Varit i Idas nya lägga tillsammans med Amanda, Jenny, Elin, Emma och Johanna. Pizza och vofflor. Har även sagt adjö till Johanna som har tagit hästeriet på allvar och flyttar därmed till Tyskland för att arbeta med hästar på heltid. Impad av alla dessa hästmänniskor som tar tillfället i akt och ger sig iväg! Vad har jag gjort ingenting!?...
Ida flyttade till Sölvesborg och jobbade med hästar. Jenny till skåne och jobba med hästar. Johanna till skåne och med hästar. Amanda till Karlshamn och Emma och Matilda Flyinge. Och så jag... Även jag en hästtjej med brinnande intresse. DOCK har jag suttit under skolbänken! Både på gott och ont det där! Men, man ska inte vara för självkritisk! Jag har faktiskt arbetat i Sickinge som ridinstruktör för nybörjare på lördagar i 3 års tid! Jag kanske inte utvecklades så mycket i min ridning, men som ledare utvecklades jag enormt!
Jag är så sugen på att skaffa en till häst! Men jag har inte råd! Och kanske inte heller tid!? det bästa av allt hade varit om jag och mamma kunde köpa en häst ihop, men det lär väll aldrig ske!
TACK OCH HEJ!
sov till klockan 12 idag. Sjukt gött, men ändå drygt. Det känns som man har förlorat en halv dag när man vaknar sent. Känns bra för tillfället, men sen får man typ ångest över att man missat plugg och andra viktigheter ;).
Nåväl, jag har varit ganska duktig ändå. Åkt inlines till bussen, tränat en 6o-minutare och nu hemkommen från plurret.. Jag och maaam simmade 1000 m!  HEJA! Man gör ju allt för att bli en ballerinasmal dansös! Verkar ju helt awesome och vara sådär lätt som en fjäder och dessutom smidig. Men hur lätt är det då? DET FINNS INTE ENS I MIN BEFINTLIGET ATT JAG SKULLE KUNNA VARA DET! Jag är född som en knubbig svensk med höfterna på de rätta ställerna. Sen när man har en pappa som har lagat makaroner med isterband och biffar är det så gott om lönlöst!  Då är man inte så smidig länge men What to do!? Jag känner mig åtminstonde frisk och det är viktigt! Nej sluttjat om vikthets, men svårt att undvika den fronten då allt idag i stort sätt pekar på sånt.
YEY! Måttligt avis på Rome som har köpt nya inlines! Riktigt fräscha faktiskt! Ska damma av mina nu och åka till bussen. Bege mig mot min andra stad och åka lite ihop! Undrar om han kan åka!? Jag tro typ inte det.. HAHHA snäll jag e...
Jag dansar med mitt vin och har feta lår, så nu när jag sagt det behöver jag inte tillägga det på resterande bilder
Jag och Jenny sprang in i hennes sovvrum och söp. Sen kom några killar in och då gäller följande "If you wanna play the game, you have to follow our rules" Alltså hävningstime ;)
Jag uppe på "dansgolvet" som vanligt!
Jag och bästa!
Jag och jenny uppe i soffan hahahaha
Jag och Johanna the best!
Ibland är jag stolt över mig själv. Att jag lixom har hunnit "tänka till lite" innan jag lagt mig på halmbädden. Jag talar naturligtvis om den obligatoriska vattenflaskan bredvid sängen efter en vild kväll. Denna gång, hade jag lyxat till det i form av mineralvatten! Aldrig har något smakat så bra som dagen efter!
Igår var en stimmig kväll. Rätt skoj hos Jenny. Nöjet var dock inte på min sida, så fort vi kom ner till stan, men what to do!? Brorsan skjutsade hem mig igår, så det var skönt att slippa gå våldtäktsvägen hem helt själv som jag annars brukar få göra...  Sen när jag satt där på pakethållaren och kände hur min röv blev plattare än vanligt kom det upp för mig hur bra man har det!.. Pratade med en brud om svartsjukedrama hos hennes kille! Jag säger bara SICK! Tur man inte har det så.. Trodde mest det var vi tjejer som var så patetiska! Denna killen hade iaf blivit sur på hans tjej för att hon satt med benen lite väl "öppna"!? Inget som vi andra la märke till dock! Fan vad jobbigt att ha en sån kille rent ut sagt.
Aja nu ska jag cykla till stallet! Ja ni hörde rätt! CYKLA...
tjolahopp! Idag är jag så himla glad! Det har varit ett helt underbart väder och det får mig verkligen på strålande humör. Helt sjukt att ett sådant enkelt fenomen som väder kan få en på så bra humör?!
Idag ska jag på inflyttningsfest hos Jenny P! Ska bli riktigt kul. Sist jag var på inflyttningsfest hos henne var när hon bodde i skåne och det var galet kul! Hände massa flummiga grejer som ligger mig varmt om minnet.
Så idag ska jag inte klaga på Ljungby.. Idag ska jag bara festa och ha kul! :)
Nu väntar jag på att Johanna ska komma och hämta mig. Sitter och lyssnar på Promoe, Looptroop och andra små godingar... NOSTALGI! Puss och kram skumbanan!
Hej! Är det nu jag ska börja deppa eller? Vetrinären har hälsat på min kuse idag och det hela slutade med snordyr medicin. Enligt vet. kan det ta ett tag innan Elmer bli frisk från sin hosta och han får endast ta det försiktigt. Det blir alltså ingen ridning nu på ett tag :/. Hoppas han blir frisk så snart som möjligt! Nu ska jag tillbringa min lediga stund med att sätta ihop vår hemtenta på ca 14 sid.. KUL!
ush, idag bemöttes man av en tråkig händelse i stallet. Bello "lilla fölis" finns inte numera! I helgen när han skulle åka iväg hade han gått under bommen och skadat ryggen så pass att nerverna inte fungerade längre... Så det enda som gällde var ett skott i pannan. Fy vad hemskt! :( Den fölisen var verkligen så himla fin och påminde om min häst i sin personlighet.
Elmer har hosta också! Det är inte heller kul eftersom jag hade planerat in tävlingar :/. Ska prata med vet på torsd och hoppas han får lite slemlösande och att det ska hjälpa! Stackars lilla Tova har diabetes och var jätte hög idag i stallet. Hon låg på 25 när man ska ligga på 5-6 någonting!!! Stackars, stackas barn!
Idag rök Wille och Teo ihop också (hundarna i stallet). Det var riktigt oroväckande att se för de försökte typ ha ihjäl varann! Hjälpte inte fast vi slängde tre hinkar vatten över dem. Sen blev man ju livrädd att Malkin skulle bli inblandad också. Malkin fattade ingenting, utan ville också vara med!
Som sagt tråkiga besked idag alltså. Tänk på att visa kärlek till era djur! Man vet aldrig vad som kan hända.
Älskar min hund och min häst över allt annat på jorden <3
hihi.. Med risk för att låta lite skrytig... VG på begreppstentan! Och älsk fick G! Lika glad för hans skull som för min. Nu vet ni vad som  gäller. PLUGG. Och vi försov oss idag :/



