahhhh jag vill iväg på antikrundan eller aktion? Någon som skulle vilja hänga med!? Det hade väll varit skoj?
Typ en sån här, fast den jag såg var mkt fränare.

och en sån här skål att ha karameller i eller smycken.
Ja det gör jag! Och anledningen till det hela är för att jag har varit ledig från jobbet idag. Jag har hållt mig borta från vitt bröd, dock ätit två rågknäcke :/ MEN det räknas inte enligt mig hihi. Sedan har jag myst med min vovve,, borstat min häst, köpt nya cosmo (Jag vet jag är en tönt) lagt undan pengar, betalat skulder, gått en promenix osv osv... Nu ska jag spabehandla mig själv och titta på film! Som sagt I FEEL GOOD!!
ungefär tusen år efter upptäcker jag budskapet och det fina med denna sång. Fattar ni inte!? Jämt hör man folk använda ord som "jag älskar dig", "vi hörs" (och så gör man inte det), "jag saknar dig" eller nått annat jävla påhitt. Och man menar det inte ens!!! Ush vad bittert..
Chris Medina är tydligen fortfarande ihop med sin tjej fast hon drabbats av något som förändrat hela henne. Jag förstår varför han skrev låten och varför den är så jävla bra.
Oh helvete vilken diss jag kommer få förosaka nu tror jag. Varför kan inte människor tåla ett skvatt kritik. Vet själv att jag beter mig som ett mongo emellanåt, men jag kryper alltid tillbaka med svansen mellan bena..  Man föröker få ordning på den skit man ställt till med lixom.
Önskar att fler individer hade den förmågan, för jag bli så trött. Att fela är mänskligt, men att göra om samma misstag eller att ta åt sig av felet men sedan inte ens bry sig om att göra något åt det är också en version. Hmm,
jag vet inte vilket som är värst!? Och så denna jävla försvarsmur. Vafan folk borde lära sig toffelmetoden i sånna lägen. Den faller jag jämt pladask för i liknande situationer, men det verkar som dagens ungdomar är för efterblivna för att ens kunna tänka så långt.. Känner mig inåtvänd, men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!
Jag klarar mig ytterst bra alldeläs ensam eller?- JAA det gör jag.
Min häst är knäpp. Han har försökt sätta på Thinis (stoet som går i samma hage) fastän han är valack. Men hon gör det inte lätt för honom, hon brunstar för full maskin. Hur förklarar man för en häst att hans pungkulor har gjort sitt och att han inte borde ägna sig åt sånna dumheter? Hmm..
Lite terapisnack behöver nog Elmer.. Nu får han gå själv i en hage och så får vi hoppas att han kan
hitta ett eget sätt att njuta på.
Thinis (fux) och min gangster Elmer..
När man är despo kan man lyssna på Lasse Lindh. Han har gjort en bekväm låt kallad "Ditt stora hjärta".
Den är ruskigt despo men bra som ärtan.
" Jag har varit så ensam så länge nu Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta För ingen skulle någonsin få komma in Men så kom du Och jag har försökt kämpa emot Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta Jag borde lärt mig nu att det alltid är det Lilla som får mig på fall Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt Åh, snälla bryt mig inte nu Och jag har försökt kämpa emot Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta"
yes, vi fick vår lilla vovve idag. Han heter Malkin (döpt efter rysk  hockeyspelare) och är en blandras mellan coton de tular / schitzu (stavning?).  10 veckor gammal och urgullig.
Nu ska jag gå och lägga mig, men han vill inte vara i köket själv och han håller på att gny.. Det gör ont i hjärtat!
:( tror han får ligga i min säng trots allt.
Han ser ut som ett litet marsvin/kanin :)
när man ska iväg och jobba vid klockan 07.00 upptäcker man plötsligt vilka dåliga program som visas på tv.
