Jag luktar numera ingen billig, slampig parfym! Fick en ny, väldoftande kvinnodoft! Burberry-weekend. köp den om ni vill lukta lika gott som jag ;). Tack min fina älskling och tack för tröjan också hehe!
Lykke Li


Tonight you're mine completely
You give your love so sweetly
Tonight the light of love is in your eyes
But will you love me tomorrow?

Is this a lasting treasure
Or just a moment's pleasure?
Can I believe the magic of your sighs?
Will you still love me tomorrow?

Tonight with words unspoken
And you say that I'm the only one
But will my heart be broken
When the night meets the morning star?

I'd like to know that your love
Is love I can be sure of
So tell me now, cause I won't ask again
Will you still love me tomorrow?



träning-check! Inlämningsuppgift-check! Nu rida kvar "bara".
Jag skriver ju mest för min egen skull. För att rensa mina egna tankar. Men så kommer det dagar då jag tänker; vilka är ni? Varför läser ni min blogg? vad är bra/dåligt med min blogg?  vill ni att jag ska fortsätta skriva? och en sak till; Om ni nu läser varför kommenterar inte en jävel då? Ni kan hemskt gärna kommentera och svara på mina frågor, om inte så sitter jag väll här och fortsätter undra och en vacker dag läggs bloggen ner. Nu ska jag sova, pluggish imorn!!

Jag gillar detta fotot jättemycket. Jag besitter inte kunskapen om att berätta varför. Fotot är bara naket, fint. För mig är det konst och ingen porr.
assa vad ni än gör sno inte någon annans ipod. Jag var tvungen, för jag pallar inte sitta i timmar utan musik. Det går inte. Jag får psykos! Jag blir så uttråkad på detta bussåkande, så att jag vill bara ställa mig upp och skrika av rastlöshet. Men sen kommer min moral in och knackar på min hjärna "tare lugnt, det är bara 30 min kvar". Det går verkligen inte att åka buss utan musik eller tidning. MEN nu när jag äntligen haffat mig en ipod, då blir man tokig på annat vis. Den spelar bara house-musik så man blir helt snurrig i skallen. Man känner sig full typ. Housemusik är too mush för mig, iaf om man ska behöva lyssna på det i en timme. PS: Det var min pojkväns ipod och ingen annans. (så ni vet).
av eufori
avspändhet
att våga dansa utan hämningar
att bara le
att få ett utomordentligt taktsinne 
när tidsbegreppet dalar
lika hög som ett höghus en lördagskväll.
En gång hästtjej, alltid hästtjej!
Jag har fått nytt jobb! Eller mja, iaf ett nytt extrajobb! Inom stall. Ska jobba i sickinge när de behöver folk och jag tycker det ska bli jätteroligt! Har jobbat där tidigare i tre år som instruktör för nybörjare och det var något som verkligen stärkte mig och min ledaroll, lärde mig otroligt mycket. Jag börjar imorgon. Jag har ju redan ett extrajobb inom hemtjänsten, men jag känner att jag inte orkar med att jobba där på helgerna för att de har så långa arbetsdagar och man vill ju ändå känna att man är ledig. I sickinge jobbar jag från 7.30-12 ibland kanske till senare om jag ska gå in och ta lektioner. Det är absolut inte samma pengar, men det känns i nuläget mycket mer värt det! Då kanske jag orkar jobba oftare också. Däremot vill jag inte lägga av med hemtjänsten helt. Jag har fälststudier på gång v44 och framåt. Då jäklar ska jag se till att jobba, här ska tjänas pengar! Nu ska jag till bibblan och leta upp en bok. "moa monster!". Och nej, jag läser inte den frivilligt, det är såklart inom skolan ;).
crossat 30 min och jag är jättestolt över det haha! Nu ska jag förbereda mig inför det obligatoriska seminariet som börjar om en halvtimme. Vi skulle läst en Sunebok, själv lånade jag en nyss! Då är det dax att besvara lite frågor på de ynka minuterna som är kvar! Hey ho, lets go!
har vaknat upp vid elva-tiden nu i flera dagar, trots att vi gick och la oss klockan 22 igårkväll! (jag brukar vanligtvis gå och lägga mig vid 00-snåret). Kanske är det så att jag behöver sova? Sket i föreläsningen i tisdags och pluggade inte heller. Skrev ner några rader på mitt block bara. Fick påminelseavgift från bibblan i skolan om att en bok skulle lämnas tillbaka. Ledsamt nog var det den enda boken jag fått tag i till nästa veckas tortyr (hemtenta). Imorgon har jag seminarie och jag fattar ingenting. Jag fryser och måste till stallet! Jag vill krypa ner under en filt och dricka oboy. Vi har ingen oboy hemma.. Men vad gör väll det? "Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya" som det så glatt heter.