men om man tänker helt snett, så landar man skevt.
och när man gräver sin grop, så ramlar man ner.
men om man sätter ett frö, så växer nått snart, och
när man släpper det fritt tar det ju fart.
BIG NO!
det enda som fick mig på gott humör var att de sålde svarta ferraribilar i cafeterian i skolan. Såna är skitsvåra att få tag på those days! Har inte nått roligt att skriva över huvudtaget. JO, mitt hjärta följde med mig hem över helgen med lite möda och besvär. Återkommer med skrivandet när jag är på bättre humör, så ni slipper höra min klagosång. Tyvärr är det nog den jag är. Jag skriver som bäst när jag är lite på tvären.
Det står en Mintu, Black mint 35% sprit på mitt rum. Något som har stått där i sisådär några veckor sen jag hade förfest på mitt rum sist. Jag kan knappt se mitt golv för det ligger kläder överallt. Inget lakan i sängen och täcket ligger ihopknorrat som en sackosäck. För att inte tala om den ingrodda kaffefläcken på mitt vita skrivbord. Har jag gått och blivit slarvig?... Jag vill inte! Jag är helt slut och orkar verkligen inte städa :/
fint ändå. Fick tillbax en gammal hemtena med G i resultat!  Ska villigt erkänna att man har blivit lite VG-kåt på sista tiden, men de där svensklärarna är verkligen hypernoga med sin rättning! Så jag är ändå ganska nöjd. Känner att det är svårt att levera fullständigt. Det går inte när man har häst, pojkvän och pendlar. Tyvärr. Man får göra sitt bästa och det tycker jag att jag gör med tanke på hur hektiskt liv jag har. Universitetet erbjuder inte de optimalste deadlinens heller ;O. Men men... Nu över till annat stressplugg! Är jäkligt glad över att mamma kunde hjälpa mig med hästen idag!
gammalt inlägg som inte ville komma upp. Ganska onödigt men WTF!