För att tala om; Tellietubbis (skräckinjagande barnprogram!), förlossningsakuten och tvshop! Näe, då håller jag mig till MTV som spelar samma låtar hela tiden. Jag har sovit skitdåligt inatt och jag vet varför. Jag drack fyra koppar kaffe igår eftermiddag. Det funkar jättebra när man jobbar, men inte när man ska sova. Jag kan aldrig sova efter en kopp kaffe för mycket. Har börjat morgonen med en ny kopp, så hoppas den gör susen till lite extra energi!
Yes, jag har en förhoppningsvis underbar hemlighet att avslöja imorgon! Ni får hålla ut tills imon.
Hoppas, hoppas!!
Ja alltså inte om mig som många kanske trodde :D
Utan, varje gång jag arbetar inom hemtjänsten har jag kommit fram till att jag får mer finnar än vanligt. Jag kan inte bestämma mig om det beror på 1. Att alla äldre har det så varmt/fuktigt i sina hem, 2.  svetten som förekommer efter all cykling eller 3. Att karma is a bitch? En annan sak som jag också funderat över är min "förkylning" eller vad man ska kalla det. Kan man vara förkyld i tre veckor och hosta massa grönt slem!? Eller är jag som min resterande famlij pollenallergiker eller nått annat sånt trams som spökar!? Några slutsatser vågar jag inte ställa själv.. Känner mig nojjig.
ställde klockan kl  på 07.00 för att jag skulle ta mig en skön promenix  på morgonkvisten.
Lyckades givetvis stänga av den åtskilldiga ggr och vakna vid 10 istället. Klämt i mig
två rostat bröd och en tallrik gröt.
jobb idag; 16.15-22
lör 7.00-12.30
sön; delad tur- 7.00- 12.30-16.15-22.00
Börjar somarjobbet på tisd, dags för att börja leva med lite ansvar.
Känner mig som en latmask, så det känns skönt att börja få lite rutiner på livet igen.
Efter att ha firat Ebbas och Elins student igår svirade vi ner på Harrys. Jag skulle gå på toa och man blir ju skitglad när man slipper köa och det dessutom finns papper på toaletten! Vin gör nog mig hemskt kissinödig för när jag skulle gå på toa igen hände en pinsam sak!! En bekant kom ut från toaletten och när jag skulle gå in efter att hon varit på den toaletten så var det sådär kul. Det stank bajs där inne!! haha det var aspinigt eftersom man vill ju inte verka oartig och ba "faaan vad det stinker" för då får ju den skyldige skämmas ihjäl, samtidigt som det är pinsamt att lämna toaletten när man vet att det är någon annan som orsakat lukten. Fan vad sånt är pinsamt över huvudtaget.. Att bajsa på offentliga toaletter lixom.. Oj vad mycket pinsamt det blev. Pinsamt, pinsamt, pinsamt!!
shuno borde komma hem och skeda med miii.
Tonat håret-check!
Tränat-check!
Ush... Jag hatar att skriva "tränat" för jag vet inte om jag kan kalla det träning. Jag mena träna lite hemma med att lyfta skrot och några utfall.. Om det ger något? Jag tror knappt det, men träningsverk i gumpen hade jag minsann igår. Det är skönt att träna hemma och på egen hand. Slippa träffa massa människor som oftast har "perfekta" kroppar, asbra kondis och en rutinmässig träningsplan. När det finns sånna som jag. Festar varje helg, vräker i mig godis, valkar hit och dit. Nää då känns det bättre och låtsas att man är ett träningsfreak här hemma och dunka fet och bra musik. Nu ska jag gå en meningslös powerwalk.. Mest för att rensa tankarna och för att det är skönt.
Skepp och Hoj!
Jag beundrar alla killar som kommer till gymmet och sliter varje dag. Jag önskar att jag också fick den där självdiciplinen och viljan!
Grattis alla ni som tar studenten idag! (Egentligen bryr jag mig inte så mkt om andras student, men jag vaknade på rätt sida idag eftersom jag fick VG på min ställningstagandeuppgift, KUL!).
