Idag tog jag och min lilla fyrbente vän oss en tur i paddocken. Det var stekhett ute och ni kan få kalla mig djurplågare, men faktum var att Elmer skötte sig exemplariskt! wieee.. Inte ett enda trams! Hoppade litegrann också, vilket kändes toppen! Jag tror sommarvärmen gör sig postitiv till hans busiga temperament. Nu sitter jag på bibblan i skolan. John och jag har nyss paddlat. Ush jag känner mig fortfarande skitdålig :(. Fundera på om det blir paddelträning nu vid 20:00 ikväll också eller om man ska åka hem. Ska försöka ta tag i lite skolarbete när jag ändå sitter här. ciaaao
bring beer, bring Sannie.
Visst äre kul. Man tkr man ser helt okey ut innan man ska gå ut. Sedan får man se smickrande bilder som de här.  WÄÄÄÄK. Har ni varit med om liknande dilemma? Jag är rädd att jag tror att jag är skitsnygg och bara ser bra saker om mig själv, egentligen kanske jag är skitfet och asful men ser det inte själv :S Jag kan inte skylla på att jag var full heller, så jag får väll bita i det sura och inse fakta; the ugly truth of Sannie. Det roliga är att jag fick höra att jag var väldigt trevlig och bland annat vacker, fan vad skevt! Trevlig är jag minsann, finns ingen trevligare människa än mig typ?
Helt pinsamt sick att Brittans babyröst fortfarande kan få sina låtar att fastna i skallen. Denna låt i lite nyare anda. Kom inte och säg att ni aldrig mimat, dansat kysst, eller speglat er till någon av Britneys låtar? Isåfall ljuger ni.
He is a hustler, he's no good at all
He is a loser, he's a bum, bum, bum, bum
He lies, he bluffs, he's unreliable
He is a sucker with a gun, gun, gun, gun
I know you told me I should stay away
I know you said he's just a dog astray
He is a rebel with a tainted heart
And even I know this ain't smart


But mama I'm in love with a criminal
And this type of love isn't rational, it's physical
Mama please don't cry, I will be alright
All reason inside I just can't deny, I love that guy




Jahopp efter en helg i Växjö och en kväll och morgondag i Malmö är jag mer en nöjd. Det var dock inte min familj.  Dom tycker tydligen att det börja gå utför för mig och att mitt liv kommer gå helt snett om jag fortsätter såhär. De är inte beredda på att betala min häst om jag ska fortsätta mitt festtliv i samma veva samt inte har några som helst mål med min ridning. Vad ska jag säg!? Det blir ju inte direkt roligare att komma hem under det bemötandet... Så jag antar att det är dax att ta tag i kragen nu dåra. Börja ta "ansvar" som ni så fint kallar det. Personligen tycker jag att ja sköter mig helt exemplariskt.. Jag kan snart ta lov från skolan i och med att jag klarat allt. Ska lämna in en inlämningsuppgift nästa vecka och den påbörjade jag faktiskt i Lördags när jag var i Växjö, så jag får faktiskt mer gjort än vad mina föräldrar tror. Dessutom har jag skött min häst till punkt och pricka när det gäller ridmöjligheter. De har rätt att mina mål har sänkts något och det handlar helt om att mitt självförtroende i just ridningen är förstört av ngn anledning. MEN bara för det vill jag inte sluta med hästar, vet inte hur många ggr jag fått förklara det för dom, men så fort jag gör något annat på fritiden kommer dom alltid med kommentaren "sälj hösten om du inte tkr det är roligt". Detta är jävligt frustrerande för mig att höra. Det får mig till att vilja flytta och vara självständig och bevisa ännu mer att jag kan klara mig bättre än vad dom tror. Det tråkiga är att jag inte får chansen att bevisa detta eftersom 1) jag får inte flytta, bara om jag säljer hästen? 2) De tror att mitt liv kommer bli "värre" än vad det redan är.  Jag själv ställer mig mycket kritiskt till dessa teorier eftersom 1) jag kommer inte har pengar till att festa så mkt 2) jag kommer få mer tid att plugga eftersom det inte kommer finnas ngt att göra i en 22 kvadrats lägenhet och skolan ligger precis i anslutning 3) jag får lära mig att priotera och betala räkningar. 4) Alla studenter tar lååååååååån 5) jag ser det som en fantastiskt möjlighet att börja om från scratch med min fyrbente, andra tränare och nya utmaningar!! Kände bara att jag behövde skriva av mig i skrivande stund. För snart ska jag nog ha ett givande utvecklingssamtal med min familj =) HEHE

