Jag och elin festade igår. Berätta mer om vår sjuka kväll, när jag har tid. Innan dess ska följande citat nämnas:
Elin och jag sitter i bilen och drygar oss på dagen. Vi har ätit donkenkäk och väntar på att jag ska kunna köra hem från Växjö, utan att bli stoppad av ngn snut. Elin är fisignödig.
Sandra:- Men bara fis då!
Elin: nääää, för då kommer du säkert fisa och då kommer jag typ dööööööö...
Det låter precis som jag bruka fisa jätteäckligt!? Elin tror på teorin att andras fisar luktar alltid värre än ens egen. Min manager är verkligen rolig. Idag har hon gjort en såkallad Sanniestyle-day. Haft lite walk of shame/fame? ihop med mig, gått i höga klackar i staden+ gjort bort sig och vrickat sig åtskilldiga ggr, ätit donken och träffat mina studentpolare, och till råga på allt ätit fet mat och sedan uttryckt sig med ett giant smile utan att tänka på att det finns rester kvar av en Machicken i tandvrån. Det är roligt när sådant händer min manager, så hon vet hur jag brukar leva på helgerna.
Fyfan jag är glad att jag lever!.. Drog dit som fan idag när jag red elmer. Han fick syn på några fölisar i hagen bredvid och la tre bockar på raden. 1 jag flög typ 1 meter ur sadeln. 2 jag tappa tyglar 3. jag tappa stigbyglar. 4. Jag fick smaka grus.... Nåväl det gick bra, trodde först jag var invalid ett tag hehe. Min svanskota mår inte så bra och inte heller mitt knä, som redan har varit helt efterblivet innan dess. Jaja det kanske e tur att man har lite hull och fett. Annars hade jag kanske varit halv idag. Ska dränka mig i alkoholens tecken ikväll. Varför? bra bedövning.
Glad! Solen lyser på mitt rum. Jag hade inget att ha på mig idag. Alltid likadant, jobbigt värre. Klippte sönder ett par gamla nudiejeans. Det är väll typ mode med jeansshorts? Hur som.. Jag har vääääärsta wannabebeyonceröven i dom! De är inte så bra. Alltså, min röv är inte sådär fast och snygg som hennes. Den ser mer skitstor och slapp ut hehe. Nu fick jag asbrottom! Hejrrrååå blogg.
behöver kanske städa min garderob.
Jag var nog en liten filosof i mitt förra liv tror jag. Kom och tänka på min musiksmak. Den är sjukt konstig. Den är konstig i den bemärkelsen att det har ändrats radikalt över åren. Detta kanske hör till, men jag beundrar verkligen de personer som kan hålla sig till ett enda band livet ut och dyrka det så länge? Hur gör ni? Jag har en tendens att spela om låtar hela tiden tills jag tröttnar.. Såhär har mitt musikliv sett ut genom åren.
2006- Jag gillade Håkan Hellström och Broder Daniel som mest. Lite kent och Lasse lindh var nog på ingång då okså har jag för mig. Under den tiden var jag svartmålad med för mkt kajal och bar palestinasjal. Hade lite andra udda kläder på mig, men var aldrig den typiska "emon". Jag älskar fortfarande Håkan H! Dock lyssnar jag mer på hans glada visor från hans stämma numera och Broder Daniel är också bra! Dock blir jag sjukt depp varje gång, så lyssnar knappt ngt på dom längre. Nirvana var också ett band som utvecklades i mina filer under en tid.
2007- Jag har för mig detta var tehnoåret. Jag började bli lite utav en festprisse. Cascada, Byz, sommarpojkarna, Highlights och en hej dundrandes massa remixer. Fåglen roger-låten var ju en klass för sig! En liten blandning av Panic at the disco och my chemical romance slank emellan när festerna nådde sin botten. 2Pac och 50 cent inte helt omöjliga dom heller.
2008- Rockåret. Under samma veva skaffade man ju pojkvän och grejer. Därav påverkades jag ju såklart av detta. Därför var Guns n Roses, The White stripes,  KISS och Scorpions några sköna band.
2009- Lilla deppåret. Jag återuppfann Kent, Lyssnade på Oasis och fattade tycke för Timbuktu. Lady Gaga gick väll ändå inte att missa. Eller det kanske var tidigare? Katy Perry, Akon mfl. Popsångare som P!nk har följt med i  alla resterande år. Blev inte Brittan poppis igen med några låtar då också?
2010- Miss Li, Winnerbäck, Promoe, Veronica Maggio och Melissa Horn spelades friskt.
2011- Har varit ett riktigt blandår! Men mycket housemusik har spelats såsom David guetta, Steve Angello, Rihanna, Chromeo och annat smått och gott. Sedan kom tycker för Promoe tillbaka och dessutom Looptroop rockers (endast vissa låtar),Oskar Linnros, Afasi & Filthy Kalle Baah, Helt off, Bob Marley, The Killers Nationalteatern. Och givitvis all jobbig pop som inte går att gå misste om om man kör så pass mkt bil som jag gör.
En sak är säker. Jag gillar fortfarande all den musik som funnits genom åren. Det som jag värdesätter i låtar är deras budskap. En del folk menar att det inte finns budskap i vissa låtar, men jag tror nog det handla om att man har dålig tolkningsförmåga. Musik är ju högst personligt och kan ibland vara ganska personlighetsvisande anser många. Jag vet inte vad jag ska säga om det? Om det stämmer är jag nog världens mest flummiga person med tanke på all denna variation? Eller är jag helt tappad? Eller så är jag bara helt enkelt en allätare.Listan kan ju göras hur lång som helst. Det tror jag att jag är! :)
att känna sig fet
att få en överdrivet finnig hud
att bli svettig
att känna som man proppat i sig en karta sömntabletter, utan att man kan sova
att ha magkramp
att må illa
att ha ont i ryggen
att vara förbannad för ingenting
- Nu vet jag varför. Jag har fått MENS!. Jag hatar mens överallt annat. Ursäkta om jag låter som värsta hypokondriken, men jag får alla besvär man kan tänka sig när jag har mens. Jag har dock haft turen och inte haft mens på två år, sen jag satte i min älskade p-stav! (Den har underlättat mina krämpor mkt). Men idag bara kom det som ett brev på posten. Jaha, jag har fått mens... Först blev jag lite orolig, men det är tydligen vanligt med oregelbundna menstrationer, när man har p-stav, trots att jag inte haft det på så pass länge. Nu blev min blogg genast mkt mer intressant va!?
Sitter vid en cpstöd dator, så om det blir lite felstavningar här och där så äre för att jag sitter vid brorsans lap och där har tangenterna typ trillat av eller vad man ska säga.. Jo fan vad sick världen är. För ett tag sen surfade jag på bilder på Blondinbella. Då kom efter ett tag en annan söt tjej upp som inte var blondinbella. Av ngn anledning tryckte jag mig in på den bilden och vips kom in på en blogg. Jag fastnade där en liten stund, för den var inspirerande på ngt sätt. Fina bilder och sådär. Hur som helst nu säger en kompis till mig att han känner den här personen asväl! Fyfan vad lojt, och där sitter jag och läser hennes blogg. Knasigt faktiskt!.
Oavsett om ni är mina vänner, fiender, beundrare eller bara stalkers så antar jag att ni vill veta vad jag har haft för mig? Joda.. Jag försov mig såklart. Heja Sannie! missade föreläsningarna, men tog mig ändå till växjö idag där jag faktiskt har åstadkommit en del bra saker. Typ som att träffa kalle och Norrland och gå igenom lite på vårt grupparbete. Inte nog med det så satte Jonte och jag mig i datasalen i bibblan och skrev på arbetet om ska vara inlämnat imon (om man vil ha VG). Jag tänkte mer på att det var skönt att ha det överstökat. Jag skojar verkligen inte när jag säger att vi skrev där i 3 h!. Det kändes som jag skrivit en hel bok fan. I själva verket hade jag åstadkommit 1.5 sida.. Men det handar om miljlöfrågor och det är jättedrygt... bara 1.5 sida kvar nurrå! suck..