Min studentskiva var hur bra som helst där hemma kom jag ihåg. Annars tyckte jag inte studenten var så värst kul.  Nog för att jag hade problem med mig själv då, men kanske också för att det ösregnade i princip hela dagen?
Här är min nya flashiga kamera! skämt o sido, den var apbillig.. Men det passar ju en student som mig.
ush jag behöver göra nått åt mitt kära frizz. Jag vill gå till frisören, men i slutändan hamnar jag alltid i samma
beslutångest eftersom jag åtskildiga gånger lyckas bli missnljd med håret. De flesta tyckte  var snygg i min page, men jag lixom pallar inte med att ha en frisyr. Det är lättare som det är nu. Dvs: tunt, stripigt och platt. De ligger vad det ska lixom.. Och gör det inte de så sätter jag upp det i en knut, väldans charmigt va!?
fan vad frustrerande... Jag skulle till Maxi för att köpa fibergrynsgröt och russin samt schampo. Vad händer då?  Jo jag får vääääärsta chokladattacken.. Fett jobbiga cravings för dom cocosschokladbollarna som finns bland naturgodiset. Jag får alltid värre sötsug när jag har börjat äta nyttigt och det är hemskt! Tänk er själva när det vattnas i munnen... Jag var såååå nära på att göra en fail och köpa "bara" någon bit. Men jag lyckades! jag kom ut från affären med Läkerol lakrits/peach- sockerfria! Hurra.. Nu kommer jag väll få diarre snart eftersom de har laxerande effekt. Jag åt ju det som godis :/
Mina nya löparbyxor, frågan är om det kommer bli ngt löpande i dom?
Haida står och väntar på att bli riden :)
<3
<3
Elmer och hans brud :)
Jag började frukosten med farmors gudomliga pannkakor, dom är oemotståndliga!
Sedan har jag hängt lite på stan.
Köpt nödvändiga grejor som jag inte fått tummen ur att göra tidigare. Det blev en kamera. Jag åstadkom ett
par nya träningspjuks också eftersom de gamla gav mina fötter skavsår. Men det tar inte slut där.. Behövde givetvis ett par löparbyxor och en keps också. Klart det känns lite i plånkan, men det känns bättre att jag gör av det på sådant än fest och fylla som jag annars hade gjort. Ska ge mamma sina tre och spara två lax till utolandsresan, sådetså! Förresten jag har kommit på något nyttigt som jag gillar; stuvade morötter! Bra va?
inga ursäkter längre! Eller jo det fattas ett gymkort, men jag var där och skulle köpa ett och då var dom inte där så de får skylla sig själva, deras förlust ;) Dear healthy life, du är välkommen
Okey, nu har min runkhand somnat igen. Den gör det jämt när jag sitter vid datorn för länge. Ungefär som ett brev på posten som signalerar "nu har du minsann suttit för länge vid datorn och borde gå och lägga dig".
Ehm, det finns så fruktansvärt mycket tankar som surrar i mitt huvud nu. Ska jag köpa kamera, lägga pengar på ett fräscht sommarhår, köpa hund, nya kläder, köpa träningskort, åka iväg!? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill bara förändra hela mig känns det som. Ni vet, ny frilla, ny stil, nytt liv, ny attityd ja allt det där. Jobbigt jag gillar ju egentligen den jag är, men jag är rädd för att tappa taget och hamna over the edge så att säg.
Allt detta pga små förändringar i vardagen, det är jobbigt att vara ledig på sätt och vis.
Ps; jag har lagt ner en hel del tid på bloggen nyss. Jag har nämligen kategoriserat mina inlägg i olika kategorier. Så som; Djur, galenskaper, tankar och funderingar, allmänt osv. nu blir det lättare för er läsare att gå tillbaka till era gamla favoritinlägg eller snoka ännu mer i mitt privata. Själv gillar jag bäst kategorin "galenskaper", höll fan på att dö inombords efter att ha läst äldre inlägg.