Sammanfattningsvis har jag förutom föregående synpunkter haft en riktigt bra helg! Jag har träffat en nära vän
(jenny) som jag inte träffat på jättelänge och vi hade såklart mycket att genomgå. Jag har träffat nya, roliga, människor och dansat som aldrig förr. Dessutom har jag lärt mig mycket mer om större städer allt när det kommer till tåg, trafik, lokalsinne och samhälle i övrigt. TACK-det är sådant jag tar med mig till verkligheten.
Idag har jag hoppat elmer och det gick super, så jag är iaf gladish ändå!! Sedan ska jag väll tillägga att jag tkr om min familj trots allt. Hoppas min mamma blev glad för klockan jag köpte för mina sista stålar hehe.
nu ska jag ut och rida lite hästar, hoppas Elmer håller sig borta från damp. Om det slutar blåsa är vi nog på god väg.
Sedan ska jag ta katten i svansen och köpa present till Elin och desstom dammsuga mitt rum. I helgen åker jag till Malmö för att träffa en underbart saknad Jenny. Jag börjar tvivla ännu mer på sommarlov. Det betyder arbete, arbete, mindre kompisar, mindre aktiviteter, mindre love och mera saknad. MEN förhoppningsvis mer pengar.
Wooooopaaaah! Idag har jag haft en massa onödigt i skolan. Först en föreläsning om barn och hur man undervisar i sex och samlevnad, sedan workshop och ett litteraturseminarie kring samma ämne. Konstigt att vi har fått en uppgift där vi INTE ska utgå utifrån egna erfarenheter när det gäller detta ämnet ;P. SYND med tanke på att mina erfarenheter har breddats stadigt genom åren HAHA. Jag förstår inte varför alla känner sån avskräck att undervisa i detta ämne? Personligen ser jag fram emot det som fan, det är ju skitroligt och en helt naturlig sak!? Dessutom finns det ju så mycket mer att prata om än sex... Shit jag borde kanske skapa värsta sexbloggen eller något. Typ i stil med "Fråga Sannie" hehe näää skämt o sido. Åh mina kommande elever ska få göra roliga saker under mina lektioner när jag är färdig med min utbildning. Inte typ se en tecknad film på fittor och snoppar som jag fick se under min skolgång, man blev ju fan avskräckt!!! Jag menar hur jävla vanligt är det att människor går runt med en stor hårig tuss mellan bena? Möjligtvis Asta 75? Visst lite könshår är väll fullständigt normalt, men vi lever på 2000-talet och inte stenåldern. Vi ska ha dramövningar, analysera media, musiktexter, kommuniera, skapa i form av bild, göra studiebesök- Jag ska ta sex och samlevnadsfrågorna till botten!
Randomkille idag på seminariet. "Jag har läst boken Eva och Adam och finner den relevant att koppla till ämnet. Man får följa lite om vad Adam tänker och att han typ vill se Eva naken, men inte så mkt mer".
Sannie: "näää men assa, sen var ju Adam rätt lame också". HAHA.
Var ni en av dom som också tyckte att Adam var skitlöjlig i filmerna? Han var ju typ värsta mesen, en sådan kille hade jag fan aldrig pallat vara med. Det kanske är därför jag är singel också`? whooo gives aaaa!?..
Jag har fått finnar runt hakan och lite varstans runt ansiktet. Det är inga vanliga alkis/fett-finnar. Det här är stressfinnar. Dessa dagar har varit intensiva när det gäller skola, vilket har medfört att det har blivit sena kvällar i stallet= helt död Sannie.
Jag ligger helt i fas, men ändå känner jag mig lite tappad. Jag har ingen anledning att känna mig det, så jag vet inte varför, men det är väll ett dilemma jag har att jag återkommande får mina deppotider. Hur som helst mår jag toppen nu? Jag hittade nämligen en gammal bok som jag köpte efter att jag och min dåvarande pojkvän bröt upp med varandra. Jag orkade inte ta  igenom mig den, så nu ska jag göra ett nytt försök. Den boken berör individen genom att man ska hitta sig själv och på såvis finna vägen till kärlek och sådär. Jag har ägnat mig lite av att skriva ned och fullfölja lite uppgifter därifrån och jag måste medge att lätta på känslorna med lite form av text,  har lett till att den där klumpen försvunnit. Sedan kan man ju alltid diskutera om det var boken eller om det var att jag fick god mat av pappa som gjorde mig lycklig? hehe. Nehe tidig morgon kallar..
slingat håret i fredags... Det är ingen som har märkt ett skvatt typ. Nu börjar jag får myror
i brallan. Allt är så tyst. Ingen telefon som ringer, ingen att snicksnacka med på facebook, ingen ingen alls. Bara mig själv. Jag är en enda syl i vädret, wiho! Jobbigt, tro jag ska ut på kvällspromenix nu...
klockan 21.30 var jag hemma, bra jobbat! Var i skolan länge idag. Vi arbetade klart med grupparbetet och sedan paddlade jag med Dennis och Norrland. Fyfan längesen jag garvade så sist. Vi träffade vår eximinator och han  ba;
" Jasså ni ska paddla.. Tuffa på i viken då, det blåser rätt friskt" Sa han och hånade emot oss. Höll vi oss intill viken? NEJ tre nötter i en kanot mitt ute på sjön haha. Vi kom knappt in till land först, vi bara drev och Norrland började lipa typ. (haha okej, nu överdrev jag). Jag var inte riktigt klädd för paddling idag... LadyGaga skor på 13 cm klack och tunika, man bara jaaaadååå! Jag hade dock turen att jag kunde låna ett par badtofflor. Tänk er mig i LadyGaga heels i en kanot med två killar! Soooo sanniestyle. Nyss hemma från stallet skitig och dan. Ska öva lite inför redovisningen..
Ps: FUCK friluftsliv, FUCK PADDLING, FUCK THE WORLD typ.
ser rätt mysigt ut? Låt er inte luras. Försök göra ett J-tag i motvind så ska du se hur jävla B det är att paddla.
LET IT BE- THE BEATLES
When I find myself in times of trouble, mother Mary comes to me, 
speaking words of wisdom, let it be. 
And in my hour of darkness she is standing right in front of me, 
speaking words of wisdom, let it be. 

Let it be, let it be, let it be, let it be. 
Whisper words of wisdom, let it be. 

And when the broken hearted people living in the world agree, 
there will be an answer, let it be. 
For though they may be parted there is still a chance that they will see, there will be an answer. let it be. Let it be, let it be, ..... 

And when the night is cloudy, there is still a light, that shines on me, 
shine until tomorrow, let it be. 
I wake up to the sound of music, mother Mary comes to me, 
speaking words of wisdom, let it be. 

Let it be, let it be, .....