fixade pållen idag morse, så nu är jag hos Roman och ska sitta och skriva på min tenta! By the way, så har han varit värsta retstickan idag. Kallar mig Amsterdams drottning HAHA!! Han är efterbliven!. Sen skulle han kasta min mobil till mig när jag låg i sängen och då råkar han sula den rätt i facet, så har en fet bula där. ÅHHHH!! Nehe back to work! Det lilla eleändet måste fan bli gjort nu!

fixade pållen idag morse, så nu är jag hos Roman och ska sitta och skriva på min tenta! By the way, så har han varit värsta retstickan idag. Kallar mig Amsterdams drottning HAHA!! Han är efterbliven!. Sen skulle han kasta min mobil till mig när jag låg i sängen och då råkar han sula den rätt i facet, så har en fet bula där. ÅHHHH!! Nehe back to work! Det lilla eleändet måste fan bli gjort nu!

assa man kan fan inte ha något för sig själv hemma i min familj och det kan vara jävligt jobbigt ibland. Idag köpte jag lite lösgodis för mina sista pengar. Mest för att trösta mig själv med den långa och tråkiga bussresan, de kommande inlämningarna, hemtentan och annan skit. När jag kommer hem för att ta mig en bit och bli på lite bättre humör visar det säg att någon i min familj nallat! En tom godispåse får man se ligga på mitt skrivbord. INTE OKEJ! Så nu ligger jag har med världens jävla godisabstinens! Skitjobbigt... Jag har legat och drömt om godis i flera dagar.... Igår drömde jag om donuts. Är det ett tecken på att man har sockersjuka eller!? Hatar mina fettotankar.
jag är så glad, stolt och impad över min häst! Första tävlingen i år för honom och dessutom debut! Felfri i 1.10, katjiing! Nu är det bara jag som ska slänga på mig kavajen och komma ut på tävlingsbanorna igen. Jag börjar dock med en mjukare start! Mina nerver ska ju helst hålla haha.. Älskar dig min bästa Elmer Wood! / Horzelover 4-ever!
sitter och äter en pizzaslice och lite godis på det! Just det, fick mens idag! YEEEEY. Har inte haft det på typ 2 mån, så har gått runt och varit lite nojjig, fastän jag vet att det är normalt med oregelbundhet vid p-stav. Har asont i ryggen och känner mig trött och deppig! Idag skulle egentligen Romeo komma till mig, men han tyckte tydligen inte det var lika viktigt som jag, så han beslöt sig för att vara hemma.  Det var jobbigt att ta sig hit och man kunde ju ändå inte göra så mycket vid 21-tiden mer än att sova... Precis som det finns så jäkla mycket att göra i växjö då! :O. Det var väll kanske inte heller så poppis att stiga upp klockan 0.7.00 dagen därpå för att titta på hästar. Så nu sitter jag här i min ensamhet. Och ja, det är jävligt synd om mensbarnet!!
Elmer 3 år.
Elmer 4 år.
Det är bra med bilder ibland, då kan man se förbättringarna! Hästfolk är så jävla rädda för att berömma andra. Jag är inte rädd för att säga till någon att deras hästar har utvecklats eller är fina. Det tycker jag man kan bjuda på. Det är dock sällan att man får något tillbaks! I mina ögon är iaf Elmer superfin!
Min bror kom nyss hem från studentfesten lite tidigare än väntat. Full som ett ägg, kunde knappt gå och har legat på toan och spytt ett antal gånger. Var verkligen jag också så hemsk!? Svar: JA!.
I tonåren hade jag svårt att behärska mig när jag drack. Jag drack snabbt och mycket, vilket resulterade till en jävla bakfylla dagen efter blandat med ångest. Till skillnad från andra som tycker dom "gjort bort sig" närde  dansat på ett opassande vis eller hamnat i säng med fel kille så jämför jag det som a pice of cake! Har lyckats med en hel del dumdristiga saker. Blivit hemskjutsad av vakter, utslängd, spytt offentligt, lipat, skapat intriger och ännu värre saker som jag inte ens vill skriva. Detta är självklart inget jag är stolt över, men man lär sig saker och ting. Man ser också saker med helt andra ögon efter ett tag. Tro mig, jag är inte färsk ännu på att kontrollera min alkoholhalt, men jag har blivit bättre. Anledningen till att det spårade för mig förut tror jag hade att göra med att jag mådde dåligt. Jag var singel då och var så beroende av någon! Alla mina vänner hade ju killar och pojkvänner. Jag sökte bekräftelse genom att ta till flaskan. (haha shit jag låter som en alkis eller något). Men det var så, jag kände mig lyckligare av att vara ute och festa för jag fick komplimanger (när jag inte gjorde bort mig), träffade nya vänner, kopplade av osv. Jag stressade av genom att festa typ. Bort från alla krav och ofta slutade det med att jag blev helt wasted. USh, fattar inte varför jag skriver det här ens... JO jag skriver det av en anledning. Känns så jävla gött att vakna upp nykter imon!