Nu äre ju så att vår familj förutom pappa har alltid velat ha en hund... Dock är det pappa som bestämmer i familjen, så vi har lixom bara fått gilla läget. Men så en dag kom pappa hem helt lyrisk från jobbet och berättade att hans vän Packe hade köpt en urgullig hund. Vi bad han komma hit för att visa upp den och pappa blev helt exalterad och vi bestämde oss för att köpa brosarn till den hunden. Men självklart var den såld... Vilket innebar att min pappa blev lack "jaa jag ska inte ha ngn annan hund än en sån". Så vi blir nog hundlösa trots allt... Om vi mot förmodan inte skulle hitta en likadan hundras. Det skulle varit underbart!
Svenska Akademin
Så många måsten är dom verkligen dina?
Många tar andras och gör dom till sina
Stressade jäktar för nån annans skull
Som aldrig finns när du faller omkull
Å behöver stöd bara tar över glöd
Gör den till sin, lever i överflöd
Lev inte död, samla sånt som du aldrig hann
Du kan om du vill, du vill så du kan!
om sleten hade ett ansikte.. Jag kom nog hem vid 03.30 typ igår och jag sov till klockan 12.00 idag. Sedan bjöd min underbara pappa oss på lunch där jag valde kinamat. Efter det vilade jag middag och sov som en stock.. Lämnat hästen på bete. Sedan bjöd min underbara mamma mig på mat ute också, man ha det bra assa! Och nu är jag svintrött igen. Var på harrys med Mikka igår och det var mycket folk!! Jag tog det lugnt dock. Jag älskar verkligen singellivet i många avseenden, men inte när man bor i Ljungby. Jag känner inget behov av att lära känna nya inbitna Ljungbybor heller. Shit vad neggo jag låter, det e nog för att jag e trött. Nehe nu ska jag kolla klart filmen "the three next days" ciiaaao
Okey fyfan vilken summerburst! ( hoppas ni tar detta inlägget med en gnutta salt, eftersom jag precis kommit hem från efterfest så kan stavningen inte vara av bästa kvalitet ;) ).
Fattar ni om jag har skrattat idag eller? Ni tycker säkerligen att jag är dum i huvudet som sitter och skriver på min blogg klockan 6.00 på morgonen, men faktum är att jag gör det för min egen skull. Jag vill nämligen komma ihåg de sjuka saker jag skrattat sönder mig åt så att jag nästintill uppnått magsår.
Kvällen i all ära började hur som helst med middag hos min kära kompanjon elin. Vi sörplade i oss ett och annat vitt och rött vin och cyklade ner till city. Sedan tog vi Erikas place med storm där vi bemöttes av goa, glada grabbar. Det var väll ungefär där jag höll på att avlida av skratt. Typ som när Robin kommer och ska sätta sig ute på balkongen för att röka. Slutar med att han välter ner hela bordet med askopp + glas rödvin på hans tröja samt böjer ett stols ben som för övrigt är gjort av järn. OM jag skrattade!? jag dog fan..
Sen när vi kommer till Harrys (mkt folk!) men såklart dötrist eftersom jag verkligen inte pallar med denna håla längre och dess befolkning... Så kommer återiigen robbie  till elins gamla klasskompis med huvudet  sträckt nedanför en killens ansikte; " Vem fan eeeeru? Eyy cool näsa". Ofta man säger så då? Det e fan mitt nya citat.. "cool näsa"..
Sen blev det efterfest för att kolla hockey.. Där jag lyckades få ligga mellan elin och ha en kille över mig medan mitt huvud stack ut mellan hans ben. Det såg fan sjukt ut och jag kunde inte andas av skratt eftersom folk roade sig med att spela trummor på killens röv medan mitt huvud stack fram mellan hans ben? SIIIIICK!
