Jag ångrar att jag tog på mig shorts idag. Dels för att jag är blek, men också för att jag glömt raka benen! Jag läste på blondinbellas blogg någon gång och då skrev hon att hon aldrig skulle skippa att raka benen eller fisa i hennes pojkväns närhet! Ha ha kan inte precis säga att jag och min pojkvän lever upp till de principerna:O men visst höll man sig lite mer i trim i början av förhållandet. När han ändå inte är hemma har inte benrakning varit prio ett. Nog om det! Är på väg till Kalmar och vi sitter och väntar på ett tåg :(

 
75 kr för dessa jeansen. Värt!? Det trista med såhär ljusa jeans är att låren ser gigantiska ut. Nu står jag i en poose där mina lår inte ser så tjocka ut, men om man står normalt ser det lite korvigt ut... Men skitsamma!
 
 
Jag är en otroligt serriös modell
 
 
asså kolla mitt face. Så jäkla groteskt! Skogshuggakvinnan!
 
 
Dessa skor fyndade jag på Hm för något år sedan. Typ en hundring eller nåt. Nu vill jag ha nya sådanna här "tantskor".. Min hund har gnagt sönder dom nämligen.  Dessa är skitbra för dom är bekväma, lagom klack, och hållbara. Om detta hade varit längre bak i tiden hade jag skrattat åt dessa skor och gått runt i 13cm highheels istället. Men man blir väll gammal I guess.
jag har haft panik här hemma. Min pojkvän har ju åkt till Sthlm och jag har inga vänner här i Ljungby. Så kan det lätt bli när man har pojkvän och ägnar mer tid åt skola  och häst än att sitta på café med sina vänner och dricka kaffe å snacka skit. Jag är tvungen att åka iväg nu, så imorgon åker jag till Kalmar. Hade planer för Helsingborg och Malmö först, men nu ska jag träffa älskade Mikka iaf! :) Snart åker jag till Sthlm också och efter det St. Petersburg. Skönt att komma bort lite!
så jävla trött på min jobbiga familj. Orkar inte bo här hemma. Inte konstigt att man blir ett känslomässigt vrak tillslut. Min pojkvän fattar ingenting heller. Jag är sur på honom! :(:(

Jag är lite fascinerad över min kemilärare. Hon är så jäkla smart och jag har aldrig träffat någon som brinner så mycket för sitt jobb. Hon berättar allt för oss med ett leende på läpparna, gärna saker med personlig prägel. Med tanke på att hon är ganska utlämnande om sitt privatliv kan jag inte låta bli att tänka på en del knäppa saker. Typ som hon och hennes einsteinkompisar. ( ja, hon umgicks tydligen med sånt folk, då en av hennes bästa vänner är vetenskapsman nu för tiden). Jag undrar om dom typ har provat lustgas eller lekt med knallgas på fritiden? Har allt de gjort på sin fritid varit kemirelaterat? Istället för att dricka alkohol har de undersökt vilka alkoholer som brinner, hur man tillverkar metaller och haft långa diskussioner om periodiska systemet. Det är lätt att tro det när hon berättar sina storys.. Hon har liksom varit med om någonting som går att relatera till varje sak. Jag undrar iofs om hon har haft något liv ha ha? Jag kan inte tänka mig att hon legat och spytt i någon buske på fyllan eller att hon stått och dansat på ett barbord precis.. Inte för att det är så mycket "liv" men ändå. Den enda association jag kan göra som är kemirelaterad är att man ska undvika att förtära hembränt. För det första kan det vara träsprit och för det andra så vet man inte hur stark alkoholen är. Det sistnämnda fick jag prov på när jag var 17, och hade somnat samt spytt ner mig själv. Hur som helst, man måste nog inte vara smart redan som liten för att bli en bra lärare. Jag tror jag kommer bli bra ändå!

 
Duktiga pållen hade ett ner i dagens 1,25, men var felfri i 1.30! Duktig både han och tränare såklart.
Där ser man att även om man har en bra häst, så hänger inte allt på det.. Jag gjorde till exempel en usel tävlingstart för några helger sedan i en betydligt lättare klass. Sedan kommer min tränare in som har mer erfarenhet och är duktigare och hoppa felfritt (3 klasser högre). Livet är orättvisst! Önskar kunde vara duktig någongång!
Tummen upp för att examensarbetet äntligen är färdigt och godkänt. Aldrig mer säger jag bara. Det måste har varit den mest ångestladdade uppgift jag gjort någonsin. Nu borde jag egentligen plugga på kemitentan, men jag är helt slut efter min 8km promenad! Nu ska jag glo lite film innan jag lägger mig. Upp tidigt i morgon för tävling.
 
Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan
jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras


Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar
-För jag kan inte säga nej.