Sedan mot staden och käka lite. Fick sällis av både Jonte och Romanski. Trevligt. Fast mindre trevligt att äta sånna där friterade, fettiga kycklingsaker. Nu känner man ju sig verkligen fit! NAT. Nä fyhelvete vad tråkig bloggerska jag e. Typ världens mest ointressanta liv. Fast det bekommer inte mig alls. Skriva är kul och jag borde ge fan i att svära så mkt..
.
Idag hände en sak som jag verkligen kan irretera mig på. Typ primeministers! Svensk översättning; Stadsministrar. Det handlar inte om vad man kanske kan tro. Utan detta är ministrar i mina ögon för att de räknas till de folk som är sönderstissiga över prettogrejjer... Det finns många sådanna. En del som studerar till lärare till och med. Jag fattar bara inte grejen? Sluta stissa sönder över tentor ocj skit!? Hur fan ska ni klara av att bli lärare? Där kommer ni möta föräldrar och annat som säger att du är värdelös som lärare, inte kan lära barnet något eller helt enkelt inte gillar er. Detta eftersom alla föräldrar tenderar att ta sitt eget barns parti (vilket är förståeligt). Så mitt tips till er ministrar. Sluta STISSA över tentor och skit..

Bara för det så hoppas jag att jag får godkänt på tentan! Gjorde en hel del småmissar, men om jag inte får G blir jag sur. Även om jag och Jonte endast pluggade två h igår, så var vi ganska effektiva... Vi förtjänar detta mer eller mindre.
Ja och om ni vill veta vad jag har gjort?Tentan. Käkat pizza med Jonte & Roman. Nyttigt liv? Föreläsning. Föreläsaren var sjukt lik lille skutt i Bamse kom jag på!. Åkt buss. Hopptränat med hästen. Han är duktig min pålle.
Typisk konst jag gillar.
Jag vet inte hur det är med er andra. Men jag tycker iaf om att göra saker som man inte får eller borde göra. Det är lixom lite sådär hemligt och busigt på samma gång. Ibland blir man besviken på sin citeseeing(stavning!?) och andra gånger blir man nöjd eller så skiter man fullständigt i vilket och bara inser att det trots allt var bättre än att vara hemma och stirra in datorskärm. Det sistnämnda var väll ungefär så jag tänkte. Eller så kanske tänkte jag inte alls. Ibland måste man sätta gränser på vad som är tillåtet och inte. Det kan jag ha lite svårt för, jag ser typ oftast en bättre sida av människor. Min pappa brukar alltid säga att jag är för godhjärtad. Han kanske har rätt, men jag tror iaf man vinner på i längden att se den "ljusa" sidan av folk. Jag menar hur ofta vill man såra människor med flit? Det är ju bara efterblivet isf...
Ungefär så. Sitter och är helt jävla lost i huvudet. Räcker det inte med att det inte gick att komma in på blackboard där det står vilken sal, tid och uppgifter till tentan som kommer ske i morgon? Ush Det pinsamma är att jag har läst en kurs ekologi, så det borde ju vara en piece of cake för mig!? Men det är det inte. Mitt minne är av guldfisksorten. Ush, jag kommer nog blir senil tidigt när jag blir gammal, fyfan vad hemskt! Jaja, Gerd kommer nog bli besviken på mitt resultat imon. Men jag orkar faktiskt inte lägga ner ngn tid på detta nu. Nu ska jag till stallet, lite roligare faktiskt.

Jag älskar Romeo & Julia-sagan. Jag älskar också låten med The killers.
you can fall for chains of silver, you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold You promised me everything, you promised me thick and thin Now you just say, "Oh, Romeo, yeah, you know I used to have a scene with him"
Hey bitches! Jag är aslack! Nu tänkte jag vara duktig och plugga, men såklart går det inte att gå in på blacboard (lärarplattformen). Fuck, fuck! Min motivation är snart slut. Jag har tenta snart också. Stress, stress, stress..
Alla har nog känt på sig någongång i livet att de upplevt sig själva som ett påhäng. Det kan handla om en relation, i en vänskapskrets, av en familjemedlem eller helt enkelt utav någon med mindre betydelse.  Man kommer in i en sorts period av svacka där ens personer i sin omgivning och även en själv har mycket att göra. I mötet är man på olika plan och man lever ett liv som skiljer ganska mycket åt. Hur som helst träffas man, men ändå känns träffen som ett enda " Jag måste iväg nu för jag ska fixa det och göra det". Den andra versionen handlar om att man inte prioterar varandra längre, utan får istället tillbaka "Jag kan inte träffas idag för jag ska hitta på det och de", trots att  t e x personen i fråga har haft tanken och lägga fokus på just dig. Det finns helt enkelt ingen tid eller plats för dig längre och man känner sig som ett jobbigt påhäng eller en rutin som måste prickas av för dagen. Typ som den där ungen som inte kan torka sig i röven själv och väntar på att mamma ska komma och torka en.
Efter ett tag känner man sig relativt ovärderlig och man umgås knappt inte längre. Men så tänker man ändå att det är värt att fortsätta i samma veva eftersom "Det kanske bli som förut". Sedan ställer man ett litet ynka ultimatum eller utbrister sina känslor på kanske ett klantigt sätt i form av undermedvetna ord. Man funderar kring att tiden får lov att utvisa vad som kommer att ske. Men tiden bara går och inte ett skit händer. Inte ens en reaktion på de undermedvetna signaler man gett ut. Personen fortsätter dock att medverka i ens liv på något sätt och har trots allt inte kastat bort en helt åt skogen. Varför? Hold on eller släpp linan helt. Jag vill inte känna mig som den där ungen som väntar på att bli torkad av mamma i röven efter att ha bajsat.Ibland blir man trött på att vara stark. Ibland vill man bara komma undan lite smidigt. lite lätt, men istället känner man sig bara tappad.
JAJA Nyponsoppa blir det nu. Är skitsugen på det.
Idag skulle vi käka påskmiddag hos farmor. Vi hade bestämt att farmor skulle tillaga lax, med hennes goda sås och potatis.  Tycker inte om sånt som vanligen servers under påskhelgen. Ägg har man ju tid till att äta när som. Hur som helst så kom jag direkt från Erikas place eftersom jag inte pallade att ta mig hem igår. Jag såg ut som ett white trash, men eftersom det bara var familjen som skulle käka tänkte jag att det gör ju inte så mkt. TRODDE jag. Det visade sig såklart att övrig släkt också var påväg!.. Min pappa är fan störd. När jag skulle ta mat driver han och ba " Sandra, har du pirrat i natt eller? Du ser helt nerpirrad ut". Detta sa han när övrig släkt hörde. Han är helt sinnes assa. NEJ, jag har tyvärr inte lyckats åstadkomma ngt pirr inatt.
Efter en ridtur och en big Mac kändes livet så pass mycket lättare. Så lätt att jag valde att strunta i Växjö och omfamna Ljungby med mitt spralliga jag. Det känns som att det går bra nu. Jag  menar två helger fest på raken? It feels like the old times ;) I dag tänkte jag att jag måste vara skonad från allt dåligt som har med alkohol att göra. Jag måste vara Sannie den allsmäktige typ? Det är helt sjukt att jag inte har mått dåligt idag med tanke på min alkoholkonsumtion. 1 flaska vin, 3 cider och 3 shotts. Mycket för en lättpåverkad apa som mig. Shotts? Jag trodde inte jag kunde dricka det? .
Kvällen och morgondagen återberättas enligt följande;
Hamnar på fest hemma hos Hannes. Folket vill dra ner till Harrys vid klockan 23! Är dom dumma i huvudet eller? Vem fan vill dra ner så tidigt och dansa på harrys i 3h!? Det verkar ju bara jobbigt, det är ju inte direkt så att du träffar någon som du inte känner och har superkul med? Nej, snarare träffar du alla igenkända Ljungbybor eller folk som du inte träffat på länge och som du sedan säger "hej" till eller kramar. Ett "hej!" eller en kram som du antagligen aldrig kommer utföra nästa gång ni ses i vardagen. Töntigt.