Känner att mitt förhållande har blivit något starkare på senaste tiden. Det finns plötsligt hopp om framtidsvisioner. Det finns en benägenhet om rädsla att såra varann. Det är första gången jag är med om att någon vågar lätta på sitt hjärta och erkänna sina egna brister. Det krävs faktiskt ganska mycket för att man ska ha modet till att göra det. Jag tycker det är så himla fint, för att skära i sin egna personlighet och identitet är inget man gör frivilligt. När det handlar om problem är det så lätt att skylla på någon annan än sig själv. Det gäller att hitta en balans mellan behaga den andre samtidigt som man inte får göra hål på sin egen intrigitet. Jag älskar dig.
PÅväg att leta grupprum. Kom fram till universitetsbiblioteket vi sisådär 8.08. ALLA grupprum upptagna typ! Och då är det ändå ett stort bibliotek... SICK!
såhär är det alltid när man har häst i ett inhyrningsstall. Igår var mamma snäll nog att ta hand om Elmer, då jag hade full rulle i skolan. Idag när jag kom till stallet låg det en hästskit i spolspiltan. Jag tänkte inte mer på det, utan tänkte att någon kanske hade haft bråttom igår och missat ta upp den. Sen kommer några andra i stallet in och klagar på att det är stopp i avloppet och att det är bajs i spolspiltan. Ja, det är ju förvisso inte så trevligt, men man ska inte kasta sten i glashus ;). Efter en stund ber individen MIG att plocka upp den! Det är inte ens jag som låtit den ligga sådär? Möjligen min mamma. Hur som helst erbjöd jag mig att ta upp den, men jag hade så jävla stor lust att säga till personen i fråga att jag själv plockat upp en och annan skit efter deras hästar.
Jag har förståelse för att man kan glömma! Tycker bara inte man ska säga för mycket, när man själv inte kan hålla reda på allt! För mig är det en självklarhet att man t ex sopar hela stallet. Det blir ju trevligast för alla då!? Men en del har tydligen fullt upp med att sopa vid sin egen box... I ett stall ska man hjälpas åt! Inte klaga på varandra, det blir bara dålig stämning då. Jag blev dessutom svinarg eftersom jag personligen är ganska nogrann när det gäller sopning, förvaring etc. Det blir heller inte bättre av att det är en minderårig unge som säger till mig. En unge som inte ens mockar åt sin egen häst, utan har föräldrar till att göra det! Det är kanske fel av mig att gå in på det eftersom det i själva verket handlar om en uppfostringssak! MEN personligen tycker jag inte att man borde få ha häst om man inte kan sköta den själv! Det är så jag har blivit lärd och det ska jag lära min kommande barn också. Annars finns risken att det bli några lata översittartyper av ungarna och fy! Det värsta jag vet! Ska man ha häst ska man klara av att sköta allt vad det innebär. Jämför dock inte detta med elitryttare, då dom har det som ett jobb. Jag menar vanligt hästfolk nu!
man tror att man är i god tid med sin hemtenta, men sen när man sisådär någon timme innan vi börjar ska skriva ut skiten blir man såklart osäker. Osäker på en sån töntig sak som referering och det som är  det viktgaste i hela arbetet typ! Aja what to do. Jag tror det är rätt iaf! Hoppas, hoppas! Det är så mycket nu så jag håller på att gå av på mitten! Ändå vill jag hinna med häst och träning. Gärna lite tid åt mig själv också! Men ska inte klaga, bättre med mycket att göra än för lite!?
när man gjort Roman en tjänst och får tillbaka; "tack älskar dig babe mest av allt du är den snyggaste tjejen i världen"
BIG HAHA!