Text: Veronica Maggio
Häromdagen när jag skulle köpa cigg på Statoil, så råka jag säga "ett paket metanol".. Metanol= träsprit.. Jag var nog lite väl inne i mina kemistudier tror jag. Det värsta av allt var att jag kom verkligen inte på att det heter Mentol, så jag stod bara där och stammade "sånna där mintcigaretter". Så sjukt pinsamt, men killen i disken fattade vad jag menade iallafall / Amatör.

Klarvaken kl 02.00. Jag gillar inte att ligga i min säng. Utan lakan. Själv. Arg. Stressad. Osäker. Måste sova nu... Har asmycket att göra i morgon.

 
 
Jag tycker personligen att "Helt off" har gjort en ännu bättre cover på samma låt, men den finns tyvärr inte på youtube. Den finns dock på spotify med lite reaggeinslag eller vad man ska säga :) Förlåt för att jag har knäpp musiksmak, men texten säger mycket om sanningen i vårt samhälle.
Jag har dödstråkigt. Har ätit smågodis, chips, toblerone och pizza... Här syndas det ordentligt! Jag får så fruktansvärt dåliga matvanor när jag har tråkigt. Men jag var minsann lite duktig och cyklade till stallet. Nu ska jag nog ut på en liten promenad, för det gör man när det är tråkigt.
 
 
Det här med distansförhållande. Vilken jävla känslomässig tortyr. Det kan ta sig någonstans. Det är jobbigare nu när mina vänner inte är bosatta i Ljungby längre. Det är astråkigt och jag känner mig som en lonleywolf! :(
Varför skulle han åka till jävla fjantstockholm för? Jag tror inte han kommer att komma tillbaka på visit ens en gång, för där är ju så otroligt charmigt där han bor. Jag går hemma och tänker onda tankar hela dagarna! Funderar på att lägga upp ett schema för mig i morgon, så jag inte har någon som helst tid för att tänka..
Folk viskar om oss, säger att vi inte hör ihop.
Du bryr dig inte om dem, tittar rakt fram, inte runt om,
ser in i mina ögon.
Vi kan gå vår egen väg. (Du kan gå din egen väg)
Jag är din röst, i regnet som aldrig slutar.
Du är en sång på mina läppar, en klassiker.
Och när trummorna rullar igång, är jag säker.
Du kan gå din egen väg.

Om jag kunde säga ord som egentligen är enkla,
att jag älskar ditt skratt, som kommer så sällan.
Ja jag höll orden gömda i åratal. Du kan gå din egen väg.

Jag vet att du stannar, inte jagar myror.
Men ta aldrig handen från nån som älskar dig.
Men håll dig tätt intill mig, för vi kan gå på vår egen väg.
Du kan gå din egen väg. 

Text: Håkan hellström.
YEY jag har fått sommarjobb! I Ryssby....(2mil hemifrån) Det säger väll det mesta? En hel sommar i vården igen. Dålig lön och med 10 dagars semester i St Peterburg. Jag kommer inte hinna med något kul i år heller. Det känns därför inte så angeläget med ett fast jobb nu efter plugget. Det hade varit rätt gött med ett vik eller typ extrajobb inom vikariepoolen, så man kan unna sig en liten resa eller spara sig pengar. Jag kommer ju vara helt död. Min arbetsmoral är helt borta, men jag hoppas den ska komma igång igen lagom till sommarn. Jag ska försöka se det här positivt, bättre än inget lixom! "Det blir vad man gör det till". 
 
Detta är en bild på vad som skulle kunna ha varit min kropp. Den till vänster alltså.
Folk tror verkligen att jag är smalare än vad jag är... Det får ni gärna tro för visso hihi!
Jag har en känsla av att jag kommer ångra bittert att jag inte jobbar på beachen i år, så därför tänkte jag iallafall cykla till stallet. Man behöver ju inte säcka ihop helt och hållet.
 
Jag har sagt upp mitt gymkort nu. Onödigt att de drar pengar av mig under sommaren, då jag inte kommer att vara där. Det är endast ridning som gäller för mig nu! För jag har inte tänkt sätta min fot på TC där det går en massa snygga gymtjejer med de senaste Nikeskorna och en träningsoutfit i matchande färg. Jag får komplex bara jag öppnar dörren. Nåväl, jag mår fan fint ändå!

Måste vara att gå utan mat! Jag var utan mat i ca 9h och jag trodde min mage skulle kurra sönder... Aj som fan! Förlåt Gud för att jag syndade så hårt och vräkte i mig en hönekaka med rödbetssallad, kalvsylta och korv. Sedan en tallrik vaniljyoghurt och några skedar nutella på det. Det där med att fasta, måste ju vara rena rama tortyren!