Jag var nyss i stallet och myste med mitt älsko. Det åskade som tusan när jag var där. Elmer och lilla fölis verkade tycka det var obehagligt, så jag försökte lugna min "lilla" pärla ( i själva verket var jag lika rädd). Strömmen gick också, perfekt! Jag skulle egentligen ridit idag, men detta väder tillät mig inte att kunna göra det idag. Jag är ruggigt sugen på att inhadla lite nya saker till min häst också... Jag har även sökt lite på arbetsmarknaden vad det gäller jobb och så bland annat i Danmark och skåneland framförallt. Jag tycker Dk verkar jättespännande! Däremot tror jag inte de har några svenska skolor där. Jag kikade in lite på Teleborgs ridklubb också. Jag önskar att Elmer kunde flytta dit och att jag fick flytta till campus. Ärligt talat tror jag det hade gynnat mig i all ära (förutom ekonomin). Jobbigt när man inte kan göra det man vill, utan att man är styrd av högre makter hela tiden, när man för en gång skull trodde man fick styra över sitt eget liv så fick man inte det heller. Länge leve fängelse utan galler!!
min fina pärla. Även om jag aldrig blir någon elitryttare, så ska jag ha kvar dig i hela mitt liv.
Bara för att du är så nedrans fin. Sånna små oskyldiga ögon. Elmer Wood <3
herre jesus vilken cirkus man ställde till med igår oj, oj, oj. Det är lite jobbigt kan jag tycka ibland. Ibland vill faktiskt till och med jag komma bort från min clownimage och vara som de alla andra torra statsministrarna. Idag vaknade jag åtminstonde upp utan baksmälla trots den spårade kvällen igår. Det var nog min taktikvila som gjorde susen! Har ni någon gång försökt planka er in i ett festivalområde!? well, jag tog tillfället i akt igår och ger er följande tips;
1) Använd lågskor alt. gladiatorskor för att på enklaste sätt ta dig fram i kuperad terreng 2) lita inte på några randomkillar  som tro sig veta den bästa bakvägen, lita på ditt eget förslag! 3) se till att ha lagom promille i kroppen så att du kan springa 4) om du redan blivit haffad, spela dum och spring. Värt det?-JA! För vem pröjsar 200 spänn när det är tio min kvar? Idioti.  Jag fick tydligen en elstöt igår när jag skulle hälsa på en häst. Enligt källorna hade jag inte ens reagerat av stöten. sådär känslokall önskar jag att jag hade varit jämt, att kunna hålla mig borta  från stötar och inte känna av dom alltså/ badkid.
Yes, jag blev klar med uppgiften typ nyss. Jag fattar inte att vissa orkar gå in som om uppgiften vore en c-uppsats eller något. En del av lärarstudenterna har gett kommentarer på en halv sida om vissa arbeten. Hur orkar ni!? Jag hade svårt att få ihop två rader. Det fanns typ inget illa att säg. Jag kan tänka mig att många kommer att vara kritiska mot mitt arbete, säkerligen eftersom jag till mesta dels brukar regera under seminarierna och det tycker kanske inte alla om ;) höhö. Nej nu tar jag HELG, imon lets goooo loco och träffa mina dudes! :) Det ser jag fram emot.
"Bra exempel som du även problematiserar, tex då du skriver om Tjernobyl. Du redovisar också etik och moral på ett mycket bra sätt. Betyg=G" fick följande kommentar från min examinator utöver en inlämningsuppgift som jag lyckades kasta ihop på en dryg timma. Uppgiften gick endast att få G på. Nu är det så att jag sitter här med en sjuhelvetes tråkig uppgift där sista inlämningsdag är idag. Jag ska dessutom kommentera och kritiskta granska övriga lärarstudenters texter. Så jävla tråkigt. En fredagskväll lixom, hallå? Hoppas mitt orbajseri kan komma till nytta även denna gång, för jag vill hinna se "så ska det låtal" ikväll. ( så längesen jag såg det för jag är mest ute och festar varje helg haha).
jag är inte rädd för så mkt här i världen. typ som mörker, stå och prata inför en stor folkmassa,  säga mina åsikter mm det bekommer mig inte ett skit. En sak som jag däremot  har en jävulsk respekt för är en människa som jag mött under olika tillfällen och platser. En gång på universitetet satt jag och några polare och pluggade i timmar vid ett bord. Denna snubbe satt vid bordet mitt emot och stirrade på oss, på mig, ut genom fönstret i säkert 3 h helt SJÄLV satt han också. Den enda förflyttningen han lyckades göra var att köpa sig en kopp kaffe under dessa timmar. En annan gång när jag var ute mötte jag samma person utanför Pressbyron i växjö stad när jag skulle handla fyllekäk med samma stirrande ögon. Idag mötte jag honom inne på pressbyrån när jag väntade på min buss. Stirrandes över tidningarna. Vi fick ögonkontakt och han log mot mig med ett ansiktsutryck där man inte ser tandraden. Nu med samma tomma blick, men som håller fast vid en.. "Här står du och smygläser tidningarna" sa han till mig. Okey, det gjorde jag, men jag undrar dessvärre vad han själv höll på med eftersom han stod framför tidningarna och stirrade utan att ens ta upp och titta i någon. han köpte ingen heller! Snälla smala, rödhåriga, blåögda,  fanskap. Du är skitläskig bara så du vet. Sluta stalka mig vart jag än går.
Jag var ju på efterfest igår och drack massa mintu. Det har man ju fått sota lite för idag kan jag ju tillägga. Dock inte värre än lite bestående huvudverk och en seghet i stil med kola till hjärna. Däremot har man ju lyckats åstadkomma en del trots allt. Träffat roliga lirare, ätit god mat, slappat och paddlat! Paddling assa. Vi paddlade i max 20 min. Efter tio minuter rodde vi in till land igen. FYFAN vad tråkigt! Hur kan folk tycka det är kul? Det är med möda och besvär jag går in på min tredje eller kanske fjärde omeximination i paddling. Det är sick! Folk under idrottsutbildningen kunde fan inte ta sig fram med skridskor och fick ändå Godkänt. Sen får jag inte godkänt för att jag inte kan göra ett korrekt J-tag med paddeln, jag kan väll inte hjälpa att min fysiska förmåga begränsar mig. Skitgubbe.