Jaja Erika och jag bjöd in lite girls hem till henne för att inte riskera att komma nyktra till Harrys, det vore ju en torsk om man gjorde det. Kommer till Harrys. Dansar. Kramar och säger "hej" till folk. Vodka ner mig ordentligt ihop med Erika. Få syn på någon som känns igenkänd. Kommer närmare och få syn på att det är JOHNNEY BE GOOD som sitter i soffan. Va i helv.. Så pass längesen jag träffade den kråkan att jag inte ens kommer ihåg hur han ser ut?. Det var lite förvånande över att se denna herre nykter på Harrys. Det var nog dock inte förvånande att se mig. Jag är nog den som jag alltid har varit. Den lilla traschiga tjejen med en smula alkohol för mycket i blodet, porrig blick och med ett par skyhöga highheels samt en något barhudad kropp. Sedan blev jag skjutsad och berättade om hela mitt liv och mina visioner i 20min. Var på efterfest hos Erika (Fast vi sov bara).Vakna upp och mår bra? Det är konstigt. Något som jag däremot har lite halvt ångest för är mina telefonsamtal och mina non stop talkin grejjer. Jag menar, jag har aldrig varit rädd för att dela med mig av saker och ting. Jag kan berätta om mitt liv och mina knasigheter för en helt okänd människa på stan, men snaka om att slösa på sig sjäv! Ungefär som denna bloggen...
döläcker. Snorren ser lite knas ut.
Igår trodde jag nog att jag var väääääärsta bruden eftersom jag stod och shakade loss på en lokalfest framför en hög grabbar i soffan till tonerna av 2pac.
"First off, fuck your bitch
And the click you claim
West side when we ride
Come equipped with game
You claim to be a player
But I fucked your wife
We bust on Bad Boys
niggas fuck for Life"

- Det är typ det enda jag kan i låten, med reservation för fel av uttal och påhittade ord när jag glömmer bort i texten. Pinsamt att jag stod och dansade som fan framför alla igår?.. Jaja what a hell, fick ju iaf upp soffliggarna på golvet till att fortsätta dansa lite dirty med mig hehe!
Kvällen var riktigt lyckad trots att vi dissade utgång. Vi satt på donken istället. Jag trodde jag var nykter. Det var jag inte. Efter vi hade ätit blev det värre av någon anledning? Sedan skulle vi åka hem med bussen. Det låter ju ändå stabilt? DET VAR DET INTE!. Längesen man hade så jävla kul på en buss. Erika och jag sörplade i oss det sista från Bag n boxen och spelad in massa sjuka videoklipp. Dessutom vart vi busiga och rökte en cigg i bussen. Det är ju också rätt normalt? Haha aja lyckad kväll! Idag blire vin och cider istället. Det ska bli jäkligt dajligt! Nu ska jag bort till stallet och rida ohlalaaaa ;)
Amen tjenare! Först satt jag här i mitt mörka, dystra rum och tittade ut genom fönstret. I fönstret kunde jag skymta sol, lekande barn och känna lukten av grill. Är det meningen att jag ska sitta stillasittandes i inbitna Ljungby och inte göra ett piss då eller!? No, no... Jag var sjukt sugen på öl. Då ringer man till Erika (säkert kort) och undrar om hon vill joina lite fest. Hur som helst blir det strax Växjö med Erika Och Susanna. Förfesten kommer tillbringas hos Marre. Det kommer bli kul, för jag är superglad och framförallt törstig! Jag menar gör nått kul under påskhelgen, vem vet? Sen sitter du där när du är 50 och undrar vart fan livet tog vägen?
Nej, nu måste jag skynda mig. Har blivit tidsoptimist på senaste! Ha en bra helg och Glad påsk. Låt långfredagen bli riktigt lång ikväll!
Suck. Jag tog ingen blåbärsmuffins idag morse, för jag tänkte att den blir god att käka efter jag kommit hem från tävlingen. Öppnar sedan skåpet med saliven i munnen på helspänn. Muffinsarna är uppätna! BAAAH!. Sedan lugnade jag mig efter ett tag. Det slog mig att jag hade lite naturgodis kvar sedan igår! Springer upp för trappan till mitt rum. Där ligger pappa i MIN säng och sover samt med en tom godispåse bredvid sig. Sådant kan göra mig lite halvt lack.
Jag har funderat över en sak. Om en dröm jag har. Jag skulle vilja bo på skärgården typ. Där det är nära till vatten, öar och fina båtar. Sedan ska det finnas ett stall bredvid mitt vita hus. Där ska Elmer Wood stå. Min gråa vita springare. Jag tror faktiskt inte jag vill sälja honom. Jag tror snarare jag vill ha kvar honom hela livet. Jag ska fortsätta att tävla på hobbynivå och så ska jobba som lärare i en annan ort. Sedan ska jag extraknäcka inom någon webbtv och vips så blir jag så pass omtyckt att jag syns i varenda tvruta som t e x programledare eller skådespelare. Jag är omtyckt i min vänskapskrets och lever hälsosamt, bär mode och har skaffat mig intresse av konst och inredning. Min man och jag brukar ha vinkvällar tillsammans med andra par i grannskapet. En framtidsdröm om när jag blir stor. När blir man stor? Jag vill inte bli stor nu. Jag är fortfarande ungdom och vill leva livet. Detta kom jag på nu vid 00.004, creepy.
Hej kära blogg. I morse vaknade jag klockan 12.30. Ingen hit när man hade tänkt gå upp klockan 8.00 och vara sådär äckligt duktig och åka inlines till stallet och fixa allt annat. Jag hade dessutom bestämt mig för att fika på Roddys med några vänner klockan 13.00.  Det blev en liten fika på Roddan vid klokan 14.00 istället. Det var sjukt jävla skönt att sitta där i solen och bara "hänga". Jag har inte "hängt" på väldigt länge, eller sist var nog när jag hängde i snöran på mitt rum och ville ta livet av mig, men det är en annan historia. Haha jag skojar!  Jag har så fina kompisar och bra människor som jag stött på i livet egentligen. Fina kompisar som fortfarande kan träffa mig och umgås fastän jag är sämst på att höra av mig och inte har tid för något. Ibland slår tanken mig. Jag har funderat över en sak. Helt ärligt tror jag att om jag inte hade haft mitt hästintresse hade jag nog varit omringad av kompisar. Jag menar, vem vill inte hänga med Sanniestyle om de så skulle vara tillsammans i ett snöre!?... Dock kan det kvitta om jag inte har så många vänner längre. Det viktigaste är att jag har två riktiga vänner. Dom heter Mikaela och Elin. Dom har stått kvar även hur idiotiskt jag än betett mig eller hur sällan jag än hört av mig. Jag hittade en kofta och en ring idag ute på shoppingturen!
Jag fick köpa strl L i ringen. Jag har alltid haft feta fingrar. John mobbade alltid
mina händer och sa att de liknade bäbishänder... Tröjan är stickad och marinblå med guldknappar,
den passar med andra ord fetebra till min guldklocka och en guldring jag hittade i ett skåp här hemma!
Tack till Malin, Elin B och Erika för en trevlig pratstund i den underbara staden Ljungby.
Nu är jag trött. Jag har varit i stallet precis hela eftermiddagen och donat, ridit två hästar och tvättat en pissgul svans bland annat...Men jag älskar att vara i stallet. Särkillt när jag få tillbringa min tid där själv och göra allt, utan att känna mig uppassad. Då känner jag harmoni. Imon ska dessutom Elmer tävla. Jag vill egentligen inte riktigt det. Detta för att han har lite problem med sin käft för tillfället. Men han är världens finaste iaf! PS: En jobbig sak är att bokstaven "C" på mitt tangentbord fuckar sig hela tiden. Man använder faktiskt "C" i många avseenden.