Sen det roligaste av allt var när vi sökte efter vår vän... Så vart han inlåst på toan. Vi öppnade och finner honom sittandes på toan  med nedragna byxor och facet mellan benen helt jävla däckad. Där står vi och fotta utav helvete tills vi märker att snubben inte vaknar... "e han medvetslös :S"... Men efter ett tag märker vi att han inte e det som tur..
Sen ska vi cykla hem och jag åker på elins bike på pakethållan. Då kommer några poliser och smyger förbi med deras bil och öppnar dragdörrarna.. "hörru". Jag och elin; "Heeeey".. Vi fattar ingenting, utan tro att de vill se ifall de kan sno vår sprit. Men sedan förstår vi efter ett tag att man inte får skjutsa.. AJA SICK jävla kväll, Förlåt för detta långa inlägg, men det var en helt galen kväl och jag kände att jag var tvungen att dela med mig av det :P7 fjortissannie.
jag har kommit på ett mönster. När jag inte får rida blir jag oerhört självdestruktiv. Inte precis som att jag vill ta livet av mig, men jag blir deppig och känner mig värdelös- för mkt fritid helt enkelt!! Idag red jag på Julias häst, Haida. Det var superkul och jag hoppas får rida henne mer i sommar eftersom man tappar sjukt mkt om man håller sig borta från ridningen.. Nu blire Toy Story 3 och njuta av min ledighet, BAAAM!!!
Hallå fan vilken sick grej..  Ett vitt rostbröd motsvarar ungefär 259 kalorier enligt ngn beräknare jag hittade på nätet. Det innebär att en vanlig frukost för mig som ibland består av fyra rostbröd= 1036 kalorier! Det är ju förfan halva dagsintaget.. och då har jag inte räknat in mitt smarriga pålägg....
Ps; min bror ringde nyss. Mycket riktigt har han slarvat bort mina lurar. Eller rättare sagt han glömde dom i skolan och självklart blev dom snodda. Det är det jag menar. Är det konstigt att man bli piss off ibland vavavava?? Musik är min passion.
Äntligen klarade jag min enda oklarade examination..  I paddling som ni vet! Det går inte att beskriva min lycka samtidigt som jag tycker synd om min kompis som failade återigen :/. Men jag var faktiskt värld det här, så mkt tid jag lagt ner och sådan ångest jag har haft inför detta. Undrar om mitt "hot" till mail skrämde examinatorn? Jag skiter i vilket, nu kan jag slappa fram tills jag ska börja jobba!  Träningsverk får jag på köpet också, svetten bara rann ner från ryggen i detta kvava väder, oehört manligt Sannie! ;) Pank är jag också. Jobbigt att behöva snåla för att t ex köpa en dricka när man är törstig. Får hela tiden tänka "har jag verkligen råd med en redbull". Tro mig det tär på mig.

Saknar dig sen du försvann 
Saknar dig och känner mig halv nu 
Saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet, den 
Saknar och höra mitt namn sägas, jag saknar din hand 
Saknar din pappas familj, saknar och ligga intill dig 

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig 
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig 

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig 
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig 
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för 

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu? 
Ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls 
Har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas 
Ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks 

Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig 
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig




Maggan gå på repeat allt the time!
Resultatet!
under min storhetstid som galen shopoholicmänniska hade jag en stor förmåga att samla på mig en massa märkesjeans. Märkesjeans som inte på sisådär några år har haft någon användning. Då tog jag fram min kreativa sida och gjorde shorts av dom istället. Här poosar jag i ett par Replay och ser lite småcool ut i pilotglajjer HAHA.
snyta upp en halv toarulle, sova på soffan i vardagsrummet och kurera sig med två alvedon. Det räckte ta mig tusan inte det heller för att kunna sova. Imorse tror jag att jag snöt upp halva min hjärnsubstans för efteråt höll jag på att svimma.. Jag har lyckats städa mitt rum och duscha. Klippt sönder ett par replay, ett par Nudie och ett par Leejeans också. De fick bli shorts av dom istället, skönt när det kommer till användning-hållbar utveckling hallåå ja!