Jag vet inte. När jag vaknade idag kände jag att min dröm försökte säga mig någonting i allafall. Jag kan drömma konstiga saker annars också, men den här gången kändes det annorlunda. Jag drömde om att jag jagades samtidigt som jag drömde att jaga på samma gång. Av monster och efter monster. I själva jagandet och även när jag jagades så kände jag inte att det var hemskt på något vis. Däremot vaknade jag med en lätt ångestkänsla idag på morgonen. Kände mig otillräcklig och började tänka på alla saker som jag har misslyckats med i mitt liv. Jag brukar inte drömma overkliga drömmar och det kanske är därför jag la denna drömmen på minnet? Hur som helst vet jag att det är vanligt att drömma om att bli jagad/jagas. Jag har tidigare drömt flera gånger att jag har tappat tänderna och det är tydligen också väldigt vanligt. Enligt olika drömtydare kan min dröm förklaras genom följande;
 

Bli jagad

Att bli jagad - stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden.

 

Att jaga andra

Att jaga själv - lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor.

 

Springa

Vilja-men inte kunna. Du har svårt att upptyga din vän om dina uppriktiga känslor. Känsla av att flyga fram: Ditt kärleksliv bereder dig inga bekymmer.

Försökte fly från en känsla, en rädsla, eller skynda på någonting. En känsla av brådska.

LÄGG MÄRKE TILL:

Lägg också märke till vilken tidpunkt på dagen det är och vilken årstid det är.

Lägg märke till vilka känslor du hade i början av drömmen och i slutet av drömmen. Slutet visar hur du hanterar det som drömmen berättar för dig om.

 

Källorna är hämtade från google och jag ansvarar inte för att det är säkra källor, men jag tycker det är intressant och kan vara värt att tänka på.

Det gick käpprätt åt helvete idag på tävlingen. Jag red som en kratta och jag hatar mig själv för det. Jag har sjukt svårt för att ta motgångar.. Det är inte så att jag börjar lipa å sånt, utan det är mer att det sätter sig på skallen. Jag börjar tänka för mycket och det leder bara till fel. Det sjuka är att känslan kändes kanon på framhoppningen, men så fort vi kom in på banan blev han jättespänd och då blir jag nog också lite spänd.  Ska försöka ta nya tag! Men det är aldrig roligt att "förlora" och förstöra ett förtronde som vi har byggt upp :(
Jag var ute på Tufanängen och drack upp en halv flarra med vin. Jag tror visst att jag blev lite lullig. Jag kom dock hem redan vid kl 22. Vaknar upp idag och är helt seg. Härligt med sol, musik och glada studenter.
 
Ni kanske förstår varför jag inte ler med tänderna så ofta på bild? När jag ser den här bilden vill jag genast göra en tandblekning, sätta på en räls och alternativt pumpa läpparna lite.. Jag säger då de... Naturally all over.
 
Kul att se tillbaka på gamla bilder.. Jag var så utseendefixerad förut. Jag kan sakna nogrannheten med smink och kläder osv. Idag går jag nästan dagligen utan smink och med gamla kläder. Jag kan tänka mig att jag ser ganska så sliten ut. Påsar under ögonen, stripit hår, lite rultig och sådär.. Jag väntar på dagen då jag ska bli snygg!!! Man kan faktiskt inte vara snygg utan pengar!
You Are 70% Weird. You're so weird, you think you're *totally* normal. Right?
But you wig out even the biggest of circus freaks!
 
 
 
Ibland kan jag sakna mitt Platina-blonda hår.. Men det känns inte som så mycket "jag" längre även om det är ruskigt snyggt. 
Okej, jag sökte vääääärsta bästa jobbet som lokalvårdare.. Så idag skulle jag titta på mina sända meddelanden vad jag egentligen skrev. Börjar med att öppna mitt mail och ser att jag skickat in ett helt fel dokument! Istället är det ett examensarbete som några helt andra personer har gjort! VAD FAN!? Jag dör. Hur jävla puckad får man vara. Jag kan ju bara skita i den ansökan nu, att jag är en nogrann person är ju inte särkslit  trovärdigt längre. Det känns dock lättare att skylla på datorn. Jävla Appel :( Så jävla många misstag jag har gjort med den datorn SUCK.
Vilken rolig tävlingsdag! Min häst kändes fin och jag var taggad utan att vara apnervös som jag vanligtvis brukar bli. Fick hjälp av min tränare på framridningen, så det hjälpte nog ganska mycket. Jag är jättenöjd med min ridning och hästen såklart. Däremot känner jag fortfarande att vi har en del att trimma vidare på hemma. Jag vill bli ännu säkrare. Det ska kännas lekande lätt innan jag går upp i klasserna och det bästa av allt är att jag har ingen brådska.
 