Idag har jag varit lite sådär halvt hälso/halvtaktiv! Jag åkte inlines till bussen idag morse. Såg nog lite roligt ut, när jag åkte i stuprörsjeans och kavaj. Lite småjobbigt att åka med min handväska, men what to do när man inte har cykel? Sedan hade jag seminarie om Miljön. Det var skittråkigt, trots att jag önskar att jag vore veggo och värnade om miljön så är det endast en önsketanke! Jag skulle aldrig klara det. Åkte inlines efter att ha åkt bussen hem till Ljungby också. Sedan var det bort till stallet och rida två hästar! Sist men inte minst gick jag en powerwalk. Jag skulle vilja ha en hund som håller mig sällis... Det hade vart nice.
Det enda ohälsosamma som skett idag är väll min middag. Den bestod av godis hehe! Hade inte råd till något annat, när jag var i skolan :O. Guldnougat är fan jobbigt gott och likaså salta S. Det andra problemet uppstod när jag var hemma. Det fanns inget pålägg, så jag fick ta majonäs på rostbrödet! Det var mäktagott, men det känns som jag fettar smör snart. I morgon funderar jag på att köpa massvis med frukt. Jag älskar frukt.
Ett kort med webcammen sen jag var hemma från skolan
Jag är störd när jag är hemma själv. Jag brukar springa runt och prova kläder och lyssna på hög musik. Förresten jag vill ha nya highheels. Tips på BEKVÄMA och snygga är välkommet!
Nej varför i helsike skrev jag föregående inlägg. Låter ju hur negg som helst. I själva verket är jag nog mest trött på tråkiga uppgifter som har med skolan att göra. Jag ser dock fram emot att gå till skolan, för jag trivs där. Sen finns det ett MÅSTE som jag absolut MÅSTE och VILL fixa, men det fuckar sig varenda gång. I mon tror jag att jag ska åka inlines till bussen, haha. Det är sjukt smidigt och miljövänligt dessutom ;)
THUGH LIFE OF SANNIE.
Jag känner mig instängd. Instängd i Ljungby, instängd i min familj, instängd i skolböcker, instängd i vänskapskretsar och instängd i mitt intresse. Det känns nästan som jag har kommit i någon form av trotsålder, då jag bara vill bryta isen och flumma vidare för ett tag. Känns som jag lever i en cell. Där cellen är mitt rum. Där vakterna är mina föräldrar, där reglerna är hästen och där permissionen är helgen. Man kan nästan säga att jag har haft lite permis nu i några dagar, då jag varit ledig från skolan. Visst, som fånge trivs man med det, då man ibland behöver ändra lite på sina rutiner och vanor. Grejen är den att jag får aldrig chansen till att lätta på mina rutiner eller vanor. Varje gång så inträffar något annat måste. Ibland undrar jag därför hur andra har det?
Exempel på saker som jag knappt kommer ihåg hur det känns:
* Att träna på gym- en kass ekonomi och att andra saker prioteras är orsaken.
* Att umgås med vänner på vardgarna- Något som jag inte har gjort sen jag fick häst typ.
* Att ha pengar kvar från bidraget(Jag är medveten om mina shoppoholictendenser)- Jag har fått en dyrare levnadsstil
* Att löpträna- ork, lust, motivation är helt borta av någon anledning?
*Att vara brun- när tid vll finns är klockan så pass mycket att Meddo är stängt
* Att åka utomlands- Behöver jag ens nämna orsaken?
Jag är medveten om att jag inte behöver känna känslan av att vara fängslad och fast i något. Det skulle var lätt som en plätt att bryta. Jag skulle bara behöva hoppa av plugget, sälja hästen, flytta hemifrån, skaffa mig ett jobb, flytta bort från Ljungby. MEN även om  jag skulle göra det, så skulle jag sakna en del av dom där måste:na. Jag kan bara bli lite smått arg på mig själv när jag förstår att jag gillar allt utanför. För att inte tala om nya städer, nya människor, fester, kläder, träning, mer vänner och mer fritid. Jag inbillar mig själv att en resa en veckas ledighet från alla måsten på Malta  skulle få mig till att uppskatta alla de där kraven som finns i min omgivning. Därför har jag bestämt mig för att åka iväg, men jag är rädd att vakterna hindrar mig till permis och jag är rädd för att få livstid. För skulle jag av någon som helst anledning komma iväg, måste jag se tillbaka på det i bagaget och det är som uppgjort för att samvetskval och tacksamhet ska dyka upp. Nu känner jag nästan att jag vill radera detta inlägget. Jag låter som en patetisk, "hejtycksyndommig", egotrippad, bortskämd snorunge.
Dear Sanniestyle;
Igår kände jag mig duktig. Idag var jag också duktig (under förmiddagen). Jag styrketränade nämligen lite med hantlarna här hemma. Jag åt en bra frukost, trots att jag fick andra typen av brännskada på låret typ! Stek aldrig ägg, om du inte vill bli mrkt för livet av t e x två fula, röda streck. Sedan skulle jag käka middag och då var jag inte så duktig längre. Det fanns verkligen ingenting gott alls. Då fick jag återgå till rostbrödet. Rostbrödet som är så farligt. Några skivor av det och man är fortfarande hungrig. Efter några bröd för mkt, hittade jag som "tur" var lösningen med att göra vofflor. Dom blev inte så goda, de brann vid i järnet och höll på. Till slut var det bara deg utav dom. Nu sitter jag och är spyfärdig. Inte för att jag har ätit onyttiga saker, utan för att jag är proppmätt. Blev sjukt trött också. Men jag måste till stallet och jag måste åka inlines till farmor för att låna hennes bil, för jag har varken bil eller cykel. Jag som skulle plugga. Åt helvete med det också...
Idag är jag värld bekräftelse om det så vore en klapp på axlen.  Jag har lixom gjort så mycket idag.
Jag har t e x städat hela övervåningen inklusive mitt rum, dammsugit, plockat i ordning disk, kört brorsan till skolan och till sist, men inte minst städat bilen in och utvändigt! Det tog en jäkla tid att städa bilen, men så är det väll när man har häst! Nu ska jag hämta mamma och sen blir det stallet.
Jag var ganska trött efter bilstädningen så när jag skulle käka en burk majs och värma den i micron snurrade jag till det i skallen lite. Jag tänkte göra lite citronsaft och skulle just hälla i citronkoncentratet i tillbringaren, men vad händer? Jo jag häller citronsyran i skålen med majs :/. Det var inte riktigt lika gott som de brukar, något syrligt hehe!
mitt lilla cribb till rum ser ju inte så städat ut, men jag lovar er att det är det! Köp aldrig en svart matta, all skit syns :O
VA I HELV.... Ja ungefär så tänkte jag när jag upptäckte att mitt ciggpaket var tomt! Det roliga var att Elin och Mikaela drivit med mig innan kvällens gång. "Vi kommer ihåg dig som den där Rökhatarn". Ja jag var ju det, men se på mig nu. Nu är jag också fast i partyciggen haha!. Kanske inte så mycket att skratta åt, då ciggaretter inte alls är bra grejer. Jag kan dock glädja er med att jag inte har rökat alla ciggen. Det gick nämligen upp ett ljus för mig nu att jag bjöd varenda jävel på cigg igår. Inte var dom tacksamma heller... Alla skulle ju givetvis klaga på att "chokladcigg det var minsann jätteäckligt". Trots allt hade de inga bekymmer med att röka dom iaf ;).