Nu ska jag bege mig med 6 mil bort för att paddla med Jonte, Omar och Omid.
Kom på att min rubrik är ganska komisk nu.. Antingen kan man läsa det som DAM-PUNGEN eller DAMP-UNGEN. Vilket tror ni jag syftar på? Självklart Damp-ungen. Jag har nog minsann alltid varit lite hyperaktiv av mig, sprallig och ett energiknippe. Sedan är det väll fel att att kalla det damp. Fast nuförtiden har det ju blivit ett själsord. Jag tycker inte att det gör något eftersom jag senast hörde i en studie om att diagnosen Damp inte finns. Vad jag ville komma till är att begreppet damp förknippas ofta med hyper och det är nog precis det jag är. Som liten har jag alltid varit lugn, skötsam och disciplinerad. Jag kan inte påstå att jag inte är det fortfarande, men "myror i brallan" har det nog alltid funnits inom mig, trots att jag lyckats dölja det ganska bra. Och det är just det som jag referererar till ordet hyper. Redan som liten kom jag ihåg hur jag ibland ville skrika ur mig saker, hoppa omkring, vara i centrum och synas. Det fanns dock något som höll mig kvar och som inte ville ge uttryck för den orädda person jag egentligen var (väluppfostrad?). Lärare trodde jag var blyg, alla klasskompisar sa aldrig ett ont ord om mig och jag var ärlig och skötte mig enligt de "regler" som finns på en skola. Men så kom en dag då vi hade redovisningar i skolan. Alla elever var nervösa utom jag.. Jag var inte alls nervös. Jag var inte ens röd i fejjan. Jag ville bara gå upp, briljera om Mats Sundin (en hockeyspelare jag valt att forska om i brist om andra faktaböcker hemma). Jag kom ihåg hur alla låg på bänkarna med  händerna framför ansiktet, ointresserade och hur de försökte får mig ur balans. När jag stod vid katedern och tittade ut över de resterande 29 klasskamraterna i min klass njöt jag. Med ett smile började jag min presentation och publiken började sakta att möta min blick och lyssna. Efter redovisningen bemöttes jag av ett "Grym du är Sandra" utav en av statuspojkarna i klassen. Det var då jag förstod vem jag var och det var då jag var redo att visa de resterande människorna i min närhet det också. Sedan dess har jag älskat att stå inför en grupp människor. Jag kan visserligen vara nervös, men oftast försvinner det innan jag ens hunnit säga ett ord.
Jo och så var det där med Damp. Igår tittade jag och Elin på hennes musikalvideoband. Efter det fick jag sådan energi att jag bara ville leva ut den. Det gjorde jag också i form av en "poppa-popcorn-i-en-skål-intro" nynnad av mig själv med en check dans till. Elin började såklart filma i högsta hugg. Kanske lägger upp den någon gång ;)
Att utlova sin energi och det som vi så gärna väljer att kalla damp gör jag på ett härligt sätt genom teater.
Bilden är tagen under första ring på gymnasiet och jag ska föreställa rödluvan. (fett olikt). Vi spelade upp
pjäsen för några barn och sedan fick vi teckningar från barnen som ett tack för att de fått titta på vårt uppträdande. Gissa vad majoriteten av barnen ritat på teckningarna? JO rödluvan.. HAHA!
Tjoho. Fyfan vilka sömnlösa nätter jag har haft de senaste dagarna. Jag bor i en villa och självklart ligger mitt rum på övervåningen, vilket innefattar att mitt rum har en temperatur som går i stil med en bastu... Det är helt sick att det kan bli så varmt! Som grädden på moset, så blir det inte bättre av att man har en helt sunburned kropp..