 

 

Igår var jag på Sivans (studentpuben för er som inte vet). Det var egentligen inte alls tänkt, men det bara blev så för jag kände mig så fruktansvärt danssugen. De andra nissarna i min umgängeskrets ville dock inte dansa, utan ville mecka med annat istället. Så jag gick dit själv. Det är minsann inte så torftigt som man kan tro att gå ut själv. Det var sjukt mycket folk ute igår och musiken som spelades var till och med bra! Nu ska jag komma till det roliga. Ursäkta mig i förväg för att jag låter så fruktansvärt ytlig nu, men försök sätta er in i situationen. Kommer in i dimman, köper mig ett glas vin och sätter mig på terassen där dom spelar livemusik. Jag blir inte sittandes själv länge för det dyker upp en snubbe. En trevlig sådan. En söt sådan. En rolig sådan. En smart sådan- ALLT i samma förpackning, hurra tänkte jag! Jag var nästan beredd på att ge honom mitt nummer tills jag av min förvåning ställer mig upp. Drar en snabb blick från rot till topp. Skulle han gå att dansa med? Skulle jag ge mitt nummer? Vadfan är det jag sedan skådar!? EN DVÄRG fan... Okey, inte riktigt en dvärg..( Nog för att jag hade 10 cm klack, men hans huvud gick till mina axlar. ).Vad skulle jag göra, jag hade redan varit sådär onödigt trevlig så det kändes lixom bara dumt att smita iväg. Jag ställde upp på lite dans, men det kändes fan som att dansa med en unge. Det var inte bara dvärggrejset jag irriterade mig på. Dessvärre var att han påminde om dom jobbiga dvärgana i Naked Mile, vilket var jävligt avtändish. Dessutom hade han ngn form av tix, för han hade en förmåga att räcka ut tungan lite när som. Jag vet inte om han trodde att det var sexigt? Jag blev fett äcklad och drog efter halva låten och dansade med andra hunks istället. En billig kväll blev det också i den bemärkelsen att jag blev bjuden på dricka hit och dit. Ibland gillar jag att vara storbystad och tjej i högklackat. HAHA

Life will not be the party we hoped for. But while we here, we should dance/Sannie


Idag har min kära häst fått vara med under Värnamos kvällshoppning. Det gick jätte bra! Eller det gick sådär i första klassen (90cm). Där var han spänd som en pilbåge och eftersom tävlingen genomfördes på gräsbana, så vart han skitmesig och rädd för allt utom hindrerna. Dock sprang han på sidan den jäkeln! I den andra klassen (1m) kom han dock runt med två ynka pet. Han såg jättefin ut! Är så stolt över honom. Lite busig lyckades han också vara haha. Åhh jag blir så tävlingssugen. MEN det är inte lätt att hoppa Elmer som är några storlekar större än min förra pownihäst. Dessutom är jag van vid en häst som ställer upp i både vårt och torrt. Det är bara att inse fakta, det kommer aldrig finnas ngn häst som Mr Okey som hoppar allt, som aldrig stannar och som bara är att styra. Med Elmer Wood är det mycket mer komplicerat, han är ju fortfarande så grön. Jag hoppas dock att vi kommer att utvecklas tillsammans vi också så småningom, för jag börjar bli ruskigt tävlingssugen.  Det värsta är att jag har haft sån tur och flyt med min föregående häst att jag är rädd att mina tävlingsnerver kan sabba Elmers självförtroende. Jag menar jag kunde vara skitsur över att ha fått fyra fel.. Så det är nog dax att jag börja vänja mig vid unghäst igen och plockepinnverksamheten haha ;)DOCK har jag tappat självförtroendet helt i hoppningen, alla hinder ser jätte höga ut och jag känner mig sämre än sämst på att rida. Det hindrar iaf inte mig :) Jag kan inte ens komma på vad fan jag skulle gjort med mitt liv om jag inte hade haft häst!?...
Jag och Mr okey i våran storhetstid <3
R.I.P älskade powni!! Sakna dig ruskigt mkt emellanåt.
Jag och min Elmer Wood! <3
Puss och kram/ Hästälskaren höhöh
När jag blir stor ska jag bli MILF! Det är nog dax för mig att sätta igång snart om jag ska nå upp till den leveln. För jag vet inte om det är lika glammigt att sitta i en t-shirt som luktar svett och där det står "idrottslärare" på ryggen? Ush jag hoppas inte jag blir den där idrottsläraren som sitter på skolkorten i en gammal träningsoverall (Säkert svettig och otrendig), utan smink, och med ett giant hästsmile!. Nej, det finns lite andra saker att åstadkomma också. Jag är rädd för att jag ska bli någon förslappad fyrabarns morsa som går hemma i mjukis och fett hår. Hur många ggr har man inte sett personer i äldre kataloger där dom är skitsnygga. Sedan bara för att dom får barn och bli gamla så är det tillåtet att se för jävlig ut!? NEJTACK jag tänker inte tillåta mig själv att "gå ner mig" sådär. Hmm det påminner lite om min mamma som egentligen är skitsnygg, men som inte verkar bry sig om sitt utseende ett skvatt nu för tiden!? Men det är hennes liv-INTE mitt kommande.
Idag försov jag mig..Jobbigt eftersom jag fick leta förjäves efter min brors cykelnyckel hela jävla morgonen. Hittade inte den, så fick fusklåsa och hoppas cykeln skulle stå kvar när jag kom hem med bussen. Det gjorde den! Igår såg jag en skitäcklig film. Grejen var den att jag visste inte att jag hade laddat ner denna filmen. Den hette " Requim for a dream". Fyfan vad skarrig den var!! Handlar iaf om fyra personer som knarkar och man får följa dem i deras motgångar och se vilka konsekvenser skiten ställer till med. Bra film till alla där ute som tycker sånt där är häftigt och vill prova hit och dit. Efter den filmen är man inte så sugen på det längre kan ja säg hehe..
Jag och mina grabbs har paffat på som fan! Eller dom har faktiskt paffat på som fan utan mig idag. Jag är stolt som tusan! Grupparbetet färdigt, kvar är bara granskning av ytterligare stavfel och en powerpoint-presentation! Det går bra nu... Vidare har jag känt mig som en zombie idag. Jag vet inte om det beror på att jag inte druckit min kopp kaffe. Hade inte ens råd till det, så fick vara utan= katastrof! Nähe nu ska jag väll ut och ta en promenad. Ska vänta tills det skymmer lite. Jag skäms att gå ute på dagen, då ser det ut som man försöker vara hurtig eller något. Jag e så jäva långt ifrån hurtighetsstadiet jag kan komma för tillfället, men det kommer någongång... Kankse i sommar? Då ska jag nog börja gymma. Tur jag har en häst iaf, så mina ben & fläsk får jobba lite :) Puss på er bloggisar..
En drogfilm. Ganska sämst ändå.. HAHA "ass to ass". Så jävla äcklig sketch xD
Ni har fått höra massa eländigt babbel på min blogg, så nu ska ni återigen få skavsår i ögonen av lite babbel-DOCK i postiv bemärkelse. Jag har nämligen idag tillsammans med Mikaela varit och kollat på min manager när hon uppträder tillsammans med sin klass från Show och musikal. Dom var grymma! Dessutom gick inträdet till läkare utan gränser. De kommer alltså stödja barn i länder som har det svårt och som inte har råd till läkare och så. Så hemskt egentligen om man tänker efter. Jag skulle lätt kunna tänka mig att adoptera en liten biaffraunge. Dock vet jag inte om den hade fått det så mycket bättre hos mig. Jag lever nämligen på nudlar och fil nu för tiden. Min familj skiter i att laga mat till mig eftersom jag aldrig är hemma när dom äter.. Lite halvjobbigt med tanke på att jag är Käss på att laga mat..
Om det är något jag har respekt för så är det snuten. Varje gång jag ser en polisbil går tankeverksamheten till att tänka; Säkerhetsbälte, hastighet, alkohol, lyse på osv osv...  Detta är faktiskt helt jävla onödigt. Jag vet att polisen behövs i vårt samhälle och att dom gör ett bra jobb. MEN jag bara slår knut på mig själv varje gång jag möter en polis i uniform.  Jag har alltid tänkt att dom som blir poliser vill hävda sig på något sätt. Att det egentligen är rädda människor som tror de kan åstadkomma något bra genom att ta på sig en uniform och köra bil med sirener. Jag menar, vissa tror ju dom är värsta CSI hahaha... Nog om att det finns pissiga poliser, så finns det ju givetvis pissiga lärare, pissiga kassörskor, pissiga, industriarbetare and so on. Det är fult att kategorisera människor. Poliser behövs och dom gör bara sitt jobb. Jag kom iaf och tänka på en låt som jag lyssnade på under högstadiet/början av gymnasietiden. Jag tkr fortfarande den är skön, kanske inte lika mkt som jag tyckte för några år sedan men. Det var nog den där kvällen då polisen snodde en hel vodkaflaska som jag och Elin kämpat i en vecka att få fatt i som fått slint i skallen.