Jag håller med er att hårfärgen är snygg. Jag har en fundering på ett försök. Jag har tänkt spara ut mitt egna råttfärgade hår, så att det blir en ganska bra utväxt. Därefter ska jag slinga det i olika tjocka slingor. Detta är min tanke, men jag tycker det är jobbigt att ha utväxt för länge. Det ser så smutsigt ut.
Åh, jag vill ha den här hårfärgen! Har svårt att tro att det går att göra själv.
 
 Nu har jag ätit glass som fän och njutit. Min pappa frågade om jag var gravid!? hahaha.... Nej, jag har bara en kulmage och älskar godis. Förresten jag har klippt mitt hår bymyself! Det blev lite ojämnt och kantigt. Hela 10 cm kortare. Det har växt en del vad jag har förstått..Frågor på de?
Ehm, är uttråkad som tusan. Jag trodde jag skulle tävla imorgon, men de var visst på söndag! Jag är verkligen disträ.. Börjar få ont i halsen och hoppas inte att det är halsfluss :/ Fast iofs skulle behöva en snabb diet hahah!

Bussdax och jag lyckas sitta bakom en gammal gubbe som inte tvättat sig på några månader? Jag är vanligtvis inte så äcklad av mig, då jag fått erfara både de ena och andra på jobb, men sitter just nu och klöks som en tok. Kan ej flytta plats heller, då allt är upptaget. Ac:n i bussen gör att lukten sprider sig direkt till mig:( det luktar någon blandning av bränd korv, svett och ladgård. Tröja för näsa-check!

från Mia Skäringer. 
 
Vi är så ovana, så svältfödda på oförställdhet och verklighet i det som visas upp i medierna - och i det vi visar upp inför varandra. Det behövs bara en vanlig liten degmage för att vi ska känna relief. Jag är alltså inte ensam om att tycka att sårbarheten är fan så mycket sexigare än stora vulgära tillgjorda flabb. Så, ska vi sluta och jämföra oss så mycket med varandra och vara oss själva en stund innan vi dör? (Ibland klarar jag det inte alls, då får jag värsta återfallet och köper en tröja för tusen spänn bara för att jag är så rädd att inte duga.)

MIA SKÄRINGER
 
 
 

Brun där inne..hehe. Vilket underbart väder det är idag! Solen skiner och det är varmt. Jag älskar Sverige:) Det är något visst med den första värmeböljan som inträder en gång om året. Svenskarna har grävt in sig i det gråa och trista. Plötsligt får vi liv igen. Inget mer klagande på att det är för varmt. Då ska jag sitta och tänka på minusgrader och bilar som sitter fast i snö och galna hästar.

Fan vad det är tråkigt att söka jobb och då har jag bara sökt tre stycken... Och det har inte ens varit lärarjobb. Jag tappar helt motivationen. Det känns som jag går på valium eller något. Jag blir så jävla långsam när det handlar om viktiga saker. Sedan ska man skriva ett CV och utmärka sig som bäst i världshistorien? "jag är en ansvarsfull tjej som har lätt att samarbeta med människor. Anställ mig, jag är bäst på allt"...
 
 
Det här är en soptippsvärld och jag känner mig ful.

Jag och min häst har haft nedförsbacke ett ganska så bra tag nu. Vi har hittat harmoni tillsammans och utvecklats för varje hoppträning. Men nu för ett tag sedan talar vi inte alls samma språk. Vi är just nu i en rejäl svacka och jag vet inte om det beror på honom eller mig? Det är kämpigt och tar minst sagt på nerverna. Det är då man märker hans svårigheter. Känslig, men samtidigt hård i skallen. Och efter varje ridtur börjar jag grubbla och göra en hel analytisk diagnos om våra problem. Hoppas vi kan lösa det snarast. Min älskade häst<3

jag dör jag dör jag dör.... hata facebook! Jag skulle in och snoka lite grejer och då har jag tydligen råkat trycka "bli vän med"... Ni vet när man klickar sig in på en person, kommer till en annan, kommer till åter en annan and so on. Nu hade hon dessutom accepterat! En kompis till min pojkvän. Jag vågar inte säga det till honom för då kommer han bara undra hur fan jag kom in på hennes sida. Undrar hur hon tänker? Jag har aldrig ens sett människan. Detta är sånt som man är livrädd ska hända när man är inne på facebook!
shit, jag får nog skavsår mellan benen snart! Mitt fett gnids så jävligt mellan låren! hahaha Beach 2030!?!? orka inte just nu.
 
yihaaaaaa. Flickan som gick "barn utan framtid" på gymnasiet lyckades kirra G på Fysiktentan!
Jag är så oerhört tacksam, så det finns inte ord till att beskriva.