om jag skippar föreläsningen imorgon? Jag vill hellre fixa hästen på morgonen och sedan kunna åka till växjö, träffa mina klasskompisar och plugga i lugn och ro, utan att behöva stressa hem. Då kan jag dessutom passa på att träna efteråt och sen sova hos älskling. Att ha häst, plugg och pojkvän kräver faktiskt mer planering än vad man kan tro. Jag ställer klockan på 06.30, så får vi se vad som händer imorgon helt enkelt! Förresten det finns ett till skäl för att jag inte vill till skolan imorgon. Jag har ingen foundation! Jag har inte haft det på tre veckor. SKITJOBBIGT! Jag ser ut som en blekfis och man ser alla ojämnheter i världen. Dock kan jag trösta mig med att en tjej i min klass ha svinkoppor i facet och det är faktiskt ännu värre.. OVER AND OUT!
förra veckan träffade jag på en knarkare. Eller.. Alltså han satt på station och började snacka med allt folk. Alla tyckte han var jobbig. Det tyckte väll jag också till för visso, men jag var på glatt humör eftersom solen strålade så fint där ute. Nåväl till sakens gång berättande han för mig att jag var lik någon. När han sa det tänkte jag tyst för mig själv "bara det inte är pippi Långstrump!!". Men han kom inte på vad hon hette, hon var tydligen ngn tvhallåa. Hon var blond och hade fått barn och jag var jättelik henne! Sedan kom han på det. CHRISTIN MELTZER eller hur det nu stavas? Jotack, den har jag fått höra förut. Jag vet inte vad det är som gör att allt folk tycker vi är så lika? Är det kanske för våra utåtstående tänder? Min lite smått pipiga röst? mitt oborstade hår? min humor?.. Ingen kan sätta fot på vad det är, men lika är vi. sedan tog knarkaren upp en joint och rökte inomhus haha! Då sa jag att han kunde gå ut och röka, för det var ju så fint väder! Då släckte han jointen med fingret och sa; "ja det har du rätt i!. Sedan avslutade han med att jag var den trevligaste människan han mött. Det kan jag däremot kanske inte ta med mig till fullt allvar med tanke på hans tillstånd, men alla är faktiskt människor oavsett.
min look-a-like!
Idag har jag tävlat med världens finaste häst! Behöver jag säga mer? Två jättefina rundor, där piloten också gjorde vad som behövdes! Blev dock ett nedslag i andra klassen, men annars kändes han toppen och det är huvudsaken!
Jag och min vackra stolthet!
snacka om att det är störande.. Jag satt framför datorn samtidigt som tvn stod på med lite lätt ljudvolym. Klockan är rätt mycket så mina föräldrar har gått och lagt sig.  Men helt plötsligt så blir ljudet jätte högt på tvn och jag tar upp mitt huvud från datorskärmen och får skåda en gravid kvinna föda sitt barn. Kvinnan skriker som ett jortapärke och det ekar i hela vardagsrummet.  Att höra förlossningsskrik i vardagsrummet klockan 12 på natten är inte så uppskattat från övriga familjemedlemmar kan jag säga. I all hast skyndar jag mig att byta kanal. Vad händer då? Jo, gammal hederlig porr dyker upp i tvrutan med tanke på tiden! Yeah, ännu bättre. Perfekt, nu tror mina föräldrar att jag sitter uppe och kolla porr på nätterna! HEHE
har avverkat vårt obligatoriska torsdagsmys med Hanna och Zandra. Det var kul, särskilt när vi skulle handla godis på hemmakväll. Jag hade glömt min plånbok så jag ville inte köpa något. Men så kunde zandra och Hanna pröjsa sålänge, så jag plocka på mig.. HAHA och då tror Zandra att jag är kinesen som står och gräver bland kolorna (har plockat kanske 6 kg godis).  Det låter inte så kul, men det VAR jävligt kul faktiskt. För övrigt har jag tränat med hästen och det gick sjukt bra! <3. Saknar min älski redan! och jag träffade han imorse, skärpning nu sannie, inget tofflande! Imorgon ska jag förbereda inför tävling och njuta av min lediga dag! Ja ni hörde rätt, min lediga fredag ;)
HAHA jag dör vad pinigt, vi var på willys igår. Jag vart lite småsur för jag vll vara nyttig.
R; ÅHHHHH RISIFRUTTI FETT BRA!
S; bra? assa Jag har läst att risifrutti är skitmkt kalorier i och man blir inte ens mätt på det!
Samtidigt står det en tant och ska plocka ner sig en risifrutti.