Jag tänker inte gå och bli halt igen. Jag är den som förskönar verkligheten, lever i nuet. Trots allt kan jag inte stilla tankarna från att jag någon gång i mitt liv vill åstadkomma en relation som jag för evigt vill minnas, längta tillbaks till och skryta om.

 

Jag brukar ge de flesta människor en prövotid. Gärna en prövotid för mycket för att det sedan ska visa sig att det var sådär underbara som jag trott redan från början, om inte bättre. Då har jag redan hunnit glömma hur personen i fråga egentligen gett mig en känslomässig smäll rakt i trynet, låtit mig utnyttjas utan att ens personen behövt säga ett ord eller använda muskler. Varenda gång denna jävla prövotid med känslomässig tortyr.

 

Så kommer dagarna då jag tänker.. Jag ska börja ett nytt liv, jag ska bli självständig och oberoende. Men ändå finns det någon form av ödeverksamhet i min hjärnhalva som vill ge mig en gnutta hopp. Hopp om att den där karatesparken egentligen var menat som en lyckospark? Nae inte riktigt så. Mitt hjärta ha skavsår, medan jag täcker ditt och agera som plåster. Japp, det är som det brukar. Jag ger mig aldrig förrän hjärtat börja skava, vara och blöda. Jag vet att det finns någon annan som kommer att ta den plats jag trodde jag hade och därför fyller jag skavsåret med alkohol och sen mår jag bra igen. Fyfan, jag ska aldrig bli halt för någon igen- Jag drömde en sådan där mardröm igår och jag är fan jävligt tacksam att jag vaknade idag och insåg att jag inte behövde uppleva den känslan igen..