Några minuter efteråt tittar man sig i spegeln och förstår att man inte är det! HAHA. Jaja lite egoboost är inte fel, särskilt inte när man ser ut såhär!....


Har inte köpt något till mig själv på länge.. Kom på att jag ska till tandläkaren i slutet av månaden också! SHIT PANIK! Måste borsta tänderna nu...

Ikväll har Johanna och Jenny joinat mig. Vi har suttit hemma hos mig och tjockat oss med massa chips och godis framför Melodifestivalen! Härligt att ha dom på plats, nu återstår bara en till återförening, gärna med lite alkohol inblandat. Det är faktiskt inte alls lika jobbigt att bo i Ljungby när man har såna fina vänner runt omkring sig.
Hittade en gammal bild på oss. Den är nu tre år gammal!
Härligt att man fortfarande håller kontakten med några av sina bra vänner iaf.
Blir ju lätt att man kommer ifrån varandra när man börja plugga, jobba, pojkvän, slutar
med hästarna och allt annat! Har ni bloggläsare också gamla vänner från gymnasietiden som ni umgås med?
Hur gör ni för att hålla kontakten?
Känner att jag vill ha ett jobb. Man har lixom tappat lite utav arbetsmoralen sedan man började plugga. Jag är lite rädd för att jag ska komma ut nyeximenerad och typ "gå in i väggen" det första jag gör. Har tänkt över en sak och det är att vi är så beronde av pengar här i livet. Jag trodde till en början att det var en billig klycha som Bratz, schteekare och andra översittare hade i sitt huvud! Man kan inte köpa lycka av pengar heter det och det är säkert sant, men att någon gång känna att man har lite överflöd kan väll inte vara direkt farligt? Det var längsen jag kände den känslan. Inte ens i sommar kände jag överflöd i plånkan. Det är så jävla jobbigt just nu. Jag vill gör så mycket, men kan inte göra ett skit! Mest av allt skulle jag vilja ha ett jobb att gå till. Ett jobb där jag känner att jag trivs. Att jag är bra på det jag gör. Ett jobb där man tjänar feta pengar. Ett jobb där jag inte behöver anstränga mig så mycket. Men i dagens läge där man måste ha utbildning för att kunna städa så är det inte så lätt. Den sista utvägen är hemtjänsten! Fast jag borde inte jobba där. Jag har tröttnat... Jag vill ha ett jobb där jag kan utvecklas och jag känner att jag utvecklats färdigt där. Jobb mottages gärna!



when was the last time? You did something for the first time?
Äntligen när mitt skrivande börjar ta form så har någon jävel i bibblan gömt den sista boken som jag behöver referera till! Skjut mig, fast jag hade antagligen gjort samma sak!...
Om drömmarna är syret för själen, hur fan styr vi begären?
Det går så långt att vi blir yra på vägen
från nyttiga lägen till det som betyder nått i världen
måste gå framåt attityden är tydlig och säker

Tänker jag efter vet jag inte vad jag går efter
jag har ambitionen men kanske inte hajat begreppet
med svajande gester och ännu lite dimma i ögat
kommer jag hinna att göra allt som min vilja behöver.

Vad man plågas av begär
du med det är samma sak för alla
Fläckar på vår karaktär
som inte går att tvätta bort

Hur ska du ha det?
Jag har faktiskt ingen aning
Hur ska det vara?
Det finns inget svar på det

Du måste välja!
Men jag har ju ingen aning...
Vad jag än gör så blir det fel

Alla mina drömmar är högt i ett mönster,
som molnen riktar jag mig eller bara följer vi törsten efter
det jag inte har men bara vill åt?
är det saker att få blir jag gladare då?

Mera flera planer som - som jag måste ha men ingen aning varför!
och väl där är jag fan redan på nästa..
och bollar i luften och schemat är späckat
och ingen tid att stanna upp
det som driver mig är samma lust,
som tagit människan till månen och som kluvit atomen
får skutan att segla, men vart fan ska jag styra den båten!?