R; där ser du en annan kund som också väljer risifrutti
randomkund; ja åtminstånde för att det är gott!
Sedan gick vi ifrån willys med 4 pkt glass, ostbågar, nachos och två chokladkakor. TACK SOM FAN!
när jag vaknade åt jag choklad till frukost-inte okey! Förresten det var ju fotboll igår! USH vad tråkigt jag somnade..  Det finns ju ändå så mkt fans som håller koll på siffrorna och uppgraderar på face, så det är ju bara att checka in där! Nu ska jag gå och träna! Tack och hej!
att vänta är bland det tråkigaste jag vet.
Vänta på bussen
vänta på föreläsning
vänta på mamma
vänta på csn
vänta på post
vänta på Roman!
Man får damp av att vänta helt enkelt. Nu sitter jag helt alone i lägenheten för jag trodde Roman skulle vara hemma nu. Jag har bytt hans tröja som han fick i present av mig till en strl XL. Kommer hem och han är inte hemma. Man ringer, men då ligger telefonen i byxfickan. Det är skittråkigt och nu vet jag inte vad jag ska göra. Tänk om han inte ens kommer hem! Att vänta är tråkigt.
Har tävlat med min häst idag. (det var första tävlingen som vi gjorde ihop). Det gick bra, vi gjorde två felfria rundor! Känns toppen, jag behövde verkligen det nu. Fina hästen <3
Bild hämtad ur mitt bildarkiv. (tagen under fyraårs-kvaliten)
FACEBOOK FUCKAR ENS LIV!!!
råkade av en slump gå in på min pojkväns facebook. Alltså han hade glömt att logga ut, så det var inte direkt att jag försökte knäcka hans kod eller något sånt. Egentligen har jag sagt till mig själv att sådant är oacceptabelt, för man har rätt till att vara lite privat, men samtidigt ska man ju inte ha hemligheter för varandra.. Så när jag på fyllan kom hem vid halv tre snåret och upptäckte hans facebooksida var uppe kunde jag inte låta bli att snoka på ett av hans meddelande. Det var det meddelande som kom upp högst i listan och det var de enda jag tittade på, de andra meddelanden sket  jag i. Jaha vad ser man då? Jo att hans första kärlek som han har varit kär i flera år har skrivit till honom.. Inte nog med att hon har ( vad jag tror och uppfattat) förnekat hans känslor och ej besvarat dom, nää då ska hon ändå skriva till honom nu!När han har flickvän dessutom! Och hennes sätt att skriva det kan man ju tala om... HERREGUD vilken jobbig brudjävel det verkar vara rent ut sagt. Konevneationerna ser ut såhär ungefär; "Hey darling, hej gullet, hey baby, baaaaabe, jag saknar dig" osv, ni fattar tugget. MEN det är inte det värsta.... ASSA sen hade hon skrivit "I love you" som avslutningsfras. ASSA vad är det för fel i hyvet? Hon kanske e jättesnäll, men jag tycker hon verkar helt efterbliven :S Inte fan sitter jag och skriver sådanna där fraser till någon kompis, någon jag gillar eller över huvudtaget till min egen kille! Jag tkr sånt är jätte tramsigt... Klart man kan skriva ngn gullig sak till varandra då och då, men hela tiden!? Jag kanske är skitlöjlig som reagerar över detta, men tänk er själva att komma hem och se dånt när man är full dessutom. Fan vad lack jag vart! ett mindre glas i samlingen. Sen blev jag skitledsen och fick mindervärldskomplex.. HAHA jobbig jag e. Nu såhär i efterhand bryr jag mig inte för livet är för kort för att gå runt och vara svartsjuk och dessutom borde jag vara så pass säker i min relation att jag kan lita på honom, vilket jag till för visso gör. MEN det kan fortfarande inte suddas ut från min hjärna riktigt.. Man får gärna ha tjejkompisar, men är det okey att kalla någon sådär som dessutom är upptagen!? AJa jag skiter i henne, hon var ändå brunhårig och såg ut som en bajskorv :D.. HOPPAS HON ÄTER SÅ JÄVLA MYCKET MARABOU CHOKLAD OCH ATT HON BLI FET OCH FUL! seig heil!
MVH SANNIESTYLE..
okey, jag vet inte vart jag ska börja! Jag har sjukt mycket jag vill bearbeta och skriva ner just nu. Ni ska få en kort summering;
1. Svenska Björnstammen med "vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter nått som kan rädda mig" är sjukt medryckande..
2. Jag och Mikka var ute igår och festade och det var supertrevligt. Längesen jag drack så mycket vin utan att spy dagen efter, high five!