om man känner sig som ett litet badass kan man alltid paddla, studera eller hjälpa en vän. Då får man nästan sånna där måbra-endorfiner som gör att man kan klara av livet utan några problem, även om det skulle gå åt en fjärdedels pizza och en godispåse. Nu sitter jag hemma som världens mest oskyldiga flicka. Mamma, jag och Ted kollar Melodifestivalen och äter godis. Sjukt vad jag känner mig som en liten skitunge i stor förpackning, men man kan ju inte alltid vara på vift ;). Jag hade en trevlig dag igår ändå om det kostade mig en del av min vakenhet.
Jag kom och tänka på en sak. Ibland när man går i affärer och ska handla och när man ska gå med i ngn såndär klubb? Ta t e x Scorett. För ett bra tag sen gick jag med i deras skoklubb. För att vara med skulle man skriva ned mailadress. Den enda adress som jag ens efterhåller är min hotmail dvs; [email protected].. Ja ni hörde rätt. Jag tror jag har blivit lite smått mobbad för den i hela mitt liv. Hur som helst, när jag skulle klottra ner min underbara adress så utgör expediten sig; "pesten? haha". Och jag ba: "aaa assa jag har haft den sen jag gick i tredje klass".
En annan gång när jag skulle handla på Åhlens tror jag det var, så hände samma sak fast ännu värre... Jag grämer mig lite åt att säga min adress nu för tiden, men kassörskan ville denna gången att jag skulle säga min adress och då blev det lite svårare. " Och din mailadresss, tack". Då försökte jag att bokstavera min adress så att PESTEN inte skulle bli så genomskådat och att MVG inte heller skulle bli det. " ehm, P... E.... S....T...E...N _ M... V... G...".
Kassörskan; Pesten_mvg? hahah.. "aaa". Då svarar hon mig med att hon tycker det är lika roligt varje gång när hon får höra en del individers gamla mailadresser. WTF, min mailadress är ju apserriös! Det finns faktiskt en logisk förklaring bakom den!!
När jag gick i tredje klass var det modernt att kalla varandra lite nicnames. Sandra är ju inte det lättaste namnet att komma på av, men Sannie har det ju så småningom blivit. Innan dess så umgicks jag mycket med en vän som hette Emmy. Vi var ganska störda under vår skoltid. Vi skulle iaf se en film om digerdöden och vad jag kom ihåg så spred det sig en sjukdom som förpestade människorna i samhället av ngt som kallades för "pesten". Hon drog genast slutsatsen att det skulle passa in på mig eftersom jag var lite av en pest och pina  att umgås med ;) hehe. Därefter tilltalades jag med Pesten av henne och hennes familj till och med haha. Ordet MVG har jag däremot själv kommit på i den bemärkelsen att "MVG" ska syfta till att Pesten är: Mycket, väl godkänt (att heta).
Så håll käften alla där ute som klandrar mitt msnnamn, det finns faktiskt en LOGIK bakom ;) höhö
När jag var ett oskyldigt kid.
LEDIG IMON! Är skithappy, för har lämnat in massa uppgifter i skolan wieee.
Oh my lord vad jag har städat idag! Jag tyckte det var en bra ide att ha på mig lite ansiktsmask medan jag dammsugade golven... Den där ansiktsmasken var inte att leka med! Så jäkla äcklig konsistens! Typ som kräk och helt geggig :S!.. Men efter att jag haft på den stund och skulle ta av den så blev det som en hinna. Skitfränt! Och nu känns min hud helt awesome! Wiee. Nu ska jag försöka skriva en argumnenterande... Lite halv mög sådär.
Ps: Godkänd på tentan i hållbar utveckling! Känns mkt bra med tanke på att alla skrämt upp oss om att det var den svåraste tentan under allmänt utb.område. Jag fattar inte bara... Vad jag kunde se av resultaten fick ingen VG, ofta!? Nån måste ju kunna skrapa ihop sig ett VG eller är hela lärarkåren retards? Well, skönt man inte är ensam då HEHE
Idag känner jag att jag tar på mig rollen som Roman alltid bruka kalla mig för. Nämligen Einstein! Jag tror det gäller att vara glad över sina arbetsinsatser annars ser man ju aldrig slutet. Idag har vi skrivit på rapporten igen. Jag paffade på som tusan med mitt skriveri. Satt konstat ungefär till 16.00. Längesen jag kunde plugga så intensivt. Jag tkr bara det är lite sorgligt att jag inte hinner med att belöna mig själv. Jag menar, jag hade tyckt det vore hur skönt som helst att bara dricka lite vitt vin och däcka framför en dålig film. Men istället har jag drabbats av skalleverk och uppsvälld ballongmage. Vad har de högre makterna emot mig egentligen!? Nåväl, en sak var skönt. Det var att jag kunde njuta av tillvaron i skogen tillsammans med min fyrbente vän. Än är dock inte friden slut. Har en hel del att göra, men väntar med det tills imon. CIaao
Här får ni en liten fjortisbild på mig i nutidens tecken. Dock tagen i Mars någon gång.
I stallet när det fortfarande var kyligt.
okej, jag suger på att sola. Idag är det första dagen som jag har solat av alla soliga dagar som har varit dessa fina dagar. INSANE om något! Istället har jag suttit i en datorsal eller varit hos hästen ( i ridbrallor och tröja som täcker varenda hudbit). Orkade sola 10 min, sen var det tråååkigt.
Ps; Ny bikini. (Hade haft samma i tre år).. Så tänkte det var dax. Jag hatar att köpa bikini. Tanken av att stå och exponera sig själv i provhytten får mig till att kräkas. Ingen Beach 2011 på mig inte!..
Har nyss ätit en fet jävla grönsakstallrik! Jag tror det var mer kalorier i den än en hamburgare på mcdonalds fan. Jag har ångest över en omexamination jag har... I paddling! Måste hitta ngn skön lirare som jag kan paddla med! Jaja whatever, nu ska jag strunta i universitetet för idag och inta bussen hem. Tråkigt med tanke på att solen skiner. Om jag ändå hade denna låten i mina lurar, så hade jag njutit till fullo!




Mästarens låt. Sommar <3
Jag vet inte om det är min sjal eller om mina Peace-örhängen ger upphov till att jag känner mig sådär hipp idag. Eller kanske det beror på att jag åt chips och rostbröd till frukost, mjukglass till middag och en kladdkaka till mellanmål!? Dagen är inte ens slut än. Fan vad hippie jag är!
Jag bloggar från bibliotekets dator i skolan, lite pinsamt eftersom det kan sitta någon bakom mig som bejakar min oehört serriösa, snygga bloggskapelse! Men å andra sidan kan jag behöva lite påfyllning i statistiken eftersom jag numera typ är tråkig!?.

Jag vill ha ett par nya glajjer. Jag har inte råd till det. Vet ngn vad man kan hitta dessa solbrillorna? Jag har letat förgäves överallt. Det finns liknande på HM, men dom är inte alls sådär snygga. De ska vara runda och stora. Glammigt värre, väääärsta sanniestyle!



Jag ser ut som hela havet stormar bokstavligt menat. Mitt hår är fett, mitt tryne är vitt och jag orkar knappt öppna ögonen av trötthet. Dessutom bär jag svarta kläder, när solen skiner ute. Idag passar jag inte in någonstans. Idag blev jag väckt på bussen också. Av någon randombrud som knackade mig på axeln. Jag sov nämligen fortfarande fast bussen stannat vid resecentrum. Jag tror jag ska köpa lite kaffe för mina sista pengar.


Fredag: Växjö. En minst sagt trevlig förfest hos Öggans place. Den har minsann gett upphov till en hel del träningsverk också hehe ;). Nej, men allvarligt talat så hade han en sån där grej som man kan haka fast i dörröppningen och som man sen ska "häva sig" upp med= on i bröstmusklerna :O.

Lördag: Jag och Elin drygade runt. Vi skrattade åt allt som bara vi kan skratta åt.

"Fyfaaan vad illa du luktar i munnen, jag spyr snaaart"- Efter det vågade jag inte andas haha.
"Hon e efterbliven och dum i hyvet, Sanniestyleblogg, Sanniestyleblogg"- Det roliga var att det var jag som sjöng denna rapp. Rådissa mig själv bara sådär! BAAAAM.

eller den här: "Du liknar Pippi". Detta förföljer fan mig! Inte första personen som tycker att jag är lik Pippi Långstrump :(. Hur ska man tolka det!? En 13 årig skitunge med stora tänder, fräknar och två flätor i hyvet!? Well, Pippi är inte rädd för så mkt, hon är ganska galen faktiskt. Det är det enda jag kan tänka mig som stämmer överrens mellan oss!?