För två dagar sedan märkte jag även av att jag har fått allergi eller något. Rinner i näsan och kliar i ögonen varje gång jag är i stallet eller i samband med natur och då blir jag skitgnällig. Annars har det varit en slapp dag. Umgåtts lite med min mor och har träffat lite gemensamma vänner, tagit en och annan kaffekopp, snackat hästar osv. imorgon fyller min brorsa år. 18 år!? Jag kan knappt tro det är sant... Jag har inte ens lust att ge han ngt i present med tanke på att han snodde mina hörlurar idag morse, grrr...
Med tanke på mitt stora hästöverbett äre inte konstigt att jag ibland har svårt att stänga min käft...
Oh yes, det känns nästan som en sten lättade från mitt bröst hehe. Nu har jag lämnat in den sista inlämningsuppgiften i kursen! Det handlande om sex och samlevnad. Tråkigt nog hade jag egentligen velat lägga ner mer tid på den eftersom jag själv anser detta som ett viktigt ämne. DOCK pallar jag inte det, så jag går ut i solen istället! PUSSSSSSSSSS
Jag saknar min kollega litegrann faktiskt punkt slut.
Igår vart både jag och Elin Tomater. Vi åkte nämligen till mjälen och skulle steka och bli bruna tänkte vi. "faaan, det känns som det inte tar någonting" kacklade jag och Elin i mun på varann.. Efter mjälenvisiten insåg vi vårt misslyckande. HEJ HEJ rödtottar!!! På kvällen hade jag fest hemma hos mig och det blev väldigt lyckat! Trodde inte det skulle bli så bra i och  med att mamma och pappa var hemma, men mina vänner hade inga problem med det. De ställde så gärna upp på bilder med pappsen. Det trillade in en hel del folk på slutet trots allt. Det pinsammaste var nog när pappa skulle visa sitt bodybuildar-band när han tävlar... Jaja det måste vara skönt att vara min pappa. Han lixom lever på gamla meriter... Nu ser han ut som värsta fettot fan haha.  jag och elin kom hem vid femsnåret på morgonen.. Vi  hade varit och badat bubbelpool ... ps: min mobil var försvunnen igår också. Så ringde på den idag och då svarade Terezza att dom hade den. Shit jag börjar bli stammis där snart...
Från vänster; Elin Björket, Pappa och Erika :)
Min fina Elin-tomat =)
Hejsan nu ska jag strax åka iväg till Danmark med min min familj på lite spritresa hehe. Dock har jag inte ett öre jag kan spendera, men man kan ju alltid hoppas att min kära fader kommer undan något. Lite synd är det att vi ska tillbringa några timmar i en bil med tanke på det fantastiska vädret! Well, Well skönt att komma bort lite och rehaba sig lite från skolan och andra betydelsefulla faktorer som man kommer vara utan en hel sommar. Ikväll ska jag bland annat hjälpa till och inviga Hannas stuga vid stallet. Sedan är det något rally nere i stan, haha. Det finns ett öltält också, så det är väll kanske mer det som lockar än några bonnar som tittar på rally. Ha det bra alla!
När ska jag bli så här snygg? - Om 25 år, inga konstigheter!