Åh... Varför ska jag alltid vara så jävelusiskt självgod, jag måste förstå att jag kanske sårar de medmänniskor som finns runt omkring mig? Jag borde inse sådant eftersom jag själv fått uppleva det. Jag utsänder hopp om saker som jag inte vill utsöndra. Makalöst jobbigt. Förut suktade jag alltid efter den dära perfekta. Nu vet jag att han inte finns. Jag är inte bitter, jag trivs med mitt jag och den närhet jag bekommer mig med. Det där med att man tvunget måste träffa någon och bli seriös skrämmer mig lite. Jag är inte där nu och jag har inte lust att lägga ner tid på det heller. Jag är beroende av de individer i min omgivning som får mig att må bra, få mig att känna trygghet, ger mig närhet, skratt och galenskaper. Jag behöver inte den där någon som anses plikttrogen, perfekt och snäll. Jag är helt enkelt en badboyfallare och kommer kanske alltid att vara även om jag inte vill inse det själv. Ni andra saknar mystik. Han finns där någonstans och väntar på mig, det vet jag och därför orkar jag inte träffa dig. Förlåt, men jag känner mig mer hemma på planen där ingen är korrekt eller perfekt. Där jag kan få vara einstein.


Hej hej bloggen! Ledsen för lite halvtradig uppdatering!... Min helg har varit super!
Först hade jag sleepover hos min kära vän Elin tillsammans med lite vin och girltalk. Vi kom fram till att vi ska göra en liten bok typ en "burnbook" där vi skiver ned alla galenskaper som vi varit med om... För vi håller nästan på att glömma bort dom.. Och det vore ju förfärligt.. Vi låg och snackade mitt i natten om allt möjligt, typ ens första ligg å sånt. Jag hade glömt bort hur jävla patetiskt, roligt minne jag har utav det! De ska inte förbli ett minne blott, utan ska självklart klottras ner i den kommande "burnbook;en".
Igår bestämde jag mig för att grilla med några av mina polare från växjö. Spontan som jag är tog jag såklart med mig mina grymma brudar mikaela och elin. Det blev en trevlig kväll. Jag skrattar högt för mig själv, för när jag tänker efter så kommer jag ihåg att jag och Elin dansade väääääärsta sextistiska danserna och betedde oss som vääääärsta skådespelerskorna hehe! Sedan hände lite andra efterblivna saker också, typ som att en kille sa till mig att man inte kunde strypa en person med en hand. Då sa jag att det kan man väll visst det, bara man är tillräckligt stark.
"Ska jag prova eller?" Sa jag med ett hånfullt alkoholiserat skratt
"aaa visst".
Efter att ha klämt lite på snubbens hals (mest på skoj såklart) började jag asgarva.. Ni fattar inte hur jävla roligt det såg ut? Tänk er själva en helt terrified min, helt vit i ansiktet innan jag ens tagit grepp! hahahah, aja riktigt bra folk på festen och så annars.
Sedan drog vi till Sivans. Vi drog dit skittidigt ;S! Så jag hann tröttna för det var först inte så jätte mkt folk. Sedan när allt coolt och intressant folk kom, då hade jag redan dragit. Typan assa!
Aja ha en bra kväll på er. Måste inviga inlinesen snart. Eller rollerblades/ rullskridskor som mamma bruka säga xD
Ha aldrig sex med en polis, dom säger bara STOP, aldrig med en expedit, dom säger bara " varsågod nästa". Heller inte med en lärare, dom ger dig pekpinnar om du gör fel... Fast sex med en Idrottslärare rekommenderas starkt, dom säger bara - Hoppsan, upp igen så provar vi en gång till !! :-)
Några kloka ord hämtade från min vän Jonte! HEHE..
Tror ni det stämmer?
Detta mina damer och herrar är ingen annan än min bästa vän i ur och skur, den skrattretande, estetiska, bästa sångaren med det vackraste anisktet ever..... åhhhhhh *trumvirvel* min MANAGER!!!! ELIN<3
Nu till min fråga; Elin läser du fortfarande min blogg? Och rekyterar du fortfarande dina polare på din skola att läsa min blogg? I HOPE YOU DO! love yaa
Glömde säga en sak, hade 100 spänn kvar på kontot idag morse, men numera är jag plankad. För det första köpte jag en kaffe och bulle på Pressbyron i morse och för det andra gick jag på stan medan jag väntade på bussen hem till Ljungby. Då köpte jag ett par fjäderörhängen för 19 kr och en basic marinblå långtröja för 50 kr på Bik Bok. Billigt och bra. FAN det finns sjukt mkt snygga kläder jag vill ha... Nu ska jag leva fattig till den 25:e.. Detta drabbar fan alltid mig haha! Kan verkligen inte spara pengar!
Ursäkta att jag ser ut som värsta fjortisen, men jag såg inte klok ut utan mascara.
Därför är solglasögon det bästa som finns för oss människor med små isblåretardögon!
Meningen med denna bilden är att jag ska visa upp mina fjääderfän =) Perfekt
nu till påsk miihi
Ja, jag är ett litet badass.. Har nog alltid varit det på ett eller annat vis! ;).
Egentligen har jag haft föga med föreläsningar den här veckan, men jag har tagit lite ofrivilliga sovmorgnar och fy sjutton vad skönt det har varit =) Men tkr inte ni också att det är lite segt att åka 6 mil bara för 2 h booring föreläsning!?.. Jaja, idag tänkte jag vara pliktis.. Det gick ju sådär. Lyckades stänga av väckaklockan så fick ta 8.00 bussen istället. När jag väll var framme i centrum missa ja två universitetsbussar för de hade såklart bytt hållplatser... Kom till föreläsningen senare, men verkade inte som att jag hade missat särskilt mkt spännande grejer. Lyssnade 30 min och trodde jag skulle dö.. Hållbar utveckling säger jag bara... viktigt, men ack så tradigt. Sedan fick vi se en film. Fick en liten bild i huvudet om att jag skulle sätta mig i föreläsningssalen med en stor påse popcorn i nävarna och 3D-glasögon, fyfan vad lojt assa haha! Soooo sanniestyle..
Aja annars har jag varit hos farmor och proppat i mig onyttigheter-mums! Men jag är så äckligt proppmätt så man typ vill spy. Blää hata den känslan. Funderar på att köpa cykel! Ngn som har en herr eller Damcykel till salu? Hojta isf! Nehe nu ska jag väll sätta mig med läxan. Alla andra lärarstudenter är helt wack... Typ stissa som fan. Jag ska sätta mig med den nu!? Vad är problemet. Lugn nu, det kommer gå fint, som lärare ska man vara flexibel. Dte är nog bara vi idrottslärare som verkar ta det lite chill här. haha
Jag tänkte på en världslig sak. Jag brukar tänka på sånna knäpposaker. Min mobil som jag fått ärva av min bror har gått sönder. Jag har fått gå tillbaka till min inbitna gamla nettotele. Jag funderar över om jag ens behöver mobil? Det ringer lixom sällan och några sms får jag inte heller haha. Det känns som övriga med telefoner jämt får respons och uppmärksamhet genom sina lurar. Det fick jag också en gång i tiden, men jag är väll helt enkelt inte lika intressant och poppis längre. Inget att hänga läpp över, men jag behöver ju åtminstonde inte ödsla tid på att köpa en flashig mobil nu då kanske?
Jag beundrar..Lilly Allen! Jag har inte lyssnat på henne särskilt mkt tidigare, men nu har jag fått upp ögonen lite för henne.
Hon är grym. Gillar många av hennes låtar, men en låt som har fastnat är en duo hon gör med Professor Green "Just be good to Green".


Friends are always telling me You're a user
- Not me not ever, ain't no other man gonna treat you better
- I don't care what you do to them
- Nah
- Just be good to me
-I'll try, and try, and try
1. Har ljusat det här ngn gång tror jag.
2. Ljusat upp håret ytterligare en gång.
La i blonda slingor två ggr. nutidsbild. Slingat det idag
slingat.
Färgar håret lika ofta som jag byter trosor. Nej, men sedan jag blev brunhårig har jag färgat det mycket. För mycket. Det går väll av snart eller så kör jag en britney och raka bort skiten! haha Vad tycker ni? Jag trivs nog bättre som blond, inbillar mig själv att jag inte är lika neggo då.