Lördag kväll: Elin tog med mig till hennes klasskompisar, för dom hade såklart suktat efter att träffa Sannie!. Tråkigt nog var jag världshistoriens mest lama människa denna kväll. What a heck, nice folk var både den där Melody och den andra märren Malin iaf. Det som jag sent kommer glömma är Melodys drink. Har fan inte smakat ngn godare... Och det kommer bli ett tag tills dess också. Det torra, tråkiga livet välkommnar även mig dessa dagar framöver. Skjut mig.


Som sagt, en skitlame Sannie.
Tjollahopp blogg! Har suttit och gottat mig utanför universitetet tillsammans med lite fränt folk. Innan dess hade vi Workshop om vetenskapliga texter.Vi har iaf lyckats haffa tre artiklar. (tyvärr är dom skrivna på engelska, men tur google translate finns om inte kapaciteten finns hos individen själv hehe). Dagen i all ära ska bjuda på lite kalla drycker, sen kan vi se vad kvällen kommer att fortsätta,utgng blir det på stallarna iaf. Nehe nu väntar vi bara på Fredrik, sen blire raka rör till systemet! Jag passar på att skriva lite skolarbete tills vidare, sen ska jag ringa Marre för hon ska med ikväll!



Den ljusa sidan av campus.

hatar att säga det... "mitt nya liv". FYFAN jag spyr på det ordet tror jag. Kan det inte finnas ett annat nic för det ordet? MÖG.
Elin (manager) ringer; Hej! Vad gör du!?
Sannie: Nee jag sitter och äter gröt
Elin: DU? GRÖT? WTF!?
Sannie: Jo, jag har börjat mitt nya liv hehe!
Elin: Själv sitter man och käkar Nutellea, extrapris på Netto 15 spänn!
FUCK dig ELIN! Nu åt jag en Daimchoklad för det!! xD
Idag har jag två mål med dagen.
1. Arbeta med grupparbetet.
2. Bli färdig med mitt paper.
Nummer ett har jag redan klarat av. Det går fortfarande framåt och det gör verkligen att man kan känna sig nöjd en hel dag. Nummer två tänkte jag ta itu med när jag kommer hem från stallet. Idag hittade jag förresten en tröja från 80-talet i mammas garderob, kul att den kan komma till användning. Nu ska jag kila bort till stallet, för sen ska det banne mig pluggas. Jag har aldrig varit sådär riktigt bright, utan har fått läsa mig till ganska mycket och det är väll det jag har kommit så pass långt på (?). Det gäller därför att min motivation ligger på topp all the time, för ngt gratis finns inte! Eller jo, jag är ganska bra på att ordbajsa som ni kanske märker. Hejdå!
All cred till mitt crew! Idag har vi jobbat med grupparbetet och det känns som att vi kommer se ett ljus i tunneln snart även om vi har mkt kvar. Det kanske inte är så pjåkigt att arbeta med ett gäng grabbar trots allt? Har dessutom hämtat ut Elins gästkort! Yeey superladdad nu inför stallarna.
Lite gnabb ska ni också få höra. Nu har jag ont i häcken igen. Ni vet den där kära svanskotan? Nu när jag red idag så skulle självklart Elmer dampa sig, så att jag sträckte den. Så nu gör det lika ont som det gjorde innan ungefär! Lyckat! Gillar trots allt den där hästen ändå. Har alltid gillat lite egendomliga och speciella hästar och det gäller även människor.  Åt Kladdkakekex hos farmor :(. Vad onödigt Sannie.... Tror därför jag gå ut en runda, nu med tanke på att jag har nya hörlurar och allt ;)
Tove, dela med dig av din snygghet! Busted!!
Med ett riktigt bra ljud och ett gott humör, så kan man väll inte annat än att gilla denna låten? Sjukt skön. Texten säger så mycket också. Vad tycker ni? (Obs förbjudet att lyssna från laptops-ljud) det förstör hela grejen med musik!


We could of had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside your hand
And you played it to the beat
We could of had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside your hand
But you played it, You played it, You played it You played it to the beat
Jag skäms inte över att säga det. TOVE STYRKE! Du är snygg, sjunger bra, och dansar med känsla. Ska vi bli vänner? =) Sålänge får jag väll klara mig med Elin, hon är typ som du!
Don't know every high and every low
But I'm just getting started
This can't be the meaning of it all
Everthing is just repeating

Maybe there is nothing to believe
What do we need to sort out
What if there is nothing here for me
You let me in just to get out