Jag gillar inte att jag ska vara så förbaskat glupsk. Förra veckan käkade jag pizza och jag var tydligen så hungrig att jag brände sönder min gom eller något? Sedan klämde jag i mig chips på fyllan och det skavde sönder min gom ännu mer. Nu har jag lixom sår i övre delen av gommen och det sträcker sig till några tänder, vilket gör SKITONT! Det gör fruktansvärt ont att äta. Det är jättejobbigt med tanke på att jag äter konstant. Jag vill verkligen att det ska läka så jag kan njuta av mat igen. Jag funderar på att kurera mig med flytande för att få bort denna hemska smärta! :( Som ett plåster på såren finns det faktiskt något som har gått åt rätt håll trots allt. Hoppträningen med hästen gick super! Wieee gnägg <3
Fyfan! Jag är inte den typ av person som brukar anses som kaxig när det kommer till konflikter. Jag är nog mer den personen som drar mig undan eller dra ett streck över och saker och ting. Anledningingen brukar oftast vara att jag inte kan vara arg på människor särksilt länge. Oftast slutar det med att jag beskyller mig själv eller skrattar åt händelsen. IDAG däremot har jag varit fly förbannad.  Jo förstår ni, jag ska försöka göra en lång historia kort. Jag har gjort 4 omeximinationer i paddling. (jag vet det låter som jag är värsta retard, men wtf!) och nu skulle jag göra min sista. Jag hade förberett mig på detta eftersom jag faktiskt gått in för paddlandet skapligt då jag läst litteratur och offrat ett antal busstimmar och virse versa för att paddla lite tråkig kanotjävel! SÅ vad händer när jag och mina kompisar drar ner för att fullfölja vårat failande? Gubbjävlen failar oss igen, med ett sådant idiotiskt utlåtande så jag kunde inte knipa käft. Jag hade bra lust att dra paddlen i skallen på honom, för han var helt jävla bäng! Nu helt plötsligt skulle vi paddla på tid, vilket inte har gjorts tidigare. Såklart kom vi inte in under rätt marginaler trots att jag och Jonte lyckades ta oss runt sicksacken, runda bojen och backa. Allt kände så solklart och så får man höra hans fruktansvärda stämma säga; "Ja det där gick ju inte så bra, ni är välkommna den 9:e Juni". Då brast det för mig. Jag började grina, sedan talade jag minsann om vad fel den där gubben hade. Jag VET att han redan från början hade bestämt sig för att vi INTE skulle klara eximinationen denna gången. Det känns (och det räcker) som att han har ett personligt agg mot oss. VARFÖR mot mig? Jag är lixom ändå serrös vad det gäller skola. USH jag orkar inte ens tänka på saken. Något som gjorde mig ännu mer sur var hur han bemötte mina vänner. Jag vet att dessa personer kanske inte säger dom mest brighta sakerna ibland, men dom är förhelvete fortfarande människor! Och bara för att man är lärare kan man faktiskt inte kläcka ur sig vad som helst. Det är då man märker vilka lärare som är profesionella, vilka som har den där förmågan att kunna ta varje individ och utgå från varje individs förutsättningar. Precis som de två wannabeeinstein-lärarna sa "Man kan inte vara talang på allt". NEJ har jag påstått det då!? Idioti. Vafan alla kan inte rida, alla kan inte vara bäst på basket, alla kan inte åka supebra skridskor och alla kan inte PADDLA med korrekta rörelser eller under tidspress? Vafan lär er att se människorna bakom innan ni kategoriserar folk.. Som lärare vill man väll att sina elever ska klara sina prov, klara sin skolgång, gå därifrån med ett leende på läpparna? Det vill åtminstonde jag att mina kommande elever ska göra.. Eller har jag missuppfattat hela grejen med att vara lärare? Dessa eximinatorer verkar endast vara ute efter att stjälpa folk och det tycker jag personligen är ruttet.
Och den här då" Jag förstår att du är besviken eftersom du väljer att kalla mig lille vän". KLART som fan jag är besviken över att misslyckas varje gång på en sådan skitsak som paddling!?... Begreppet "lille vän" är ändå JÄVLIGT snällt om man jämför vad han stod och sa mot mina vänner och de övriga som inte klarade paddlingen... FYYY för sånna människor.
Som tur var gjord mina vänner mig glad igen. Vi grillade och satt i solen och jag har till och med fått färg i fejjan! wihoo röd som en tomat! TACK för allt kommer sakna Campus och alla andra underbara som gjort min skoltid så spännande <3