Nej, jag har inte druckit Gevalias Kaffe. Jag har faktiskt inte ens tagit mig en kopp idag.
ehm, jo idag skulle jag nyss ta ett kliv i duschen och då välkomnades jag av en spindel!!!
Okej, jag är inte superrädd för småkryp, men jag har svårt för dessa kryp när jag står barhudad.
Jag fick dock en lättnade känsla när den låg död på badrumsgolvet, det är lugnt tänkte jag och slöt mina ögon och satte på duschen. Öppnar sedan ögonen och vad händer? Spindlen har återupstått och börja krypa iväg. Kändes nästan som en skräckfilm och jag var shaky för att den av någon konstig anledning skulle krypa upp på mitt ben. Det regnar ute så jag tror den är död efter mitt övergrepp genom att slänga en handduk på den..
Nähe, hårföna håret, kaffe, mat och kanske plugg? Ush.. Jag låter som värsta prettoflickan.
När jag kom hem med bussen var jag fett varm och svettig. Mina finnar ploppade upp och prydde mitt bleka ansikte i solen. Jag säger bara; buss-utan aircondition= ingen bra combo! Jag var tvungen att gå med linne upp till farmor. Visst är det härligt när vädret tillåter detta!? Dock var det mindre härligt att spegla mig i Garvarens fönster på väg upp till farmor. FYFAN jag har haft panik på mitt utseende hela dagen idag, onödigt jag vet. Jag får det emellanåt, någon gång i månaden sådär. Jag vet inte, jag kanske har lingonvecka eller något? Har ingen koll eftersom jag numera slipper den skiten efter att jag satt in p-stav. Hur som helst, i Garvarens spegelfönster såg jag en tjock, kurvig, skarrig människa. Är det tillåtet att vara så rå mot sig själv? Well, det var iaf den bittra sanning jag såg. Min rumpa var fan huge.. Min mage har jag inte tyckt om på länge, men mina armar och ben!? Till och med dom såg tjocka ut... Jag har alltid varit rädd för att bli tjock. Det har jag varit enda sedan barnsben, dock har jag aldrig behövt banta eller ändra mina matvanor då jag aldrig gått upp i vikt eftersom jag då hade en sådan pass hög förbränning. Den lyckan har jag inte alls idag. Min kropp har vant sig över att äta mycket eftersom den tidigare behövde det. Idag behöver jag inte alls alla de kalorier jag stoppar i mig, men äter jag inte som jag brukar, blir jag helt cpstöd typ. Sedan har vi det där godissuget. Gick in på Hemköp och kom ut med apelsiner och ett pkt vindruvor! var lite stolt för en stund. Det är fan inte lätt att välja den nyttiga sidan när alla affärer omges av massa jävla godis som jag älskar. Dock blev jag bitter igen. Här går jag och försöker vara nyttig, men till vilket pris? Har inte ens råd att köpa KRAV-märkt. Nu har säkert barnarbetare slavat med att plocka ur kärnorna från vindruvorna eller riskerat sina liv med farliga besprutningsmedel. SUG! Jag förstår inte hur jag har orkat med att träna, plugga, festa, rida och umgås med kompisarna. Idag hinner jag endast med hästen känns det som och ibland skolarbetet. Träning har jag skitit i fullständig. Dumt. Mycket dumt. Tränar man inte, så ska man fan inte klaga på att man är tjock... Den enda träningsmotivationen jag har nu är inlines. Kanske dax att ta sig ett åk? Jag vill göra en förändring. Typ slinga håret igen, men såklart ska man behöva bli lack på det också. Denna gången för att ha köpt en hårfärg för 150 spänn på HM, när den bara kostade 99 kr på Hemköp... En liten skitgrej som pricken över i:et wohoo! Jag kan dock vara mycket glad över något. Jag fick tillbaka 10.600 kr från skatten och dessutom fått tillbaka min rapport med ett G. Nu är AOU kurs 3, genomförd. Det glädjer mig mest nu i sanningens
stund.
Vi kör en liten parodi på min blogg. Alltså detta är den överdrivna versionen av Sanniestyle.blogg.se! Hoppas ni har lika kul som vi hade!
Jag kan bli så jävla arg ibland. Arg på skitsaker. Ta bara som denna;
"Sandra kan du skjutsa mig och pigga, vi ska köpa godis".
Då ska ni veta att jag nyss kommit innanför dörren och har varit iväg hela dagen. (Städat i Sickinge och ridit hästen). Sedan ska jag hjälpa min mormor och plugga. Är det konstigt om jag säger "Nej, jag vill inte köra er för att ni ska ha godis, ni kan gå". VARFÖR just jag!? själva grejen att köra är egentligen inte det stora problemet. Det handlar om att människor tar allting för givet hela fuckin tiden. Jag har varit snäll och städat min brors rum två ggr nu, och han får damp över att jag inte kan köra han och hans kompis?
Eller som en konvensation idag mellan mamma och mig.
Jag; "min mobil har hållt på att stänga av sig hela tiden och nu går den inte igång"
Mamma; "ja du har väll lyckats förstöra den på fyllan eller något som vanligt"
Jag; Men för helvete..
Random; så säger man inte till sin mamma.
Ursäkta mig, jag vet att "helvete" är ett ord som bör undvikas. Jag vet dock inte hur jag ska uttrycka min ilska på något annat sätt? Jag blev arg på min mamma, för att JA jag har förstört många mobiler, men bakgrunden till dessa händelser har faktiskt inte bara med alkoholdetails att göra!!
Nästa grej är denna; I samma veva logga man in på face. Vad händer då. Jo folk hinner inte ens säga "hej" förräns det är nått annat man ska ställa upp med och göra. Vad fan, kan inte folk tycka om mig för den jag är och vara glada för det. Är det konstigt att man känner sig utnyttjad!?. Mest av allt blir jag nog arg för att detta är personer jag tycker om. Det är dom man vill vara minst arg på, men man förväntar sig mer tillbax också. dessutom blir jag arg på mig själv. Varför är man så dum och låter sig hamna i den situationen då. Jo för att man tror att "jo, men det kommer bli bättre eller de kommer ändra på sig, de kommer förstå, det var mitt fel osv" FUCK NO.
Bästa sätt att gå vidare: MUSIK-CHECK!
Jag lovade ju er en update om gårdagens inflyttningsfest. Jag vet inte om kan kalla det inflyttningsfest? Visserligen har ju Öggan nyss flyttat in, men det känns mer som fyllefest är den rätta benämningen istället för inflyttningsfest. Hur som haver, så nämnde jag tidigare att jag skötte mig. Jag tycker det stämmer! Visserligen går det att diskutera, då vi körde "Sanning eller konsekvens" hela kvällen. (jag vet, sjukt töntigt, men man blir ju inte äldre än vad man gör sig!). Jaja whatever, vad jag försökte komma fram till är att jag kanske gjorde en del sjuka grejer, men det är lixom spelreglerna och dom måste man ju följa ;) Det var iaf en trevlig kväll med mycket dajligt folk! Kan tänka mig fler sånna fester framöver!
Ja just det. Nu höll jag på att glömma varför jag valt att anända mig av ordet schteekarn som rubrik. Det var nämligen jag som var schteekarn igår kväll. Åtminstonde dissade alla mig att jag var det, så då är det bara att leva upp till det lixom! Iklädd i skjorta och glajjer på hyvet, så får man räkna med det;).
BÅSTAD NEXT, VASKA SKUMPA- SO SANNIESTYLE haha...
