USH! Har hamnat i hemska ovanor. Just nu skiter jag i... Jag ligger och äter saltade solrosfrön med skålen på magen. Jag ska sova snart. Har sovit skitdåligt i flera dagar och det tär på min kropp. Jag ser helt enkelt förjävlig ut. Varför klagar jag så mycket? Jag är egentligen ingen bitter person. Jag tar det mesta med ro, men sen när jag börjar skriva så är det ju faktiskt en hel del jag stör mig på i min vardag.
Brännas på så tråkiga saker som räkningar and so on.

Lite av min lista som ska betalas denna månaden:

Farmor: 500 kr
Pappa: 200 kr
Mamma: 200kr
hem: 1000 kr
Träning: 1500 kr?
mobilräkning 400kr
Busskort 300kr
spräckt Iphone 800 kr
 
så PLZ.. Säg inte att jag är tråkig för att jag inte vill hitta på något. Jag kan helt enkelt inte. 


Och listan bara fortsätter.. Jag är dessutom i behov av ett par nya ridstövlar (3500kr) och ett par vardagskor! Jag och min älskling som tänkte att vi skulle unna oss och åka iväg i månaden. Bara han och jag på hotell. Känns som vi kan fetglömma det nu. SÅ jävla tråkigt att man aldrig kan hitta på något roligt när man jobbat röven av sig hela sommaren och inte hittat på ett skit. Till råga på allt har inte min lönespec kommit heller. Jag får väll ringa och skälla ut dom i morgon. Denna gången tänker jag faktiskt inte vara fattig i en hel vecka till som förra ggr. Jag tänker minsann tala om för dom hur jävla hårt liv jag har./ Inte alls bitter.

Det är inte direkt första gången jag gissa fel ålder på någon. Jag trodde hon var lika gammal som mig, men sedan visar det sig att hon är 30 bast och har hus, man och två kidz.. Sedan att jag ser ut som 14 jordsnurr är ju en sak för sig. Jag ser verkligen barnslig ut. " ok, går du på gymnasiet då eller?" "nej, jag har läst på ehh... Universitetet. Jag är lärare" HAHA

Ibland känns det som att jag hela tiden bli motarbetad mina känslor. Ni försöker få mig att tycka som ni.
Men vet ni, jag har egna känslor! Det klingar så fint när ni säger att "det är för ditt eget bästa". Jag kan bli trött på erat moralpredikande. Vet ni varför? För det påverkar mig ofrivilligt OCH det är inte ens mina tankar/värderingar. Om det skulle visa sig att jag har gjort fel val här i livet, så är det mitt bekymmer att ta itu med. Just nu känns allt bara så rätt och det hoppas jag att det ska fortsätta att göra. (Opps, ej gravid om det nu kan syfta till det). 
 
 
 
HEJ jag är nyast på hela stället. Jag har skakat hand med så många idag att jag nästan glömt vad jag själv heter.
Ibland undrar man om jag tagit mig vatten över huvudet... Det är lixom baoutamycket ansvar och hej å hå! Glad och inspirerande ska man vara och det värsta av allt en förebild. Utmaning here we come! Dax att läsa på lite om religion. Det är inte min starkaste sida om man säger så.
 

Känner mig som en uppsvälld sockerbomb. Tillåter mig själv att dricka allt för stora mängder alkohol under sommaren. Toleransnivån är uppe i det dubbla. Men vad jag älskar det. Varma kvällar. Lifta hem på natten. Dansa snuskdans fram till gryningen. Träffa gamla vänner och prata om minnen.

Det här känns konstigt! I typ två år har jag gått runt med bygellös Bh/topp som jag köpte från Ullared. En helt toppen bh för mig som är speciellt bra är man ska rida och inte vill att brösten ska skumpa! (misstolka mig inte nu). Jag har varit så pass förtjust i dessa bh:ar att jag inte använt de vanliga. Det bästa har varit att den liksom smetar åt brösten på ett sätt utan att det ser upptryckt ut! Man får känslan av att man har lite mindre bröst. Jag som från början har haft stora bröst har mest tyckt att det är jobbigt på senare år. Men idag provade jag en "vanlig" bh. SHitvad kvinnlig jag kände mig helt plöstsligt.(menar inte att kvinnlighet sitter i brösten men wtf). Brösten blev helt runda och kändes inte som ett par hängande taxöron haha... Kanske borde bli bättre på att använda vanlig bh. JDet är ju inte direkt så att mina bröst sitter uppe vid hakan längre ;)
 

När min häst inte är kry, är inte jag det heller. Mår dåligt :( bli frisk! Du betyder så mycket för mig.

 
Jag känner mig som ett jävla ego. Allt kretsar kring mig och jag får ångest över att inte kunna hantera mina känslor. Nej, jag lever inget lyckligt sagoliv jämt och ständigt. Det finns dagar som seglar förbi av tillfredställelse, men också dagar som denna. Dagar då jag tänker på framtiden och kastar sten på mig själv. Men det bästa av allt. Det går över. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
stressdag på jobbet med larmtelefonen. Och jag har skaffat ett nytt tidsfördriv om kvällarna.
Jag har råkat bli besatt av den gamla serien "Rederiet"-ja, det är sant.. Min pojkvän tycker jag är skitlöjlig
som gillar tramsiga serier. Jag älskar svenska serier haha. Kommer ni ihåg vita lögner, Nya tider, Tre kroner, och skilda världar? 
 
 
 
jag har gnagt sönder mina naglar. Jag tänker på dig och jag saknar dig så mycket. Jag har svårare för sånt här. Jag är inte omringad av vänner hela tiden och därför blir det ensamt. Jag har försökt att vara så kall länge nu, men det passar inte mig. Kom hem!