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see



Vilket knäppt väder det har varit idag. Sol, snö och blåst. Det är Växjö det...
Har inte haft ngn skola idag egentligen, men eftersom vi är så seriösa i vår grupp har vi suttit och pluggat! Kompis, det går bra nu som Kalle skulle ha sagt. Fast det går faktiskt bra! =). Vi har kommit en bit på vägen, så nu är det bara att ligga i så att säga. Jag har skrattat jätte mycket idag och känt mig så jävla happy + trivsam med livet! Wieeee. Ungefär som när man  överkonsumerar kaffe!
För det första satt vi och åt på Kristinas idag och pratade om det självklara ämnet Usama Binladen.
Dennis:  vet ni hur dom upptäckte var Binladen gömde sig? Han twittrade..
Sannie: VAAAA?  vad sick.. (Helt serriöst). Ibland är jag verkligen efterbliven, men jag skyller på att hans skånska dialekt ger överdrivet med förtroende hehe!
Ja och sen har Öggan kommit hem från Thailand. Jävla neger :O... Fyfanken vad avis man blir. Han är helt jämnt brun också!  Vidare skrattat mig hes åt Freddans och Simpas kommentarer också.. Åh I love ma classmates! Så jävla roliga människor! Hoppas ni läser det här oxå ;).
Ps: Har idag tagit steget och infört en strejk! Me like to be the leader sometimes^^ HEHE. Nåväl det är
faktiskt bra att behöva göra det ibland. Det är först då man fattar vilka personer som verkligen bryr sig eller om
de endast tänker på sig själva. Förresten jag har inte ätit vitt bröd på två dagar! ( Jag älskar det överallt annat). Helt sinnes, brukar äta bröd hur många ggr om dagen som helst. Känner mig redan slim :P.
Nu ska ja gå en runda :)
Påsken e ju fan megatråkig. Inte nog med att jag satt upp mitt påskpynt typ i helgen och nu ska det plockas ner!? Varför är jag alltid så dryg med att pynta. Det var likadant i julas... Hur som helst tkr jag att jag var kreativ som fick med mig lite fjädrar från farmor och pyntade detta i min plastblomma. Ett påskägg var jag ju såklart också värld. Dock är det tomt, så jag kanske inte har varit så snäll i år trots allt!? ;)
äckliga andedräkter, sitta ihopklämd tillsammans med ngn random, svettlukt, värme, kyla, buller, guppigt.
Jag hatar rusningstrafik. Det fanns inga platser kvar knappt i bussen idag när jag skulle åka hem. Hittade en ledig plats och blev överlycklig! Nu förstår jag dock varför den platsen var ledig. Bakom mig satt två stycken mongon. Jag har aldrig varit med om så jobbiga ungdomar. De läspade, spottade och skrek rakt ut. Pratade i telefon med någon brud och körde dåliga dissningsskämt. Ärligt, inte riktigt vad jag längtade efter när jag bara ville sova. Jag är medveten om att personerna i fråga hade ngn typ av störning och att det är fel av mig att uttrycka mig såhär. Men, det sorgliga är att folk behöver inte ha diagnos för att vara sådär efterblivna. Sist fick jag tampas med några fjortisar skrikandes i bakgrunden. 2h pendelliv om dagen innebär mkt frustation och tålamod.
...enligt mitt stjärntecken; Skorpion är väldigt intressant eftersom mkt av det stämmer in på mig.
Skorpionens energi brukas till förändring, en intensiv kraft, som bryter ner för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt. Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.

POSITIVA EGENSKAPER:
Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull,
omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, och bestämd.
Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och
plötsligt och rent av fruktansvärt är Skorpionens karakteristika.
Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Han dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Eftersom det ändå är ett fast tecken, visar sig Skorpionens passion inte så mycket i honom själv, utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem. De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande, Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack. De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå.
missions to do, missions to research.
att skapa distans från något är svårare än jag trodde.
Men jag måste, för det kommer gynna mig i längden.
Dessutom är det nog lättare att klippa banden nu, innan man har gått och blivit frälst.  Det är ungefär som den
den där karamellen som ligger på bordet framför dig. Du vill ha den för du älskar den, söt och god. Däremot vet du också att karamellen inte är bra för dig, för den innehåller socker och annat onyttigt som gör dig fet. Och blir du fet, blir du olycklig.
Vi människor är så egocentriska, vi tänker bara på oss själva (även jag), synd bara att vi inte är så
pass smarta att vi kan tänka oss in i andra personers känslor och liv. Då skulle nog inte medmänniskor runt omkring
blir så sårade. Fåglar sitter fortfarande och sjunger i ett träd efter en storm, varför kan inte människor känna sig så pass fria av glädje av sådant som fortfarande finns kvar hos dom?... Drömde lite konstiga drömmar efter min powernap, därav mitt djupa utlåtande hehe. Nu ska jag städa, det ser ut som en svinstia! Men inte lätt när man
är ett svin själv! hahaha
jag är ganska trött nu. I förgår vart vi ju på efterfest till klockan fyra på morgonen, sen vakna vid klockan 10 och därefter uppe till klockan 02.00. Sedan upp vid halv sex i morse för att åka på tävling. Jag ska vila nu.. Förövrigt gick tävlingen prima. Första klassen lyfte han inte benen, men i andra nolla han och fick rosett. Hans första tävling. Stolt matte.
Jag låter aldrig sinnerna vila.
Dom möter livet öppna och sensibila. Jag kan känna med ett finger hur vinden vänder.
Krafter vi aldrig känner.
Min och Elins utgång var långt ifrån lätt. Egentligen skulle Elin hänga med mig till campus och festa, vi skulle ha fett roligt! Men såklart skulle gästleggen vara slut. På nått vis var jag sugen på att dra ut, så ringde upp Elin 20 min innan bussen skulle avta från Ljungby till Växjö. Körde som en idiot och hämta upp henne, men det sluta med att vi missa bussen med två minuter, äre snyggt eller!? Hur gör man då? Jo man ringer min farmor Elsa och frågar henne utifall man kan låna hennes  bil. Jojjomen, det gick ju prima! ;) Eller mja sådär va..
Nu till alla missar under kvällen.
* ingen förfest, för alla e så jävla dryga.
* Pimplar vin i bilen.
* Lampan i bilen släcks? = Batteriet= dött. Helt omöjligt att starta biljävlen
* ska betala parkerinsavgift= funkar ej. För att 1. den tar ej emot lösa pengar. 2. Inte vårt slags bankkort.
* kasst med folk inne på grace
* dom spela inte ens tenecious D- Fuck her gently när vi bad dom. Anledning; den fanns inte!!!! Insane fan.
* min ring gick sönder (hjärtringen).
* Vi handlade massa drinkar i baren... och var på flera uteställen, snällt mot min plånka! nat.
* Vi tog massa pinsamma bilder med "mikke" vår v.i.p.schaufför
* Jag ställde upp på massa videoklipp.
* Jag snackade förortsspråk hela kvällen typ.
* De enda som ville ställa upp och dansa med oss var antingen fula, feta eller kåta offer.
* Jag halkade inne på Loft! (kanade ner för trappan och åkte på min onda röv)
Trots att kvällens missar utgjorde en stor del , hade vi trots allt skitkul! Vi drog på efterfest och hamnar med några snubbar! Dom var fett sköna och roliga ändå. Klockan var väll sisådär 4 när vi bestämde oss för att säga adjö till nattens nyfunna vänner. Jag var lite för feg att sova hos dom och med tanke på att en vän till mig bodde precis mitt över i nästa hus, så bestämde vi oss för att våldgästa och bjuda in oss själva för att slagga där. Det gick ju bra, förutom att jag vaknade med att skrika rätt ut om mitt ben som krampade sönder av ngn anledning!?