Efter att har struntat i Stallarna och sedan intagit efterfesten hos Dennis bestämde jag mig för att "gå hem". Där kom jag fram till ytterligare en sak. FYFAN VAD SJUKANS TREVLIG JAG ÄR! Undrar om jag är så trevlig i verkligheten också eller om det bara är på fyllan? Jag blir ta mig tusan hög på mig själv. Hade också velat träffa en sådan trevlig person som mig. JAJA jag träffade nämligen en Ljungbysnubbe som jag egentligen inte känner, och vi tog lite följe. Kan verkligen inte sluta tänka på varför jag var så jobbigt trevlig? haha.. Galet. Jag blev iaf bjuden på skräpmat så det var ju snällt- Tack för det nu har jag ytterligare några feta kilon att tampas med hehe
grabbarna grus. Den där basketbollen gick vi loss på och kastade gris med. Jag vart skitskraj att en ruta skulle förstöras eller något! haha
Lindroth är sjukt lik Jesus,
Kanske inte fullt så scteekig efter lite vinpimplande.
Återkommer med mer uppdatering om gårdagens händelser. Jag orkar inte riktigt skriva nu, trots att jag lyckats sova som en stock idag! Jaja, vädret är fetenice och man blir ju typ hög på livet genom att köra uppcabbat, glajjer på, och lite 2pac med soft bas till. Det viktiga; Inga bad feelings för igår, trots mitt nonstoptalkingdilmma. Hörs snart! PEACE/ Sannie
Trots inga snygga kläder och sämsta hårdagen ever beger jag mig mot växjö
för lite inflyttningsfest hos Öggan. Somliga lär sig av sina misstag, andra inte. Det återstår att
ta reda på. Jag ska göra mitt yttersta.
Hej kära brödarskap!
Nu sitter jag här som en jäklans nattuggla igen, ma bad! Jag som till och med var trött tidigt idag borde har lyssnat på min kropp och gått och lagt mig direkt. Jag har hunnit med några bra saker idag. För visst är det så att man ibland kan lura individen att må bra genom att göra bra saker? Så är det för mig, åtminstånde ibland. Man kan lixom välja om man vill må dåligt eller om man vill må bra. Idag bestämde jag mig för att jag ville må bra. Det resulterade till städning av hela huset (tvätt, dammtorkat, diskat, dammsugit, torkat golven mm). Efter det körde jag till stallet och red i blåsten. Jag kan meddela att jag var riktigt besviken på Elmer idag. Igår när jag red, gick han perfekt, så jag hade lixom räknat med att han skulle vara ganska lösgjord och fin idag. Hur var han då? JO skitjobbig. Lyssnade ingenting och bara sprang i galoppen +hängde i handen. ÅHHH jag hatar sånna hästar! Tänk er själva att ha 500 kg häst mellan benen och sen dragkramp i mina klena armar. Ridpasset blev längre än vad det skulle, men på slutet gick det ändå ganska hyffsat.
Jag läste min gamla blogg för en stund sedan. Jag kom fram till att jag är ungefär samma person som när jag var 18 år. Jag kom fram till att jag måste vara världens härligaste person ever! En riktig pajas var jag under gymnasietiden och ändå lyckades jag sköta både studier och häst. Det känns bra att jag kan definera mig själv med "härligaste" för på sistonde har jag mest känt mig som en no-lifer och tyckt synd om mig själv.
18 år. Då med Barbiehår och stora boobs.
På den tiden som bloggare kallade jag mig för "sannieofsweden"
Ett gammalt inlägg i min blogg där jag inte kunde hålla mig för skratt.
Nu korthårig och försöker bli blond... Ps: Provade klänning från Vero Moda.
På alla modeller ser den skitfin ut! MEN på mig ser den hemsk ut. Jag hatar spets, jag
ser ut som en tant i det :(
Imorgon ska jag städa som en Gud och lyssna på musik.
Jag ska sova länge och hålla mig borta från konvensationer
med ingen betydelse. Nästan som att stänga in sig själv från att
utsättas för risker och sätta ett hänglås på utsidan-Hoppas du kan koden till låset.

Genom film, media, verklighet, erfarenhet, bloggar och vänskapskretsar stöter man på mycket inspiration av alla dess sorter. Nu ska jag dela med mig av en åsikt jag har.

 

Jag förstår mig inte alls på folket som palla med att utsätta sig själva och sina nära och kära för risker. Kanske är det för jag inte varit där själv. Det jag kan se är att det ringer inte en klocka någonstans. Jag menar, palla va seriös med skiten, chilla och skaffa lite distans. Välkommen till verkligheten , varsågod och smaka på livets riktiga toppar och dalar. Jag får känslan av att saker och ting förskönas och slätas över. För att vara lite sådär macho, egen och tuff bara för att man lyckats komma undan med olagligheter och annan skit. Det finns andra happenings att uppleva spänning på om det nu är det ni vill åstadkomma?

 

När en del klarar sig som fisken i vattnet, finns det också många av dom som fastnar. Jag menar, bara av den media vi har idag eller de kretsar vi lever runt, så kan man lätt se hur många det går utför efter några års partyknarkande. Ush, det är en sorglig och sann verklighet. Jag menar sitt inte och tro att ni är väääääärsta snubben/bruden som tror att saker och ting inte händer er, det är bara onödigt dumt. Släpp det luftslott som är uppbyggt, för förr eller senare kommer verkligheten ikapp och då sitter du och dina närmsta i skiten och då kanske det är försent... Gör saker med ansvar om du inte vill skada dina medmänniskor. Lär er att det finns en framtid och ta hand om den! Va fan ta tag i självförtroendet, gå till en psykolog och upplev den hårda, riktiga vägen. Sluta sök efter genvägar, så kan man ju hoppas att du blir ”high on life" istället. Aja det var väll det /Sannie.

Igår tittade jag på Leon. Har sett den när jag var liten, men glömt bort hur fruktansvärt bra den här filmen är. Så himla olagligt bra... Tycker inte ni? Se den om ni mot förmodan missat den!
Numera en oversizemodell. För några år sedan vart jag perfekt. Jag hade till och med rutor på magen ett tag, såg sund och frisk ut. Den tiden är förbi. Efter att avverkat en tid på gymnasiet vad det kört. P-piller och en dåvarande pojkvän satte fart på kilorna. Det är fel att ange det som belägg, men det känns bättre så ;). Konstigt att man kan ändras så. Från att vara "minstingen" till att bli kurvig, sladdrig och fett Wäääk. Vad jag ville komma till är på tal om kläder. Jag behöver nytt i garderoben! Jag gillar att klä mig lite oversize, särskilt över höfter och mage eftersom mitt största dilemma är mina "lovehandles". Det får gärna vara tight på andra ställen, det gör inget. Träning och bra kost skulle kunna ändra min figur. Några andra genvägar finns inte. Men jag är lat. Fruktansvärt lat.

.
Varför föddes jag till matvrak? Jag kan tycka det är ganska jobbigt ibland..
Halli hallå i bristande inspiration om vad jag ska skriva, så har jag idag kommit fram till vad som är bland det värsta jag vet. Har dock inte kommit på vad det värsta är, men på toppen ligger följande situationer/ämnen:
1. Något som jag har fruktansvärt svårt för är att gå på offentliga toaletter eller hemma hos någon annan. Jag hatar faktumet att det är så lyhört och att omgivningen kan höra när man kissar eller lägger ett lass. Även om det är mänskligt att utföra både nr ett och två på toan, så gillar jag inte alls att gå på toaletter... Det är tur att det inte är så värst lyhört på universitetet och att toaletterna där är någolunda fräscha. Annars hade jag nog gått runt med ständig magknip...
2. När det förekommer urindroppar på toalettringen eller ett såndär krulligt könshår. Waaaak! Jag har fått erfara detta to many times I guess.
3. Eller som idag när jag är skittrött och har sett fram emot hela min väntan på bussen att få slummra 1h. Vad händer då? JO självklart sätter sig en gammal gubbe jämte just mig? WHY? Det är inte första gången folk sätter sig jämte mig, när det finns platser överallt. För det första sitter jag och har "paxat" min plats med en fet väska, för det andra tittar jag bort när han börja närma sig. Mer uppenbart blir det väll inte?  Ush jag vet att det kan låta lite dubbelmoral över detta eftersom jag faktiskt jobbar med äldre. Jag har inget emot pensionärer, men när jag åker buss, då åker jag buss och har mina åsikter. Whatever, denna gubbe luktade iaf svett, var oljig och skitig, flåsade som en hund, hostade och harklade sig och till råga på allt upptog han all plats! Han tog upp så mkt plats att hans armbåge spetsade emot min arm. Det gör ont känner jag nu, känns som ett blåmärke typ hehe! Jag kunde sova litegrann i varje fall, men vaknade upp med nacksparr och lite halvt inklämd i glasrutan för gubben var ju inte direkt snål med att ta plats.