3. Kolla aldrig någon annans facebook!
4. Jag ska tävla med Elmer imorgon, vilket är vår första tävling ihop
5. den överserriösa snubben på Pressbyron måste tycka jag är stammis där
6. Hemma på shell har dom börjat sälja Black Devil ciggaretter sedan jag påpekade att det var dåligt att dom inte hade. Jag har inflytande ;)
7. Kolla aldrig någon annans facebook (få stå med två ggr med tanke på hur sne man kan bli på sånt).
8. Jag älskar min hund! <3 Malkiiiiiiiin! Och min häst såklart!
Sitter framför face och drömmer mig bort till ett varmare land.. Eller kanske till fjällen? Fett med nice var det i Trysil ju!
Eller jag drömmer mig nog mer bort till att ha pengar. Hur sparar man pengar egentligen? Nästa csnbidrag ska jag skriva upp varenda liten grej jag köper, då kanske jag inte handlar så mkt. Tack och hej leverpastej!
PS: Jag fick nyckel till älskipälskis lägenhet idag! Det är faktiskt en STOR händelse i mitt liv som jag tidigare aldrig varit med om... Hoppas nu inte han märker att jag åt upp hans köttbullar HEHE. Typiskt Sannie!
Jag har ont i magen. Jag glömde äta middag idag för jag hade full show med att sova, städa och leta upp en bok på bibblan. Sedan slog det mig vid 18.00 tiden att jag har ju endast ätit två knäckebröd och druckit en halv kopp kaffe. Så för att göra det bästa av situationen när jag var påväg hem från Linnea köpte jag en korv på Pressbyron. Men jag har fortfarande ont i magen... Eller har jag kanske ont i magen för att jag inte fått ut min hemtenta fast en del andra har fått det?.... Det är jobbigt att ha ont i magen. Jag får alltid det när jag inte har planerade matuppsättningar. Det händer inte ofta i vardagen, men när jag är fri fån hästen händer det alltid! Jag kan verkligen inte få utan mat länge!.. Jag dör bokstavligen av tarmvred :/
jag har länge försökt intala mig själv att jag är en godtrogen, mogen och härlig tjej, men jag har genomskådat mig själv och mitt mörka inre allt för många gånger nu. Jag lider av ett hektikskt och förbannat jobbigt temperament som utlöses när andra människor inte lyssnar på mina ord och bokstavligt manglar över en med sitt eget och lämnar allt som har med empati borta i skogen... Och sedan börjar grubblandet som maler sig in i hjärnbalken och fyhelvete vad sne jag är just nu! Sne för en jävla skitsak. Nu måste jag hitta ett sätt att balansera min ondska som finns inom mig och det är minsann inte lätt. Livet är inte alltid en dans på rosor, det går upp och ner som i en berg-och dalbana, ibland rinner bägaren över och ibland är livet på topp. Men det värsta av allt är nog att såhär sur blir jag alltid när jag egentligen är hur glad som helst. Helt sjukt att beteenden och ord har så stort inflytande över mig. Jag måste ha något allvarligt fel. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter och jag ska vara glad och träna på gymmet.
Romeo fyller år på fredag och jag den 30;e så glöm ej att ge oss presenter! naaa skoja. Men alltstå vad tusan ska man ge i present? Jag suger på att köpa presenter....  Sist jag köpte present var på Elins student och jag gav henne en kokbok. (hur kul är det egentligen på en skala?, dyr som ärtan var den iaf). Aja, hon har säkert nytta av den nu när hon flyttat hemifrån kan man ju hoppas ;). Jag kom på att jag inte ens har gett min farmor en present och hon fyllde lixom år för en månad sen... OJ, hur i hela friden ska jag ha råd med detta. Humm..
Imorgon ska jag ta tag i träningen igen!
Jahopp och så var det söndag idag igen. Istället för att ligga bakis, befinner jag mig nu på bibblan. Tänkte plugga, men såklart finns inte boken att låna (!).Fan jag vill göra nått kul! Åka iväg eller något som alla andra gör... Måste börja jobba, fast jag vill ha ett nytt jobb! Inte för att jag inte trivs i hemtjänsten, utan för att prova något annat. Jag har ju jobbat med människor i hela mitt liv känns det som, fast å andra sidan är det ju min grej! Ne slutt på babbel, nu blir det att läsa. Självdiciplin, Sannie, självdiciplin!