Känner ni igen er? Vad tycker ni det värsta som finns är?/ Sannie
Här kommer ett typiskt torrt och tillåtet mammainlägg. Numera vet man ju inte vad som väntar bakom skärmen.
Om ni vill veta hur min dag sett ut i helhet, så ska ni få en kort sammanfattning här:
Vaknade upp pigg som en lärka och gick något misstänksamt med bestämda steg till skolan. Idag väntade en kursintroduktion i den nya kursen Hållbar utveckling- och ja, ni hör ju själva hur kul den låter. Jag och Märit skolkade lite från en föreläsning, vilket visade sig vara en god uppmaning eftersom snubben inte lyckats hålla sig till något relevant. Sedan intog jag och mitt kära gäng bestående av 6 idrottsstudenter Kristinas för lite käk. Med ett leende på läpparna slog vi oss ner vid ett bord och njöt belåtet över våra hamburgetallrikar (the ugly truth). Därefter hade vi kemilektion om materia, vilket faktiskt var fett kul! Detta kanske för att vi lyckades flumma oss ganska rejält. Imorgon inväntas nya arbetstag.. Nämligen en föreläsning och lite plugg med de bästa studiekamraterna; Victor och Kalle-the retardgroup ;)


Elmie Pelmie min lilla Nuffie. Utan dig hade mitt liv varit meningslöst tror jag.
Du är min kärleksdrog även fast du bits, bufflar, fäller massa hår och är busig,
så gör du mig sällan besviken. Du är värld varje minut att offra för även om
du inte säger någonting så är du konstigt nog förstående.
MER KÄRLEK OCH TID TILL DIG OCH DET ÄR PÅ BESTÄLLNING!
Egentligen har jag tyckt att det är ganska egocentriskt och patetiskt att blogga. Jag menar, jag blottar ut alla mina funderingar och tankar för hela omvärlden. Helt enkelt en självupptagen idiot och till vilken nytta? Skriva, varför? Jo för att jag gillar att skriva. Jag skulle kunna börja med att skriva dagböcker igen, men det känns lite oldschool på något sätt. Hur som helst idag har jag upptäckt min nya stalker... MAMMA! Hela omvärlden får gärna läsa min blogg, men INTE min mamma. Jag kan prata om det mesta med min mamma, men faktum att mitt fina fylleinlägg pryder denna blogg nedanför var kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig hon skulle läsa.. Jag vill lixom skriva av mig här till omvärlden och vill jag berätta något för mina päron, ja då säger jag det till dom. Jag vill inte att de ska läsa ett inlägg på min blogg och tro att jag är dum i huvudet, bara för att jag har ett behov att uttrycka mig i skrift om något som kanske är lite private. Så vad händer? Är det meningen att detta ska bli en torr och mesig blogg nu? Eller är det så att jag kanske ska sluta helt? Kommentarerna är inte många för den delen heller. Well, ask the world./ Sannie
Hej och Hå!
Igår träffade jag min vän Elin och det var dajligt. Det var sjukans längesen vi träffades. Vi gjorde nog sånt som vanliga kompisar gör typ? Vi tittade en film på Tvn "Familjen är värre", käkade gott och snackade skit. Något som vi bruka underhålla oss med är youtubeklipp. Gör ni också det? Vi kan iaf spendera timmar på att se klipp om och om igen. Jag har kommit fram till att jag ska sno följande repliker i klippet nedan och använda i min vardag. SÅ JÄVLA BALLT... Sen ska jag hamna i en liknande situation (vilket man lätt kan göra om man hamnar i umgänge med biffiga killar) och då ska jag leverera... Im lookin forward!
Gick tyvärr inte att bädda in följande klipp, men här har ni ngt att suga på iaf ;)
Hittade ingen bild på mig och Elin på den stationnära datorn :O! Däremot hittade jag en snygg bild på mig själv i mina glansdagar, smack that! ;)
Som ni kanske märkte i föregående inlägg hade jag en inte fullt så kalasaktig kväll. Ni märker att jag lyckats lämna ut mig lite väl mycket och med tanke på min kassa stavning förstår ni säkert varför. Jag har nämligen förmågan att vid varje alkoholkonsumtion lämna ut mig alldeles fööööör mkt. Jag hatar det. Jag pratar med människor om mina bekymmer och problem som om alla vore godtrogna lyssnare. Hur som helst, vad jag ville komma till är att jag har några fantastiska nyheter att berätta:
1. Jag har hämtat min jacka, plånbok och min mobil! (Jag hade tydligen hängt in den på Harrys) GLAAAAAD!
2. Jag åt inte pizza igår. Det är jag glad för med tanke på att det inte hade varit fullt förträffligt att spy upp den i morse.
3. Min hatt är dock fortfarande spårlöst försvunnen, men det gör inget för den var ganska lojj ändå.
Det var längesen jag mådde såhär riktigt dåligt. När jag tänker efter har jag nästan mått så här dåligt varenda gång jag umgåtts med Milla och co. Detta för att de är inbitna alkoholälskare, vilket jag inbillar mig att jag också är. Vad jag har förstått är jag långt ifrån det. Jag tror lixom att jag kan dricka med samma mängd och hastighet som dom, men där ligger jag ta mig fan i lä. Hujeda mig vad sämst jag mår. Den skallevärk som råder i det jag har till ärthjärna skulle jag inte ens vilja ge min värsta fiende. Magen är helt tjock och jag får inte i mig ngn mat, för då riskeras allt att komma upp igen.. Tråkigt med tanke på att Pappa och Apa har lagat awesome mat! Det sjuka är att jag vaknade vid klockan 12.20 idag och mår såhär äckligt dåligt. Jag menar, borde man inte sova bort fyllan? Folk snackar om att knark är farligt. Jovisst, men alkohol måste nog allvarligt talat vara den värsta drogen ever! Vad har jag lärt mig av min kväll då?
1. Ännu en anledning att INTE gå ut och festa i Ljungby.
2. Ett nytt försök om att bli nykterist borde uppmanas!
3. Att milla och jossan e sjuka människor HAHA! ( De betalade 1000 spänn för taxi för att de skulle kunna åka en helkväll i stan). SICK!
Nedan får ni se lite bilder av min kväll innan det började gå utför.
SoffhängNär jag börjar bli flummig lyckas jag även med att ta sånna här gudomliga Fjortizbilder!
Jossan, milla och jag.
Den ja!
och nu upptäckte jag Jossans tuffa tatto!
ush nu är jag hemkommen. Jag är full... Egentligen hade jag skittråkigt, men när jag såg att milla från min gamla klass skulle festa kunde jag inte bärga mig, Detta resulterade till att jag av ngn anledning tappat min jacka  min plånbok... Jag lipade sönder hos expeditionen.. trots att de hittat mina resterande saker i källan? jag var jättepinsam i den bämerkelsen att jag anklaggade alla vakter... Typ sa att de kategoriserade människor eftersom de kände igen mig i samband med min bror... ush Jag har lipat som fan och jag fick inte komma in ngnstans eftersom de menade på att min tröja va blöt... FAN VET JAG? JAG VAR BIG ÄCKKLIGT FULL.. pS: VAKETERNA SKJUTSADE HEM MG. jag sdock att de inte fick köra mig ända hem... Nu är jag ledsen..... min mobil + jacka=borta. Jag tror jag    spytt sönder min tröja också.. Den var nämligen skitig och blöt. Hejrååååå